Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν γνώριζα ότι μένεις εξωτερικό..Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια στην ερώτησή σου..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλαξα το location της τηλεόρασης σε Ελλάδα και συνδέθηκα σε Hotspot από ελληνικό κινητό και δούλεψε, μου εμφάνισε την εφαρμογή και την κατέβασα. Σαν πρώτη εντύπωση, η πλοήγηση στα μενού κολλάει και είναι πολύ πιο αργή από το mi Box s...

Άλλαξα το location της τηλεόρασης σε Ελλάδα και συνδέθηκα σε Hotspot από ελληνικό κινητό και δούλεψε, μου εμφάνισε την εφαρμογή και την κατέβασα. Σαν πρώτη εντύπωση, η πλοήγηση στα μενού κολλάει και είναι πολύ πιο αργή από το mi Box s...
Ακριβώς.. Η εικόνα είναι καλύτερη όμως

Πρωτη εμπειρια χθες 4Κ σε τιβι σονυ 65''.
Ηταν εντυπωσιακο το αποτελεσμα αλλα,εκανε τα περιεργα του το στριμινγκ.
Μετα εκατσα να το δω κονσερβα το παιχνιδι της Αρσεναλ και η εικονα ηταν αψογη.
Απιστευτη λεπτομερεια!
Εβαζα το hd και ηταν για τα πανηγυρια.
Στην ουσια το 4Κ ειναι μια καλη μεταφορα hd περιεχομενου και το hd ειναι στην ουσια sd.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στην ουσια το 4Κ ειναι μια καλη μεταφορα hd περιεχομενου και το hd ειναι στην ουσια sd.
Πολύ λαικά κ εγώ τα ίδια πιστεύω...

Κάποιοι εδώ μέσα ακόμα πιστεύουν πως το 4K αθλητικό κανάλι που βλέπουν είναι 4K

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας !!

:7707:

Τώρα βγαίνεις λαγός όμως..

Διαφωνώ. Εκτός και αν δεν το σηκώνει η σύνδεση σου. Μη κάνετε συγκρίσεις με το bitrate του Netflix. Το χάος.

Ας πει κάποιος ποσα mbps θέλει το 4k της cosmote για την άψογη εικόνα που διαβάζω. . Ας πουμε πρεπει να συγχρονιζονται στα 25? Σίγουρα πανω απο 20 που έχω εγώ.

Εμένα κάνει spikes στα 28-32 κάθε φορά που βλέπω 4K. Το average όμως είναι γύρω στα 20

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άσχετα με το bitrate, το Netflix έχει καλύτερη κωδικοποίηση- αλγόριθμο, οπότε το αποτέλεσμα του 1080 στο Netflix είναι σαν το 4Κ της Cosmote.

Άσχετα με το bitrate, το Netflix έχει καλύτερη κωδικοποίηση- αλγόριθμο, οπότε το αποτέλεσμα του 1080 στο Netflix είναι σαν το 4Κ της Cosmote.

Πάντως το 4k του Netflix όταν δεν έχει αυτόματο hdr έχει φοβερή εικόνα, σε σχέση ακόμα και με το 1080 του. . Άρα το 4k της cosmote κανονικά πρεπει να έχει ακόμη καλυτερη ?

Για να μιλάμε με facts:

aaeef4d24b6ed7648f0197383af66408.jpg

a4feea6e6a6eed6cf730588bd84e8a2b.jpg

Παρόμοια bitrates
Για την ιστορία το Netflix χρησιμοποιεί HEVC, VP9
Σε Android devices χρησιμοποιεί H.264 AVC για αυτό και η διαφορά

Για να μιλάμε με facts:

aaeef4d24b6ed7648f0197383af66408.jpg

a4feea6e6a6eed6cf730588bd84e8a2b.jpg

Παρόμοια bitrates
Για την ιστορία το Netflix χρησιμοποιεί HEVC, VP9
Σε Android devices χρησιμοποιεί H.264 AVC για αυτό και η διαφορά

Ωραίος ο Μήτσος!!

Τελικά είμαστε κουκουβάγιες ή λαγοί;;

Εγω παρατηρησα χθες στο νετφλιξ μετα απο αναβαθμιση σε 50αρι vdsl με καλωδιο ethernet 7,21 mbps και παλι εγραφε διπλα στο ινφο 2160 αναλυση ειναι εφικτο με τα αναγραφομενα mbps να ειναι 4κ;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγω παρατηρησα χθες στο νετφλιξ μετα απο αναβαθμιση σε 50αρι vdsl με καλωδιο ethernet 7,21 mbps και παλι εγραφε διπλα στο ινφο 2160 αναλυση ειναι εφικτο με τα αναγραφομενα mbps να ειναι 4κ;
Ναι..

Παρόμοιο bitrate με τα (περίπου) διπλά fps (λόγω αθλητικών) στην περίπτωση της Cosmote. Δηλαδή, αν δεχόμασταν πως τα codecs είναι αντίστοιχα, ποιότητα εικόνας λίγο άνω του 50% (από του Netflix).

Συνυπολογίστε επίσης πως το Netflix έχει πλέον βελτιστοποιήσει στο έπακρο τις κωδικοποιήσεις που χρησιμοποιεί και πως στην Cosmote για να σου δώσει το 16 πρέπει να δει στη γραμμή πάνω από 23.

Παρόμοιο bitrate με τα (περίπου) διπλά fps (λόγω αθλητικών) στην περίπτωση της Cosmote. Δηλαδή, αν δεχόμασταν πως τα codecs είναι αντίστοιχα, ποιότητα εικόνας λίγο άνω του 50% (από του Netflix).

Συνυπολογίστε επίσης πως το Netflix έχει πλέον βελτιστοποιήσει στο έπακρο τις κωδικοποιήσεις που χρησιμοποιεί και πως στην Cosmote για να σου δώσει το 16 πρέπει να δει στη γραμμή πάνω από 23.
Σαφης στις απαντήσεις! Δεν ξέρω τεχνικά ζητήματα. 0ποτε σε μένα το 4k της Cosmote ειναι αχρηστο, όποτε όλα σε 1080 ή 720 στο κινητό που το χρησιμοποιώ πολυ.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αναφερετε ταχυτητες "τεραστιες" και σε Νετφλιξ και σε ΟΤΕ, που εγω με 100αρα γραμμη ποτε δεν ειδα! Πχ στο νετφλιξ συνδεομαι με σχεδον ολη τη γραμμη (γυρω στα 86 γραφει η εφαρμογη και το fast.com) , αλλα οταν παιζει ποτε δεν ανεβηκε πανω απο 5,5-6,0 (αυτο φαινεται οταν παιζει με την εφαρμογη της τιβι κι οχι του xiaomi)) γιατα 1080! Καλα, υπαρχουν φορες που τα 1080 παιζουν λεει και με 2,50mbps -γινεται;