Nέα Cosmote IP TV - OTT

τελικα εχετε πολυ πλακα ολοι εσεις που θελετε σωνει και καλα η κοσμοτε να σας κανει το χατηρι και να βγαλει την υπηρεσια σε ολα τα κουτακια android ειτε γιατι τα εχετε χρυσοπληρωσει ειτε γιατι θελετε να βλεπετε παρανομα καποιοι.δεν υποστηριζω την κοσμοτε αλλα καλα κανει και εβγαλε την υπηρεσια στο ιντερνετ σε δικο της κουτακι ειναι ετσι σιγουροι οτι θα λειτουργει κανονικα χωρις παρατραγουδα και ειναι και ασφαλης απο την πειρατεια.τωρα οσοι γκρινιαζετε μη βαλετε την υπηρεσια η βαλτε απο το δορυφορο οσοι ενδιαφερεστε να βλεπεται τα καναλια της κοσμοτε.και νομιζετε οσοι απειλητε οτι δεν θα την βαλετε η κοσμοτε εχει σκασει απο τη στεναχωρια της και δεν θα μαζεψει αλλους συνδρομητες.εκανε την υπηρεσια για οποιον δεν θελει δορυφορο για χψ λογους και θελει να πληρωνει και ιντερνετ 100 mb για με τετοιες ταχυτητες θα ειναι σιγουρος οτι θα απολαμβανει τα καναλια οπως πρεπει.εγω εχω δορυφορικα τα καναλια της και δεν προκειτε ποτε να κοψω τον δορυφορο για κανενα λογο για να παω να μπλεξω με μια υπηρεσια του ιντερνετ.

Το ακούσαμε και αυτό. Δεν πρέπει να λέμε την άποψή μας και να ζητάμε καλύτερες all around υπηρεσίες. Μάλιστα. Και με το να επιμένουμε να μην πληρώνουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες, δεν καταφέρνουμε τίποτα γιατί η cosmote μας έχει χεσμένους και θα βρει πελάτες από αλλού. Ωραία πράματα. Λες και η cosmote δεν θέλει περισσότερους συνδρομητές.
Αλλά τι λέω, όπως έγραψα και πριν, αυτό είναι το target group της cosmote, τι χαζός που είμαι να περιμένω ότι μια εταιρεία από αυτή τη ρημαδοχώρα θα είναι επιτέλους πρωτοπόρα σε κάποιον τομέα. Αυτοί είμαστε άλλωστε, χρόνια τώρα. Προτιμάμε να πατώνουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες και να κάνουν party τα καρτέλ των εταιρειών επικοινωνίας και τηλεόρασης (ή οποιου άλλου τομέα θέλετε) επειδή κανείς δεν είναι διατεθειμένος να απαιτήσει αυτά που για πολίτες άλλων χωρών είναι αυτονόητα.

@rangers72 Τι παρονομιες;ελεος,συνδρομητες ειμαστε αγαπητε.και αυριο που θα βγαλει για 3 παρτιδες smart tv την εφαρμογη παλι παραπονα θα υπάρχουν.
Αν θες να σαι σοβαρη εταιρία ειδικα οταν Τελευταία έρχεσαι να βγαλεις αυτη την υπηρεσια πρεπει να ξερεις οτι οι digital natives που απευθύνεσαι ως επι το πλειστον εχουν certified boxes και εχουν και netflix,έρχεσαι εσυ λοιπον (εταιρια) και λες τερμα σε αυτα που ξερετε ελατε στο δικο μου box που δεν εχω καμια συμφωνια κai καμια υπηρεσια και αφηστε τα δικα σας.ειναι εμπορική πολιτικη οχι πειρατειας λογος γιατι ξανά λεω πως ελεγχει κινητα ταμπλετ smarts tv?στα certified ειναι το θεμα;

