Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν έπρεπε να έχει διαφορά, θα έπρεπε να χρεώνουν λιγότερο χωρίς το box, μιας και γλυτώνουν χρησιδάνειο και φθορά εξοπλισμού. Αλλά και στην ίδια τιμή να είναι, όταν βγάλουν app για nvidia shield, εγώ θα το δοκιμάσω 100%. Αν με θέλουν βέβαια...

Το θεμα ειναι ολοι οσοι θελουμε αυτη την δυνατοτητα, να ανοιξει την android tv, ειτε ειμαστε δορυφορικοι ειτε ott να το ζητησουμε απο τα επίσημα καναλια επικοινωνιας της κοσμοτε .πολυ καλα κανουμε κ το λεμε εδω αλλα αν βλεπουν οτι δεν υπαρχει αντιδραση δεν θα κανουν τίποτε ,διαφορετικα αν μαζικα δουν αντιδραση ισως ιδρωσουν λιγο .ειναι ξεκαθαρα ακυροι στο συγκεκριμένο.

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός που καθιερώθηκε με το Netflix και ακολουθούν και αυτοί που βγήκαν στην συνέχεια.
Στην Ελλαδα πάντα τα κονουμε χειρότερα.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Εγω παντως δεν γνωριζω δορυφορικη πλατφορμα που να μην δινει υποχρεωτικα δικο της box.
Κουρασε πια το συγκεκριμενο θεμα, 10 σελιδες τωρα διαβαζουμε γιατι η Cosmote πρεπει να ανοιξει την εφαρμογη.
Δεν θα την ανοιξει, και δεν αναγκαζει κανεναν να παει σε OTT.

με πρόλαβες masterchief, διαβαζω τοσες σελιδες για την μη δυνατοτητα της εγκαταστασης της εφαρμογής στα κουτια τριτων κατασκευαστών. Το ίδιο ειχε γίνει και παλιά με τους δορυφορικους δεκτες που περναμε την καρτουλα και την βαζαμε σε οποιον θελαμε, μετά ηρθε η cosmote και το ξέκοψε, χαλαστηκαμε-βρισαμε κλπ το συνιθισαμε, ε μαντεψτε τι θα γινει και τώρα. Εφοσον το προιον της cosmote εχει ζητηση θα κάνει οτι θελει για να το διαφυλαξει. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχτειτε τοσο πιο γρηγορα τα νευρα σας θα καλμάρουν

Δεν νομίζω ότι έχει κανείς νεύρα, πιο πολύ εσείς φαίνεται να ενοχλείστε που η agenda της συζήτησης επικεντρώνεται σε κάτι που εσείς θεωρείτε αυτονόητο ή τέλος πάντων δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα. Εμείς το πολύ πολύ να μη βάλουμε ποτέ την υπηρεσία, εφόσον η κοσμοτέ έχει κάνει αυτή τη συνειδητή επιλογή να χάσει εν δυνάμει πελάτες, λόγος εμάς δεν μας πέφτει. Μια χαρά είμαι ήδη με πακέτα iptv από το εξωτερικό και bitrate στα 10-12Mbps και 60fps.
Πάντως το να συγκρίνουμε πρακτικές δορυφορικών πακέτων με iptv και streaming apps, μου φαίνεται λίγο παρωχημένο.

Aμα εχετε νευρα και κουράζεστε μην διαβαζετε το νημα.δεν επεσε στην αντιληψη μου οτι απαγορεύεται να συζητάμε τους προβληματισμους μιας νεας υπηρεσιας.ας σοβαρευτούμε λιγο.
εγω παλι γνωριζω πλατφόρμες που δινουν το apps τους χωρις περιορισμους .

Επισης θυμαμαι καποιος να έχουν την ιδια ευερεθιστοτητα και τοτε με την discovery,να μαθετε να δεχεστε ολες τις αποψεις και οχι να θελετε να τις φιμώσετε..ειναι η φιλοσοφια της δημοκρατιας

Μόλις επικοινώνησα με 13888 και μου είπαν κατηγορηματικά ότι η νέα ott υπηρεσία ΔΕΝ εκμεταλλεύεται το extra bandwidth του speedbooster! Προσοχή λοιπόν μην την πατήσει κάποιος.

