Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν είναι από Android 8 και πάνω υποστηρίζει κανονικά

Λοιπόν, έχουμε και συνέχεια. Αφότου επιβεβαίωσα πως το μοντέλο μου αναφέρεται κανονικά στο παραπάνω link, ξανακαλώ για να αγοράσω την υπηρεσία, θεωρώντας πως πριν απλά έπεσα σε υπάλληλο που δεν γνωρίζει. Συνομιλώ με άλλον εκπρόσωπο... ο οποίος μου λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Υποστηρίζουμε μόνο Samsung προς το παρόν! Του διαβάζω επί λέξει τι αναφέρουν στο επίσημο site τους και δηλώνει πως αυτοί εσωτερικά έχουν άλλη ενημέρωση, ανεξάρτητα από το τι αναφέρεται στο site!!!

Δεν προχώρησα σε παραγγελία όχι επειδή φοβάμαι πως δεν θα παίξει, αλλά από την απογοήτευση μου για το επίπεδο των υπηρεσιών τους... Καλά, θα το παραγγείλω όταν ηρεμήσω αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι... Αν έχεις ποτέ πρόβλημα, πως θα σου το λύσουν? Αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Γιατί δεν το παραγγέλνεις και να το χρησιμοποιήσεις με το box τους; Ανεξαρτήτως αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σου η όχι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί δεν το παραγγέλνεις και να το χρησιμοποιήσεις με το box τους; Ανεξαρτήτως αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σου η όχι;

Θα το παραγγείλω. Απλά το box το θέλω για μια δεύτερη, παλιότερη τηλεόραση η οποία δεν τρέχει Android.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα το παραγγείλω. Απλά το box το θέλω για μια δεύτερη, παλιότερη τηλεόραση η οποία δεν τρέχει Android.
Το λεω με σιγουρια επειδη το εχω βαλει σε Sony bravia του 2018 τρέχει μια χαρά. Αν έχεις τηλεόραση πριν του 2018 μάλλον δεν θα παίζει και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τρέχει Android 8

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Παιδιά σκέφτομαι να δοκιμάσω να βάλω ένα mini pack χωρίς δέσμευση.Για αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρείας να σας ρωτήσω:

1. Εγώ έχω ήδη σταθερό/internet σε cosmote και έχω ενεργοποιήσει από την αρχή το e-bill.Στο e-bill μπαίνω βάζοντας το e-mail που έχω δώσει και ένα password.Αυτό είναι το λεγόμενο cosmote id ?

2. Σκέφτομαι να προτιμήσω να πληρώσω το mini pack με κάποια χρεωστική/πιστωτική μου κάρτα και όχι επιλέγοντας να χρεωθεί ο λογαριασμός της σταθερής μου.Μην έχουμε τίποτα άκυρες χρεώσεις και περιμένουμε μετά 2-3 μήνες για αποχρεώσεις και τα σχετικά...Επομένως:

Για να πληρώσω το mini pack μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας,θα πρέπει να δημιουργήσω κάποιο καινούργιο cosmote id ή μπορώ χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσω το cosmote id που έχω τώρα στο e-bill του σταθερού μου?

3. Κάτι διάβασα στους όρους ότι αν ενεργοποιήσεις το mini pack με χρέωση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, παίζει να μην μπορείς να νοικιάσεις ταινίες από το movies club.Υπάρχει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει mini pack με κάρτα και έχει νοικιάσει κανονικά ταινία on demand από το movies club ?

4. Στο Xiaomi Mi Box S θα προτείνατε να κάνω την αναβάθμιση στο Android 9.0 πριν κατεβάσω την εφαρμογή του cosmote tv ott ή να την κατεβάσω αμέσως χωρίς να κάνω την σχετική αναβάθμιση? Οι φίλοι εδώ πως έχουν δουλέψει το cosmote tv ott app? Με το Xiaomi Mi Box S αναβαθμισμένο στο Android 9.0 ή όχι?

Ελπίζω να βγάλω άκρη εύκολα !

Ξέρει κανείς πώς γίνεται σε boxaki αρουταριστο να παίζει μια χαρά το tv Go και ταυτόχρονα το ott app να βγάζει error για root στο box?
Και τι θα γίνει όταν σταματήσει το tv Go?
Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.

Ξέρει κανείς πώς γίνεται σε boxaki αρουταριστο να παίζει μια χαρά το tv Go και ταυτόχρονα το ott app να βγάζει error για root στο box?
Μήπως έχεις vpn?