Λειτουργω με τον τροπο σου γιατι μονο ετσι καταλαβαινεις εσυ,με υπονοουμενα μου απαντησες σε προηγούμενο ποστ μου
Θα ασχολουμαι με οτι θελω, τι ακριβως ζητησα; θεωρείσαι εκ των εσω; τοτε πες μας με ποιο τροπο διαφυλάσσει το περιεχόμενο τησ σε κινητα ταμπλετ smart tv ? Τι αλλαζει με την διάθεση σε android boxes τριτων? Και πες μας γιατι λειπει κ το nat geo wild απο το box αν θες στο δια ταυτα .
Αν δεν γκρινιαξει ο συνδρομητης ποιος θα γκρινιαξει; πληρωνουμε ξερεις .το φορουμ ειναι ανοιχτο οχι μονο για να παρουσιαζονται οι πλατφόρμες και να πεφτουν μετα σαν τα καρταλια ορισμένοι για να βουλωνουν τα στοματα οσων διαμαρτυρονται .
Η αγορά εχει κορεστει γιατι το νετφλιξ τα σπαει και γιατι η κοσμοτε κ οι αλλες εχουν περιεχομενο χειρότερο σε ποικιλια και απο τα γειτονικα μας Βαλκάνια.

Το ιδιο εκανες με την discovery οποιος διαμαρτυρονταν επεφτες να τον φας

Επισης ζητω απο την διαχείριση αν κατι δεν εχουμε καταλαβει καλα καποιοι να μας το διευκρινίσει: οπως να απογορευεται να συζηταμε γιατι δεν διατιθεται η εφαρμογή σe certified boxes n αν απαγορευονται τα παραπανα για την νεα υπηρεσια επειδη καποιοι εκνευριζονται .
Αν εγω ειμαι καπου λαθος ζητω να φαω ban γιατι δεν θελω να συμμετεχω σε ενα φορουμ οπου καποιοι θελουν να σου υπαγορευουν το τι θα πεις

Να γκρινιαξεις στο στο αντιστοιχο θεμα --> Κυτιο παραπονων.
Το οτι η Cosmote δεν θα υποστηριζει αλλα boxes περα απο το δικο της δεν ειναι νεο πλεον, ειναι πραγματικοτητα.

ΥΓ: Ακομα κι η πιο απλη μαθηματικη συναρτηση f(x), αν την παραγωγισεις θα σου βγαλει μεγιστο/ελαχιστο. Δηλαδη το τελμα, ή τον "κορεσμο" αν προτιμας. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, ειναι απλα μαθηματικα 1ης γυμνασιου. Οτι μεριδιο ηταν να παρουν η Cosmote κι η Nova το πηραν.

Απο σένα στο ξαναλεω δεν δέχομαι υποδειξεις για το που θα γκρινιαξω οπως λες.κατα τα αλλα αλλα λογια να αγαπιόμαστε

Η τραγική ειρωνία είναι ότι εγώ μια χαρά βολεύομαι με kodi iptv με ξένα πακέτα εννοείται και bitrate 10-12Mbit και εικόνα με 60fps αλλά είμαι διατεθειμένος να πληρώσω legit συνδρομή στην Cosmote εφόσον καλύψει τις ανάγκες μου για καλή ποιότητα εικόνας, έστω και αν το περιεχόμενο πάσχει. Δεν με βοηθάνε όμως, ενώ έχω όλη την καλή διάθεση. Νομίζουν ότι ξεκλειδώνοντας το app θα ενισχυθεί η πειρατεία, χάνουν όμως εν δυνάμει πελάτες που έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις λόγω της κακής ποιότητας εικόνας και του χαμηλού bitrate που υποτίθεται το νέο πακέτο θα έφτιαχνε. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Απλά δεν απευθύνονται σε καταναλωτές σαν εμένα, αυτό τείνω να καταλάβω και ούτε τους ενδιαφέρει κάποια στιγμή να απευθυνθούν. Θέλουν μόνο yes men, fanboys ή αυτούς που συγκρίνουν με βάση την ελληνική αγορά και μόνο.

Στην πραγματικοτητα δε νομιζω οτι κανεις χαρη στην Cosmote για τους εξης λογους
1. Τα πειρατικα πακετα εκ του ασφαλους κοστιζουν πλεον οσο και μια legit συνδεση...
2. ... εκτος κι αν θες να ρισκαρεις με παρανομη συνδρομη ετους, οπου ανα πασα στιγμη ο server μπορει να κλεισει (οπως εχει γινει πολλες φορες)
3. Ουτως η αλλως σε πειρατικο περιεχομενο θα απευθυνοσουν. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοπτεσαι με την Cosmote εφοσον το πειρατικο IPTV ειναι (κατ' εσε) καλυτερο.

