Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απο την v. 1.9.25 η εφαρμογή δεν ανοίγει πλέον σε iOS 12. Υπαρχει τρόπος να βαλω καπως την προηγουμενη;

Καλησπέρα! Διαβάζω συχνά να λέτε "να κάνεις cache (σβήσιμο προσωρινής μνήμης) στο μποξ". Μπορεί κάποιος να μου πει τι πατάω για να κάνω cache γιατί δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ

Παιδιά έχει κάποιος το kaon συνδεδεμένο σε samsung tv? Δεν μπορώ να κάνω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης να δουλέψει με το kaon με τίποτα

Παιδιά έχει κάποιος το kaon συνδεδεμένο σε samsung tv? Δεν μπορώ να κάνω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης να δουλέψει με το kaon με τίποτα
Το έχω κάνει εγώ. Μου δουλεύει μια χαρά...σε Nova σου δουλεύει;

οι ταινιες στο cosmote tv ειναι ολες stereo , οντως η δεν παει κατι καλα με τη συνδεση μου?

οι ταινιες στο cosmote tv ειναι ολες stereo , οντως η δεν παει κατι καλα με τη συνδεση μου?
Και στο live Cosmote Cinema 1 και στα on demand έχουν 5.1 stream, δεν έχω δει μόνο stereo

Και στο live Cosmote Cinema 1 και στα on demand έχουν 5.1 stream, δεν έχω δει μόνο stereo

εμενα στην εφαρμογη lg c3 ολα τα εχει μονο σε στερεο. με 200αρα γραμμη.
20240707_112553.jpg

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το έχω κάνει εγώ. Μου δουλεύει μια χαρά...σε Nova σου δουλεύει;
Δουλεύει τελικά. Έχει μια περίεργη συμπεριφορά το back, θέλει να το κρατάς πατημένο για να το πιάσει το box thanks!

• Like
Reactions: Joker19
ο μελισοκομ8ς. αλλα δοκιμασα και αλλες και οαντα τα ιδια, μονο στερεο.
Έχει κανονικά AC3 5.1 stream, είναι θέμα της εφαρμογής της LG

Attachments

• melis.png
    melis.png
    8 KB · Views: 64
ρυθμισεις - ρυθμισεις ηχου και αλλαξε το σε 5.1

Attachments

• IMG_1092 Large Medium.jpeg
    IMG_1092 Large Medium.jpeg
    20.1 KB · Views: 65
  • Like
Έχει κανονικά AC3 5.1 stream, είναι θέμα της εφαρμογής της LG
αυτο σκεφτηκα κιεγω. αν εχεις καποιος αλλοσ lg καινουργι να μου πει αν του εχει επιλογη γιαμ 5.1

ρυθμισεις - ρυθμισεις ηχου και αλλαξε το σε 5.1
σευχαριστω. επρεπε να το ενεργοππιησω και στις ρυθμισεις της εφαρμογης για να μου το βγαζει σαν επιλογη στις ταινιες μεσα.

• Like
Καλημέρα! Ένας θείος μου έχει δορυφορική cosmote tv και θέλει να πάρει κωδικούς για την cosmote tv ott ώστε να βλέπει τα προγράμματα και στο τάμπλετ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ.

Ανοίγεις ένα profile στο MyCosmote (σε pc ή στην mob.app. θα χρειαστείς κωδ.συνδρομητή και ΑΦΜ). Στη συνέχεια ενεργοποιείς την επιπλέον υπηρεσία μέσα από το profile.
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία αφιέρωσες χρόνο κ μου απάντησες. Περιέγραψες τα βήματα απλά κ κατανοητά. Ευχαριστώ κ πάλι!