Να αναφέρω ότι με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί με update προσεχώς. Το καταχώρησαν και ως βλάβη με mail kαι sms που μου έστειλαν.
Άντε επιτέλους!Να αναφέρω ότι με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί με update προσεχώς. Το καταχώρησαν και ως βλάβη με mail kαι sms που μου έστειλαν.
χτες στο αελ παοκ επαθε γυρω στο 77 και 83 για κανα πενταρι δευτερολεπτα αραουχο....επανηλθε αμεσα αλλα το τονιζω οτι εξακολουθουν να χουν θεματα
Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε......Όταν λες «έπαθε Αραουχο» εννοείς άρχισε να φορτώνει τα δίχτυα με γκολ; Αν θες εξήγησε το.
Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε......
Όταν λες update εννοείς της εφαρμογής ή του box?Update στο καινούργιο της box (skyworth)εβγαλε η cosmote.
Ξερει κανεις τον καταλογο βελτιώσεων;
Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε..
σκεψου και να ηταν κανα νικητηριο το γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η τουλαχιστον να ισοφαριζε.Κόλλησε στο γκολ του Αραούχο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε μετά από ώρα.... Μην αρπάζεσαι.... Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε......
Όχι δεν θα έχεις φίλε.Μια ερώτηση αν αλλάξω dns στο ρουτερ θα έχω θέμα με το ΟΤΤ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.