Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι εχετε cosmote tv ott πόσο καιρό πήρε να σας το ενεργοποιήσουν;
1 μέρα εδώ

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ξέρει κανείς αν υπάρχει χρονικός περιορισμός (όπως υπήρχε στο Cosmote TV Go) όσον αφορά το ποσό συχνά μπορούμε να αλλάζουμε μια ή περισσότερες από τις 4 συσκευές που μπορούμε να έχουμε εγκατεστημένη την εφαρμογή με το πακέτο των extra συσκευών;
Κάθε 10 μέρες και ναι ισχυει εμενα μου έχουν κάνει δώρο για 1 χρονο με 7 συσκευές

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Να τους πεις.
Θεωρώ πως κανονικά απλά θα έπρεπε να διακοπεί αλλά είναι ικανοί να σε βάλουν σε χρέωση χωρίς πάγιο

δεν ξερει κανεις?
Σε εμενα φαινοταν χρεωση 40,50 στην εφαρμογη της cosmote
Στο λογαριασμο που εκδοθηκε ομως ειχε χρεωση ενος ποσου 40,50 + ενα αναλογικο ποσο απο τοτε που το ενεργοποησα,ΑΛΛΑ κατευθειαν ειχε αποχρεωση ολου του ποσου
Οποτε καμια χρεωση

Σε εμενα φαινοταν χρεωση 40,50 στην εφαρμογη της cosmote
Στο λογαριασμο που εκδοθηκε ομως ειχε χρεωση ενος ποσου 40,50 + ενα αναλογικο ποσο απο τοτε που το ενεργοποησα,ΑΛΛΑ κατευθειαν ειχε αποχρεωση ολου του ποσου
Οποτε καμια χρεωση

εκανες κατι,ή αυτοματα αφαιρεθηκε?

68950b326c8ed32ce4cbcf9c3d1e24ea.jpg

Έχει βγει κάτι νεότερο σε ενημέρωση ασφαλείας Android ή είναι εντάξει; Μου φαίνεται περίεργο που έχει τόσο παλιά ενημέρωση ασφάλειας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάθε 10 μέρες και ναι ισχυει εμενα μου έχουν κάνει δώρο για 1 χρονο με 7 συσκευές

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πώς το κατάφερες και σου το έκαναν δώρο; Θα μπορούσε κάποιος να χρεωθεί 2 πακέτα έξτρα συσκευών ταυτόχρονα έτσι ώστε να αυξήσει τις διαθέσιμες ταυτόχρονες συσκευές;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πώς το κατάφερες και σου το έκαναν δώρο; Θα μπορούσε κάποιος να χρεωθεί 2 πακέτα έξτρα συσκευών ταυτόχρονα έτσι ώστε να αυξήσει τις διαθέσιμες ταυτόχρονες συσκευές;
Στην αρχή όταν είχα πάει για το συμβόλαιο μου λενε την τιμή και καπάκι μου λενε το κάνουν δώρο για εναν χρόνο τις έξτρα συσκευές

Εχει κανει καποιος προσπαθεια να κανει installτο pop corn; το kodi δουλευει κανονικα;

Εχει κανει καποιος προσπαθεια να κανει installτο pop corn; το kodi δουλευει κανονικα;

Κανονικά δουλεύουν. Βάλε την έκδοση 3.2.2 και από Kodi το build je4m και οπωσδήποτε το stremio.

Παίδες αυτό το pop corn από που το κατεβάζετε; Έχετε κάποιο link;

Παίδες αυτό το pop corn από που το κατεβάζετε; Έχετε κάποιο link;

Γράψε στο google popcorn time 3.2.2 apk κατεβάζεις περνάς στο στικάκι και το εγκαθιστάς αφού περάσεις από το μάρκετ πρώτα ένα xplorer . Εγκαθιστάς και εισαι άνετος.

Ευχαριστώ το πέρασα επιτυχώς στο mi box και δουλεύει μια χαρά.

68950b326c8ed32ce4cbcf9c3d1e24ea.jpg

Έχει βγει κάτι νεότερο σε ενημέρωση ασφαλείας Android ή είναι εντάξει; Μου φαίνεται περίεργο που έχει τόσο παλιά ενημέρωση ασφάλειας

Ξέρει κανένας για το κουτάκι που δίνει ο ΟΤΕ;

Καλησπέρα, μόλις μίλησα με 13888 για την ΟΤΤ, και μου είπαν πως δεν προσφέρεται η εφαρμογή για Sony τηλεοράσεις. Aκόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή στην τηλεόραση από το play store, δεν θα μπορέσω να συνδεθώ. Ισχύει?

Καλησπέρα, μόλις μίλησα με 13888 για την ΟΤΤ, και μου είπαν πως δεν προσφέρεται η εφαρμογή για Sony τηλεοράσεις. Aκόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή στην τηλεόραση από το play store, δεν θα μπορέσω να συνδεθώ. Ισχύει?
Κάποια παρανόηση πρέπει να έγινε στην κουβέντα σας. Το έχω σε Sony εδώ και 3 εβδομάδες συν ότι υπάρχει και επίσημο ανακοινωθέν από την εταιρία για την διάθεση του app

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Δεν ισχύει δουλεύει κανονικά