Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ανανέωσα σήμερα το συμβόλαιο αλλά έβγαλα τα αθλητικά και άφησα το απλό πρόγραμμα λόγω ντοκιμαντέρ και παιδικά για τα παιδιά.Το θέμα είναι και χωρίς να το ξέρω ότι μου έβαλαν για δύο μήνες δωρεάν το μίνι πακέτο με τις ταινίες.Οταν τελειώσει ο χρόνος και επειδή δεν πιστεύω να το κλείσουν μόνοι τους από πού το κλείνω από το mycosmote?Σόρρυ αν έχει γραφτεί τόσες φορές αλλά ακόμα στο προφίλ μου δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...ίσως να μην έχει περαστεί ακομα

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X606F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα κι από εμένα,έχω Cosmote tv δορυφορικό full pack και επιπλέον 2 multiroom στον επάνω όροφο που βλέπουν οι γονείς μου και ένα xiaomi box s με την εφαρμογή Cosmote tv στο υπνοδωμάτιο μου,η απορία μου είναι η εξης,όταν επιλέγω replay tv στο σαλόνι όπου και έχω τον κεντρικό αποκωδικοποιητή συνδεδεμένο με ethernet και γραμμή 24αρα (κλειδώνω 23mbps)
η εικόνα χάνει παρά πολύ σε ποιότητα,ούτε καν 720p με το ζόρι να φτάνει 480p δηλαδή όπως το βλέπω, αντίστοιχα όταν επιλέξω replay στο υπνοδωμάτιο που παίζει η εφαρμογή Cosmote tv η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη παρότι η τηλεόραση είναι δεκαετίας 32" και στο σαλόνι είναι Samsung q65 q70ta,τι πρέπει να κάνω για να έχω και στο σαλόνι καλή ποιότητα εικόνας όταν θέλω να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα σε replay tv?
να κατεβάσω την εφαρμογή της Cosmote και να βλέπω από εκεί όταν θέλω,δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να βλέπω και από άλλη τηλεόραση με την εφαρμογή....η υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω στον αποκωδικοποιητή για να βελτιωθεί η εικόνα;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορείς να κανεις κάτι στο δορυφορικό αποκωδικοποιητή για να βελτιώσεις την εικόνα στο replay tv. Είναι ορισμένη να παίζει σε sd ποιότητα. Αντιθέτως στην εφαρμογή παίζει σε hd. Η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής αλλά δεν μπορείς να κανεις κάτι επ αυτού.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχει καμιά πληροφορία αν το παλιό IPTV θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα ΟΤΤ η θα παραμείνουν και οι δύο πλατφόρμες?

κατεβαζεις την εφαρμογη και στην σαμσουνγκ και βλεπεις τα replay απο κει. δεν νομιζω να σε περιοριζει να εχεις την εφαρμογη μονο σε μια συσκευη. προσωπικα δεν εχω δορυφορικο και εχω μονο το OTT εγκατεστημενο σε καμποσες συσκευες, 5 η 6 νομιζω. σε ταυτοχρονες θεασεις υπαρχουν περιορισμοι. το να βλεπεις τα replay απο το δορυφορικο αποκωδικοποιητη ειναι σκετη απογοητευση.

Καλησπέρα κι από εμένα,έχω Cosmote tv δορυφορικό full pack και επιπλέον 2 multiroom στον επάνω όροφο που βλέπουν οι γονείς μου και ένα xiaomi box s με την εφαρμογή Cosmote tv στο υπνοδωμάτιο μου,η απορία μου είναι η εξης,όταν επιλέγω replay tv στο σαλόνι όπου και έχω τον κεντρικό αποκωδικοποιητή συνδεδεμένο με ethernet και γραμμή 24αρα (κλειδώνω 23mbps)
η εικόνα χάνει παρά πολύ σε ποιότητα,ούτε καν 720p με το ζόρι να φτάνει 480p δηλαδή όπως το βλέπω, αντίστοιχα όταν επιλέξω replay στο υπνοδωμάτιο που παίζει η εφαρμογή Cosmote tv η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη παρότι η τηλεόραση είναι δεκαετίας 32" και στο σαλόνι είναι Samsung q65 q70ta,τι πρέπει να κάνω για να έχω και στο σαλόνι καλή ποιότητα εικόνας όταν θέλω να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα σε replay tv?
να κατεβάσω την εφαρμογή της Cosmote και να βλέπω από εκεί όταν θέλω,δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να βλέπω και από άλλη τηλεόραση με την εφαρμογή....η υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω στον αποκωδικοποιητή για να βελτιωθεί η εικόνα;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

