Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα στην ομάδα,
Νέος συνδρομητής από σήμερα. Έληξε η συνδρομή μου χθες στο δορυφορικό και δρομολόγησα τον νέο δέκτη ΟΤΤ.
Συνδρομή Full pack με 28 Ε αντί του 25 που είχα και της ανανέωσης της δορυφορικής με πρόταση στα 22 Ε.
Με μια πρώτη ματιά μπορώ να σας πω:
1) Καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό σε HD (Samsung) και σε 4Κ TV (LGc9) με σύνδεση 50/άρα.
2) Θέλει χρόνο για να συνηθήσει κάποιος το soft και όλο το σύστημα, όχι όμως για κάποιον που έχει ήδη ασχοληθεί ήδη με BoxTV και Android TV.
3) Δεν υπάρχει στο Boxάκι θύρα USB για άλλα κόλπα. Άραγε μπορούμε να βάλουμε με κάποιον τρόπο?
4) Λειτούργησε άψογα σε pc, laptop και τηλέφωνα (Huawei horor10, Samsung note9-10, Oneplus 5T), χωρίς να υπάρχουν οδηγίες στο κουτί. Γιατί?
5) Συνδέθηκε αμέσως, όπως ήταν και το δορυφορικό, σε όλες τις HD ΤV με HDMI modulator και ασύρματη σύνδεση για το τηλεχ/ριο.
6) Περίπου μια ώρα ασχολίας για ένα πρώτο αποτέλεσμα.
Καλές θεάσεις σε όσους το επιλέξουν.

Είσαι σίγουρος οτι δεν εχει USB το box?
Ειναι αριστερά όπως το κοιτάς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Επιβεβαιώνω και εγώ για την εικόνα, έπεισα φίλο μου με vdsl που δεν είχε android box να τη βάλει και σε σύγκριση με το δορυφορικό, στα αθλητικά τουλάχιστον που με ενδιαφέρουν είναι μέρα με τη νύχτα. Τουλάχιστον είναι πραγματικό HD και όχι upscaled remux.
Κρίμα να μην είναι συμβατή η υπηρεσια με speedbooster και να μην υπαρχει android app για certified boxes, θα το εβαζα και εγω τρεχοντας.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

απο το δορυφορικο καλυτερη εικονα;;μαλλον πλακα κανετε

Aν δεν είναι καλύτερη η εικόνα από το δορυφορικό, δεν θα είχε νόημα ύπαρξης η υπηρεσία αδερφέ. Θα βάζαμε δορυφορικό. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερο bitrate απο τη δορυφορική cosmote. H Nova πολύ καλύτερη και δεν το συζητάμε για netflix κλπ. Εννοείται είναι καλύτερο το ott, τουλάχιστον στoυς αγώνες που τσέκαρα σήμερα το πρωί (streams που είχαν μεταδοθεί τις τελευταίες μέρες). Δεν τσέκαρα live. Κάποιος να μας πει σήμερα που έχει και το el classico σε 4k.

Καλορίζικο παίδες.. αλλα είστε σίγουροι για την καλύτερη ποιότητα εικονας έναντι του δορυφορικου;;και εγω lg c9 έχω...το hdr μπορείτε να το απενεργοποιησετε;;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,

Δυο απορίες αν είναι εύκολο, έχεις συνδέσει κατευθείαν τον δέκτη στο router ή έχεις powerline? και δεύτερον το replay tv παίζει κανονικά;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

1) Συνδέθηκα ενσύρματα έχω παντού καλώδιο ethernet (σε όλα τα δωμάτια) στο σπίτι μου.
2) Ναι παίζει κανονικά για τα χθεσινά, αλλά δεν βρήκα ακόμη το 7/ήμερο που έλεγαν
3) Λείπει το κανάλι Ε

Είσαι σίγουρος οτι δεν εχει USB το box?
Ειναι αριστερά όπως το κοιτάς.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ααα ναι και σ' ευχαριστώ πολύ! Μόλις το διαπίστωσα! Τι άλλο να θελήσει κανείς μετά??

