Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ Android 9 έχω σε mi box..

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν υπάρχει επιλογή όπως στα κινητά..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ Android 9 έχω σε mi box..

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν υπάρχει επιλογή όπως στα κινητά..

Ναι, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχαν πει για πρώτες εβδομάδες του Οκτώβρη. Ίσως να έχουμε αυτή την εβδομάδα νεα

Είχαν πει για πρώτες εβδομάδες του Οκτώβρη. Ίσως να έχουμε αυτή την εβδομάδα νεα
15/10 ακυρώνεται το OTE TV GO..

Ελπίζω να έχουμε νέα έως το τέλος της εβδομάδας.

Πριν κάνω την αναβάθμιση σε Android tv 9 στο mi box δεν είχα θέμα. Είναι κάποιος άλλως με mi box και τελευταία ενημέρωση;

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό πίστευα και εγώ όταν έκανα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα κατά 99% είναι του ρουτερ που έχεις. Η άμεση λύση είναι η επανεκκίνηση του ρουτερ. Τότε θα δεις ότι το πρόβλημα λύθηκε. Όμως μετά από 2-3 ώρες ίσως επανέλθει. Εμένα μου το εμφάνισε με το Oxygen ρουτερ της Vodafone, έβαλα το ZTE και ησύχασα.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αυτό πίστευα και εγώ όταν έκανα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα κατά 99% είναι του ρουτερ που έχεις. Η άμεση λύση είναι η επανεκκίνηση του ρουτερ. Τότε θα δεις ότι το πρόβλημα λύθηκε. Όμως μετά από 2-3 ώρες ίσως επανέλθει. Εμένα μου το εμφάνισε με το Oxygen ρουτερ της Vodafone, έβαλα το ZTE και ησύχασα.

Θα το δοκιμάσω και αυτό πριν πάω σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Εμένα μετά την αναβάθμιση του Mi box S σε Android 9, όταν συνδέομαι από TP Link extender, το διαβάζει για λίγα δευτερόλεπτα και συνδέεται κανονικά και ξαφνικά κλείνει το WiFi του box. Σαν να το απορρίπτει... Πριν την αναβάθμιση δούλευε μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Στο κανονικό ρούτερ του OTE και στο δικό του WiFi παίζει μια χαρά.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εμένα μετά την αναβάθμιση του Mi box S σε Android 9, όταν συνδέομαι από TP Link extender, το διαβάζει για λίγα δευτερόλεπτα και συνδέεται κανονικά και ξαφνικά κλείνει το WiFi του box. Σαν να το απορρίπτει... Πριν την αναβάθμιση δούλευε μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Στο κανονικό ρούτερ του OTE και στο δικό του WiFi παίζει μια χαρά.
Γενικά το mibox έχει θεματάκια με κάποια μόντεμ από ότι έχω διαβάσει σε αξιολογήσεις στο Σκρουτζ..

Ποια android tv box είναι πιστοποιημένα και μας κάνουν;

Υπάρχει κάποια λίστα;

Δεν υπάρχει κάποια λίστα αυτά που τρέχουν κανονικό Android TV OS όμως είναι αυτά που μας κάνουν.

Δεν υπάρχει κάποια λίστα αυτά που τρέχουν κανονικό Android TV OS όμως είναι αυτά που μας κάνουν.

Δεν πρέπει να είναι root-αρισμένα νομίζω

Αυτό είναι προφανές

Όχι για όλους..

Τα περισσότερα που πουλάνε στο Σκρουτζ κάτω από 60 ειναι root

Η πιο τίμια λύση είναι το mibox s

Το πιο αξιόπιστο και ισχυρό σε επιδόσεις και future proof με ορίζοντα πολλών χρόνων updates είναι το shield της nvidia.
Έχω μοντέλο του 15, το έχουμε λιώσει κυριολεκτικά στο remote στριμαρισμα τόσα χρόνια, iptv έχω τρέξει, Stb emulators, παιχνίδια, chromecast, dlna. Ότι μπορείς να φανταστείς, μέχρι και Plex server (!) το έχω κάνει κάποτε.
Για κάποιους δεν είναι value for money. Για εμένα πάντως πέντε χρόνια τώρα τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω και απροβλημάτιστα. Από εκεί βλέπω το cosmote Ott και εννοείται είναι καλύτερο από το box του ΟΤΕ 200%. Συν ότι το hdr δεν ενεργοποιείται από μόνο του παρά μόνο σε πραγματικό hdr περιεχόμενο.

....value for money το shield της nvidia !

Το ακούσαμε κι αυτό !

Βασικά αν ζεις και δουλεύεις πχ στην Ελβετία και παίρνεις 3.500 ευρώ , .... ναι είναι !!!!