Θα περιμενα οτι θα κριναμε την υπηρεσια αυτη καθ'αυτη και την εμπειρια χρησης, αντι για το αν παιζει σε 1 ή σε 10 συσκευες.
Γιατι δηλαδη να ειναι αποτρεπτικος παραγοντας το box της Cosmote και το γεγονος οτι το box παιζει παντου στην Ε.Ε. (αν οντως ισχυει) να μην ειναι καν αξιο αναφορας;
Τεσπα πολυ το τραβηξαμε.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απο σένα στο ξαναλεω δεν δέχομαι υποδειξεις για το που θα γκρινιαξω οπως λες.κατα τα αλλα αλλα λογια να αγαπιόμαστε

Πολύ απλά σου λέει ότι το παρόν νήμα είναι για "Nέα Cosmote IP TV - OTT". Για να γκρινιάξεις, που είναι φυσικά δικαίωμα σου, υπάρχουν τα σχετικά νήματα.

Στην πραγματικοτητα δε νομιζω οτι κανεις χαρη στην Cosmote για τους εξης λογους
1. Τα πειρατικα πακετα εκ του ασφαλους κοστιζουν πλεον οσο και μια legit συνδεση...
2. ... εκτος κι αν θες να ρισκαρεις με παρανομη συνδρομη ετους, οπου ανα πασα στιγμη ο server μπορει να κλεισει (οπως εχει γινει πολλες φορες)
3. Ουτως η αλλως σε πειρατικο περιεχομενο θα απευθυνοσουν. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοπτεσαι με την Cosmote εφοσον το πειρατικο IPTV ειναι (κατ' εσε) καλυτερο.

Κάτι τελευταίο και από εμένα, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις λανθασμένες. Δεν είναι τίποτα πειρατικό ή παράνομο. Επειδή είναι στον kodi δε σημαίνει ότι είναι παράνομο. Κόπτομαι γιατί περιμένω πολλά από την cosmote και θέλω να γίνει η καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία των Βαλκανίων τουλάχιστον. Αυτοί όμως το θέλουν; Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα. Μάλλον όχι θα σου πω εγώ, κρίνοντας από τον τρόπο που προσεγγίζουν την αγορά. Αυτή την εμπειρία χρήσης θέλω να τη νιώσω και εγώ και να την κρίνω αλλά δεν μου το κάνουν εύκολο με τοςυ περιορισμούς που βάζουν. Καλώς ή κακώς έχω ενα nvidia shield που το έχω σετάρει όπως πρέπει και μου δουλεύει μια χαρά. Ε αφήστε με να πάρω και το πακετάκι σας αγαπητή cosmote, εξελιχτείτε επιτέλους, μην σας κρατάνε πίσω "ελληνικοί" παράγοντες, ξεφύγετε επιτέλους.

Στη μάχη του iptv streaming σε μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να μπει και η Nova, με την Over-The-Top (OTT) υπηρεσία Novaflix. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς, η συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι έτοιμη να διαθέσει εμπορικά την υπηρεσία Novaflix, σε τηλεοράσεις LG, ενώ θα δοθεί και εφαρμογή που θα παίζει σε android boxes του εμπορίου.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...tos-kai-se-megali-othoni#.XfeWveo9vEE.twitter

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πολύ απλά σου λέει ότι το παρόν νήμα είναι για "Nέα Cosmote IP TV - OTT". Για να γκρινιάξεις, που είναι φυσικά δικαίωμα σου, υπάρχουν τα σχετικά νήματα.

Kαταλαβαινω πολυ καλα τι λεει και γιατί το λεει.ομως ολα οσα εγείρονται αφορουν την νεα υπηρεσια ,επισης απο την αρχη του υπαρχοντος νήματος εχουν κατατεθει τα απειρα απο ολους οπότε δεν χρειάζονται διευκρινήσεις και οδηγιες

Επισης την καραμελα της γκρινιας σε οποιον διαφωνει δεν την κατανοώ.Είμαστε εδω να λε με τι;
Τελος απο μενα .

