Nέα Cosmote IP TV - OTT

ρε παιδια καθε τρεις και λιγο μου πεταει στο Pc ''Έφτασες τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών' και πρεπει να περιμενω 8 μερες να καταργησω συσκευη. χωρις να αλλαζω συσκευη.μου γραφει στον edge 3 συσκευες και στον chrome 2 ξερω γω. τι μπορει να φταιει;

ρε παιδια καθε τρεις και λιγο μου πεταει στο Pc ''Έφτασες τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών' και πρεπει να περιμενω 8 μερες να καταργησω συσκευη. χωρις να αλλαζω συσκευη.μου γραφει στον edge 3 συσκευες και στον chrome 2 ξερω γω. τι μπορει να φταιει;

Κι εγω το ιδιο θεμα εχω.Αν κανεις καθαρισμο των cookies του browser και ξαναμπεις,το βλεπει σαν νεα συσκευη,κι ας ειναι απο τον ιδιο υπολογιστη με την ιδια ip.Πρεπει οταν κανεις καθαρισμο του υπολογιστη (πχ με το ccleaner),ΝΑ ΜΗΝ σου σβηνει τα cookies του συγκεκριμενου browser με τον οποιο μπαινεις στο cosmote tv....Πρεπει να βρουν αλλο τροπο παντως,γιατι και 8 μερες off ειναι πολλες.

Στο νέο box έχει μία ρύθμιση
Ρύθμιση Dolby Vision
Και επιλέγεις
ή γραφικά ή βίντεο.
Ξέρει κάποιος ποιο πρέπει να επιλέξουμε από τα δυο και τι κάνουν;

Σύμφωνα με τη Dolby:

Dolby Vision Graphics Priority mode

When graphics are the focus onscreen, it is desirable to program the UHD Blu-ray Disc Player to optimize
the picture accordingly. Properties are now available to Blu-ray Disc Java (BD-J) programmers to
explicitly switch between these modes.

Note: In HDMV mode, graphics priority is the default setting.

To maintain a consistent graphics and brightness level, a disc author can invoke Graphics Priority mode
when graphics are present. The video is still rendered well, although certain advanced picture rendering
technologies are disabled. Therefore, it is important to keep playback as the default Video Priority mode
whenever graphics are not present, as well as for certain kinds of graphics, such as subtitles.

Με λίγα λόγια απενεργοποιεί κάποια εφέ από το βίντεο για να σιγουρευτεί ότι τα γραφικά στα μενού του UHD Blu-ray (και ενδεχομένως κάποιοι υπότιτλοι) δεν παίζουν ποολύ σε φωτεινότητα. Δεν ξέρω πώς (και αν) δουλεύει στην πράξη στο box, ξέρω όμως στη δική μου F&U δε δουλεύει σωστά το Dolby Vision μέσα από το Kodi. Δεν αλλάζει ένταση το backlight. Ενώ αν ανοίξω το Kodi από το λειτουργικό της τηλεόρασης δουλεύει κομπλέ.

Στο παλιό box ο δέκτης καναλιών OTA λειτουργούσε με την εφαρμογή "Live Channels" που είναι της google και την βρίσκεις στο Play Store. Θυμάμαι ότι δεν λειτουργούσε το EPG όμως. Δεν βρίσκω λόγο να μην γίνεται το ίδιο και στον νέο(δεν έχω κεραία δίπλα να το δοκιμάσω).

Αυτό που λένε για firmware update φαντάζομαι είναι η ενσωμάτωση των DVB με την εφαρμογή Cosmote TV για seamless experience. Θα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί όσοι έχουν κεραία δεν θα δεσμεύουν τσάμπα bandwidth στα δίκτυα σε κανάλια που υπάρχουν στον "αέρα" και χωρίς πληρωμή.

Άρα αν θες επίγεια κανάλια απλά κατέβασε την εφαρμογή Live Channels, βάλε την κεραία και κάνε συντονισμό.
Να σου πω την αλήθεια, δεν είδα πουθενά επιλογή "Channels" στο μενού όπως έχει το Android της TV και δε δοκίμασα με το Live Channels. Νομίζω πως ο δέκτης είναι απενεργοποιημένος, αλλιώς θα φαινόταν η επιλογή Channels για συντονισμό, ασχέτως app.

Η καλύτερη και πιο εύκολη (χωρίς unroot και ψάξιμο για* rom κτλπ) λύση αυτή τη στιγμή για cosmote ott είναι το Xiamo MI box S?
Ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;
Το καινούριο box της Cosmote φαίνεται καλύτερο. Επίσης οποιαδήποτε τηλεόραση με Android TV δουλεύει μια χαρά χωρίς να συνδέεις άλλα box.

*Άσχετο αλλά εδώ και καμιά ώρα δε μπορώ να μπω στην υπηρεσία από καμία συσκευή. Εσείς μπαίνετε;

Μου έκανε πριν από μισή ώρα κάποια μικροπροβλήματα, για κανένα πεντάλεπτο (αποσύνδεση και αδυναμία σύνδεσης), αλλά τώρα βλέπω κανονικά!!!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Μου έκανε πριν από μισή ώρα κάποια μικροπροβλήματα, για κανένα πεντάλεπτο (αποσύνδεση και αδυναμία σύνδεσης), αλλά τώρα βλέπω κανονικά!!!

