Joker19
AVClub Addicted Member
- 2 August 2020
- 1,781
Αέρας.. πετάει....Με το mi stick δουλεύει η εφαρμογή;
Αέρας.. πετάει....Με το mi stick δουλεύει η εφαρμογή;
να σου ζησουν και να τα χαιρεσεΜη με μπλέκεις να χαρείς...Εγώ βλέπω bitrate με τα μάτια μου...είμαι εξελιγμένο μοντέλο. Αν φαίνεται με κάποιο τρόπο στην τηλεόραση και μπορείς να μου πεις πως γίνεται, το βράδυ στο σπίτι θα το ρίξω μια ματιά και ποστάρω απευθείας ( ή αύριο αφού έχω έναν 2χρονο που μοιάζει με 14χρονο και προσπαθεί να ...παίξει με τον αδερφό του που είναι 6 ημερών....)
![]()
Εξαρτάται το συμβόλαιο που έχεις κάνει με την cosmote πηγαίνει κλιμακωτά η χρέωση με το τέλος της σύνδεσης σου καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο να σου πουν γιατί μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσεις κάτι στην προκειμένηΚαλησπερα μια βοηθεια παρακαλω, . Θελω να παω στην Cosmote IP TV -OTΤ γιατι βαρεθηκα πλεον καλωδια και πιατα. Μπορω να παρω απο τωρα την νεα υπηρεσια και να κανω αιτημα διακοπης και μεταβαση στην νεα υπηρεσια απο τωρα? Το συμβολαιο μου τελειωνει 2 Δεκεμβριου 2021 . Ξερει καποιος να μου πει τι ποσο θα πληρωσω αν κανω την μεταβαση απο δορυφορικο σε ΟΤΤ πακετο? Απομενουν ακομη 40 μερες μεχρι την ληξη του συμβολαιου.
Ευχαριστω πολυ , εκανα την ερωτηση, γιατι πριν λιγο σε Επικοινωνια μεσω Chat μου ειπαν 110 ευρω , υπερβολικο ποσο για τις 40 μερες περιπου που απομενουν για την ληξη του συμβολαιου μου.!!Εξαρτάται το συμβόλαιο που έχεις κάνει με την cosmote πηγαίνει κλιμακωτά η χρέωση με το τέλος της σύνδεσης σου καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο να σου πουν γιατί μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσεις κάτι στην προκειμένη
Οπότε καλύτερα να περιμένεις μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να τους καλέσεις να το διαπραγματευτείς. Επίσης απαράδεκτο πόσο για 40 μέρες πριν την λήξη...Ευχαριστω πολυ , εκανα την ερωτηση, γιατι πριν λιγο σε Επικοινωνια μεσω Chat μου ειπαν 110 ευρω , υπερβολικο ποσο για τις 40 μερες περιπου που απομενουν για την ληξη του συμβολαιου μου.!!
Εγώ έκανα ανανέωση στις 3/10 στο full με 22,7 και τούς πήρα τηλέφωνο να το γυρίσω σε ip tv sports που είναι στα ίδια χρήματα και μου λέει έχουν περάσει 14 ημέρες για να το κάνεις πρέπει να πληρώσεις ποινή. Όταν τελειώσει το συμβούλιο σου κάνε διακοπή για να πάρεις και καμιά προσφοράΕυχαριστω και παλι , αυτο θα κανω, 15 μερες περιπου πριν τελειωσει το συμβολαιο μου θα ξεκινησω διαπραγματευσεις!!
Και γιατι δεν βλεπεις απλα σε ενα box ott με την συνδεση που εχεις τωρα?Καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω, . Θελω να παω στην Cosmote IP TV -OTΤ γιατι βαρεθηκα πλεον καλωδια και πιατα. Μπορω να παρω απο τωρα την νεα υπηρεσια και να κανω αιτημα διακοπης και μεταβαση στην νεα υπηρεσια απο τωρα? Το συμβολαιο μου τελειωνει 2 Δεκεμβριου 2021 . Ξερει καποιος να μου πει τι ποσο θα πληρωσω αν κανω την μεταβαση απο δορυφορικο σε ΟΤΤ πακετο? Απομενουν ακομη 40 μερες μεχρι την ληξη του συμβολαιου.
Περίμενε μέχρι 2/11 και κάλεσε τους για ανανεωση σε ΟΤΤ. Ουσιαστικά δεν θα ακυρώσεις, αλλά θα αλλάξεις υπηρεσία και άρα δεν θα χρεωθείς τέλος διακοπής.Καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω, . Θελω να παω στην Cosmote IP TV -OTΤ γιατι βαρεθηκα πλεον καλωδια και πιατα. Μπορω να παρω απο τωρα την νεα υπηρεσια και να κανω αιτημα διακοπης και μεταβαση στην νεα υπηρεσια απο τωρα? Το συμβολαιο μου τελειωνει 2 Δεκεμβριου 2021 . Ξερει καποιος να μου πει τι ποσο θα πληρωσω αν κανω την μεταβαση απο δορυφορικο σε ΟΤΤ πακετο? Απομενουν ακομη 40 μερες μεχρι την ληξη του συμβολαιου.
Μεχρι τωρα ειμαι φουλ δορυφορικο, στο νεο σπιτι δεν θελω καλωδια και πιατα , ποιο πολυ το εχω για τα αθλητικα και ετσι θα παω απο το φουλ δορυφορικο στο σπορ ΟΤΤ. Θα κανω αυτο που λεει ο φιλος ποιο πανω . 2/11, 1 μηνα πριν ληξη το δορυφορικο συμβολαιο θα τους καλεσω και θα ξεκινησουν διαπραγματευσεις!!Και γιατι δεν βλεπεις απλα σε ενα box ott με την συνδεση που εχεις τωρα?
Πρέπει να περιμένεις 10 μέρες ή αλλιώς τους παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση και τους ζητάς να σου διαγράψουν όποια θες για να προσθέσεις άλλη.Επειδή δεν γνωρίζω,υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τις διαχειριζόμενες συσκευές στο cosmotetvott.gr?
Μπήκα να δώ αγώνα στον Browser μου και μου έβγαλε ότι έφτασα τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών!
Στην επεξεργασία συσκευών μου βγάζει μήνυμα σε 10 ημέρες μπορώ να αντικαταστήσω τη συσκευή!
Δεν έχεις smart TV ή Android TV media player; Κι εγώ δορυφορικό έχω αλλά χρησιμοποιώ μόνο το app πλέον.Μεχρι τωρα ειμαι φουλ δορυφορικο, στο νεο σπιτι δεν θελω καλωδια και πιατα , ποιο πολυ το εχω για τα αθλητικα και ετσι θα παω απο το φουλ δορυφορικο στο σπορ ΟΤΤ. Θα κανω αυτο που λεει ο φιλος ποιο πανω . 2/11, 1 μηνα πριν ληξη το δορυφορικο συμβολαιο θα τους καλεσω και θα ξεκινησουν διαπραγματευσεις!!
Δεν έχεις smart TV ή Android TV media player; Κι εγώ δορυφορικό έχω αλλά χρησιμοποιώ μόνο το app πλέον.