Το τραβήξαμε πολύ ( εγώ δεν έγραψα τίποτα, αλλά παρόλα αυτά συμφωνώ) γιατί η κίνηση της cosmote να μην δώσει την εφαρμογή σε certified android tv boxes δεν έχει λογική ούτε για μένα.
Το Mibox που έχω στο υπνοδωμάτιο ίσως να το άλλαζα με το δικό της κουτί, αν έπαιζε και netflix φυσικά, γιατί δεν θα έχει μεγάλες διαφορές, αλλά το shiled στο σαλόνι δεν θα το άλλαζα. Μειώνει ή όχι τον βαθμό ικανοποίησης του πελάτη που θα ήθελε να τα έχει όλα μαζί περιποιημένα? Φαντάζομαι δε, ότι η εφαρμογή θα παίζει σε generic android boxes που χρησιμοποιούν Android για κινητά ή tablet αυξάνοντας την δυσαρέσκεια λόγω της αδικίας.
Αυτός που θέλει να δει πειστικά, θεωρώ δεν θα σταματήσει από αυτόν τον περιορισμό...
Καλά κάνουμε λοιπόν και τα λέμε, μήπως ακούνε εκεί στην cosmote...

Κάτι τελευταίο και από εμένα, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις λανθασμένες. Δεν είναι τίποτα πειρατικό ή παράνομο. Επειδή είναι στον kodi δε σημαίνει ότι είναι παράνομο. Κόπτομαι γιατί περιμένω πολλά από την cosmote και θέλω να γίνει η καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία των Βαλκανίων τουλάχιστον. Αυτοί όμως το θέλουν; Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα. Μάλλον όχι θα σου πω εγώ, κρίνοντας από τον τρόπο που προσεγγίζουν την αγορά. Αυτή την εμπειρία χρήσης θέλω να τη νιώσω και εγώ και να την κρίνω αλλά δεν μου το κάνουν εύκολο με τοςυ περιορισμούς που βάζουν. Καλώς ή κακώς έχω ενα nvidia shield που το έχω σετάρει όπως πρέπει και μου δουλεύει μια χαρά. Ε αφήστε με να πάρω και το πακετάκι σας αγαπητή cosmote, εξελιχτείτε επιτέλους, μην σας κρατάνε πίσω "ελληνικοί" παράγοντες, ξεφύγετε επιτέλους.

Μπορεις να το δοκιμασεις με το δικο τους box.
Καταλαβαινω εν μερει, αλλα ας αποδεχτουμε οτι αυτη ειναι η υπηρεσια για την ωρα.

ΥΓ: Ισως αλλαξουν ροτα οταν αρχιζει να ανεβαινει το Novaflix; Ειδωμεν.

Φαντάζομαι δε, ότι η εφαρμογή θα παίζει σε generic android boxes που χρησιμοποιούν Android για κινητά ή tablet αυξάνοντας την δυσαρέσκεια λόγω της αδικίας.
Είναι διαθέσιμη για download σε ένα formuler z7+ μπορώ να το επιβεβαιώσω δυστυχώς αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να τεστάρω κάτι, διότι δεν χρησιμοποιώ πλέον το κουτί λόγω κακής απόδοσης και κυρίως επειδή το shield είναι σε άλλο επίπεδο.

Μπορεις να το δοκιμασεις με το δικο τους box.
Καταλαβαινω εν μερει, αλλα ας αποδεχτουμε οτι αυτη ειναι η υπηρεσια για την ωρα.

ΥΓ: Ισως αλλαξουν ροτα οταν αρχιζει να ανεβαινει το Novaflix; Ειδωμεν.

Μακάρι, τώρα διάβασα το νέο για τη Nova και αν και λειψό περιεχομένου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα επηρεάσει το σχεδιασμό της cosmote.
Πώς μπορώ να το δοκιμάσω, δεν θέλω να δεσμευτώ 12μηνο και δεν χρειάζομαι το box. Εννοείς να υπαναχωρήσω; Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Αν η lg υποστηρίζει το smart tv app που θα βγάλουν, θα το δοκιμάσω τότε. Αν κάποιοι εδώ μέσα μπορείτε να επηρεάσετε κάποιες καταστάσεις, κάντε το προς όφελος του καταναλωτή, όλοι θα κερδίσουμε αν το app διατεθεί σε certified android boxes και πρώτη από όλους η cosmote, κανείς δεν θα χάσει.

