Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όσοι έχετε COSMOTE σαν πάροχο δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το IPv6 στο router σας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάπου εκεί παίζει κ σε μένα, λίγο κάτω από τα 20. Μακάρι δεν λες τίποτα, δεν το βλέπω όμως. Δεν ξέρω βέβαια (εκτός κ από τους τελικούς χρήστες) αν υπάρχει διαθέσιμο τόσο bandwidth για να δωθεί. φανταστείτε να παίζουν ταυτόχρονα πολλές συσκευτές τηλεόραση στα 4κ, μπορούν να το σηκώσουν οι έλληνες πάροχοι?
Πιστεύω ότι μέχρι να γίνει αυτό που λέμε θα έχουν bandwidth να δώσουν. To πρόβλημα είναι κυρίως στα αθλητικά γιατί παρακολουθούν όλοι ταυτόχρονα.
δες το γράφημα, κάθε φορά που παίζει πχ ο ολυμπιακός και πάρακολουθούν πάρα πολλοί ταυτόχρονα δημιουργούνται peaks στο GRIX και πιστεύω ότι αυτό εξαντλεί τους παρόχους.

grapher-mrtg-bits-week-all.png

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

κάθε φορά που παίζει πχ ο ολυμπιακός και πάρακολουθούν πάρα πολλοί ταυτόχρονα δημιουργούνται peaks στο GRIX και πιστεύω ότι αυτό εξαντλεί τους παρόχους.
Πολύ ωραίο!!! μήπως αυτός ειναι κ ο λόγος που δεν πρόκεται να δούμε 4κ σε όλα τα αθλητικά αμεσα. Αν το gr-ix δεν μπορεί να το σηκώσει, δεν έχει κ νόημα να προσφερθεί κ να πέσουν όλα... για να μπουν κ άλλα κυκλώματα στην διασύνδεση μεταξύ των παρόχων χρειάζονται υποδομές κ δίκτυα που φαντάζομαι οτι θα έχουν κ μεγάλο κόστος. Γιατί να το κάνουν κάποιοι για να εξυπηρετήσουν την τηλεθέαση του ΟΤΕ?

Εχετε καταφερει να βλεπετε με το box της cosmote η με αλλο απο εξωτερικο σε χωρα εκτος ΕΕ;

Πολλές διαφορετικές εμπειρίες ως προς το 4k αλλά και γενικά με Cosmote, που κι εγώ έχω ως παροχο.Αφου πσιζει λίγο παραπανω από το Netflix, πως σε μένα το 4k βγάζει αυτόματα ποιοτητα 1080 χωρίς άλλη επιλογή? Με κολλήματα βέβαια και όπως ξαναειπα, το χορτάρι ''αναβοσβήνει''.Οπως ειπώθηκε ήδη, χθες το αντίστοιχο cosmote sports είχε καλύτερη εικόνα από το 5k . και λόγω της αργής πλοηγησης το γυρισα στο δορυφορικό, ίδια εικόνα. Εχω την LG 7450 του 2019.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μόνο έτσι δούλεψε σωστά η εφαρμογή της τηλεόρασης (LG OLED 2020).

Τι εννοείς δούλεψε σωστά? Χωρίς να καθυστερει? δηλαδή τρέχει όπως και το netflix? Μιλάμε πάντα για την περιήγηση στο Replay tv ή στο Πρόγραμμα.

Πολλές διαφορετικές εμπειρίες ως προς το 4k αλλά και γενικά με Cosmote, που κι εγώ έχω ως παροχο.Αφου πσιζει λίγο παραπανω από το Netflix, πως σε μένα το 4k βγάζει αυτόματα ποιοτητα 1080 χωρίς άλλη επιλογή? Με κολλήματα βέβαια και όπως ξαναειπα, το χορτάρι ''αναβοσβήνει''.Οπως ειπώθηκε ήδη, χθες το αντίστοιχο cosmote sports είχε καλύτερη εικόνα από το 5k . και λόγω της αργής πλοηγησης το γυρισα στο δορυφορικό, ίδια εικόνα. Εχω την LG 7450 του 2019.

Στα πόσα mbit συγχρονίζει η γραμμή σου? και με τι έχεις συνδέσει την Tv?Wifi ή Ethernet?