Εδώ ακόμα... :/

Δοκίμασα και το Live Channels. Δεν εμφανίζει κεραία στη λίστα. Μόνο Google Play Movies κλπ. Θα είναι απενεργοποιημένος ο tuner για την ώρα.

Αναβάθμιση λογισμικού στο Xiaomi mi box s...
Αισθητη η διαφορά στην ποιότητα εικόνας. Προς το παρών δεν έχει παρουσιάσει κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

Ηρθε στα χερια μου το καινούργιο box...Οσο αφορα σε επιλογες ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το kaon.Το HDR πλέον μπορεις να το ρυθμίσεις σε αυτόματη λειτουργία.Με android 10 τσεκαρα σε YouTube AV1 codec το οποιο αποδίδει άψογα χωρις frame drops.Η κίνηση εικονας στην εφαρμογή της cosmote αψογη.Εντυπωση προκαλούν οι πολλες επιλογες σε ηχο και εικονα Απόκριση το τηλεκοντρόλ αψογη.
Η συσκευή ειναι αρκετα βαρια για τον ογκο της,ενω η ποιότητα κατασκευής οπως και το led εντολων προσφέρει premium αίσθηση...
Με λιγα λογια με ξαφνιασαν ευχάριστα οσα συνάντησα στο νεο boxaki

Αισθητη η διαφορά στην ποιότητα εικόνας. Προς το παρών δεν έχει παρουσιάσει κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

Μόλις την έκανα και στο cosmote TV δεν μου βγάζει 5.1 παρόλο που το επιλέγω από την εφαρμογή... Στις υπόλοιπες εφαρμογές (Netflix κτλ..) δουλεύει κανονικά

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Στο xiaomi box εγινε η αναβαθμιση η στην εφαρμογη cosmote?

Δες στο https://account.cosmote.gr/profile στο μενού "Ασφάλεια". Το popup με τον κωδικό πελάτη κατά τη θέαση δεν απενεργοποιείται, γιατί λειτουργεί για έλεγχο της πειρατείας όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω.
Στο link αυτό να δω για την αφαίρεση συσκευών;η για τον κωδικό πελάτη;

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να ρωτήσω κατι αν μπορείτε να με βοηθήσετε.
πως θα κάνω φωνητική αναζήτηση στο μενού αναζήτηση της cosmote γιατί όταν πατάω το μικρόφωνο στο τηλεχειριστήριο βγάζει ότι να 'ναι, δεν μεταφέρει τα "λόγια" μου στο πεδίο...
Στο kodi το είχα κάνει κατά λάθος αλλά δε ξέρω πως

Στο link αυτό να δω για την αφαίρεση συσκευών;η για τον κωδικό πελάτη;

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ'αυτο το link που γραφει ο DOOM_NX βλεπεις καθε login που εχεις κανει στο myCosmote ΚΑΙ στο Cosmote TV.Ακομα κι αν τις διαγραψεις ολες,αν εχεις φτασει το μεγιστο αριθμο συσκευων και εχεις μπλοκαριστει,και παλι θα πρεπει να περιμενεις 8 μερες (η λιγοτερες αναλογως) για να κανεις αλλαγες.Πρακτικα ειναι αχρηστο.

Παίρνεις στο 13788 και τους λες να μηδενίσουν τις συσκευές γιατί καθάρισες τα cookies και δεν σ αφήνει να μπεις. Και σου το κάνουν άμεσα.

Παίρνεις στο 13788 και τους λες να μηδενίσουν τις συσκευές γιατί καθάρισες τα cookies και δεν σ αφήνει να μπεις. Και σου το κάνουν άμεσα.

Ωραιος!Ξερεις μηπως αν γινεται κι απο το chat?

Καλησπέρα παιδιά μπορεί να στείλει κάποιος μια φωτογραφία του νέου δεκτή από το menu που να φαίνεται ότι το hdr κλείνει? Μόλις μίλησα και μου είπαν ότι δεν κλείνει

Φωτογραφίες υπάρχουν στις σελίδες 549-550.
Βάζοντας το στην αυτόματη προσαρμογή το hdr ενεργοποιείται όταν δει ανάλογο σήμα, π.χ. ένα βίντεο 4k hdr στο YouTube, αλλιώς μένει ανενεργό.
Αν κάποιος θέλει, το βάζει και μόνιμα ενεργό.

Υπάρχει επιλογή always on και adaptive. Στο adaptive είναι κλειστό μέχρι να παίξεις ένα βίντεο SDR. Εν τω μεταξύ κάνει και μετατροπή από Dolby Vision σε SDR αν είδατε.

Ποια είναι η διαδικασία για να πάρουμε το νέο box;

Αίτημα στο 13888; Ρωτάνε το λόγο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμένα πάντως δύο άτομα που μίλησα δεν μου το δώσανε. Επέμεναν ότι θα πρέπει να χαλάσει το παλιό