Nέα Cosmote IP TV - OTT

αρα...
μετα τους 3 μηνες συνεχιζουμε και το εχουμε δωρεαν μαζι με το go,ή τοτε καταργειται το go?
επισης θα πρεπει να εχουμε το νου μας μετα το περας του 3μηνου για καποια χρεωση?

Βασικα ειναι προσφορα και καλα του οτε γιατι αργει το migration αποτι καταλαβα. Ευελπιστουν στο επομενο τριμηνο να τους εχουν γυρισει ολους στο OTT. Αρα προς το παρον εχεις και go και ott ταυτοχρονα!

Βασικα ειναι προσφορα και καλα του οτε γιατι αργει το migration αποτι καταλαβα. Ευελπιστουν στο επομενο τριμηνο να τους εχουν γυρισει ολους στο OTT. Αρα προς το παρον εχεις και go και ott ταυτοχρονα!

βρε βλεπω οτι εχει γινει ενα μπερδεμα..
για αυτο λεω να εχουμε το νου μας μηπως στην ληξη του 3μηνου αρχισει η χρεωση γιατι δεν εχει ολοκληρωθει η μεταβαση..

σε τηλεόραση SAMSUNG σας ανοίγει σήμερα η εφαρμογή; εμένα μενει στο cosmote tv δοκίμασα να βγάλω την τηλεόραση απο το ρεύμα αλλά τίποτα και δεν υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής και επανεγκατάστασης!

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

σε τηλεόραση SAMSUNG σας ανοίγει σήμερα η εφαρμογή; εμένα μενει στο cosmote tv δοκίμασα να βγάλω την τηλεόραση απο το ρεύμα αλλά τίποτα και δεν υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής και επανεγκατάστασης!
Εγω γενικα παροτι έχω smart tv και το πρόγραμμα της cosmote είναι τραγικό και το έβαλα στο shield και βλέπω από κει. Χίλιες φορές ένα ξεχωριστό Box για την εφαρμογή παρά αυτό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ρυθμίσεις -υποστήριξη - αυτοδιάγνωση - διαχείριση συσκευών tv - εμφάνιση λίστας εφαρμογών - cosmote tv -προβολή λεπτομερειών - εκκαθάριση δεδομένων και - εκκαθάριση προσωρινής μνημης. Σβήσε τα όλα. Restart τηλεόραση και θα σε παίξει κανονικά.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

και στην δική μου το ίδιο [MU8002] 2017

Και στις δυο τις δικές μου ,παίζει μια χαρά !
Η μία είναι του 2017 και η άλλη του 2019

καλησπερα! ειχα ρωτησει κ στο παρελθον χωρις ανταποκριση κ δεν εχω μιλησει με υπευθυνο του οτε διοτι δεν θα βρω λυση κ ακομα δεν ειναι αμεσο το θεμα αλλα οποιος ξερει ας μου πει. εχω δυο μπουκετα δορυφορικου στο ονομα μου...ενα full k ενα cinema pack. για/οταν περασω στο ΟΤΤ απο το go που ειμαι, εφοσων δεν ζηταει κωδικους συνδρομητη που στο go ηταν διαφορετικοι αλλα id ο οποιος ειναι κοινος κ για τα 2 αυτα μπουκετα που εχω πως θα γινει σε εμενα να γινει η ενεργοποιηση κ στα 2? πως θα καταλαβει δηλαδη το συστημα οτι εχω δυο αφου ειναι κοινο το id? η θα εχει ενεροποιηση στο mycosmote και στις συσκευες? θελω να πω οτι μεχρι 8 συσκευες θεωρητικα μπορω να εχω..οταν πχ θα το βαλω σε ενα κινητο πως θα αναγνωριζει οτι ειμαι η οτι θελω το ΟΤΤ που ανταποκρινεται το full η στο cinema pack? ειναι μια λεπτομερεια που δεν ξερω αν υπαρχει χρυση τομη. ευχαριστω!

Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στις περιπτώσεις που έχω δορυφορική φουλ πακέτο και ενεργοποίησα την δωρεάν 3μηνη υπηρεσία ΟΤΤ μέσω του chat της Cosmote, και μάλιστα ενεργοποιήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα.
Βλέπω σε Xiaomi box και λειτουργεί άψογα η εφαρμογή.

Επειδή εκδόθηκε ο λογαριασμός μου και είδα την ανάλυση, πράγματι υπάρχει χρέωση που όμως αφαιρείται ως "έκπτωση" στον ίδιο λογαριασμό. Εμένα μάλιστα έχει χρεώσει και αναλογικά από την μέρα ενεργοποίησης μέχρι και την έκδοση, και ένα συνολικό ποσό περί τα 65 ευρώ, το οποίο έχει αφαιρεθεί πλήρως. Επομένως μην ανησυχείτε για τυχόν χρέωση. Και λογικά ισχύει το 3μηνο.

Το τι θα γίνει με το GO άγνωστο, η γνώμη μου είναι ότι όταν γίνει η ενοποίηση, θα "αναβαθμιστούμε" στο φουλ ΟΤΤ με τους ίδιους κωδικούς που λάβαμε τώρα με την δωρεάν δοκιμή, και ίσως βάλουν σαν περιορισμό το να αλλάζει ανά 30 μέρες το ποια συσκευή θα βλέπει. Δηλαδή σαν το GO, αλλά καλύτερο, απ' την άποψη ότι θα μπορείς πλέον να έχεις ουσιαστικά μία ακόμη συνδρομή με τα ίδια χρήματα (αφού θα βλέπεις με box σε όποια οθόνη θες). Που και με το GO γίνεται δηλαδή, αλλά θέλει υπολογιστή, σύνδεση με hdmi κλπ κλπ.

