Το έχω κάνει εγώ. Μου δουλεύει μια χαρά...σε Nova σου δουλεύει;Παιδιά έχει κάποιος το kaon συνδεδεμένο σε samsung tv? Δεν μπορώ να κάνω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης να δουλέψει με το kaon με τίποτα
Και στο live Cosmote Cinema 1 και στα on demand έχουν 5.1 stream, δεν έχω δει μόνο stereoοι ταινιες στο cosmote tv ειναι ολες stereo , οντως η δεν παει κατι καλα με τη συνδεση μου?
εμενα στην εφαρμογη lg c3 ολα τα εχει μονο σε στερεο. με 200αρα γραμμη.Και στο live Cosmote Cinema 1 και στα on demand έχουν 5.1 stream, δεν έχω δει μόνο stereo
Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote
Μόνο για ποδοσφαίρο το έχω βασικά. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο που λες. Δεν είναι τέλεια αλλά σε σχέση με eon που επίσης έχω είναι μια χαρά. Έχω nvidia shield tv pro συνδεμένο πάνω σε sony tv 50''.Τέλειο είναι μόνο το 4k κανάλι τους στα αθλητικά. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...avclub.gr
Δουλεύει τελικά. Έχει μια περίεργη συμπεριφορά το back, θέλει να το κρατάς πατημένο για να το πιάσει το box thanks!Το έχω κάνει εγώ. Μου δουλεύει μια χαρά...σε Nova σου δουλεύει;
Ποια ταινία ακριβώς είναι αυτή;εμενα στην εφαρμογη lg c3 ολα τα εχει μονο σε στερεο. με 200αρα γραμμη.
ο μελισοκομ8ς. αλλα δοκιμασα και αλλες και οαντα τα ιδια, μονο στερεο.Ποια ταινία ακριβώς είναι αυτή;
Έχει κανονικά AC3 5.1 stream, είναι θέμα της εφαρμογής της LGο μελισοκομ8ς. αλλα δοκιμασα και αλλες και οαντα τα ιδια, μονο στερεο.
ρυθμισεις - ρυθμισεις ηχου και αλλαξε το σε 5.1οι ταινιες στο cosmote tv ειναι ολες stereo , οντως η δεν παει κατι καλα με τη συνδεση μου?
αυτο σκεφτηκα κιεγω. αν εχεις καποιος αλλοσ lg καινουργι να μου πει αν του εχει επιλογη γιαμ 5.1Έχει κανονικά AC3 5.1 stream, είναι θέμα της εφαρμογής της LG
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία αφιέρωσες χρόνο κ μου απάντησες. Περιέγραψες τα βήματα απλά κ κατανοητά. Ευχαριστώ κ πάλι!Ανοίγεις ένα profile στο MyCosmote (σε pc ή στην mob.app. θα χρειαστείς κωδ.συνδρομητή και ΑΦΜ). Στη συνέχεια ενεργοποιείς την επιπλέον υπηρεσία μέσα από το profile.
Άντε να δούμε πότε θα ξεκινήσει και ο συνδυασμός συνδρομώνMπηκε το Νετφλιξ στο box της cosmote tv μετα από update
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.