απο το δορυφορικο καλυτερη εικονα;;μαλλον πλακα κανετε
Έτσι νόμιζα και γω μέχρι που το είδα! (30 χρόνια στην δορυφορική ΤV - με 6 κεραίες- η μεγαλύτερη 1.80)

Υ.Γ. Σε ανάλυση ταινίας 1080p στο cinema 2 κάνει συνέχεια τακτικές διακοπές (σε Note 9) και δεν σ' αφήνει να απολαμβάνεις την ταινία! Στην ιντερνετική γραμμή δεν είναι φορτωμένο κάτι άλλο
Έτσι αποκτούν νόημα και τα μεγάλα σε ίντσες κινητά... και πούσαι ακόμα!!!

Καλορίζικο παίδες.. αλλα είστε σίγουροι για την καλύτερη ποιότητα εικονας έναντι του δορυφορικου;;και εγω lg c9 έχω...το hdr μπορείτε να το απενεργοποιησετε;;

Το HDR δεν απενεργοποιείται...θα περιμένουμε μια αναβάθμιση του apk της cosmote!

Μας διαβάζουν εκεί στην cosmote?

Αυτό που λέει ο φίλος πιό πάνω είναι σημαντικό!
Θέλουμε στην επόμενη αναβάθμιση του apk να γίνεται απενεργοποίηση του HDR από τις ρυθμίσεις του δέκτη της cosmote!

Last edited by a moderator:
Εγω έχω ζητήσει υπαναχώρηση συμβολαίου...ασχετα αν δεν με εχουν καλεσει ακομα..ειμαι προβληματισμένος όμως.. σίγουρα από ποιοτητα γραφικών .πλοηγηση μενού..ειναι καλύτερα όλα σΕ ποιότητα σε σχεση με το δορυφορικο...αλλα επιτρέψτε να πω για την εικόνα Όχι.. το κανάλι 4κ sports είναι το κάτι άλλο δε λέω...δε ξερω αν με μελλοντική αναβάθμιση αλλάξει κάτι στην ποιότητα..το hdr πάντως χαλάει την εικόνα.. ακι τα λευκά φαίνονται υπέρλαμπρα..την άποψη σας....να μείνω η να φυγω;vdsl 100αρι έχω

αν ειχε καλυτερη εικονα απο τη δορυφορικη ολοι θα βλεπανε πειρατικα μεσω ιντερνετ.το 4κ οκ δε λεω.αλλα εικονα καλυτερη μεσω ιντερνετ...οσα bitrate και να χει..οχι οχι με τιποτα

Εγω έχω ζητήσει υπαναχώρηση συμβολαίου...ασχετα αν δεν με εχουν καλεσει ακομα..ειμαι προβληματισμένος όμως.. σίγουρα από ποιοτητα γραφικών .πλοηγηση μενού..ειναι καλύτερα όλα σΕ ποιότητα σε σχεση με το δορυφορικο...αλλα επιτρέψτε να πω για την εικόνα Όχι.. το κανάλι 4κ sports είναι το κάτι άλλο δε λέω...δε ξερω αν με μελλοντική αναβάθμιση αλλάξει κάτι στην ποιότητα..το hdr πάντως χαλάει την εικόνα.. ακι τα λευκά φαίνονται υπέρλαμπρα..την άποψη σας....να μείνω η να φυγω;vdsl 100αρι έχω

Πιστεύω ότι κάποιος αν έχει οικονομικό πρόβλημα και θέλει σόνυ καλά cosmote τότε πρέπει να πάει στο δορυφορικό με 22 το μήνα!
Εάν έχει 4κ και θέλει να βλέπει android TV (Youtube κ.λ.π.) και το πρώτο ελληνικό κανάλι 4κ τότε θα πάει σε ΟΤΤ.
Το services της cosmote δεν το έχω και τόσο εμπιστοσύνη για μια σύντομη αναβάθμιση του apk! Μακάρι να μας πείσουν για το αντίθετο!!! Για να δούμε και εδώ είμαστε να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια, αν δίνουν την δυνατότητα να απενεργοποιούμε το HDR για καλύτερο 4Κ!!

Πάντως θα συμβούλευα σε κάποιους να μην βιάζονται και να περιμένουν με καλύτερες αναβαθμίσεις και προσφορές που αναμφισβήτητα θα γίνουν για την προώθηση του ΟΤΤ....

αν ειχε καλυτερη εικονα απο τη δορυφορικη ολοι θα βλεπανε πειρατικα μεσω ιντερνετ.το 4κ οκ δε λεω.αλλα εικονα καλυτερη μεσω ιντερνετ...οσα bitrate και να χει..οχι οχι με τιποτα

ΠΟΤΕ ΜΙΛΕΣ ΠΟΤΕ & ΤΙΠΟΤΑ!!

