Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εντάξει σίγουρα, για ΜΕΝΑ είναι value for money διότι έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις από την media streaming συσκευή μου.
Εξήγησα πλήρως παραπάνω το σκεπτικό μου που αποδεικνύει γιατί στο δικό μου usage scenario ήταν και με το παραπάνω value for money επιλογή.
Μόνο και μόνο η άνεση που προσφέρει, οι QOL βελτιώσεις και η απαλότητα στην πλοήγηση, λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και των τεχνικών specs σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αποδείχτηκαν τεράστια πλεονεκτήματα.
Στην τελική, οποίος δεν έχει λεφτά μένει με το box του ΟΤΕ ή βασικά δεν βάζει καθόλου συνδρομητική. Είναι πολλές οι αναγνώσεις που μπορούν να γίνουν επί του θέματος και πάντα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις και (εννοείται) το εισόδημα του καθενός. Όταν κάποιος ζητάει ένα αξιόπιστο android box, δε μπορώ να γνωρίζω τι budget διαθέτει, πρέπει όμως να αναφερθεί το shield. Ξεκάθαρα.

Επανερχόμενος στα θέματα που αντιμετωπίζω μετά την αναβάθμιση του Mi box στην έκδοση 9 του Android TV έχουμε:
Youtube, Netflix και Twitch παίζουν κανονικά
Cosmote on demand παίζει κανονικά
Cosmote live κανάλια παίζουν μετά απο 40 δευτερόλεπτα
Eurosport player δεν παίζει καθόλου τα κανάλια

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, reset σε router, καρφωτή ip και τίποτα δεν άλλαξε.
Τι ήθελα και έκανα την αναβάθμιση; Θα συνεχίσω το θέμα στους media players.

Το τελευταίο που μένει αν δεν το έχεις κάνει ακόμα είναι η απεγκατασταση και η εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής.

Επανερχόμενος στα θέματα που αντιμετωπίζω μετά την αναβάθμιση του Mi box στην έκδοση 9 του Android TV έχουμε:

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, reset σε router, καρφωτή ip και τίποτα δεν άλλαξε.

Σε 2 box που έχω στο ίδιο σπιτι το ένα ενσύρματα το άλλο ασύρματα δεν έχω θέμα. Η εγκατάσταση είναι με AVM Fritzbox.

Ο δέκτης της cosmote έχει να πάρει ενημέρωση ασφαλείας απο τον Σεπτέμβριο του 2019 και έμεινε στο Android 8.
Υπάρχει καμιά ενημέρωση αν θα γίνει καμιά αναβάθμιση;

Δοκίμασε να συνδέσεις το box με ethernet καλώδιο.

USB to eth converter. Works like a charm

Sent from my iPad using Tapatalk

Οποτε πρέπει να αγοράσει αντάπτορα..

Από τη στιγμή που δουλεύουν όλα ρολόι στα υπόλοιπα app με Wi-Fi, έχει να κάνει με πρόβλημα συνδεσιμότητας δικτύου;

Μακάρι να είναι αυτό, τι να πω..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε να συνδέσεις το box με ethernet καλώδιο.

Με ethernet το έχω. Τελικά το Eurosport παίζει και μένει το μυστήριο με τα live κανάλια της Cosmote που έχω καθυστέρηση 40 δευτερολέπτων.

Οπότε ούτε το ethernet είναι..

Λογικά σε update της εφαρμογής θα στρώσει..

Με ethernet το έχω. Τελικά το Eurosport παίζει και μένει το μυστήριο με τα live κανάλια της Cosmote που έχω καθυστέρηση 40 δευτερολέπτων.

Κάλεσε το 13788 δωρεάν από το τηλέφωνο σου, μίλησε με την τεχνική υποστήριξη να σβήσουν όλες τις συσκευές από το προφίλ σου κάνε απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής και θα στρώσει.

Οποτε πρέπει να αγοράσει αντάπτορα..

Από τη στιγμή που δουλεύουν όλα ρολόι στα υπόλοιπα app με Wi-Fi, έχει να κάνει με πρόβλημα συνδεσιμότητας δικτύου;

Μακάρι να είναι αυτό, τι να πω..

Όλες οι συσκευές λειτουργούν πολύ καλύτερα με Ethernet παρά με Wifi.
Ιδίως με τα ΚΑΚΙΣΤΑ router που δίνουν οι ελληνικές ISP

Όλες οι συσκευές λειτουργούν πολύ καλύτερα με Ethernet παρά με Wifi.
Ιδίως με τα ΚΑΚΙΣΤΑ router που δίνουν οι ελληνικές ISP
Εμένα μια χαρά δουλεύει με το fiber modem της wind..δεν έχω παράπονο

σιγουρα και σωστα θα σου παιξει μονο σε πιστοποιημενο android tv box.
τα υπολοιπα εαν θα παιξουν,θα παιξουν με πατεντες και για περιορισμενο διαστημα,
αφου μετα απο καθε update της εφαρμογης,αλλαζουν και ολα τα δεδομενα.
αυτο ισχυει βεβαια κα για τις υπολοιπες γνωστες streaming εφαρμογες.(netflix,novaflix,amazontv...)

σιγουρα και σωστα θα σου παιξει μονο σε πιστοποιημενο android tv box.
τα υπολοιπα εαν θα παιξουν,θα παιξουν με πατεντες και για περιορισμενο διαστημα,
αφου μετα απο καθε update της εφαρμογης,αλλαζουν και ολα τα δεδομενα.
αυτο ισχυει βεβαια κα για τις υπολοιπες γνωστες streaming εφαρμογες.(netflix,novaflix,amazontv...)

Όλα αυτά είναι Certified: Google Certified

εαν ειναι οντως android tv Google Certified προφανως και δεν θα εχεις κανενα θεμα.
εγω παντως βαση εμπειριων μου,προβλημα δεν ειχα ποτε με τα επωνυμα box.
αντιθετως με τις απλα "γνωστες" εταιριες(mecool,beelink κτλ που κανα 2-3 περιπτωσεις τις εχω πληρωσει και ακριβα)παντα κατι θα στραβωνε.

Άσχετο αλλά μήπως βρήκαμε τρόπο να παίζει Netflix το κουτί της Cosmote ott; Υπάρχει στο χρονοδιάγραμμα να μπει το Netflix από την ίδια την Cosmote;