κατεβαζεις την εφαρμογη και στην σαμσουνγκ και βλεπεις τα replay απο κει. δεν νομιζω να σε περιοριζει να εχεις την εφαρμογη μονο σε μια συσκευη. προσωπικα δεν εχω δορυφορικο και εχω μονο το OTT εγκατεστημενο σε καμποσες συσκευες, 5 η 6 νομιζω. σε ταυτοχρονες θεασεις υπαρχουν περιορισμοι. το να βλεπεις τα replay απο το δορυφορικο αποκωδικοποιητη ειναι σκετη απογοητευση.

Να κάνω μια ερώτηση. Όσοι ανανεώνετε τώρα σας δίνουν μια τιμή. Αυτή θα είναι η τελική τιμή ή αργότερα επειδή θα ξανά μπει το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης θα έρχεται ο λογαριασμός μεγαλύτερος?
Το έχετε σκεφτεί?

Να κάνω μια ερώτηση. Όσοι ανανεώνετε τώρα σας δίνουν μια τιμή. Αυτή θα είναι η τελική τιμή ή αργότερα επειδή θα ξανά μπει το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης θα έρχεται ο λογαριασμός μεγαλύτερος?
Το έχετε σκεφτεί?

Λογικα αν και εφοσον ξαναμπει το τελος (η οποιοσδηποτε αλλος φορος) θα αυξηθει η τιμη.Το ιδιο ειχε συμβει κι οταν πρωτομπηκε το τελος αυτο,τo 2017 νομιζω.Αλλα αν θυμαμαι καλα,ειχες το δικαιωμα να κανεις διακοπη χωρις πεναλτυ λογω της αυξησης,παροτι αυτη δεν οφειλοταν στον cosmote.

Ευχαριστώ για την απάντηση,αυτό έκανα ούτως η άλλως δοκιμαστικά, πραγματικά η διαφορά είναι πέρα από εμφανής....όσο για την ταυτόχρονη θέαση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό οπότε δεν θα έχω θέμα...

Υπάρχει καμιά πληροφορία αν το παλιό IPTV θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα ΟΤΤ η θα παραμείνουν και οι δύο πλατφόρμες?

Η IPTV πλατφόρμα έχει σταματήσει να είναι εμπορικά διαθέσιμη, και όσοι ήταν σε αυτή, με την ανανέωση των συμβολαίων τους θα περάσουν υποχρεωτικά σε δορυφορικό ή ΟΤΤ.

Έχει τύχει σε κανέναν σε tablet να παίζει μόνο ήχο με μαύρη οθόνη; Η συσκευή είναι Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν το ott box κάνει passthrough hd audio, δηλαδή TrueHD και DTS-MA; Σε kodi ή άλλο player. Ευχαριστώ.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν το ott box κάνει passthrough hd audio, δηλαδή TrueHD και DTS-MA; Σε kodi ή άλλο player. Ευχαριστώ.

Είχα κάνει τεστάκια.
Από ότι θυμάμαι ( οι σημειώσεις χάθηκαν ) δεν πέρναγε HD formats, μόνο Dolby Digital + / Dolby Digital και απλό DTS.

Μήπως ξέρει κάποιος για τα πιο παλιά μοντέλα lg .πότε θα δώσουν ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk