Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το 4Κ σήμερα που δείχνει τσουλου (ρεαλ-παρι) εσας παίζει κανονικα;

Εμένα παίζει για 4 -5 δευτερόλεπτα και μετά βγάζει error.
Σε lg oled του 2017 με την εφαρμογή της cosmote και συνδεδεμένη ενσύρματα στο δίκτυο (wind 100,) έπαιξε τέλεια χωρίς προβλήματα.

Σε μενα με το που αρχισε το ματς κολλαγαν ολα τα καναλια, με το που τελειωσε ηταν ολα παλι τελεια. Το ιδιο εγινε και προχτες στο τσουλου και την κυριακη στο Γιουναιτεντ Σιτι. :rolleyes:

Έχω ένα μήνα Cosmote IP TV - OTT...
Όσους αγώνες έχω δει στο cosmote 4k (και το χθεσινο) παιδια ουτε κολλήματα ουτε διακοπές( μαύρο)..άψογη ροη....και στα υπόλοιπα κανάλια Full HD / SD
Wind 50άρα Cosmote IPTV βλέπω μέ το Google Chromecast

• Like
Reactions: Stacy
Σήμερα ο αγώνας στο 4Κ κανάλι παίζει μια χαρά, όπως και πολλές άλλες φορές.
Εχθές δεν μπορούσα να δω καθόλου, έβγαζε μαύρη οθόνη.

Καλημερα παιδες.
Αυτη τη στιγμη εχω δορυφορικο σπορτς και οταν βλεπει η κορη μου στο pc της cosmote tv (kids) δεν μπορω να δω εγω στο pc μου καποιο αθλητικο γεγονος (καμια φορα θελω να δουλευω παραλληλα οποτε δε γινεται να πηγαινω στην tv).
Αν παω σε ott θα εχω τη δυνατοτητα ταυτοχρονης θεασης σε 2 pc χωρις να παιζει εκεινη τη στιγμη φυσικα η tv? ή θα εχω και τοτε τον ιδιο περιορισμο?
Ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει καπου στα προηγουμενα αλλα οσο εψαξα δε βρηκα συγκεκριμενη αναφορα και ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τα ψαξω ολα τα μνματα ενα ενα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα από 2 pc αρκεί και τα δύο να μην είναι αθλητικά.
Στην περίπτωση σου αφού στο ένα pc θα έχεις kids κανάλια, στο άλλο θα μπορείς να δεις ο,τι θες ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτά ισχύουν στο OTT.

• Like
Reactions: Geoav75
Μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα από 2 pc αρκεί και τα δύο να μην είναι αθλητικά.
Στην περίπτωση σου αφού στο ένα pc θα έχεις kids κανάλια, στο άλλο θα μπορείς να δεις ο,τι θες ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτά ισχύουν στο OTT.
Ενταξει η μικρη δε βλεπει αθλητικα. Ακομα.
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ;-)

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
δεν χρειάζεται απαραιτήτως να πας σε ott για να μπορεις να βλεπεις σε 2 συσκευες, μπορεις εχοντας δορυφορική να αγορασεις την δυνατοτητα για εξτρα συσκευη (5€) και να μπορουν 3 ατομα να βλεπουν παραλληλα (τηλεοραση και 2 υπολογιστες)

δεν χρειάζεται απαραιτήτως να πας σε ott για να μπορεις να βλεπεις σε 2 συσκευες, μπορεις εχοντας δορυφορική να αγορασεις την δυνατοτητα για εξτρα συσκευη (5€) και να μπορουν 3 ατομα να βλεπουν παραλληλα (τηλεοραση και 2 υπολογιστες)
Ναι το ξερω αυτο αλλα για τις 1,2 φορες το μηνα που τυχαινει να δινω 5 ευρω παραπανω το μηνα οκ δεν καιγομαι.

Σήμερα ο αγώνας στο 4Κ κανάλι παίζει μια χαρά, όπως και πολλές άλλες φορές.
Εχθές δεν μπορούσα να δω καθόλου, έβγαζε μαύρη οθόνη.
Και εμενα τα ιδια στο 4k καθε τοσο μαυρη οθονη και επρεπε να αλλαξω καναλι και να επιστρεψω για να συνεχισει.

