Lobo10
Supreme Member
- 23 May 2012
- 3,973
Και εγώ Android 9 έχω σε mi box..Εγώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν υπάρχει επιλογή όπως στα κινητά..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ Android 9 έχω σε mi box..Εγώ
Ναι, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.Και εγώ Android 9 έχω σε mi box..
Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν υπάρχει επιλογή όπως στα κινητά..
κανένα νέο για την εφαρμογή σε LG?
Μπαίνω κάθε μέρα στο store..κανένα νέο για την εφαρμογή σε LG?
15/10 ακυρώνεται το OTE TV GO..Είχαν πει για πρώτες εβδομάδες του Οκτώβρη. Ίσως να έχουμε αυτή την εβδομάδα νεα
Πριν κάνω την αναβάθμιση σε Android tv 9 στο mi box δεν είχα θέμα. Είναι κάποιος άλλως με mi box και τελευταία ενημέρωση;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό πίστευα και εγώ όταν έκανα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα κατά 99% είναι του ρουτερ που έχεις. Η άμεση λύση είναι η επανεκκίνηση του ρουτερ. Τότε θα δεις ότι το πρόβλημα λύθηκε. Όμως μετά από 2-3 ώρες ίσως επανέλθει. Εμένα μου το εμφάνισε με το Oxygen ρουτερ της Vodafone, έβαλα το ZTE και ησύχασα.
Γενικά το mibox έχει θεματάκια με κάποια μόντεμ από ότι έχω διαβάσει σε αξιολογήσεις στο Σκρουτζ..Εμένα μετά την αναβάθμιση του Mi box S σε Android 9, όταν συνδέομαι από TP Link extender, το διαβάζει για λίγα δευτερόλεπτα και συνδέεται κανονικά και ξαφνικά κλείνει το WiFi του box. Σαν να το απορρίπτει... Πριν την αναβάθμιση δούλευε μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Στο κανονικό ρούτερ του OTE και στο δικό του WiFi παίζει μια χαρά.
Ποια android tv box είναι πιστοποιημένα και μας κάνουν;
Υπάρχει κάποια λίστα;
Δεν πρέπει να είναι root-αρισμένα νομίζωΔεν υπάρχει κάποια λίστα αυτά που τρέχουν κανονικό Android TV OS όμως είναι αυτά που μας κάνουν.
Δεν πρέπει να είναι root-αρισμένα νομίζω
Όχι για όλους..Αυτό είναι προφανές
Όχι για όλους..
Τα περισσότερα που πουλάνε στο Σκρουτζ κάτω από 60 ειναι root
Η πιο τίμια λύση είναι το mibox s
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.