Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στις περιπτώσεις που έχω δορυφορική φουλ πακέτο και ενεργοποίησα την δωρεάν 3μηνη υπηρεσία ΟΤΤ μέσω του chat της Cosmote, και μάλιστα ενεργοποιήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα.
Βλέπω σε Xiaomi box και λειτουργεί άψογα η εφαρμογή.
Επειδή εκδόθηκε ο λογαριασμός μου και είδα την ανάλυση, πράγματι υπάρχει χρέωση που όμως αφαιρείται ως "έκπτωση" στον ίδιο λογαριασμό. Εμένα μάλιστα έχει χρεώσει και αναλογικά από την μέρα ενεργοποίησης μέχρι και την έκδοση, και ένα συνολικό ποσό περί τα 65 ευρώ, το οποίο έχει αφαιρεθεί πλήρως. Επομένως μην ανησυχείτε για τυχόν χρέωση. Και λογικά ισχύει το 3μηνο.
Το τι θα γίνει με το GO άγνωστο, η γνώμη μου είναι ότι όταν γίνει η ενοποίηση, θα "αναβαθμιστούμε" στο φουλ ΟΤΤ με τους ίδιους κωδικούς που λάβαμε τώρα με την δωρεάν δοκιμή, και ίσως βάλουν σαν περιορισμό το να αλλάζει ανά 30 μέρες το ποια συσκευή θα βλέπει. Δηλαδή σαν το GO, αλλά καλύτερο, απ' την άποψη ότι θα μπορείς πλέον να έχεις ουσιαστικά μία ακόμη συνδρομή με τα ίδια χρήματα (αφού θα βλέπεις με box σε όποια οθόνη θες). Που και με το GO γίνεται δηλαδή, αλλά θέλει υπολογιστή, σύνδεση με hdmi κλπ κλπ.
Πάντως είναι απορίας άξιον το γιατί δεν δίνουν το φουλ ΟΤΤ σε μας τους δορυφορικούς, και μας δίνουν τα επιμέρους πακέτα με τις γνωστές ελλείψεις (fox,mtv,tcm,village κλπ). Προφανώς είναι καθαρά προωθητικό γι αυτό.........