Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όσοι έχουμε δορυφορικό, αν πάρουμε το πακέτο extra συσκευών θα μπορούμε να βλέπουμε αθλητικά ταυτόχρονα σε δύο IPTV συσκευές;

Καλημερίζω την παρέα.

Άνοιξε η δεύτερη ταυτόχρονη θέαση αθλητικών μέσω OTT και για τους συνδρομητές δορυφορικού (εκτός της θέασης από δορυφόρο), αν είναι ενεργοποιημένες οι extra συσκευές.

Δεν το αναφέρω ως πληροφορία αλλά ως γεγονός, βλέπω τώρα το ίδιο αθλητικό κανάλι από δύο OTT και τον δορυφόρο.

Βεβαια οι Ott εχουν το πακετο δωρεαν για 3 θεασεις
Οι δορυφορικοι για καποιο περιεργο λογο πρεπει να πληρωνουν 5 ευρω για 3 θεασεις

Αν οι συνθήκες θέασης ΟΤΤ και για τους δύο ήταν ίδιες όλοι θα έκαναν δορυφορική συνδρομή, έτσι απλά για να τους βρίσκεται extra ο δορυφόρος.

Ναι μεν στις ονομαστικές τιμές ο δορυφόρος είναι ακριβότερος αλλά από την πρώτη ανανέωση (περίπου στους δέκα μήνες) και μετά οι τιμές είναι ίδιες.

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ τους ζήτησα να γυρίσω σε ίντερνετ μου είπαν ότι δε θα ισχύει η προσφορά που μου έκαναν και έμεινα με δορυφόρο.

Δεν νομιζω να εκανε κανεις δορυφορικη πλεον
Εκτος αν ειναι σε περιοχη με χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ
Ο δορυφορος εχει ολη την διαδικασια της εγκαταστασης
Δεν θα κατσει ο αλλος να τρυπαει τοιχους στο σπιτι να κατεβαινουν καλωδια κλπ ενω μπορει σε 1 λεπτο μονος του να συνδεσει ενα μποξακι που εχει και καλυτερη εικονα απο το δορυφορικο

Το δορυφορικό με την παραπάνω αλλαγή πάλι έχει πλεονέκτημα +1 θέασης στα αθλητικά, ό,τι δίνει το OTT + 1 μέσω δορυφόρου, πριν ήταν 1+1, τώρα 1+2

Απο την στιγμη που ειναι με χρεωση +5ευρω τον μηνα δεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα στο δορυφορικο

Αντιθετα το οττ εχει πλεονεκτημα

• Like
Reactions: georgetam
Δεν νομιζω να εκανε κανεις δορυφορικη πλεον
Εκτος αν ειναι σε περιοχη με χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ
Ο δορυφορος εχει ολη την διαδικασια της εγκαταστασης
Δεν θα κατσει ο αλλος να τρυπαει τοιχους στο σπιτι να κατεβαινουν καλωδια κλπ ενω μπορει σε 1 λεπτο μονος του να συνδεσει ενα μποξακι που εχει και καλυτερη εικονα απο το δορυφορικο
Το 1 λεπτό σχετικό. Θυμάμαι πέρσι που το πήρα το boxaki έκαναν δύο μέρες να με ενεργοποιήσουν και τα είχα παρει

Πρέπει όμως να έχεις ενεργοποιημένο στο Δορυφορικό της COSMOTE και το πακέτο extra συσκευών, δηλαδή + 5 Ευρώ, με την ίδια διαδικασία στο EON SAT έχεις 4 θεάσεις ταυτόχρονες στα Αθλητικά `η στα Ψυχαγωγικά, όποτε και πάλι υπερτερεί η ΕΟΝ.

Επίσης στη Δορυφορική έχεις σταθερή πολύ καλή ποιότητα εικόνας, όταν οι πλατφόρμες δίνουν τη σωστή αναλογία Bitrate, πάρε παράδειγμα τα FTA κανάλια των ZDF/ARD στον δορυφόρο Astra 19.2E, που κινούνται μεταξύ 10.000 - 15000 bitrate, τέτοια εικόνα δεν θα την βρεις στην ΟΤΤ, παρά μόνο στις λίγες εκπομπές του COSMOTE 4K... Βεβαία οι συνδρομητικες κάνουν οικονομία στα bitrate γύρω στα 5000-10.000 στα Live γεγονότα...

Επίσης η COSMOTE TV έχει κοντά στις 500.000 συνδρομητές μόνο στην Δορυφορική, αν δεις στη Θεσσαλονίκη πόσα δορυφορικά πιάτα υπάρχουν στις ταράτσες (συνήθως της αγοράς) και πόσα και στα μπαλκόνια (συνήθως ΟΤΕ/ΝΟΒΑ) παθαίνεις τη πλάκα σου!

Οπότε με τη Δορυφορική γλυτώνεις και αυτή τη συνεχή γκρίνια που διαβάζουμε σε αυτό το Φόρουμ, από αυτούς που έχουν την επιλογή μόνο ΟΤΤ...

Για θυμίστε μου, η διαχείριση των συσκευών, γίνεται μέσω app ή μέσω του λάπτοπ, PC;

Για θυμίστε μου, η διαχείριση των συσκευών, γίνεται μέσω app ή μέσω του λάπτοπ, PC;
Αν δεν κάνω λάθος, απευθείας διαχείριση συσκευών όπως στη Nova, δεν υπάρχει. Αν υπερβείς τις συσκευές, όταν θα πας να κάνεις αναπαραγωγή θα κληθείς να διαγράψεις κάποια άλλη συσκευή. Δεν είμαι όμως σίγουρος, ίσως να μας πει κάποιος φίλος που το έχει πιο "φρέσκο".

Αν δεν κάνω λάθος, απευθείας διαχείριση συσκευών όπως στη Nova, δεν υπάρχει. Αν υπερβείς τις συσκευές, όταν θα πας να κάνεις αναπαραγωγή θα κληθείς να διαγράψεις κάποια άλλη συσκευή. Δεν είμαι όμως σίγουρος, ίσως να μας πει κάποιος φίλος που το έχει πιο "φρέσκο".
Δεν υπάρχει η έννοια της συσκευής όπως τη Nova αλλά της θέασης, box-browser-TV κτλ έχεις δικαίωμα για μια, αν ανοίξεις σε 2 ταυτόχρονα στο 3ο βγάζει υπέρβαση θέασης, κλείνοντας σε ένα από τα 2 απλά ανοίγεις στο 3ο άμεσα

Εγώ δοκίμασα πριν ταυτόχρονα να δω από το κινητό και την τηλεόραση ταυτόχρονα αθλητικά και για πρώτη φορά δεν μου έβγαλε το μήνυμα που βγάζει συνήθως ! Δηλαδή λειτουργεί κανονικά
Αδερφε όντως ισχυει αυτο;;
Ρωτάω γιατι εχω δορυφορικο..

Αδερφε όντως ισχυει αυτο;;
Ρωτάω γιατι εχω δορυφορικο..
Εγώ δεν έχω δορυφορικό, αλλά στο OTT λειτουργεί και παρακολουθούσα τον αγώνα της ΑΕΚ από το κινητό και την τηλεόραση ταυτόχρονα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