Σας διαβάζω με προσοχή τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να θέλω να παρέμβω, διατηρώντας μια φυσιολογική ροή στη συζήτηση. Ωστόσο κάπου εδώ υπερβήκατε τα όρια. Όλοι έχετε δικαίωμα να επικρίνετε ή να κατακρίνετε την υπηρεσία, τους περιορισμούς ή κάθε χαρακτηριστικό αυτής, όπως αντίστοιχα κάνετε και στο θέμα του Go, στα αντίστοιχα της Nova κ.ο.κ.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να εγκαλέσετε τον συνομιλιτή σας επειδή έχει διαφορετική άποψη από εσάς, να τον αποκαλέσετε υπάλληλο του ΟΤΕ, ότι τα παίρνει ή ότι άλλο. Μια άλλη κατηγορία είναι ο κόσμος που προσπαθεί να σας βοηθήσει, είτε on είτε off the record, να μας λύσει τις όποιες απορίες προκύπτουν. Είναι κατ ελάχιστον απαράδεκτο να εκδιώκονται αμφότεροι επειδή ορισμένοι και τα παράπονα τους πιστεύουν ότι έχουν εδώ μέσα την αποκλειστικότητα, που δεν την έχουν.

Ελπίζω πραγματικά να μην χρειαστεί να επανέλθουμε επί του παρόντος.

Επι ευκαιρια του παραπάνω μηνύματος θα ηθελα να σταθω στα χθεσινα,οφειλω να το πραξω ,καθως ο davici εχθες δεχθηκε μια αδικη επίθεση.καποιοι ισως δεν γνωρίσουν ,και δεν ειναι υποχρεομενοικαι καποιοι ειναι νεα μελη .ο davinci εχει συμβάλει πολυ στο φορουμ,απο να βοηθησει με αποριες Μέχρι αποκλειστικα .
Οταν υπαρχει τοποθετηση μιας οποιασδηποτε αλλης άποψης απ την δική μας ας μην βαλουμε εναντιον της με λαθος συμπεριφορες.
Σε συνεχεια και των σημερινων,και επειδη μπορω να δεχθω ολες τις αποψεις αλλα οχι ορισμενους τροπους εκφρασης αυτων, αποφασισα για λογους συνειδησης και μονο να απεχω απο το forum επ αοριστον.
Λυπαμαι που επιβαρυνω με ενα ακομα off topic καλη συνεχεια.

Όλοι όταν άκουσαν για την Υπηρεσία της Cosmote και η σύγκριση που γινόταν με το Netflix πίστευαν ότι θα έδιναν την Υπηρεσία με 15 και σε 4 οθόνες για να γίνει ότι γίνεται με το Netflix. Αυτό ένας 1εξαμηνήτης του ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων όταν θα το άκουγε θα γελούσε διότι έτσι όλοι της δορυφορικής θα πήγαιναν εκεί και η εταιρεία θα έκλεινε. Απλά πράγματα. Αφού δεν έγινε αυτό ξεκίνησαν τις κατηγορίες. Η Υπηρεσία είναι ως έχει. Πολλούς θα τους συμφέρει διότι με 19 ο ποδοσφαιρόφιλος και 9 ο σινεφιλ βολεύονται. Ο μεν με φουλ πακέτο ο δεύτερος χωρίς αθλητικά. Το γεγονός ότι παίρνεις το κουτί και το βλέπεις παντού το πακέτο σου είναι πολύ καλό από μόνο του. Τώρα μερικοί που δεν έχουν προλάβει την εικόνα με τα χιόνια βλέπουν παντού δράκους. Έτσι έχουν μάθει δεν είναι κακό αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στην τελική όπως κάποιοι κατηγορούν τον μεν για υπάλληλο της εταιρείας μπορούν και οι άλλοι να κατηγορήσουν τους άλλους για υπαλλήλους της ανταγωνίστριας εταιρείας. Δεν βγάζει πουθενά αυτό. Η υπηρεσία είναι καλή για αρχή έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αρκετό περιεχόμενο. Μην ξεχνάτε το 24ωρο έχει 24 ώρες δεν μπορείς να βλέπεις τα πάντα ταυτόχρονα.

Θα ήθελα επανερχόμενοι στο θέμα μας να ρωτήσω εάν κάποιος με το tv box της Cosmote μέτρησε την ταχύτητα στο ασύρματο internet και αν το μηχάνημα έχει προβλήματα όπως έχουμε με το mi tv box.

Και στην τελική θα έχετε 2 box. Αν βάζατε δορυφορικό θα ειχατε 1 box και 1 δέκτη άρα μικρό το κακο. Και σε μέγεθος φαντάζομαι μικρό θα είναι...

Καλησπέρα σας παιδιά. Κάτοχος cosmote tv μέσω δορυφόρου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιος όπως εγώ που πάρει το box OTT πως το λένε, για δεύτερη tv θα πληρώνει κανονικά νέα συνδρομή Εκεί?