Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για να λύσω μερικές απορίες, το dolby vision είναι ξεκάθαρα ανωτέρω του hdr10! Σίγουρα πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση, από τις τρεις μεγάλες εταιρίες, Samsung, Sony, lg, μόνο lg και Sony υποστηρίζει dolby vision και δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα μοντέλα τους! Επίσης πρέπει να το υποστηρίζει και η ταινία, όποτε δε νομίζω ότι θα παίζει τόσο ρόλο αυτή τη στιγμή.

Βασικά το λογικό θα ήταν το player να ανιχνεύει μόνο του τι HDR έχει το προβαλλόμενο περιεχόμενο και να ενεργοποιεί το αντίστοιχο προφίλ και όχι να πρέπει να το καθορίσουμε εμείς από τις "προχωρημένες ρυθμίσεις". Έτσι λειτουργούν οι συσκευές που υλοποιούν σωστά το HDR. Έτσι και αλλιώς, HDR προς το παρόν μόνο από το αθλητικό κανάλι κατά τη θέαση 4K περιεχομένου, και σιγά μην υποστηρίξει ποτέ η Cosmote εκπομπή εικόνας με κωδικοποίηση Dolly Vision.

Καλησπέρα,ψάχνω και εγώ για τον καινούργιο μιας και ο παλιός βγήκε off . Μέχρι στιγμής cosmote Περαίας δεν έχει .

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πεις να στο στείλουνε με courier.
Εγώ πήγα σήμερα σε ένα Γερμανό στην Πατησίων με τον παλιό (που εμφάνιζε κάποια θέματα σύνδεσης), αποφασισμένος να πάρω το καινούργιο.
Η υπάλληλος μου λέει :"μα δεν βλέπω αίτημα αντικατάστασης", "επειδή δεν το σηκώναν οι συνάδελφοί σας στο 13888", της λέω.
Εκεί κατάλαβε ότι δεν θα ξεμπλέξει εύκολα...
Αφού μου είπε κάτι για ενδεχόμενη χρέωση και της απάντησα ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, μαζί με τον Kaon θα σας φέρω και το ρούτερ γιατί θα διακόψω τα πάντα,
επικοινώνησε με τα κεντρικά και μαζί με τον Skyworth μου έδωσαν και το ρούτερ Speedport Plus (γιατί λέει, με το Speedport 2i που είχα δεν θα έπαιζε το καινούργιο, κάτι τέτοια...).
Εν τέλει, το Skyworth είναι εξαιρετικό, καμία απολύτως σχέση με την πατατοκεφτέδα Kaon.
Ακόμα και HDR μόνιμο να του βάλεις, δεν εμφανίζει την τραγωδία που εμφάνιζε το παλιό.
Φυσικά η καλύτερη ρύθμιση είναι στο αυτόματο.
Ακόμα και το Kodi που δοκίμασα λίγο, παίζει μια χαρά, ενώ στο παλιό είχα κρασαρίσματα και bugs.
Να πω και κάτι για την ταχύτητα που δεν το περίμενα,
από γραμμή 30άρα, που πήγαινε με το ζόρι 27-28, εκτοξεύτηκε στα 33-34, οπότε με ένα σμπάρο σούταρα 2 πατατοκεφτέδες (Kaon και 2i).
Να βρείτε τρόπο όλοι να πάρετε το καινούργιο (αν και μεταξύ μας, ο οτέ από μόνος του πρέπει να το δώσει σε όλους, γιατί το Kaon μάλλον δυσφήμιση προς την εταιρία πράττει).

Καλησπέρα

Πριν από 8 μήνες έβαλα την ott full pack καθώς στο προηγούμενο μου σπίτι δεν υπήρχε καθόλου πρόσβαση στον νότο για πιάτο και επίσης είχα 50αρα σύνδεση. Απόλυτα ευχαριστημένος από την υπηρεσία. Όμως πρόσφατα μετακόμισα σε περιοχή που διατίθεται μόνο 30αρα και μάλιστα συγχρονίζει γύρω στα 23. Γενικά δεν έχω θέμα εκτός από κάποιες πτώσεις ποιότητας αν φορτωθεί το WiFi. Αν μπουν 2 άτομα επιπλέον και το ζορισουν έχει τύχει να πέσει μέχρι 576i που είναι αρκετά ενοχλητικό.
Το νέο σπίτι όμως διαθέτει πρίζα sat στον τοίχο με έτοιμη εγκατάσταση και έτοιμο πιάτο/lnb στην ταράτσα (καμία ταλαιπωρία με τεχνικούς κλπ)
Δεν έχω καμία εμπειρία όμως με το δορυφορικό-hybrid, είναι πολύ παλιομοδιτικο σε σχέση με την ott; Τα pause, από την αρχή, replay, on demand κλπ δουλεύουν τόσο απλά και εύκολα όσο στην ott;
Μίλησα με οτε και μου είπαν ότι το πακέτο δεν αλλάζει και για να κοπεί έχει ρήτρα οπότε λέω να περιμένω μέχρι να λήξει ένα 4μηνο.
Να κάνω την αλλαγή; βλέπω πολλα άτομα εδώ να θέλουν να φύγουν από τον δορυφόρο και να πάνε σε ott; τι σας ενοχλεί στον δορυφόρο εκτός από το 4Κ/hdr; (η tv μου δεν διαθέτει τίποτε από τα 2 οπότε δε με νοιάζει)

