Σε κάποιο με πιο καινούριο επεξεργαστή εκτός από το shield ;Μπορείς να αγοράσεις το mi box s, το kaonmedia box της cosmote δεν δίνεται χωρίς συνδρομή.
Οκ σε ευχαριστώ πολυ. Η ανάλυση οθόνης είναι 4κ50hz. Την βρήκα την άκρη. Το usb-ethernet hub μου δημιουργούσε το πρόβλημα.ρυθμισεις>αναλυση οθονης και το βαζεις στην αναλυση που θες.
καλο θα ειναι οτι και αναλυση να βαλεις,να ειναι στα 50hz οσο αναφορα τουλαχιστον το otetv.
Τελικά κατάφερα μέσω της εφαρμογής My commode app στο κινητό μου να αγοράσω mini packs με χρέωση σε πιστωτική /χρεωστικη /προπληρωμενη κάρτα.
Όσα αναφέρω παρακάτω αφορούν εγκατάσταση της εφαρμογής cosmote TV app σε Xiaomi MI Box s και σταθερή γραμμή ADSL από cosmote + home speedbooster.
Αρχικά να αναφέρω ότι σύμφωνα με το router της cosmote speedport entry 2i που επίσης διαθέτω,μπαίνοντας στο μενού του modem όπου αναφέρει διαφορα χαρακτηριστικά της γραμμής μου, συνήθως βλέπω να συγχρονίζει γύρω στα 8 Mbps.Καμμια φορά βραδυνες ώρες μετά από ανοιγο -κλείσιμο του modem έχω δει συγχρονισμό γραμμής μέχρι και περίπου 10 Mbps.
Φυσικά, όταν βάσει του modem έχω συγχρονισμό στα 8 Mbps,τότε την ίδια στιγμή από μετρήσεις στο speedtest περνω συνήθως γύρω στα 6.5 Mbps. Αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό όπως έχω διαβάσει λόγω του λεγόμενου overhead.
Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά:
Αφού ανοίξω ένα κανάλι στην εφαρμογή cosmote TV πατώντας το κάτω πλήκτρο -βελάκι και στη συνέχεια στο μενού που εμφανιζεται επιλέγοντας Ρυθμίσεις /Διαγνωστικα /On
Αριστερά στα Διαγνωστικα αν θυμάμαι καλά λέει Ταχύτητα Δικτύου. Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η ταχύτητα που αναφέρει πρόκειται για την ταχύτητα συγχρονισμού του modem ή είναι η "γνήσια" ταχύτητα (η οποία είναι πάντα μικρότερη από την ταχύτητα συγχρονισμού λόγω του λεγομενου overhead)?
Παρατήρησα ότι ενώ είχα συνδεδεμένο το Mi box s με το Booster μέσω WiFi στα Διαγνωστικα στην ταχύτητα δικτύου από το νούμερο που έβλεπα νομίζω ότι πρεπει να βλέπει το cosmote TV app μόνο την ταχύτητα της σταθερής μου γραμμής. Μάλλον δηλαδή δεν βλέπει το bonding σταθερής + 4G που κάνει το Booster.
Το πιο περίεργο όμως είναι το άλλο καθ εδώ κυρίως θα ήθελα τη βοήθεια σας:
Στη συνέχεια δοκίμασα το εξής: Αποσυνδεσα από το Booster το τηλεφωνικό καλώδιο που το συνδέει με τη σταθερή γραμμή. Έτσι άφησα το Booster να περνει μόνο από 4G.Το xiaomi Mi Box s και πάλι συνδεδεμένο με WiFi με το Booster. Άνοιξα και πάλι την εφαρμογή cosmote TV app από το xiaomi Mi box s, και δοκίμασα να ανοίξω διαφορα κανάλια. Μαύρη οθόνη σε όσα κανάλια δοκίμασα και στα Διαγνωστικα δεν μου εμφανίζε τίποτα! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ?
Είναι δυνατόν να μην παίζει με Booster που περνει μόνο από 4G? Τηλεφωνικό καλώδιο για σύνδεση με πρίζα τοίχου της τηλεφωνικής γραμμής αποσυνδεδεμενο από το Booster. Μου ακούγεται περίεργο γιατί όπως αναφέρει εμφατικα και η ίδια η cosmote η πλατφόρμα είναι "over the top" δηλαδή παίζει πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο Internet.
Ναι και εγώ δουλεύει κανονικά. SONY A G9, με την εφαρμογή της τηλεόρασης.Έχει αρκετό καιρό που έχει αναφερθεί. Παίζει πλέον κανονικά με bonding, ναι![]()
Έχει αρκετό καιρό που έχει αναφερθεί. Παίζει πλέον κανονικά με bonding, ναι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.