Παίδες σα τη ποιότητα τη δορυφορική δεν παιζει..τιποτα αλλο...προερχομενος από δορυφορική οτε..απαγοητευτηκα στην αρχή..τα χω πει στις πρωτες μερες του thread..αυτου..μονο το 4κ είναι μπροστά..βάλε και το μόνιμο.hdr του δεκτη..οποτε τομπολαααα..απλά οι ευκολίες των μενού του android..δεν υπάρχουν στην δορυφορική.. απο ποιότητα όμως..τζίφος..Τελικα τι γινεται ρε παιδια με αναλυσεις;; Σε samsung smart τι να κανουμε να παρουμε τον αποκωδικοποιητη που δινει η κοσμοτε κανα xiaomi box η καλυτερα απ την εφαρμογη εχω χασει την μπαλα
Σε γενικες γραμμές πιστευω πως η εικονα στη ζωντανή ροη(Sony tv) δεν ειναι τοσο καλη σε σχεση με το δορυφορικό...Εχω και τις δυο πλατφόρμες και η διαφορα χωρις να ειναι τρομερη,την διακρίνεις ευκολα με αμεση εναλλαγή πηγης.Ελπιζω με τις επόμενες αναβαθμισης να στρώσει.Οπως και ο ηχος 5.1 που το εχω αναφέρει εδω και άλλες φορες.Σε καθε περίπτωση ομως το πρόσημο της εφαρμογής είναι θετικότατο.Παίδες σα τη ποιότητα τη δορυφορική δεν παιζει..τιποτα αλλο...προερχομενος από δορυφορική οτε..απαγοητευτηκα στην αρχή..τα χω πει στις πρωτες μερες του thread..αυτου..μονο το 4κ είναι μπροστά..βάλε και το μόνιμο.hdr του δεκτη..οποτε τομπολαααα..απλά οι ευκολίες των μενού του android..δεν υπάρχουν στην δορυφορική.. απο ποιότητα όμως..τζίφος..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, το magisk manager app είναι το ένα κομμάτι της λειτουργίας του magisk και το πιο ασήμαντο. Το πιο σημαντικό είναι η εγκατάσταση του magisk.zip σε περιβάλλον twrp. Αν δεις πως μπορείς να μπεις σε twrp τότε φλασάρεις το magisk.zip και εγκαθίσταται αυτόματα και το magisk manager (εφαρμογή apk).
To Firestick είναι rooted και στο βγάζει αυτό???!!
Σε γενικες γραμμές πιστευω πως η εικονα στη ζωντανή ροη(Sony tv) δεν ειναι τοσο καλη σε σχεση με το δορυφορικό...Εχω και τις δυο πλατφόρμες και η διαφορα χωρις να ειναι τρομερη,την διακρίνεις ευκολα με αμεση εναλλαγή πηγης.Ελπιζω με τις επόμενες αναβαθμισης να στρώσει.......
η χρέωση εμφανίζεται στο my cosmote αλλά γίνεται αποχρεωση στον λογαριασμό.Μόλις μου έστειλαν sms για το δοκιμαστικό πακέτο ,βλέπω πως υπάρχει μια χρέωση 40,50 ευρώ τι είναι αυτό ;
ναι δεν έχει θεμα, είναι ξεχωριστές υπηρεσίες.Οταν είσαι δηλαδή συνδρομιτής του δορυφορικου και χρησιμοποιείς και μια συσκευή του Go μπορείς στην ίδια συσκευή (Firestick)να χρησιμοποιήσεις και το ott ?
Μήπως τελικά και το box της Cosmote πρέπει να το ρυθμίσουμε 1080 για να έχουμε καλύτερη εικόνα?Λοιπόν, για όσους τρέχετε το νέο app σε xiaomi mi box s, παρατήρησα το εξής, όταν έχω στο box resolution 1080p 50fps τα χρώματα και γενικά το αποτέλεσμα της εικόνας είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με οταν είναι ρυθμισμένο σε 4κ 50fps.
Όταν είναι στο 4k θυμίζει την εικόνα του cosmote tv go, δηλαδή υπερκορεσμένα χρώματα και κακό αποτέλεσμα.
Επειδή όλο αυτό δεν γινόταν στο firestick , εβαλα το Hide my root και για 1η φορά έπαιξε κανονικά !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.