Δεν νομίζω ότι έχει κανείς νεύρα, πιο πολύ εσείς φαίνεται να ενοχλείστε που η agenda της συζήτησης επικεντρώνεται σε κάτι που εσείς θεωρείτε αυτονόητο ή τέλος πάντων δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα. Εμείς το πολύ πολύ να μη βάλουμε ποτέ την υπηρεσία, εφόσον η κοσμοτέ έχει κάνει αυτή τη συνειδητή επιλογή να χάσει εν δυνάμει πελάτες, λόγος εμάς δεν μας πέφτει. Μια χαρά είμαι ήδη με πακέτα iptv από το εξωτερικό και bitrate στα 10-12Mbps και 60fps.
Πάντως το να συγκρίνουμε πρακτικές δορυφορικών πακέτων με iptv και streaming apps, μου φαίνεται λίγο παρωχημένο.
Φιλτατε, εχετε φλομωσει το θεμα με μια χιλιομασημενη πληροφορια η οποια δεν προκειται να αλλαξει.
Εχουμε επικεντρωθει τοσο πολυ σε αυτο και χανουμε αλλα σημαντικα πραγματα της υπηρεσιας.
Aμα εχετε νευρα και κουράζεστε μην διαβαζετε το νημα.δεν επεσε στην αντιληψη μου οτι απαγορεύεται να συζητάμε τους προβληματισμους μιας νεας υπηρεσιας.ας σοβαρευτούμε λιγο.
εγω παλι γνωριζω πλατφόρμες που δινουν το apps τους χωρις περιορισμους .
Επισης θυμαμαι καποιος να έχουν την ιδια ευερεθιστοτητα και τοτε με την discovery,να μαθετε να δεχεστε ολες τις αποψεις και οχι να θελετε να τις φιμώσετε..ειναι η φιλοσοφια της δημοκρατιας
Απο τη μια ζητας εκ των εσω πληροφοριες, κι οταν τις παιρνεις παραπονιεσαι οτι καποιοι ειναι "ευερεθιστοι" με την Cosmote.
Και κερατας και δαρμενος δηλαδη.
Εγω προτεινω να σοβαρευτεις εσυ πρωτα, και να ασχοληθεις με την υπηρεσια αυτη καθ' αυτη, οπως προσφερεται.
Το οτι δεν μπορεις να εχεις ενα box για ολες τις δουλειες δεν ειναι λογος να αφηνεις υποννοουμενα.
Μόλις επικοινώνησα με 13888 και μου είπαν κατηγορηματικά ότι η νέα ott υπηρεσία ΔΕΝ εκμεταλλεύεται το extra bandwidth του speedbooster! Προσοχή λοιπόν μην την πατήσει κάποιος.
Λογικο, γιατι το streaming ενος καναλιου χρησιμοποιει μια συνδεση, ενω το speedbooster αυξανει την ταχυτητα οταν π.χ. ενα αρχειο κατεβαινει απο εναν server με πολλαπλες συνδεσεις.
Δεν νομίζω πως "έχει ζήτηση" η υπηρεσία της Cosmote TV γενικότερα. Αν παρατηρήσει κάποιος με προσοχή τα νούμερα, εδώ και περίπου δύο χρόνια η κατάσταση έχει βαλτώσει με ...με το ζόρι ανεμικές αυξήσεις συνδρομητών. Το ερώτημα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας ήταν αν θα κυνηγήσουν μία μικρή βελτίωση στα νούμερα ή αν θα προσπαθήσουν να ανοίξουν εκ νέου την αγορά. Και μας απάντησαν κατάμουτρα πως τους ενδιαφέρει το πρώτο. Εμείς λοιπόν που έχουμε μάθει να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο (Netflix, Amazon, Apple TV+, Eurosport, Smithsonians, NBA κ.λπ.) από τις συσκευές που ήδη έχουμε, θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Επιπροσθέτως, προσωπικά, με αυτά που έχω τραβήξει δεν μπορώ να εμπιστευτώ και πάλι το λογιστήριο της Cosmote (το οποίο με χρέωνε έως και 4 μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου μου και από την επιστροφή του αποκωδικοποιητή).
Συνοψίζοντας, όταν θα βγει app για όλες τις mainstream συσκευές με πληρωμή μέσω store (πιο πολύ εμπιστεύομαι Google & Apple), εδώ θα είμαστε. Μέχρι τότε, έχουμε ήδη αρκετές υπηρεσίες και αναμένουμε την έλευση του Disney+, αλλά και της συνδρομητικής υπηρεσίας του Champions league της οποίας σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Και φυσικά, για τα υπόλοιπα, υπάρχουν συμπαθητικές (όχι άψογες) IPTV λύσεις. Θα τη βγάλουμε με αυτές μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα. Με τον αριθμό των "παραδοσιακών" συνδρομητών δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, όταν θα το καταλάβουν και θα πράξουν αναλόγως, εδώ θα είμαστε. 2020 έχουμε κύριοι.
Μια χαρα ζητηση εχει το Cosmote TV.
Ο λογος που οι πωλησεις δεν τρεχουν τοσο πολυ πλεον ειναι επειδη στη συνδρομητικη τηλεοραση εχει επελθει πλεον κορεσμος.
Το 2011 ουτε τα μισα νοικοκυρια δεν ειχαν συνδρομητικη τηλεοραση οποτε υπηρχε μεγαλο περιθωριο αναπτυξης, τωρα πλεον αυτο εχει αλλαξει κι η αγορα εχει κορεστει.
Οσο τελειο κι αν ειναι το Netflix και το Disney+, εν τουτις παρεχουν περιεχομενο on-demand - δεν προσφερουν ελληνικη τηλεοραση.
Και μαντεψε - ακομα κι οσοι γκρινιαζουν εδω μεσα, οι περισσοτεροι ειναι συνδρομητες.
Σαν το συνδρομο της Στοκχολμης ενα πραγμα.
Απο κει και περα, μην περιμενεις να φυγουν οι περιορισμοι του box απο τη στιγμη που η συνδρομητικη τηλεοραση υποφερει απο την πειρατεια.
Δεχτειτε το και προχωραμε παρακατω.