σωστα. κιεγω ετσι ειμαι και αν και παρεμβαλεται τοιχος παιζει μια χαρα.Πάντως το mi box S αν συνδεθεί στο wifi στην μπάντα 5 ghz παιζει τέλεια, χωρίς ανάγκη powerline...
σωστα. κιεγω ετσι ειμαι και αν και παρεμβαλεται τοιχος παιζει μια χαρα.Πάντως το mi box S αν συνδεθεί στο wifi στην μπάντα 5 ghz παιζει τέλεια, χωρίς ανάγκη powerline...
Ok ισχυει αυτο. Παλαιότερα χρησιμοποιουσα και εγω Powerline, αλλα είχα θεματα με αποσυνδεσεις και υπερθερμανση των συσκευων. Ισως ενα Mesh να εδινε λυση μια για παντα..Επειδή μένω σε μεζονέτα δεν πιάνει καν το WiFi στο σημείο που έχω την τηλεόραση όποτε με τα powerlines είμαι κομπλέ.
Ok ισχυει αυτο. Παλαιότερα χρησιμοποιουσα και εγω Powerline, αλλα είχα θεματα με αποσυνδεσεις και υπερθερμανση των συσκευων. Ισως ενα Mesh να εδινε λυση μια για παντα..
Λογικά έχεις Android TV. Θα πρεπει να τσεκάρεις την version. Στο site της, η Cosmote TV αναφερει ότι στη τηλεόραση το Android TV θα πρεπει να είναι version 8 ή ανώτερη. Με το Mi box θα παιξει 100%..Καλησπέρα σας έχω τηλεόραση F&u του 2017 είναι smart χωρίς να έχει όμως playstore.. Έχω cosmote δορυφόρου μπορώ να μεταβώ σε οττ κάνει το box η πρέπει να βάλω xiaomi box και να κατεβάζω εφαρμογή και μετά να
Το ποιο πιθανό είναι να φταίει η σύνδεση στο internet. Κάνε επανεκκίνηση του router.Παιδια έχει εδώ και περίπου δύο εβδομαδες που όταν ανοιξω το OTT και βάλω ένα κανάλι μένει κολλημένο ή δείχνει μαύρη οθόνη ή είναι χάλια ποιότητα. Κανω force stop την εφαρμογη της cosmote και clear cache και ξαναδοκιμάζω. Αλλες φορές παίζει άλλες κάνει τα ίδια και πρεπει να κάνω restart το box. Έχω δύο Xiami Mi TV Box S και το κάνει και στα δύο. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα; Έχει πανω απο 6 μήνες που έχω συνδρομή και ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα.
Κάτι με το ρούτερ γίνεται κάνε μια επανεκκίνησηΠαιδια έχει εδώ και περίπου δύο εβδομαδες που όταν ανοιξω το OTT και βάλω ένα κανάλι μένει κολλημένο ή δείχνει μαύρη οθόνη ή είναι χάλια ποιότητα. Κανω force stop την εφαρμογη της cosmote και clear cache και ξαναδοκιμάζω. Αλλες φορές παίζει άλλες κάνει τα ίδια και πρεπει να κάνω restart το box. Έχω δύο Xiaomi Mi TV Box S και το κάνει και στα δύο. Μάλιστα το κάνει και στο κιν. που δοκίμασα Samsung Note 10+. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα; Έχει πανω απο 6 μήνες που έχω συνδρομή και ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα.
Κοίτα αυτό που είπες γιατί δεν τα ξέρω καλά η κάνε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του ρουτερΝαι παιδια κατι στο router παιζει. Μολις δοκιμασα με 4G και παει σφαιρα. Δυστυχως με επανεκκινηση συνεχιζει τα ιδια οποτε πρεπει να κατσω λιγο να δω το config του router. Δοκιμασα και διαφορετικα dns και παλι το ιδιο. Σας ευχαριστω!
