Ξέρουμε καποιες άλλες βελτιώσεις με την νεα αναβάθμιση;Mπηκε το Νετφλιξ στο box της cosmote tv μετα από update
Με κάποια έξτρα χρέωση θα είναι πιστεύω όπως είναι στην Κροατία και την Ουγγαρία, στις αντίστοιχες TelekomΔωρεάν θα είναι η χρήση του νετφλιξ? Η χρεώνετε ξεχωριστή συνδρομή κανονικά ?
Τόσο βρήκα εγώ αλλά δεν ξέρω αν είναι το σωστόΠοσο δινουν εκει...;
Το netflix μετά από update μπήκε στην αρχική οθόνη του tv box???
Η μέσα στο app της cosmote??? οπως ειναι το paramount??
Μέσω app δεν προβλέπεται;;;Στην αρχική οθόνη του box ως ανεξάρτητη εφαρμογή.
Μέσω app απο smart tv , στο ξεκίνημα υπάρχει ενα κόλλημα 2-3 δευτερολέπτων. Μετά δουλεύει κανονικά.Έχει 2 μέρες η θέαση μέσω app (mi box s η συσκευή), είναι όλο πιξελιάσματα, freezing, θολούρα από το απόγευμα και μετά. Ακόμα και με hotspot που έκανα το κινητό μου (iphone 13) to ίδιο παρά τα 70+ mbps.
Κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα;
και στο app το ίδιο θέαμα.....Βρίζατε τη Nova χθες για την ποιότητα εικόνας..... Φάτε σπασίματα σαν το χειρότερο πειρατικό stream σήμερα στο παιχνίδι της ΑΕΚ....Τουλάχιστον στο δορυφορικό που το βλέπω εγώ....
Εννοείται αυτό.... Τρολάρουμε.... Και απολαμβάνουμε το θέαμα.....μάλλον δεν φταίει η cosmote όμως αλλά οι παραγωγοί που το στέλνουν....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.