Δεν νομίζω πως "έχει ζήτηση" η υπηρεσία της Cosmote TV γενικότερα. Αν παρατηρήσει κάποιος με προσοχή τα νούμερα, εδώ και περίπου δύο χρόνια η κατάσταση έχει βαλτώσει με ...με το ζόρι ανεμικές αυξήσεις συνδρομητών. Το ερώτημα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας ήταν αν θα κυνηγήσουν μία μικρή βελτίωση στα νούμερα ή αν θα προσπαθήσουν να ανοίξουν εκ νέου την αγορά. Και μας απάντησαν κατάμουτρα πως τους ενδιαφέρει το πρώτο. Εμείς λοιπόν που έχουμε μάθει να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο (Netflix, Amazon, Apple TV+, Eurosport, Smithsonians, NBA κ.λπ.) από τις συσκευές που ήδη έχουμε, θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Επιπροσθέτως, προσωπικά, με αυτά που έχω τραβήξει δεν μπορώ να εμπιστευτώ και πάλι το λογιστήριο της Cosmote (το οποίο με χρέωνε έως και 4 μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου μου και από την επιστροφή του αποκωδικοποιητή).

Συνοψίζοντας, όταν θα βγει app για όλες τις mainstream συσκευές με πληρωμή μέσω store (πιο πολύ εμπιστεύομαι Google & Apple), εδώ θα είμαστε. Μέχρι τότε, έχουμε ήδη αρκετές υπηρεσίες και αναμένουμε την έλευση του Disney+, αλλά και της συνδρομητικής υπηρεσίας του Champions league της οποίας σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Και φυσικά, για τα υπόλοιπα, υπάρχουν συμπαθητικές (όχι άψογες) IPTV λύσεις. Θα τη βγάλουμε με αυτές μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα. Με τον αριθμό των "παραδοσιακών" συνδρομητών δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, όταν θα το καταλάβουν και θα πράξουν αναλόγως, εδώ θα είμαστε. 2020 έχουμε κύριοι.

Δεν νομίζω πως "έχει ζήτηση" η υπηρεσία της Cosmote TV γενικότερα. Αν παρατηρήσει κάποιος με προσοχή τα νούμερα, εδώ και περίπου δύο χρόνια η κατάσταση έχει βαλτώσει με ...με το ζόρι ανεμικές αυξήσεις συνδρομητών. Το ερώτημα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας ήταν αν θα κυνηγήσουν μία μικρή βελτίωση στα νούμερα ή αν θα προσπαθήσουν να ανοίξουν εκ νέου την αγορά. Και μας απάντησαν κατάμουτρα πως τους ενδιαφέρει το πρώτο. Εμείς λοιπόν που έχουμε μάθει να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο (Netflix, Amazon, Apple TV+, Eurosport, Smithsonians, NBA κ.λπ.) από τις συσκευές που ήδη έχουμε, θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Επιπροσθέτως, προσωπικά, με αυτά που έχω τραβήξει δεν μπορώ να εμπιστευτώ και πάλι το λογιστήριο της Cosmote (το οποίο με χρέωνε έως και 4 μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου μου και από την επιστροφή του αποκωδικοποιητή).

Συνοψίζοντας, όταν θα βγει app για όλες τις mainstream συσκευές με πληρωμή μέσω store (πιο πολύ εμπιστεύομαι Google & Apple), εδώ θα είμαστε. Μέχρι τότε, έχουμε ήδη αρκετές υπηρεσίες και αναμένουμε την έλευση του Disney+, αλλά και της συνδρομητικής υπηρεσίας του Champions league της οποίας σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Και φυσικά, για τα υπόλοιπα, υπάρχουν συμπαθητικές (όχι άψογες) IPTV λύσεις. Θα τη βγάλουμε με αυτές μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα. Με τον αριθμό των "παραδοσιακών" συνδρομητών δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, όταν θα το καταλάβουν και θα πράξουν αναλόγως, εδώ θα είμαστε. 2020 έχουμε κύριοι.
Ωραία τα λές μεγάλε. Κάποιοι εδώ μέσα μου φαίνεται σκέφτονται τα συμέφροντα της εκάστοτε εταιρίας κ όχι του συνδρομητή. Αν θέλει η cosmote να βγάλει μία σοβαρή υπηρεσία, πρέπει νομίζω να αλλάξει την πολιτική της κ να προσφέρει σε όλες τις android/ios συσκευές, όπως κάνει το neflix κτλ. Κ φυσικά θα πρέπει να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο τους, μόνο με τα αθλητικά δεν βγαίνει. Η iptv θα τους βοηθήσει σίγουρα σε αυτή την λογική.

