Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τελικα τι γινεται ρε παιδια με αναλυσεις;; Σε samsung smart τι να κανουμε να παρουμε τον αποκωδικοποιητη που δινει η κοσμοτε κανα xiaomi box η καλυτερα απ την εφαρμογη εχω χασει την μπαλα

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τελικα τι γινεται ρε παιδια με αναλυσεις;; Σε samsung smart τι να κανουμε να παρουμε τον αποκωδικοποιητη που δινει η κοσμοτε κανα xiaomi box η καλυτερα απ την εφαρμογη εχω χασει την μπαλα
Παίδες σα τη ποιότητα τη δορυφορική δεν παιζει..τιποτα αλλο...προερχομενος από δορυφορική οτε..απαγοητευτηκα στην αρχή..τα χω πει στις πρωτες μερες του thread..αυτου..μονο το 4κ είναι μπροστά..βάλε και το μόνιμο.hdr του δεκτη..οποτε τομπολαααα..απλά οι ευκολίες των μενού του android..δεν υπάρχουν στην δορυφορική.. απο ποιότητα όμως..τζίφος..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σε περιπτωση νεου συνδρομητη καλυτερα εφαρμογη απο tv δηλαδη;

Απορία είμαι συνδρομητής στο φουλ δορυφορικό επειδή σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια 4K τηλεόραση (Sony AG9)με Android 9 αν κατεβάσω την εφαρμογή πως μπορώ να βλέπω το 4Κ αθλητικό κανάλι; Πρέπει να αγοράσω το mini pack; Η δεν παρέχεται σε mini pack γιατί στις πληροφορίες δεν το αναφέρει.
Ευχαριστώ

Παίδες σα τη ποιότητα τη δορυφορική δεν παιζει..τιποτα αλλο...προερχομενος από δορυφορική οτε..απαγοητευτηκα στην αρχή..τα χω πει στις πρωτες μερες του thread..αυτου..μονο το 4κ είναι μπροστά..βάλε και το μόνιμο.hdr του δεκτη..οποτε τομπολαααα..απλά οι ευκολίες των μενού του android..δεν υπάρχουν στην δορυφορική.. απο ποιότητα όμως..τζίφος..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε γενικες γραμμές πιστευω πως η εικονα στη ζωντανή ροη(Sony tv) δεν ειναι τοσο καλη σε σχεση με το δορυφορικό...Εχω και τις δυο πλατφόρμες και η διαφορα χωρις να ειναι τρομερη,την διακρίνεις ευκολα με αμεση εναλλαγή πηγης.Ελπιζω με τις επόμενες αναβαθμισης να στρώσει.Οπως και ο ηχος 5.1 που το εχω αναφέρει εδω και άλλες φορες.Σε καθε περίπτωση ομως το πρόσημο της εφαρμογής είναι θετικότατο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όχι, το magisk manager app είναι το ένα κομμάτι της λειτουργίας του magisk και το πιο ασήμαντο. Το πιο σημαντικό είναι η εγκατάσταση του magisk.zip σε περιβάλλον twrp. Αν δεις πως μπορείς να μπεις σε twrp τότε φλασάρεις το magisk.zip και εγκαθίσταται αυτόματα και το magisk manager (εφαρμογή apk).

To Firestick είναι rooted και στο βγάζει αυτό???!!

Επειδή όλο αυτό δεν γινόταν στο firestick , εβαλα το Hide my root και για 1η φορά έπαιξε κανονικά !

Σε γενικες γραμμές πιστευω πως η εικονα στη ζωντανή ροη(Sony tv) δεν ειναι τοσο καλη σε σχεση με το δορυφορικό...Εχω και τις δυο πλατφόρμες και η διαφορα χωρις να ειναι τρομερη,την διακρίνεις ευκολα με αμεση εναλλαγή πηγης.Ελπιζω με τις επόμενες αναβαθμισης να στρώσει.......

Μόλις άσκησα το δικαίωμα της υπαναχώρησης (καταργώντας αυτήν την υπηρεσία από την καρτέλα μου). και τους τάψαλλα κι ένα χεράκι! Τολμούν να παρέχουν υπηρεσία που ούτε στη χώρα των ΜΑΟ-ΜΑΟ θα πρόσφεραν, το έτος 2020. αν ήμουν μέτοχος της cosmote θα απαιτούσα την παραίτηση όλης της ομάδας που σχεδίασε και υλοποίησε αυτην την υπηρεσία.