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,ψάχνω και εγώ για τον καινούργιο μιας και ο παλιός βγήκε off . Μέχρι στιγμής cosmote Περαίας δεν έχει .

Σε συνέχεια του παραπάνω,τελικά βρήκα στον Γερμανό Περαίας για όποιον ενδιαφέρεται.

Τελικά σε ποιες ρυθμίσεις καταλήξατε;
Για την Sony kd-55xf9005, τι θα προτείνατε;
Επίσης!!
Καταχωρήθηκε το αίτημα αντικατάστασης την Πέμπτη όπου και μου είπαν για παραλαβή Δευτέρα ή το πολύ Τρίτη (σήμερα).
Από το σύστημα παρακολούθησης το δέμα πήγε τα ξημερώματα στα κεντρικά των ΕΛΤΑ ( Ρουφ).
Σήμερα δεν φορτώθηκε για διανομή.
Κατόπιν τηλεφώνων ( πολλών μέχρι να πιάσω γραμμή) μου είπαν για παράδοση Παρασκευή ή στην καλύτερη Πέμπτη.
Τους είπα ότι έχω χάσει ήδη δύο μέρες με το να περιμένω σπίτι και τουλάχιστον να πάω να το παραλάβω εγώ αύριο ή να στείλω κάποιον ( του οποίου τα στοιχεία και θα έδινα στο τηλ), καθώς και με αντίγραφο της ταυτότητας μου να παραλάβει.
Αρνήθηκαν την δεύτερη επιλογή η οποία ήταν και η μόνη δυνατή μιας και πάλι δεν μπορούσα να χάσω πρωινό από την εργασία μου όπως πιθανά δεν θα ήταν εφικτό να το κάνω την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Προφανώς δεν φταίνε οι εργαζόμενοι αλλά οι συνθήκες που δουλεύουν αλλά θα μπορούσαν έστω - πέραν του να πάρουν κόσμο σε αυτές τις συνθήκες ειδικά ή έστω να λένε πραγματικά ποτέ θα παραλάβεις - να δεχτούν να υποδείξω τρίτο άτομο με τρόπο μάλιστα που δύο παρελθόν πολλές φορές έχω χρησιμοποιήσει για παραλαβή συστημένου.
Τελικά αγνόησα το δέμα, πήγα στον Γερμανό της Πατησίων και παρέλαβα...
Από εκεί μου είπαν να αρνηθώ να παραλάβω.
Αύριο θα καλέσω τα ΕΛΤΑ εκ νέου να προσπαθήσω να δηλωθεί τηλεφωνικά ή άρνηση παραλαβής.

Παρέλαβα κι εγώ με ΕΛΤΑ courier το νέο box της Skyworth παιδιά. Είναι τέλειο! Φαίνεται ακόμα πιο γρήγορο από το Mi Box S που είχα. Βαρύ, στιβαρό, δε θυμίζει φθηνή πλαστικούρα. Το Dolby Vision παίζει κομπλέ, και υποστηρίζει και low latency λειτουργία για παιχνίδια. Ο δέκτης DVB-T δε λειτουργεί για την ώρα. Θα το ενεργοποιήσουν με firmware διάβασα. Με Android 10, 16GB χώρο και ethernet χωρίς dongle, μάλλον θα γίνει το κύριο boxάκι μου.

Λοιπόν.
Εχω συνδρομή cosmote tv.
Υπάρχει κάπου στο μενού η λίστα με τις συσκευές πού έχουν συνδεθεί;ωστε να διαγράψω όσες δε θέλω.

