Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η συγκεκριμενη υπηρεσία οπως είχα πει πριν 1 μήνα προϋποθέτει VDSL 50 και οχι ADSL και ας κλειδωνει η γραμμη στα 24... Το εμπορικο κοματι το γνωριζει αυτο. οποιος εχει θεμα μεσω ADSL καλo ειναι να ζητησει διακοπη και να επικαλεστει προβλημα οτι ενω το 4Κ καναλι παιζει γονατηζει ολο το ιντερνετ στο σπιτι ωστε να μην χρεωθειται..

Αν τα καναλια παιζουν μεσω HEVC, τοτε μια χαρα θα παιζει στις περισσοτερες ADSL συνδεσεις.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για αυτό αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, αγοράστε ένα ρούτερ με Quality of Service ώστε το streaming να μην επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες του δικτύου.
9f9ff4dbe570dc192a3d1a54d496edf0.jpg

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως το ενεργοποιώ αυτό? Παροτι εχω 50αρα γραμμή θελω να την διαχειριζομαι σωστά

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Απλώς επιλέγεις ένα καλό aftermarket ρούτερ. Εγώ στην 100άρα γραμμή μου έχω αυτό εδώ.
3837aaed4a286d19b1716073e5ab49b8.jpg

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απ' ότι καταλαβαίνω, μάπα το καρπούζι η νέα υπηρεσία..... μ'αρέσει που ανυπομονούσαμε κιόλας.....

Δεν είναι μάπα, απλώς θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Για αρχή πάει να τσιμπήσει νέους πελατες και κατά δεύτερον πάει να αντικαταστήσει την ευρυζωνική υπηρεσία. Θα μπορούσε να φτιάξει εφαρμογές για όλες τις συσκευές και να καθαρίσει αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά βάθος θέλει να πουλήσει νέες συνδέσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μόλις έκανα αίτημα υπαναχώρησης για να γυρισω πισω στο δορυφορικό ...ας πρόσεχα ..οσοι έχετε δορυφορικο μη βιαστείτε...η εικόνα είναι πολύ χειρότερη μεσω android box..πραγματικα λυπάμαι για αυτο

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι ο πρώτος που κατηγορεί τον ΟΤΕ για το unbalanced περιεχόμενο, την κακή ποιότητα εικόνας και το χαμηλό bitrate κλπ. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι iptv πακέτα είναι χειρότερα από το δορυφόρο για πολλούς λόγους. Τρία τινα συμβαίνουν. Δεν έχουν ακόμα βρει τρόπο να μοιράζουν το bandwidth σωστά και κάνει bottleneck το δίκτυο, δεν έχει ούτως ή άλλως καλή εικόνα στο origin της μετάδοσης ή δεν γίνεται σωστή διαχείριση δικτύου τοπικά στο σπίτι όσων το δοκιμάζουν. Το σωστότερο που διάβασα πάντως και συμφωνώ είναι ότι δεν πρέπει να βιαστούμε. Ας βγουν πρώτα apps για τηλεοράσεις και Nvidia shield για να μη χρειάζεται να δεσμευτείς με το άχρηστο (για όσους έχουμε shield) box. Λογικά μέχρι τότε, αν η υπηρεσία έχει προβλήματα τώρα, θα έχει στρώσει και θα μπορούμε να μιλήσουμε με καλύτερα δεδομένα.

Αν κρινω απο την υπηρεσια cosmote go, οι ανθρωποι δεν πρεπει να το κατεχουν και πολυ το αντικειμενο. Οποτε υπομονη, με τον καιρο θα το στρωσουν αφου πρωτα προκυψει οτι πιθανο και απιθανο προβλημα. Εδω μεγαλες εταιρειες που ξερουν τι κανουν, οταν βγαζουν κατι για πρωτη φορα εχουν πολλες φορες προβληματα στην αρχη.

Πριν 2 ημέρες τους ρώτησα γιατί δεν υπάρχει το κανάλι E! στην καταπληκτική νέα τους υπηρεσία OTT και δεν
γνωρίζει κανείς τους , καμία απάντηση !!

YouTube , ίσως κανένα κακόμοιρο NetFlix , Disney+ , AppleTV , PaokTV ;

Γλυκά όνειρα να έχουμε !! Και την περιμέναμε πως κ πως..... -bye-

Τι περιμένες να σου απαντήσουν στα τηλεφωνικά κέντρα; Δε γνωρίζουν τέτοιες πληροφορίες.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος λέει κάτι αρνητικό σε πολύ λίγα λεπτά απαντάς δικαιολογώντας αυτή την νέα καταπληκτική υπηρεσία της Cosmote OTT !

Δεν νομίζω πως το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ !

Είπα κάτι που δεν είναι ακριβές; Θα σου πουν στα τηλ.κεντρα αν θα μπει το Netflix η το Disney+ ;

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα καλά λόγια είναι για την ιδέα όχι για την εκτέλεση. Θεωρητικά μπορεί να βελτιωθεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

#davinci μεταξύ μας...καλά σου λέει........ Μας είχες φάει με τα καλά σου λόγια τόσες μέρες και όλο παράπονα βλέπω από τους υπόλοιπους......... Ηρέμησε...