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, απο 4g λειτουργει κανονικα, απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη του σπιτιου κανει ασταματητα buffer ή δειχνει slideshow. Εκανα reset το ρουτερ, τιποτα. Και με καλωδιο το ιδιο.Ναι παιδια κατι στο router παιζει. Μολις δοκιμασα με 4G και παει σφαιρα. Δυστυχως με επανεκκινηση συνεχιζει τα ιδια οποτε πρεπει να κατσω λιγο να δω το config του router. Δοκιμασα και διαφορετικα dns και παλι το ιδιο. Εντωμεταξυ με ολα τα υπολοιπα δεν εχω κανενα θεμα (youtube, browsing, online gaming, netflix κλπ κλπ), παρα μονο με την Cosmote. Anyway, σας ευχαριστω!
Εχεις απολυτο δικιο. Και σε μενα χωρις κανενα θεμα εδω και 5 μηνες ξαφνικα εδω και 10 μερες συμβαινει αυτο. Επανεκκινησεις κοντρα επανεκκινησεις και το προβλημα επανερχεται. Προφανεστατα φταιει η εφαρμογη τουςΠαιδια έχει εδώ και περίπου δύο εβδομαδες που όταν ανοιξω το OTT και βάλω ένα κανάλι μένει κολλημένο ή δείχνει μαύρη οθόνη ή είναι χάλια ποιότητα. Κανω force stop την εφαρμογη της cosmote και clear cache και ξαναδοκιμάζω. Αλλες φορές παίζει άλλες κάνει τα ίδια και πρεπει να κάνω restart το box. Έχω δύο Xiaomi Mi TV Box S και το κάνει και στα δύο. Μάλιστα το κάνει και στο κιν. που δοκίμασα Samsung Note 10+. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα; Έχει πανω απο 6 μήνες που έχω συνδρομή και ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα.
Μου το έκανε και με μένα αυτό που λες αλλά μόλις μπήκα στις ρυθμίσεις και την έκανα την αναβάθμιση μόνος μου ενώ το είχα βάλει να τις κάνει αυτόματα μόνο του δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε εστρωσεΣε μενα ενω παιζει κανονικα οταν αλλαξω καναλι καμια φορα η εικονα μετα κανει μικρο σπασιματα. Οτι να ναι γενικα αυτη η εφαρμογη ανεκαθεν.
Θα είχες δίκιο αν συνέβαινε αυτό στην πλειοψηφία των συνδρομητών. Πράγμα που δεν συμβαίνει. Όποτε κάτι άλλο φταίει. Αν όντως διαπιστώσεις ότι τι δίκτυο σου είναι εντάξει από τη μεριά σου, τότε επικοινώνησε με την cosmote.Εχεις απολυτο δικιο. Και σε μενα χωρις κανενα θεμα εδω και 5 μηνες ξαφνικα εδω και 10 μερες συμβαινει αυτο. Επανεκκινησεις κοντρα επανεκκινησεις και το προβλημα επανερχεται. Προφανεστατα φταιει η εφαρμογη τους
Τα προβληματα που αντιμετωπιζουν πολλοι συ δρομητες δεν ειναι κοινα προφανως καθως αλλη συνδεση ο ενας αλλη ο αλλος fiber ο ενας 50ara Vdsl εγω κτλ. Το οτι μπορει να μεινει αντιλαμβανεται προβλημα καποιος που εχει μια 100αρα fiber ειναι πιθανο.οταν ομως μου συμβαινει κατι στο cosmote tv ενω πχ στο νετφλιξ δεν τρεχει τιποτα πρεπει να το επισημανω.Θα είχες δίκιο αν συνέβαινε αυτό στην πλειοψηφία των συνδρομητών. Πράγμα που δεν συμβαίνει. Όποτε κάτι άλλο φταίει. Αν όντως διαπιστώσεις ότι τι δίκτυο σου είναι εντάξει από τη μεριά σου, τότε επικοινώνησε με την cosmote.
Εγώ το είδα κανονικά χωρίς πρόβλημα στο 4kΤο 4Κ σήμερα που δείχνει τσουλου (ρεαλ-παρι) εσας παίζει κανονικα;
Εμένα παίζει για 4 -5 δευτερόλεπτα και μετά βγάζει error.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.