για περισσότερη πληροφόρηση όσων διαβάζουν αυτό το άρθρο, ενημερώνω ότι η cosmote ξεκίνησε εκστρατεία αλίευσης πελατών για την πλατφόρμα της, σε όσους έχουν σύνδεση ίντερνετ πάνω από 50... με το επιχείρημα: μόνο με 2 ή δυόμισι ευρώ παραπάνωμ το μήνα! τι αξία έχουν;

Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν για να βλέπεις την πλατφόρμα τους, βάζοντας ενδιάμεσα καμιά διαφήμιση.

(ΙΣΧΥΡΊΖΟΠΝΤΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑς 720P!)

Καλησπέρα σας και να να'σαστε καλά όλοι που μετέχετε & υποστηρίχθηκε τόσο καλά το θέμα, και με αρκετές αξιόλογες προτάσεις!!!
Το δικώμου συμπέρασμα έστω και προσωρινά στην πράξη είναι :
Ένας λίγο παλιός επιτραπέζιος υπολογιστής, ενώθηκε στο Home cinema και με "καλουτσικη" κάρτα γραφικών που , μου έδωσε τουλάχιστον τα βασικά σε ήχο ,και πολύ καλή εικόνα 1080p , ίσος και καλλίτερη από το μποξάκι…
Με το PC Πηγαίνεις στη σελίδα cosmotetvott.gr και βάζοντας το κοσμοτέ id ,όπως και στο μποξάκι, είσαι μέσα
Βεβαίως στο μποξάκι παραμένει το πλεονέκτημα 4K ,όταν υπάρξει περιεχόμενο, και η αλληλεπίδραση
ετσι λοιπόν ο πρώτος πήρε τη θέση του στο Αv σύστημα
Και το μποξάκι σε θήρα HDMI της τv κατ’ ευθείαν ,και ο ρόλος του κυρίως . αγώνες.ι μπάσκετ ..(για μένα)
Κα αναλόγως πια θήρα διαλέγεις θα παίζουν και δυο ταυτόχρονα, και διαφορετικά είδη
Αυτά από μένα και ευχαριστώ

Είχα βάλει την προσφορά για τα ντοκιμαντέρ με 0.1 , πριν μερικές μέρες διεκοψα για να μην χρεωθώ όταν λήξει η συνδρομή, σήμερα δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή, σφάλμα δικτύου παρακαλώ έλεγξε τη σύνδεση σου στο internet το μήνυμα στην εφαρμογή. Πάνε καλά εκεί στην Cosmote, αν είχα πληρώσει κανονική τιμή πάλι θα με έκοβε πριν συμπληρωθεί ο μήνας που έχω πληρώσει?

Διάσπαρτα μέσα στις σελίδες του thread υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για την εικόνα της Cosmote tv συγκριτικά με το δορυφορικό. Εγώ, έχοντας και μια καλή και σταθερή σύνδεση vdsl 50mbps, βρίσκω (για τα γούστα και τα μάτια μου πάντα) ελαφρώς καλύτερη την εικόνα στο ott. Το 4k οταν ειχα δει champions League ηταν πολύ δυνατό. Ακόμη πολύ χρήσιμη βρίσκω την τεχνητή νοημοσύνη του OTT που βασισμένο σε ειδικούς αλγόριθμους "διαβάζει" τις συνήθειες του χρήστη και άρχιζει να προτείνει περιεχόμενο που μπορεί να ενδιαφέρει το κάθε μέλος της οικογένειας. Στη σταθερότητα υπερτερει η δορυφορική αλλά χάνει στη διαδραστικότητα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδη ειναι λιγο ανακατοσουρα να φερω το xiaomi απο το δωματιο,εβαλα το Pc να παιξει otetv μεσω browser αφου ετσι κι αλλιως εφαρμογη για win δεν υπαρχει.
να πω οτι το xiaomi μεσα στο δωματιο στις 43 ιντσες παιζει πολυ καλα και δεν καταλαβαινεις οτι ειναι streaming.
εδω στις 65 και μεσω pc με αναλυση απο την καρτα 1080p δυστηχως η εικονα ειναι επιεικως μετρια.
αρκετη θολουρα χωρις ευκρινεια και πολλα πιξελιασματα ειδικα σε σκοτεινες σκηνες.
το καλο ειναι οτι δεν εχει κομπιασματα σε γυρισματα της καμερα,που σημαινει οτι εχει καλη ροη.
θα φερω καποια στιγμη και το μποξακι απο μεσα να δω διαφορα,αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι δραματικα.
εχει δουλιτσα ακομα η υπηρεσια και πιστευω οτι θα διορθωθει αμεσα.