• Like
Reactions: AntonisTz
Κάτι συνέβη πριν λίγο, που έχω προσωπικά δεν μπορω να δώσω εξήγηση έβλεπα αγώνα, σε replay ,στο 4κ σε μια Sony-KD49XF7596 που έχω η τηλεόραση είναι, συνδεμενη με wifi ξαφνικά, παγώνει η εικόνα και μου βγάζει δεν υπάρχει δίκτυο , πηγενω στης ρυθμησεις της τηλεόρασης, διχτυο και διαδίκτυο και το wifi ήταν απενεργοπιημενο , σα να είχε μπει κάποιος στης ρυθμησεις και να το είχε κλείσει, εν το μεταξύ όταν έγινε αυτό εγώ , ούτε το τηλεκοντρόλ κρατούσα στο χέρι οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση, να το έκλεισα κατά λάθος, μηπως έχω δαιμονισμενη τηλεόραση

Κάτι συνέβη πριν λίγο, που έχω προσωπικά δεν μπορω να δώσω εξήγηση έβλεπα αγώνα, σε replay ,στο 4κ σε μια Sony-KD49XF7596 που έχω η τηλεόραση είναι, συνδεμενη με wifi ξαφνικά, παγώνει η εικόνα και μου βγάζει δεν υπάρχει δίκτυο , πηγενω στης ρυθμησεις της τηλεόρασης, διχτυο και διαδίκτυο και το wifi ήταν απενεργοπιημενο , σα να είχε μπει κάποιος στης ρυθμησεις και να το είχε κλείσει, εν το μεταξύ όταν έγινε αυτό εγώ , ούτε το τηλεκοντρόλ κρατούσα στο χέρι οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση, να το έκλεισα κατά λάθος, μηπως έχω δαιμονισμενη τηλεόραση
Αποσύνδεση έκανε φίλε το ασύρματο Internet. Μου το έκανε και εμένα η Sony συχνά με το Android 9. Η λύση είναι να κλειδώσεις κανάλι στο ασύρματο μέσα από το ρουτερ.

Εννοείς μέσα από το ρουτερ να επιλέξω εγώ σε ποιο κανάλι θα παίζει το , wifi να μην το έχω στο αυτόματο γιατί έγω έχω στα 2,4 το 13 καναλι και στα 5 το 36 καναλι, και ρουτερ fritz box 7590 αν παίζει ρόλο

Εννοείς μέσα από το ρουτερ να επιλέξω εγώ σε ποιο κανάλι θα παίζει το , wifi να μην το έχω στο αυτόματο γιατί έγω έχω στα 2,4 το 13 καναλι και στα 5 το 36 καναλι, και ρουτερ fritz box 7590 αν παίζει ρόλο
Ναι αυτό εννοούσα.Εγώ fritz 7530 έχω. Βάλε και μια στατική IP στη Sony.

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς και υπάρχει λύση αλλά σε LG oled 2017 μου εμφανίζει πολύ συχνά τις πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης σε ταινίες και σειρές και σε replay tv. Σε ζωντανό πρόγραμμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ποτε θα δεησουν εκει στην κοσμοτε να βαλουν pip στην εφαρμογη τους; Ελεος δεν μπορουμε να κανουμε κατι ταυτοχρονα στο κινητο το 2022…

Ποτε θα δεησουν εκει στην κοσμοτε να βαλουν pip στην εφαρμογη τους; Ελεος δεν μπορουμε να κανουμε κατι ταυτοχρονα στο κινητο το 2022…
Διαθέτει pip, τσεκαρε ότι έχεις δώσει πρόσβαση στην εφαρμογή να μπορεί να "επισκιάζει" άλλες εφαρμογές. Για ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις.

Διαθέτει pip, τσεκαρε ότι έχεις δώσει πρόσβαση στην εφαρμογή να μπορεί να "επισκιάζει" άλλες εφαρμογές. Για ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις.
Για iphone 13 pro max μιλαω. Εσυ μιλας για ios ή android; Γιατι στο iphone δεν υπαρχει ρυθμιση νομιζω