Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δωρεάν θα είναι η χρήση του νετφλιξ? Η χρεώνετε ξεχωριστή συνδρομή κανονικά ?

Δωρεάν θα είναι η χρήση του νετφλιξ? Η χρεώνετε ξεχωριστή συνδρομή κανονικά ?
Με κάποια έξτρα χρέωση θα είναι πιστεύω όπως είναι στην Κροατία και την Ουγγαρία, στις αντίστοιχες Telekom

Το netflix μετά από update μπήκε στην αρχική οθόνη του tv box???
Η μέσα στο app της cosmote??? οπως ειναι το paramount??

Έχει 2 μέρες η θέαση μέσω app (mi box s η συσκευή), είναι όλο πιξελιάσματα, freezing, θολούρα από το απόγευμα και μετά. Ακόμα και με hotspot που έκανα το κινητό μου (iphone 13) to ίδιο παρά τα 70+ mbps.

Κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Έχει 2 μέρες η θέαση μέσω app (mi box s η συσκευή), είναι όλο πιξελιάσματα, freezing, θολούρα από το απόγευμα και μετά. Ακόμα και με hotspot που έκανα το κινητό μου (iphone 13) to ίδιο παρά τα 70+ mbps.

Κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα;
Μέσω app απο smart tv , στο ξεκίνημα υπάρχει ενα κόλλημα 2-3 δευτερολέπτων. Μετά δουλεύει κανονικά.

Καλημέρα ξέρεις κάποιος τι ρύθμιση πρέπει μα βάλω στην ανάλυση της εικόνας στο μποξάκι έτσι ώστε να είναι σωστή ; η τηλεόραση μου υποστηρίζει τα πάντα όπως και το δίκτυο μου
Απλά θέλω κάποια ρύθμιση ( 1080;4K ) που να είναι σωστή

Βρίζατε τη Nova χθες για την ποιότητα εικόνας..... Φάτε σπασίματα σαν το χειρότερο πειρατικό stream σήμερα στο παιχνίδι της ΑΕΚ....🤣 Τουλάχιστον στο δορυφορικό που το βλέπω εγώ....

Βρίζατε τη Nova χθες για την ποιότητα εικόνας..... Φάτε σπασίματα σαν το χειρότερο πειρατικό stream σήμερα στο παιχνίδι της ΑΕΚ....🤣 Τουλάχιστον στο δορυφορικό που το βλέπω εγώ....
και στο app το ίδιο θέαμα.....