Λοιπόν, για όσους τρέχετε το νέο app σε xiaomi mi box s, παρατήρησα το εξής, όταν έχω στο box resolution 1080p 50fps τα χρώματα και γενικά το αποτέλεσμα της εικόνας είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με οταν είναι ρυθμισμένο σε 4κ 50fps.
Όταν είναι στο 4k θυμίζει την εικόνα του cosmote tv go, δηλαδή υπερκορεσμένα χρώματα και κακό αποτέλεσμα.

Μόλις μου έστειλαν sms για το δοκιμαστικό πακέτο ,βλέπω πως υπάρχει μια χρέωση 40,50 ευρώ τι είναι αυτό ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Οταν είσαι δηλαδή συνδρομιτής του δορυφορικου και χρησιμοποιείς και μια συσκευή του Go μπορείς στην ίδια συσκευή (Firestick)να χρησιμοποιήσεις και το ott ?

Μόλις μου έστειλαν sms για το δοκιμαστικό πακέτο ,βλέπω πως υπάρχει μια χρέωση 40,50 ευρώ τι είναι αυτό ;
η χρέωση εμφανίζεται στο my cosmote αλλά γίνεται αποχρεωση στον λογαριασμό.
Οταν είσαι δηλαδή συνδρομιτής του δορυφορικου και χρησιμοποιείς και μια συσκευή του Go μπορείς στην ίδια συσκευή (Firestick)να χρησιμοποιήσεις και το ott ?
ναι δεν έχει θεμα, είναι ξεχωριστές υπηρεσίες.

Προσοχή για όποιον έχει πάγια εντολή. Εμένα με χρέωσαν και στο λογαριασμό με τα επιπλέον 40. Πήρα τηλ και το έλυσα τελικά αλλά καλο είναι να προσέχουμε.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν, για όσους τρέχετε το νέο app σε xiaomi mi box s, παρατήρησα το εξής, όταν έχω στο box resolution 1080p 50fps τα χρώματα και γενικά το αποτέλεσμα της εικόνας είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με οταν είναι ρυθμισμένο σε 4κ 50fps.
Όταν είναι στο 4k θυμίζει την εικόνα του cosmote tv go, δηλαδή υπερκορεσμένα χρώματα και κακό αποτέλεσμα.
Μήπως τελικά και το box της Cosmote πρέπει να το ρυθμίσουμε 1080 για να έχουμε καλύτερη εικόνα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Επειδή όλο αυτό δεν γινόταν στο firestick , εβαλα το Hide my root και για 1η φορά έπαιξε κανονικά !

Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Το hidemyroot όμως θέλει ήδη root access για να τρέξει. Ίσως να είναι καλή λύση για αυτούς που δεν θέλουν να μπλέξουν με twrp.

Κάποιος σε αυτό το νημα νομίζω είχε ανεβάσει πριν 5-6 μέρες ένα link...Σε όποιους δέχθηκαν sms Για την δοκιμαστική 3μηνη περίοδο του ΟΤΤ. Μάλιστα αρκετοί είπαν εδώ ότι χωρίς να τους έρθει μήνυμα μπήκαν κ έκαναν το αίτημα. Δεν μπορώ τώρα να βρώ αυτό το μήνυμα...Αλλά μπαίνοντας εγώ κ άλλος ένας συνδρομητής..κάναμε την αίτηση κ όταν καταχωρήθηκε μας ηρθε sms όπου έλεγε το αίτημα υπαναχώρηση σας καταχωρήθηκε...Μας πήραν τηλέφωνο από ΟΤΕ 2 μέρες αργότερα να μας πουν γιατί θέλουμε να διακόψουμε την συνδρομή μας. Αλα Νταλον Δηλαδή. Συνέβη σε κάποιον άλλον αυτό?