Το 1 λεπτό σχετικό. Θυμάμαι πέρσι που το πήρα το boxaki έκαναν δύο μέρες να με ενεργοποιήσουν και τα είχα παρειΔεν νομιζω να εκανε κανεις δορυφορικη πλεον
Εκτος αν ειναι σε περιοχη με χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ
Ο δορυφορος εχει ολη την διαδικασια της εγκαταστασης
Δεν θα κατσει ο αλλος να τρυπαει τοιχους στο σπιτι να κατεβαινουν καλωδια κλπ ενω μπορει σε 1 λεπτο μονος του να συνδεσει ενα μποξακι που εχει και καλυτερη εικονα απο το δορυφορικο
Why not!!!Συν 5€ για τρίτη οθόνη αθλητικά για κάποια αρρωστάκια (ονόματα δεν λέμε) είναι μια χαρά
Αν δεν κάνω λάθος, απευθείας διαχείριση συσκευών όπως στη Nova, δεν υπάρχει. Αν υπερβείς τις συσκευές, όταν θα πας να κάνεις αναπαραγωγή θα κληθείς να διαγράψεις κάποια άλλη συσκευή. Δεν είμαι όμως σίγουρος, ίσως να μας πει κάποιος φίλος που το έχει πιο "φρέσκο".Για θυμίστε μου, η διαχείριση των συσκευών, γίνεται μέσω app ή μέσω του λάπτοπ, PC;
Δεν υπάρχει η έννοια της συσκευής όπως τη Nova αλλά της θέασης, box-browser-TV κτλ έχεις δικαίωμα για μια, αν ανοίξεις σε 2 ταυτόχρονα στο 3ο βγάζει υπέρβαση θέασης, κλείνοντας σε ένα από τα 2 απλά ανοίγεις στο 3ο άμεσαΑν δεν κάνω λάθος, απευθείας διαχείριση συσκευών όπως στη Nova, δεν υπάρχει. Αν υπερβείς τις συσκευές, όταν θα πας να κάνεις αναπαραγωγή θα κληθείς να διαγράψεις κάποια άλλη συσκευή. Δεν είμαι όμως σίγουρος, ίσως να μας πει κάποιος φίλος που το έχει πιο "φρέσκο".
Αδερφε όντως ισχυει αυτο;;Εγώ δοκίμασα πριν ταυτόχρονα να δω από το κινητό και την τηλεόραση ταυτόχρονα αθλητικά και για πρώτη φορά δεν μου έβγαλε το μήνυμα που βγάζει συνήθως ! Δηλαδή λειτουργεί κανονικά
Εγώ δεν έχω δορυφορικό, αλλά στο OTT λειτουργεί και παρακολουθούσα τον αγώνα της ΑΕΚ από το κινητό και την τηλεόραση ταυτόχροναΑδερφε όντως ισχυει αυτο;;
Ρωτάω γιατι εχω δορυφορικο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.