λες και καποιος σας εβαλε το μαχερι στο λαιμο και σας ειπε τωρα πρεπει να αγορασεις την ΟΤΤ υπηρεσια ......

δυστηχως ολοι εσεις που τρεξατε να το αγορεσετε θα ειστε με την καλη ενοια τα "θυματα" διοτι οπως συμβαινει σε ολα τα project αλλο ειναι το δειγμα friends & familys οπου 100-200 κανουν δοκιμες ισως και με συγκεκριμενες συνθηκες (VSDL 100,200, Fiber) και αλλο τωρα που ειναι public και ο καθενας βλεπει τα προβληματα.

θελω να πιστευω πως μεχρι τελους του Μηνα τα οποια προβληματα θα εξομαλυνθουν μιας και αυτος πιστευω ειναι και ο λογος που η cosmote ακομα δεν εχει βγαλει διαφημιση το προιον στα ΜΜΕ.

...έτσι ακριβώς!!!!!....τα θέλουμε ολα ετοιμα ΑΜΕΣΩΣ ...

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν θες να κάνεις παράπονα για την πολιτική της εταιρείας κάντο εκεί όπου θα το διαβάσουν και θα έχει νόημα. Το να αναμασάμε το ίδιο θέμα είναι άσκοπο.

Προσωπικά δεν θέλω να κάνω παράπονα. Απλά καταθέτω την άποψη μου (η οποία περιείχε και στοιχεία που δεν είχαν αναφερθεί πάλι, όπως την πληρωμή μέσω ψηφιακού καταστήματος). Το φόρουμ υποθέτω πως υπάρχει και για αυτό το σκοπό (κατάθεση άποψης). Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με. Εκτός και αν μετά από 70+ σελίδες που αναφέρονται πάνω κάτω τα ίδια μας ενοχλούν μόνο τα αρνητικά. Κουβέντα κάνουμε παιδιά, χαλαρώστε. Και πρέπει να καταγράφονται όλες οι απόψεις. Όλων μας εφόσον το επιθυμούμε.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το να αναμασάμε το ίδιο θέμα είναι άσκοπο.
Ισχύει, έχει κουράσει πλέον η συγκεκριμένη αναφορά, όπως φυσικά έχει κουράσει κ η εμμονή κάποιων να υποστηρίζουν μία υπηρεσία που έχει ακόμα ελλείψης...δίχως λογική!!!

Ισχύει, έχει κουράσει πλέον η συγκεκριμένη αναφορά, όπως φυσικά έχει κουράσει κ η εμμονή κάποιων να MHN υποστηρίζουν μία υπηρεσία που έχει ακόμα ελλείψης...δίχως λογική!!!

Δεν νομίζω ότι έχει κανείς νεύρα, πιο πολύ εσείς φαίνεται να ενοχλείστε που η agenda της συζήτησης επικεντρώνεται σε κάτι που εσείς θεωρείτε αυτονόητο ή τέλος πάντων δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα. Εμείς το πολύ πολύ να μη βάλουμε ποτέ την υπηρεσία, εφόσον η κοσμοτέ έχει κάνει αυτή τη συνειδητή επιλογή να χάσει εν δυνάμει πελάτες, λόγος εμάς δεν μας πέφτει. Μια χαρά είμαι ήδη με πακέτα iptv από το εξωτερικό και bitrate στα 10-12Mbps και 60fps.
Πάντως το να συγκρίνουμε πρακτικές δορυφορικών πακέτων με iptv και streaming apps, μου φαίνεται λίγο παρωχημένο.
Φιλτατε, εχετε φλομωσει το θεμα με μια χιλιομασημενη πληροφορια η οποια δεν προκειται να αλλαξει.
Εχουμε επικεντρωθει τοσο πολυ σε αυτο και χανουμε αλλα σημαντικα πραγματα της υπηρεσιας.

Aμα εχετε νευρα και κουράζεστε μην διαβαζετε το νημα.δεν επεσε στην αντιληψη μου οτι απαγορεύεται να συζητάμε τους προβληματισμους μιας νεας υπηρεσιας.ας σοβαρευτούμε λιγο.
εγω παλι γνωριζω πλατφόρμες που δινουν το apps τους χωρις περιορισμους .