Επίσης,κατά την προβολή μου πετάει πολύ συχνά τον κωδικό πελάτη στην οθόνη.σε άλλο σημείο κάθε φορά.
Πως αφαιρείται αυτό γιατί είναι σπαστικό.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο κωδικός πελάτη (ένα νούμερο σε μαύρο πλαίσιο με λευκά ψηφία), λειτουργεί ως "αντικλεπτικό" από την εταιρία για να ελέγχει - πιάνει συνδρομές που μοιράζουν το περιεχόμενο.
Αυτο εμφανίζεται σε άσχετα σημεία κάθε φορά - υποθέτω - ως μέτρο αντιμετώπισης του "πάγου" πουυ πολλές φορές μπαίνει πάνω στον κωδικό από πειρατικές αναμεταδοσεις και τον κρύβει.
Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλωμένες συσκευές και την αφαίρεση αυτών πιστεύω ότι μέσω υπολογιστή αν θα μπεις με τους κωδικούς σου μπορεί να γίνεται αν κι εμένα σήμερα κατάργησαν το παλιό box τηλεφωνία όταν πήρα για να ρωτήσω κάτι.

Γενικά και σχετικά με το boxaκι και μετά από κάνα τρίωρο θέασης να πω ότι έχω την αίσθηση καλύτερης ποιότητας ήχου, πιο καθαρού και ποιοτικού.
Το δε μηχάνημα δείχνει πιο ακριβό και ποιοτικό και σίγουρα είναι και πιο όμορφο.

Λοιπόν.
Εχω συνδρομή cosmote tv.
Υπάρχει κάπου στο μενού η λίστα με τις συσκευές πού έχουν συνδεθεί;ωστε να διαγράψω όσες δε θέλω.

Επίσης,κατά την προβολή μου πετάει πολύ συχνά τον κωδικό πελάτη στην οθόνη.σε άλλο σημείο κάθε φορά.
Πως αφαιρείται αυτό γιατί είναι σπαστικό.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες στο https://account.cosmote.gr/profile στο μενού "Ασφάλεια". Το popup με τον κωδικό πελάτη κατά τη θέαση δεν απενεργοποιείται, γιατί λειτουργεί για έλεγχο της πειρατείας όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω.

Έχω μια F&U FLA5520UH Android TV με ΟS v.9.0...χωρίς όμως την εφαρμογή COSMOTE TV στο playstore της...
Τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να την εγκαταστήσω με sideload του τελευταίου update. Kαι τώρα περιμένω να απολαύσω το Έβερτον - Λίβερπουλ... όλα καλά...

Υπάρχει κανονικά στο Play Store της τώρα, αλλά δε φαίνεται top στις εφαρμογές όπως σε ένα Mi Box S για παράδειγμα. Έκανα τυχαία μια φωνητική αναζήτηση "Cosmote TV" και μου βγήκε στα αποτελέσματα. Την εγκατέστησα και παίζει μια χαρά.

Αν γνωριζει καποιος σε tv samsung 32' fhd μοντελο 2020 η εφαρμογη ott παίζει κανονικά αλλα η ανάλυση πάει αυτόματα μεχρι 576, προβλημα δικτύου δεν υπαρχει ,100αρα γραμμη, ενσυρματη συνδεση powerline.

Στο νέο box έχει μία ρύθμιση
Ρύθμιση Dolby Vision
Και επιλέγεις
ή γραφικά ή βίντεο.
Ξέρει κάποιος ποιο πρέπει να επιλέξουμε από τα δυο και τι κάνουν;

Ο δέκτης DVB-T δε λειτουργεί για την ώρα. Θα το ενεργοποιήσουν με firmware διάβασα.

Στο παλιό box ο δέκτης καναλιών OTA λειτουργούσε με την εφαρμογή "Live Channels" που είναι της google και την βρίσκεις στο Play Store. Θυμάμαι ότι δεν λειτουργούσε το EPG όμως. Δεν βρίσκω λόγο να μην γίνεται το ίδιο και στον νέο(δεν έχω κεραία δίπλα να το δοκιμάσω).

Αυτό που λένε για firmware update φαντάζομαι είναι η ενσωμάτωση των DVB με την εφαρμογή Cosmote TV για seamless experience. Θα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί όσοι έχουν κεραία δεν θα δεσμεύουν τσάμπα bandwidth στα δίκτυα σε κανάλια που υπάρχουν στον "αέρα" και χωρίς πληρωμή.

Άρα αν θες επίγεια κανάλια απλά κατέβασε την εφαρμογή Live Channels, βάλε την κεραία και κάνε συντονισμό.

Η καλύτερη και πιο εύκολη (χωρίς unroot και ψάξιμο για* rom κτλπ) λύση αυτή τη στιγμή για cosmote ott είναι το Xiamo MI box S?
Ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;