Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να αναφέρω ότι με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί με update προσεχώς. Το καταχώρησαν και ως βλάβη με mail kαι sms που μου έστειλαν.
Άντε επιτέλους!

χτες στο αελ παοκ επαθε γυρω στο 77 και 83 για κανα πενταρι δευτερολεπτα αραουχο....επανηλθε αμεσα αλλα το τονιζω οτι εξακολουθουν να χουν θεματα

• Like
Reactions: valkal19
χτες στο αελ παοκ επαθε γυρω στο 77 και 83 για κανα πενταρι δευτερολεπτα αραουχο....επανηλθε αμεσα αλλα το τονιζω οτι εξακολουθουν να χουν θεματα

Όταν λες «έπαθε Αραουχο» εννοείς άρχισε να φορτώνει τα δίχτυα με γκολ; Αν θες εξήγησε το.

• Haha
Reactions: johnkout7
Όταν λες «έπαθε Αραουχο» εννοείς άρχισε να φορτώνει τα δίχτυα με γκολ; Αν θες εξήγησε το.
Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε......

• Like
Reactions: panathas1985
Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε......

Όχι φίλε μου δεν αρπάχτηκα, χιουμοριστικά το έγραψα. Έχω και λίγο στο μυαλό μου το ματς της Κυριακής που έρχεται.

• Like
Reactions: panathas1985
Update στο καινούργιο της box (skyworth)εβγαλε η cosmote.
Ξερει κανεις τον καταλογο βελτιώσεων;

Στα ματια μου υπαρχει διαφορα προς το χειροτερο. Ενταθηκαν τα κολληματακια σε live τωρα στπ Γουεστχαμ τσελσι και πολυ πιο εντονα στο 4κ καναλι

Ας βγαλουν ενα update που να δουλευει και ας το αφησουν εκει ετσι και αλλιως δεν το χουν με τις αναβαθμισεις.

Εντωμεταξύ βρήκα την παλιά έκδοση της εφαρμογής, την εγκατέστησα αλλά δεν μ αφήνει να μπω αν δεν κάνω update στην καινούργια έκδοση.

Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε..

σκεψου και να ηταν κανα νικητηριο το γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η τουλαχιστον να ισοφαριζε.

• Like
Reactions: Joker19
Βγήκε update της εφαρμογής. Αν μπορεί κάποιος ας την δοκιμάσει να δούμε αν έλυσαν το πρόβλημα γιατί είμαι εκτός σπιτιού.