Επισης θυμαμαι καποιος να έχουν την ιδια ευερεθιστοτητα και τοτε με την discovery,να μαθετε να δεχεστε ολες τις αποψεις και οχι να θελετε να τις φιμώσετε..ειναι η φιλοσοφια της δημοκρατιας
Απο τη μια ζητας εκ των εσω πληροφοριες, κι οταν τις παιρνεις παραπονιεσαι οτι καποιοι ειναι "ευερεθιστοι" με την Cosmote.
Και κερατας και δαρμενος δηλαδη.
Εγω προτεινω να σοβαρευτεις εσυ πρωτα, και να ασχοληθεις με την υπηρεσια αυτη καθ' αυτη, οπως προσφερεται.
Το οτι δεν μπορεις να εχεις ενα box για ολες τις δουλειες δεν ειναι λογος να αφηνεις υποννοουμενα.

Μόλις επικοινώνησα με 13888 και μου είπαν κατηγορηματικά ότι η νέα ott υπηρεσία ΔΕΝ εκμεταλλεύεται το extra bandwidth του speedbooster! Προσοχή λοιπόν μην την πατήσει κάποιος.
Λογικο, γιατι το streaming ενος καναλιου χρησιμοποιει μια συνδεση, ενω το speedbooster αυξανει την ταχυτητα οταν π.χ. ενα αρχειο κατεβαινει απο εναν server με πολλαπλες συνδεσεις.

Μια χαρα ζητηση εχει το Cosmote TV.
Ο λογος που οι πωλησεις δεν τρεχουν τοσο πολυ πλεον ειναι επειδη στη συνδρομητικη τηλεοραση εχει επελθει πλεον κορεσμος.
Το 2011 ουτε τα μισα νοικοκυρια δεν ειχαν συνδρομητικη τηλεοραση οποτε υπηρχε μεγαλο περιθωριο αναπτυξης, τωρα πλεον αυτο εχει αλλαξει κι η αγορα εχει κορεστει.
Οσο τελειο κι αν ειναι το Netflix και το Disney+, εν τουτις παρεχουν περιεχομενο on-demand - δεν προσφερουν ελληνικη τηλεοραση.
Και μαντεψε - ακομα κι οσοι γκρινιαζουν εδω μεσα, οι περισσοτεροι ειναι συνδρομητες.
Σαν το συνδρομο της Στοκχολμης ενα πραγμα.

Απο κει και περα, μην περιμενεις να φυγουν οι περιορισμοι του box απο τη στιγμη που η συνδρομητικη τηλεοραση υποφερει απο την πειρατεια.
Δεχτειτε το και προχωραμε παρακατω.

Το δεχόμαστε εμείς και εν καιρώ θα δεχτούν και αυτοί πως θα συνεχίσουν να μην έχουν ζήτηση. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, δεν έχουν. Αν αφήσουμε το 2011 και κοιτάξουμε τι γίνεται το 2019 - 2020, βλέπουμε και την αιτία της παρατεταμένης στασιμότητας. Τα νούμερα είναι αμείλικτα, έχουν βαλτώσει σε μονοψήφια ποσοστά αύξησης ενώ η pay tv στη χώρα μας είναι σε χαμηλά επίπεδα (και δεν έχει κορεστεί).

Μη το κουράζω, αν το φτιάξουν, εδώ θα είμαστε. Αν όχι, μην αναρωτιούνται για τη στασιμότητα και την αποδεδειγμένα περιορισμένη ζήτηση.

μολις μιλησα με οτε.το οτε σπορ 4κ δε δινεται στα μινι πακς που λειτουργούν σε υπολογιστή κ φορητές συσκευές δυστυχώς

Λογικο, γιατι το streaming ενος καναλιου χρησιμοποιει μια συνδεση, ενω το speedbooster αυξανει την ταχυτητα οταν π.χ. ενα αρχειο κατεβαινει απο εναν server με πολλαπλες συνδεσεις.

Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Έχω το router huawei της cosmote συνδεδεμένο σε ένα asus rtac87u και όλες οι συσκευές παίρνουν από το asus. Μια χαρά δουλεύει το speedbooster σε onethreaded file transfers μέσω ssl (από τον πλεξ σερβερ μου στο seedbox ή από την iptv συνδρομή μου στο kodi). Φτάνω από τα 5 στα 25Μbit και όταν καταναλώσω τα 100GB άνετα πιάνω μέχρι 17-18. Λίγο προσοχή τι διαδίδουμε γιατί τουλάχιστον το speedbooster, αν εξαιρέσουμε το όριο των 100GB, μια χαρά υπηρεσία είναι. Και για να πω την αλήθεια, αν δεν τεστάρω, δεν τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ στο τηλεφωνικό κέντρο. Δεν μπορεί να δουλεύουν kodi add-ons χωρίς πρόβλημα και να μην εκμεταλλεύονται αυτό το κομμάτι για να προσελκύσουν πελάτες με χαμηλό bandwidth στο ott.