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τα boxακια δεν εχουν καποια ιδιαιτερη αξιοπιστια στο λογισμικο τους, μπορει οντως να εχουν root.
Καλο ειναι να προτιματε certified λυσεις.

Καλησπέρα στο φόρουμ
Θέλω να ρωτήσω αν το app της cosmote tv είναι διαθέσιμο σε όλες τις Android tv που κυκλοφορούν;
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Sharp 40BL2EA με Android tv και δεν ξέρω αν το υποστηρίζει.

Παιδιά παρατήρησα οτι δεν βγαζει το σηματακι hdr στην lg oled mou απο εχθες εχετε παρατηρησει κατι εσεις?

Οταν συμπληρωθει το υποτιθεμενο τριμηνο που το εχουμε δωρεαν εμεις με το δορυφορικο,τι γινεται;Πρεπει να παρουμε τηλεφωνο να το διακοψουμε;Θα συνεχισει να ειναι δωρεαν και μετα;

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες κάνουν να ενεργοποιησουν την δωρεάν δοκιμή στο Ott? Τους πήρα την Παρασκευή και ακόμα δεν άνοιξε. Εχω πάρει το mi box s και ήθελα να δω πως τρέχει στην γραμμή μου. Ευχαριστώ.

Μετά από πολύωρη ανάγνωση στα posts... φυσικά δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα θα τολμήσω να ρωτήσω κάτι που ίσως ρωτήθηκε επαλειμμένα, αλλά εγώ δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Εχω το δορυφορικό πακέτο και επειδή θα λήξει σκέφτομαι να αποκτήσω το ott. Έχω 50αρα γραμμή σύνδεσης στην cosmote και το router μου δίνει ταχύτητες από 20-25 mpps περίπου. Θα μπορέσω να έχω καλή ανάλυση εικόνας, εφάμιλλη τουλάχιστον με την δορυφορική? Θα πάρω το ΒΟΧ της cosmote μιας και η tv μου είναι παλιά και δεν υποστηρίζει apk.
Σε ένα android box δικό μου που έχω, κατέβασα την εφαρμογή, συνδέομαι με τους free κωδικούς που μου δώσανε προς αντικατάσταση του tv go για smartphone σαν δορυφορικός συνδρομητής, αλλά μόλις πατάω να παίξει κάτι μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγή λόγω περιορισμών στο λειτουργικό κλπ (rooted), .. ενώ στο smartphone παίζει κανονικά.
Ξέρετε τι συμβαίνει?..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σε αυτά που μπορώ να σου απαντήσω, ναι, θα έχεις καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με του δορυφορικού.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μετά από πολύωρη ανάγνωση στα posts... φυσικά δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα θα τολμήσω να ρωτήσω κάτι που ίσως ρωτήθηκε επαλειμμένα, αλλά εγώ δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Εχω το δορυφορικό πακέτο και επειδή θα λήξει σκέφτομαι να αποκτήσω το ott. Έχω 50αρα γραμμή σύνδεσης στην cosmote και το router μου δίνει ταχύτητες από 20-25 mpps περίπου. Θα μπορέσω να έχω καλή ανάλυση εικόνας, εφάμιλλη τουλάχιστον με την δορυφορική? Θα πάρω το ΒΟΧ της cosmote μιας και η tv μου είναι παλιά και δεν υποστηρίζει apk.
Σε ένα android box δικό μου που έχω, κατέβασα την εφαρμογή, συνδέομαι με τους free κωδικούς που μου δώσανε προς αντικατάσταση του tv go για smartphone σαν δορυφορικός συνδρομητής, αλλά μόλις πατάω να παίξει κάτι μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγή λόγω περιορισμών στο λειτουργικό κλπ (rooted), .. ενώ στο smartphone παίζει κανονικά.
Ξέρετε τι συμβαίνει?..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μήπως ειναι rooted το Box?

Με τα μίνι πακς τι γίνεται; Έχω ζητήσει ενεργοποίηση για το cinema μέσω της εφαρμογής cosmote app και πληρωμή μέσω λογαριασμού αλλά δεν έχει προχωρήσει το αίτημα μου. Ξέρει κάποιος πως γίνεται ; Μήπως μα το κάνω από την σελίδα τους στο Ίντερνετ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ δεν το έκανα root. Όπως το πήρα από το κουτί του είναι. Έχει android 7 και είναι και είναι ένα H96 pro÷. Παίζει να είναι root από τον κατασκευαστη;