king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,257
1 μέρα εδώΚαλησπέρα σε όλους,
Όσοι εχετε cosmote tv ott πόσο καιρό πήρε να σας το ενεργοποιήσουν;
Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1 μέρα εδώΚαλησπέρα σε όλους,
Όσοι εχετε cosmote tv ott πόσο καιρό πήρε να σας το ενεργοποιήσουν;
Κάθε 10 μέρες και ναι ισχυει εμενα μου έχουν κάνει δώρο για 1 χρονο με 7 συσκευέςΞέρει κανείς αν υπάρχει χρονικός περιορισμός (όπως υπήρχε στο Cosmote TV Go) όσον αφορά το ποσό συχνά μπορούμε να αλλάζουμε μια ή περισσότερες από τις 4 συσκευές που μπορούμε να έχουμε εγκατεστημένη την εφαρμογή με το πακέτο των extra συσκευών;
Σε εμενα φαινοταν χρεωση 40,50 στην εφαρμογη της cosmoteδεν ξερει κανεις?
Σε εμενα φαινοταν χρεωση 40,50 στην εφαρμογη της cosmote
Στο λογαριασμο που εκδοθηκε ομως ειχε χρεωση ενος ποσου 40,50 + ενα αναλογικο ποσο απο τοτε που το ενεργοποησα,ΑΛΛΑ κατευθειαν ειχε αποχρεωση ολου του ποσου
Οποτε καμια χρεωση
Οχι αυτοματα στο λογαριασμο που ηρθε ειχε χρεωση-αποχρεωσηεκανες κατι,ή αυτοματα αφαιρεθηκε?
Οχι αυτοματα στο λογαριασμο που ηρθε ειχε χρεωση-αποχρεωση
Κάθε 10 μέρες και ναι ισχυει εμενα μου έχουν κάνει δώρο για 1 χρονο με 7 συσκευές
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Στην αρχή όταν είχα πάει για το συμβόλαιο μου λενε την τιμή και καπάκι μου λενε το κάνουν δώρο για εναν χρόνο τις έξτρα συσκευέςΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πώς το κατάφερες και σου το έκαναν δώρο; Θα μπορούσε κάποιος να χρεωθεί 2 πακέτα έξτρα συσκευών ταυτόχρονα έτσι ώστε να αυξήσει τις διαθέσιμες ταυτόχρονες συσκευές;
Εχει κανει καποιος προσπαθεια να κανει installτο pop corn; το kodi δουλευει κανονικα;
Παίδες αυτό το pop corn από που το κατεβάζετε; Έχετε κάποιο link;
![]()
Έχει βγει κάτι νεότερο σε ενημέρωση ασφαλείας Android ή είναι εντάξει; Μου φαίνεται περίεργο που έχει τόσο παλιά ενημέρωση ασφάλειας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάποια παρανόηση πρέπει να έγινε στην κουβέντα σας. Το έχω σε Sony εδώ και 3 εβδομάδες συν ότι υπάρχει και επίσημο ανακοινωθέν από την εταιρία για την διάθεση του appΚαλησπέρα, μόλις μίλησα με 13888 για την ΟΤΤ, και μου είπαν πως δεν προσφέρεται η εφαρμογή για Sony τηλεοράσεις. Aκόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή στην τηλεόραση από το play store, δεν θα μπορέσω να συνδεθώ. Ισχύει?
Καλησπέρα, μόλις μίλησα με 13888 για την ΟΤΤ, και μου είπαν πως δεν προσφέρεται η εφαρμογή για Sony τηλεοράσεις. Aκόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή στην τηλεόραση από το play store, δεν θα μπορέσω να συνδεθώ. Ισχύει?
Δεν ισχύει δουλεύει κανονικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.