Απο κει και περα, μην περιμενεις να φυγουν οι περιορισμοι του box απο τη στιγμη που η συνδρομητικη τηλεοραση υποφερει απο την πειρατεια.
Δεχτειτε το και προχωραμε παρακατω.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι εγώ μια χαρά βολεύομαι με kodi iptv με ξένα πακέτα εννοείται και bitrate 10-12Mbit και εικόνα με 60fps αλλά είμαι διατεθειμένος να πληρώσω legit συνδρομή στην Cosmote εφόσον καλύψει τις ανάγκες μου για καλή ποιότητα εικόνας, έστω και αν το περιεχόμενο πάσχει. Δεν με βοηθάνε όμως, ενώ έχω όλη την καλή διάθεση. Νομίζουν ότι ξεκλειδώνοντας το app θα ενισχυθεί η πειρατεία, χάνουν όμως εν δυνάμει πελάτες που έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις λόγω της κακής ποιότητας εικόνας και του χαμηλού bitrate που υποτίθεται το νέο πακέτο θα έφτιαχνε. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Απλά δεν απευθύνονται σε καταναλωτές σαν εμένα, αυτό τείνω να καταλάβω και ούτε τους ενδιαφέρει κάποια στιγμή να απευθυνθούν. Θέλουν μόνο yes men, fanboys ή αυτούς που συγκρίνουν με βάση την ελληνική αγορά και μόνο.

Απο τη μια ζητας εκ των εσω πληροφοριες, κι οταν τις παιρνεις παραπονιεσαι οτι καποιοι ειναι "ευερεθιστοι" με την Cosmote.
Και κερατας και δαρμενος δηλαδη.
Εγω προτεινω να σοβαρευτεις εσυ πρωτα, και να ασχοληθεις με την υπηρεσια αυτη καθ' αυτη, οπως προσφερεται.
Το οτι δεν μπορεις να εχεις ενα box για ολες τις δουλειες δεν ειναι λογος να αφηνεις υποννοουμενα

Λειτουργω με τον τροπο σου γιατι μονο ετσι καταλαβαινεις εσυ,με υπονοουμενα μου απαντησες σε προηγούμενο ποστ μου
Θα ασχολουμαι με οτι θελω, τι ακριβως ζητησα; θεωρείσαι εκ των εσω; τοτε πες μας με ποιο τροπο διαφυλάσσει το περιεχόμενο τησ σε κινητα ταμπλετ smart tv ? Τι αλλαζει με την διάθεση σε android boxes τριτων? Και πες μας γιατι λειπει κ το nat geo wild απο το box αν θες στο δια ταυτα .
Αν δεν γκρινιαξει ο συνδρομητης ποιος θα γκρινιαξει; πληρωνουμε ξερεις .το φορουμ ειναι ανοιχτο οχι μονο για να παρουσιαζονται οι πλατφόρμες και να πεφτουν μετα σαν τα καρταλια ορισμένοι για να βουλωνουν τα στοματα οσων διαμαρτυρονται .
Η αγορά εχει κορεστει γιατι το νετφλιξ τα σπαει και γιατι η κοσμοτε κ οι αλλες εχουν περιεχομενο χειρότερο σε ποικιλια και απο τα γειτονικα μας Βαλκάνια.

Το ιδιο εκανες με την discovery οποιος διαμαρτυρονταν επεφτες να τον φας

Επισης ζητω απο την διαχείριση αν κατι δεν εχουμε καταλαβει καλα καποιοι να μας το διευκρινίσει: οπως να απογορευεται να συζηταμε γιατι δεν διατιθεται η εφαρμογή σe certified boxes n αν απαγορευονται τα παραπανα για την νεα υπηρεσια επειδη καποιοι εκνευριζονται .
Αν εγω ειμαι καπου λαθος ζητω να φαω ban γιατι δεν θελω να συμμετεχω σε ενα φορουμ οπου καποιοι θελουν να σου υπαγορευουν το τι θα πεις