Πιάνω 20.Διπλα στην τηλεόραση έχω ένα extender γιατί δεν βολευει η συνδεση με ρουτερ.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τι εννοείς δούλεψε σωστά? Χωρίς να καθυστερει? δηλαδή τρέχει όπως και το netflix? Μιλάμε πάντα για την περιήγηση στο Replay tv ή στο Πρόγραμμα.

Στα πόσα mbit συγχρονίζει η γραμμή σου? και με τι έχεις συνδέσει την Tv?Wifi ή Ethernet?

Περιήγηση δεν φτιάχνει προφανώς είναι bug μαζί με πολλά αλλά. Δούλεψε σωστά το streaming όπως έπρεπε και έχει σωστή εικόνα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μόνο έτσι δούλεψε σωστά η εφαρμογή της τηλεόρασης (LG OLED 2020).

Πιάνω 20.Διπλα στην τηλεόραση έχω ένα extender γιατί δεν βολευει η συνδεση με ρουτερ.

Mε 20mbit και με Extender δύσκολα θα πιάσεις το 4k. Δοκίμασε εάν θες καλώδιο απευθείας στο ρούτερ.

Mε 20mbit και με Extender δύσκολα θα πιάσεις το 4k. Δοκίμασε εάν θες καλώδιο απευθείας στο ρούτερ.

Άρα θέλει πολυ παραπανω από το Netflix. Καλώδιο δεν μπορώ να βαλω, έτσι όπως είναι το καθιστικό μου. Αλλά αφού δεν μπορώ πανω απο 20 , μένω στο 1080

Μπορείς να δοκιμάσεις πολύ καλά power lines ή εάν προτιμάς repeaters 3 καναλιών ώστε να μην χάνεις σημαντικά ταχύτητες.

Μπορείς να δοκιμάσεις πολύ καλά power lines ή εάν προτιμάς repeaters 3 καναλιών ώστε να μην χάνεις σημαντικά ταχύτητες.
Σε εμένα πάντως με τα Powerlines είχα αρκετά θέματα, ίσως επειδή το ρεύμα ειναι τριφασικό, έπεφτα πάνω σε διαφορετική φάση κ είχα προβλήματα...τα οποία λύθηκαν μόλις πέρασα καλώδιο ethernet κ ηρέμησα... πλέον wifi μόνο για το κινητό κ το tablet. Τα υπόλοιπα όλα καλώδιο, το πιο αξιόπιστο ειδικά για real time εφαρμογές όπως τηλεόραση ή ακόμα κ τηλεργασία

Σε τριφασικό ρεύμα πέραν μιας λύσης της devolo δεν έχω κάτι άλλο υπόψιν που λειτουργεί ικανοποιητικά.

Αυτά αγόρασα. Τα εγκατέλειψα. Γενικά σίγουρα κάποιοι δουλευουν με τα Power lines, οπου δεν περνάει καλώδιο ειναι μία λύση, αλλά είμαι της άποψης ethernet κ πάλι ethernet για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Στο store φιλαράκι (LG Content), κάνε αναζήτηση cosmote tv..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου το βγάζει καθόλου, σκέφτομαι ίσως επειδή είμαι Γερμανία... Κάποιος είχε βρει μια λύση για αυτό το θέμα, δεν θυμάμαι ποιος 🙄

Δεν μου το βγάζει καθόλου, σκέφτομαι ίσως επειδή είμαι Γερμανία... Κάποιος είχε βρει μια λύση για αυτό το θέμα, δεν θυμάμαι ποιος
Δεν γνώριζα ότι μένεις εξωτερικό..Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια στην ερώτησή σου..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου το βγάζει καθόλου, σκέφτομαι ίσως επειδή είμαι Γερμανία... Κάποιος είχε βρει μια λύση για αυτό το θέμα, δεν θυμάμαι ποιος

Αν υπάρχει ελληνικό κινητό διαθέσιμο κανεις τα εξής:

Βγάζεις το κινητό από το wifi, κανεις επαναφορά εργοστασιακών στη Tv.

Κατά το setup της tv, κανεις hotspot με το ελληνικό κινητό και συνδέεις το wifi της tv στο κινητό.

Μπαίνεις μετά στο App Store και το COSMOTE tv ειναι πλέον διαθέσιμο.

Sent from my iPad using Tapatalk