Άν ήμασταν κοντά θα έβλεπες....και ούτε μετοχές της cosmote έχω!!!
(Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας)! Με χιούμορ...-bye-

Η πρώτη δοκιμή του καναλιού 4κ της ΟΤΤ στην OLED οθόνη του Laptop μου, θα γίνει σήμερα!
Για να δούμε......τι θα δούμε!

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Νόμιζα ότι το 4k κανάλι είναι μόνο στο box.

Τι θες να πεις και το λες με ευγενικό τρόπο?
¨ο,τι δεν θα υπάρχει ?
Θα το δω τώρα που θα πάω σπίτι μου....και θα το διαπιστώσω!
Εμ δεν λέω εγω ότι είναι μ@κ@κες εκεί στην cosmote και δεν είναι για να τους εμπιστεύεται κανένας!! (αν λέει αλήθεια ο φίλος πιό πάνω!!)
πληρώνουμε 28 και δεν θα το έχουμε?? Απίστευτο και όμως ελληνικό!!

Βεβαίως σου φαίνεται περίεργο; υπάρχουν νόμιμα (mlb, nhl, dazn, espn, Eurosport player κλπ) καθώς και πειρατικά (όχι για ελληνικά κανάλια) πακέτα iptv με πολύ καλύτερη εικόνα από το δορυφόρο. Σκέψου ότι το bitrate στις καλύτερες περιπτώσεις στα Ote sports πλησιάζει τα 5Mbit, συνήθως παίζει γύρω στα 3-4. Το nba league pass είναι στα 6 και υπάρχουν iptv με 10-12 κατά περίπτωση και 60fps. Δεν συζητάμε για τα ξένα πακέτα τόσο μέσω δορυφόρου όσο και μέσω streaming (εκεί το καθαρό 4K τινει να γίνει νόρμα).

Βεβαίως σου φαίνεται περίεργο; υπάρχουν νόμιμα (mlb, nhl, dazn, espn, Eurosport player κλπ) καθώς και πειρατικά (όχι για ελληνικά κανάλια) πακέτα iptv με πολύ καλύτερη εικόνα από το δορυφόρο. Σκέψου ότι το bitrate στις καλύτερες περιπτώσεις στα Ote sports πλησιάζει τα 5Mbit, συνήθως παίζει γύρω στα 3-4. Το nba league pass είναι στα 6 και υπάρχουν iptv με 10-12 κατά περίπτωση και 60fps. Δεν συζητάμε για τα ξένα πακέτα τόσο μέσω δορυφόρου όσο και μέσω streaming (εκεί το καθαρό 4K τινει να γίνει νόρμα).

Ωπ να και η επιστημονική εξήγηση του χάρμα ιδέστε!
Το κανάλι 4κ έφερε καπάκι την nova! Αυτό θα πρέπει να είναι και το promotion της cosmote έναντι της NOVA, διορθώνοντας και την απενεργοποίηση του HDR! Λέτε να με προσλάβουν για την προώθησή του...?????? (Ψάχνοντας δουλειά - Νέα ταινία στην cosmote)

Πήγα σήμερα σε κατάστημα Γερμανός και ρώτησα πόσο κοστίζει αν κάποιος δεν επιστρέψει το tv box. Η απάντηση ήταν 99,00 . Αν υποθέσουμε ότι το box κοστίζει 50,00 για ποιο λόγο δεν δίνει την υπηρεσία σε όλα τα tv box με λογισμικό Android TV καθώς εάν κάποιος πάρει το tv box με συμβόλαιο στο πρόγραμμα Entry Pack θα του κοστίσει 96,00 και θα έχουν την υπηρεσία 2 άτομα. Την μόνη πιθανή απάντηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν είναι ακόμα η Cosmote έτοιμη για πλήρης κάλυψη της Υπηρεσίας.

Αλήθεια πόσα GB ξοδεύονται εάν κάποιος θέλει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή μια ταινία σε 4G?
Γνωρίζει κανείς?

Υ.Γ. Λέτε να ζήτησε ο manager του OTE από τον Mητσοτάκη την αύξηση των GB??
Ελλάδα είναι και όλα γίνονται....