Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάποιος που έχει Nvidia shield μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα; Μόλις το παρέλαβα και έβαλα το cosmote tv και στα sports παρατηρώ σπασίματα ενώ πριν με την Sony Bravia δεν είχα σπασίματα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;
Τα σπασίματα μετά από λίγα λεπτά εξαφανιζόνται.

Κάποιος που έχει Nvidia shield μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα; Μόλις το παρέλαβα και έβαλα το cosmote tv και στα sports παρατηρώ σπασίματα ενώ πριν με την Sony Bravia δεν είχα σπασίματα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;
Ότι ανάλυση κι αν έχεις βάλει (1080, 2160) φρόντισε να είναι στα 50p.

Το επιβεβαιώνω και εγώ στο mail απαντούν αμέσως.Εμενα με πήραν και τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ξαναπεί κοινωνήσουν σε 1_2 μέρες για οριστική λύση του προβλήματος.

• Like
Reactions: petros_ksp
Στη σελίδα στο Facebook μου πρότεινε να κάνω επανεκκίνηση. Καλά είναι δυνατόν; Μποξ λίγων ωρών με τεράστιες δυνατότητες θα χρειαστεί επανεκκίνηση για να παίξει σωστά τα κανάλια σας ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Μόνη ελπίδα να το φτιάξουν είναι τα απανωτά μέιλ στην παραπάνω διεύθυνση που έγραψα.

• Like
Reactions: Joker19
Μη το ψαχνεις με την τεχνικη υποστηριξη τα γνωστα θα ακουσεις το ιντερνετ σου εχει θεμα, το μποξ εχει θεμα και το ethernet ψυχολογικα.

• Like
Reactions: Joker19
Μη το ψαχνεις με την τεχνικη υποστηριξη τα γνωστα θα ακουσεις το ιντερνετ σου εχει θεμα, το μποξ εχει θεμα και το ethernet ψυχολογικα.
Ότι μας έλεγε η Nova πριν λίγες μέρες όταν έκαναν σπασίματα τα κανάλια ότι φταίει το ίντερνέτ μας κλπ τα ίδια λέει τώρα και η Cosmote τώρα... Άντε βγάλε άκρη...

Ότι μας έλεγε η Nova πριν λίγες μέρες όταν έκαναν σπασίματα τα κανάλια ότι φταίει το ίντερνέτ μας κλπ τα ίδια λέει τώρα και η Cosmote τώρα... Άντε βγάλε άκρη...
Δεν γίνεται να φταίει το Internet γιατί αν βγάλω το shield και μπω από την εφαρμογή για Sony Bravia τότε δεν το κάνει. Άρα είναι καθαρά θέμα της εφαρμογής με συγκεκριμένες συσκευές όπως nvidia shield tv pro και xiaomi mibox αλλά και στο δικό τους box από ότι ανέφεραν κάποιοι.

Λοιπόν μετά από πολλές δοκιμές που έκανα στην παρακάτω ρύθμιση δεν κάνει σπασίματα. Οπότε βολεύομαι με αυτό μέχρι να το φτιάξουν. IMG_20211130_225856.jpg

Λοιπόν μετά από πολλές δοκιμές που έκανα στην παρακάτω ρύθμιση δεν κάνει σπασίματα. Οπότε βολεύομαι με αυτό μέχρι να το φτιάξουν. View attachment 189011
1)Κατεβάζουμε την εφαρμογή refresh rate από το play store (υποτίθεται είναι μόνο για shield αλλά από ότι είδα δουλεύει και στη Bravia άρα σε Android tv os γενικά θα δουλέψει, 2)Ανοίγουμε την εφαρμογή και αφού δώσουμε πρόσβαση που μας ζητάει μετά πατάμε πάνω στην εφαρμογή της κοσμοτε και πάμε στην επιλογή startup display mode και πατάμε το 2160p 30hz. 3)Μέτα πάμε στην πρώτη επιλογή και ενεργοποιουμε το match content frame rate. Μέτα από αυτό τέλος τα σπασίματα. Τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε.

Last edited:
  • Like
Reactions: panbet and theox
Εγώ βλέπω μέσω Xiaomi box και κάνει σπασίματα όποτε γίνεται αλλαγή καναλιού. Μετά από 1-2 λεπτά σταματάνε. Όταν αλλάζω κανάλι, ξεκινάνε ξανά.
Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε update για να διορθωθεί το πρόβλημα. Έως τότε, υπομονή και λίγες εναλλαγές καναλιών.

• Like
Reactions: valkal19
Εγώ βλέπω μέσω Xiaomi box και κάνει σπασίματα όποτε γίνεται αλλαγή καναλιού. Μετά από 1-2 λεπτά σταματάνε. Όταν αλλάζω κανάλι, ξεκινάνε ξανά.
Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε update για να διορθωθεί το πρόβλημα. Έως τότε, υπομονή και λίγες εναλλαγές καναλιών.
Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι ακριβώς για την επίλυση αυτού του προβλήματος, έστω προσωρινά μέχρι να το διορθώσουν επίσημα με κάποιο update. Δοκίμασέ το είτε από την εφαρμογή refresh rate είτε από την συσκευή σου αν δίνει την δυνατότητα αλλαγής του Display Mode.

Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι ακριβώς για την επίλυση αυτού του προβλήματος, έστω προσωρινά μέχρι να το διορθώσουν επίσημα με κάποιο update. Δοκίμασέ το είτε από την εφαρμογή refresh rate είτε από την συσκευή σου αν δίνει την δυνατότητα αλλαγής του Display Mode.
Πέτρο το έκανα και πραγματικά πάει λάδι στις αλλαγές... Σε ευχαριστώ φίλε

• Like
Reactions: petros_ksp
Εντωμεταξυ σιγουρα θα εχουν κανει αρκετοι παραπονα για τα σπασιματα αλλα για να βγει update που να το διορθωνει ουτε με αιτηση. Αλλες πλατφορμες οπως πχ το νετφλιξ αν οχι καθε βδομαδα καθε δυο εχουν update στην εφαρμογη. Θα μου πειτε τι συγκρινεις τωρα αλλα ειναι ενα δειγμα πως μας αντιμετωπιζουν σαν καταναλωτες.

• Like
Reactions: panbet and g7maks