Πάντως είναι απορίας άξιον το γιατί δεν δίνουν το φουλ ΟΤΤ σε μας τους δορυφορικούς, και μας δίνουν τα επιμέρους πακέτα με τις γνωστές ελλείψεις (fox,mtv,tcm,village κλπ). Προφανώς είναι καθαρά προωθητικό γι αυτό.........

επισης ηθελα να ρωτησω ο κωδικος id ειναι το email k το password που βαζω οταν μπαινω στο mycosmote για να δω λογαριασμους μου κλπ σωστα? η κατι αλλο?

Όταν τους είχα ρωτήσει πριν από 1,5 μήνα γιατί λείπουν τα κανάλια “Crime & Investigation” και “E!” από το
OTT mini pack (documentary’s) η απάντηση τους ήταν : Το περιεχόμενο δεν διατίθεται στο πακέτο συνδρομής σου !

:grinning-smiley-043

Ωραία δηλαδή σε ποιο πακέτο το δίνουν γιατί ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνετε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραία δηλαδή σε ποιο πακέτο το δίνουν γιατί ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνετε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το Ε ούτε στο φουλ πακέτο είναι. Δεν ξέρουν ακόμα τι τους γίνεται.

καλησπερα! ειχα ρωτησει κ στο παρελθον χωρις ανταποκριση κ δεν εχω μιλησει με υπευθυνο του οτε διοτι δεν θα βρω λυση κ ακομα δεν ειναι αμεσο το θεμα αλλα οποιος ξερει ας μου πει. εχω δυο μπουκετα δορυφορικου στο ονομα μου...ενα full k ενα cinema pack. για/οταν περασω στο ΟΤΤ απο το go που ειμαι, εφοσων δεν ζηταει κωδικους συνδρομητη που στο go ηταν διαφορετικοι αλλα id ο οποιος ειναι κοινος κ για τα 2 αυτα μπουκετα που εχω πως θα γινει σε εμενα να γινει η ενεργοποιηση κ στα 2? πως θα καταλαβει δηλαδη το συστημα οτι εχω δυο αφου ειναι κοινο το id? η θα εχει ενεροποιηση στο mycosmote και στις συσκευες? θελω να πω οτι μεχρι 8 συσκευες θεωρητικα μπορω να εχω..οταν πχ θα το βαλω σε ενα κινητο πως θα αναγνωριζει οτι ειμαι η οτι θελω το ΟΤΤ που ανταποκρινεται το full η στο cinema pack? ειναι μια λεπτομερεια που δεν ξερω αν υπαρχει χρυση τομη. ευχαριστω!
Για την ώρα λογικά θα δεχτούν μόνο για το ένα από τα δύο να σου δώσουν τα mini packs.
Όταν γίνει η μετάβαση, θα έχεις ένα πακέτο για κάθε συνδρομή σου και όπως σήμερα,όταν έχεις πολλα πακέτα (πχ mini packs και συμβόλαιο ΟΤΤ) θα σε ρωτάει με ποιο θέλεις να μπεις.

Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στις περιπτώσεις που έχω δορυφορική φουλ πακέτο και ενεργοποίησα την δωρεάν 3μηνη υπηρεσία ΟΤΤ μέσω του chat της Cosmote, και μάλιστα ενεργοποιήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα.
Βλέπω σε Xiaomi box και λειτουργεί άψογα η εφαρμογή.

Επειδή εκδόθηκε ο λογαριασμός μου και είδα την ανάλυση, πράγματι υπάρχει χρέωση που όμως αφαιρείται ως "έκπτωση" στον ίδιο λογαριασμό. Εμένα μάλιστα έχει χρεώσει και αναλογικά από την μέρα ενεργοποίησης μέχρι και την έκδοση, και ένα συνολικό ποσό περί τα 65 ευρώ, το οποίο έχει αφαιρεθεί πλήρως. Επομένως μην ανησυχείτε για τυχόν χρέωση. Και λογικά ισχύει .

Αν έβλεπα πριν 3 μερες το μήνυμα σου,δεν θα είχα κάνει φασαρία στο 13888.Οπως είπα και 2 μερες πριν ,'μου είπαν ότι δεν ισχύει για μενα με το δορυφορικο φουλ. Χωρίς να εξηγουνται αν υπάρξει χρέωση ή όχι. Το απενεργοποίησα και είπαν ότι θα από χρεώσουν τυχόν χρέωση. Μικρό το κακό βέβαια αφου έχω πλατφορμες και πολυ υλικό να βλέπω. Αλλά με εκνευρίσε που μίλησα με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους και κανείς δεν μου έλεγε ακριβώς τι ισχυει.

Καλησπερα.Βλεπω το xiaomi box να κυκλοφορει πιο κατω απο android 9,δεν εχει προβλημα παιζει καλα την εφαρμογη?Το wifi ειναι καλο ο δεκτης του?θελω να το βαλω ακριβως απο πισω απ το ρουτερ τους χωριζει δλδ ενα τοιχος,θα χω πολλη μειωση?

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα.Βλεπω το xiaomi box να κυκλοφορει πιο κατω απο android 9,δεν εχει προβλημα παιζει καλα την εφαρμογη?Το wifi ειναι καλο ο δεκτης του?θελω να το βαλω ακριβως απο πισω απ το ρουτερ τους χωριζει δλδ ενα τοιχος,θα χω πολλη μειωση?

Μια χαρά είναι ειδικά με το τελευταίο update σε Android 9

Sent from my iPad using Tapatalk