Για ποιο λόγο?Όσοι έχετε COSMOTE σαν πάροχο δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το IPv6 στο router σας.
Πιστεύω ότι μέχρι να γίνει αυτό που λέμε θα έχουν bandwidth να δώσουν. To πρόβλημα είναι κυρίως στα αθλητικά γιατί παρακολουθούν όλοι ταυτόχρονα.Κάπου εκεί παίζει κ σε μένα, λίγο κάτω από τα 20. Μακάρι δεν λες τίποτα, δεν το βλέπω όμως. Δεν ξέρω βέβαια (εκτός κ από τους τελικούς χρήστες) αν υπάρχει διαθέσιμο τόσο bandwidth για να δωθεί. φανταστείτε να παίζουν ταυτόχρονα πολλές συσκευτές τηλεόραση στα 4κ, μπορούν να το σηκώσουν οι έλληνες πάροχοι?
Για ποιο λόγο?
Πολύ ωραίο!!! μήπως αυτός ειναι κ ο λόγος που δεν πρόκεται να δούμε 4κ σε όλα τα αθλητικά αμεσα. Αν το gr-ix δεν μπορεί να το σηκώσει, δεν έχει κ νόημα να προσφερθεί κ να πέσουν όλα... για να μπουν κ άλλα κυκλώματα στην διασύνδεση μεταξύ των παρόχων χρειάζονται υποδομές κ δίκτυα που φαντάζομαι οτι θα έχουν κ μεγάλο κόστος. Γιατί να το κάνουν κάποιοι για να εξυπηρετήσουν την τηλεθέαση του ΟΤΕ?κάθε φορά που παίζει πχ ο ολυμπιακός και πάρακολουθούν πάρα πολλοί ταυτόχρονα δημιουργούνται peaks στο GRIX και πιστεύω ότι αυτό εξαντλεί τους παρόχους.
Μόνο έτσι δούλεψε σωστά η εφαρμογή της τηλεόρασης (LG OLED 2020).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολλές διαφορετικές εμπειρίες ως προς το 4k αλλά και γενικά με Cosmote, που κι εγώ έχω ως παροχο.Αφου πσιζει λίγο παραπανω από το Netflix, πως σε μένα το 4k βγάζει αυτόματα ποιοτητα 1080 χωρίς άλλη επιλογή? Με κολλήματα βέβαια και όπως ξαναειπα, το χορτάρι ''αναβοσβήνει''.Οπως ειπώθηκε ήδη, χθες το αντίστοιχο cosmote sports είχε καλύτερη εικόνα από το 5k . και λόγω της αργής πλοηγησης το γυρισα στο δορυφορικό, ίδια εικόνα. Εχω την LG 7450 του 2019.
Τι εννοείς δούλεψε σωστά? Χωρίς να καθυστερει? δηλαδή τρέχει όπως και το netflix? Μιλάμε πάντα για την περιήγηση στο Replay tv ή στο Πρόγραμμα.
Στα πόσα mbit συγχρονίζει η γραμμή σου? και με τι έχεις συνδέσει την Tv?Wifi ή Ethernet?
Μόνο έτσι δούλεψε σωστά η εφαρμογή της τηλεόρασης (LG OLED 2020).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πιάνω 20.Διπλα στην τηλεόραση έχω ένα extender γιατί δεν βολευει η συνδεση με ρουτερ.
Mε 20mbit και με Extender δύσκολα θα πιάσεις το 4k. Δοκίμασε εάν θες καλώδιο απευθείας στο ρούτερ.
Σε εμένα πάντως με τα Powerlines είχα αρκετά θέματα, ίσως επειδή το ρεύμα ειναι τριφασικό, έπεφτα πάνω σε διαφορετική φάση κ είχα προβλήματα...τα οποία λύθηκαν μόλις πέρασα καλώδιο ethernet κ ηρέμησα... πλέον wifi μόνο για το κινητό κ το tablet. Τα υπόλοιπα όλα καλώδιο, το πιο αξιόπιστο ειδικά για real time εφαρμογές όπως τηλεόραση ή ακόμα κ τηλεργασίαΜπορείς να δοκιμάσεις πολύ καλά power lines ή εάν προτιμάς repeaters 3 καναλιών ώστε να μην χάνεις σημαντικά ταχύτητες.
Σε τριφασικό ρεύμα πέραν μιας λύσης της devolo δεν έχω κάτι άλλο υπόψιν που λειτουργεί ικανοποιητικά.
Αυτά αγόρασα. Τα εγκατέλειψα. Γενικά σίγουρα κάποιοι δουλευουν με τα Power lines, οπου δεν περνάει καλώδιο ειναι μία λύση, αλλά είμαι της άποψης ethernet κ πάλι ethernet για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Στο store φιλαράκι (LG Content), κάνε αναζήτηση cosmote tv..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γνώριζα ότι μένεις εξωτερικό..Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια στην ερώτησή σου..Δεν μου το βγάζει καθόλου, σκέφτομαι ίσως επειδή είμαι Γερμανία... Κάποιος είχε βρει μια λύση για αυτό το θέμα, δεν θυμάμαι ποιος![]()
Δεν μου το βγάζει καθόλου, σκέφτομαι ίσως επειδή είμαι Γερμανία... Κάποιος είχε βρει μια λύση για αυτό το θέμα, δεν θυμάμαι ποιος![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.