Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ βλέπω νέο συμβόλαιο με παραπάνω από 3 ευρώ σε όσους είχαν πάρει το cosmote tv σε προσφορα.
Τότε θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Στην τελική είναι δικό τους το πρόβλημα. Κανείς δεν πρόκειται να δεχτεί να πληρώσει τιμή καταλόγου για ανανέωση. Έχουμε ακόμη καιρό ως τότε.

Και στα double paly για ανανέωση +3€ στις τιμές που ήδη έχουμε με την προσθήκη των novasports. Άρα καμια προσφορά

Και εγώ βλέπω να τρώνε κόψιμο και να μην παίρνουν ούτε ενα Ευρώ απο την ρήτρα αποδέσμευσης δέσμευσης και δεν μπορούν να σε κάνουν και τίποτα.

Και εγώ βλέπω να τρώνε κόψιμο και να μην παίρνουν ούτε ενα Ευρώ απο την ρήτρα αποδέσμευσης δέσμευσης και δεν μπορούν να σε κάνουν και τίποτα.
Καλησπέρα σε όλους. Ρήτρα αποδέσμευσης σε sports pack OTT €34.55 με συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο 2025. Υπάρχει τρόπος να το αρνηθεί κάποιος;

Από ότι έχω καταλάβει στην ουσία όσοι έχουν το OTT έχουν ήδη 3 θεάσεις με 2 από αυτές σε αθλητικά και όσοι έχουν δορυφόρο με τα υπάρχοντα δεδομένα έχουν 2 θεάσεις 1 από δορυφόρο και 1 από streaming σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Αν οι δορυφορικοί προσθέσουν τις έξτρα συσκευές με +5€ παίρνουν μια ακόμη streaming θέαση οπότε μιλάμε για συνολικά 3 σε οποιοδήποτε περιεχόμενο 1 από δορυφόρο και 2 από streaming. Αν λέω κάτι λάθος παιδιά διορθώστε με.

Πάντως και έτσι το δορυφορικό βλέπω πως έχει ένα μικρό πλεονέκτημα και για αυτό στην ουσία χρεώνουν τις έξτρα συσκευές.

Από ότι έχω καταλάβει στην ουσία όσοι έχουν το OTT έχουν ήδη 3 θεάσεις με 2 από αυτές σε αθλητικά και όσοι έχουν δορυφόρο με τα υπάρχοντα δεδομένα έχουν 2 θεάσεις 1 από δορυφόρο και 1 από streaming σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Αν οι δορυφορικοί προσθέσουν τις έξτρα συσκευές με +5€ παίρνουν μια ακόμη streaming θέαση οπότε μιλάμε για συνολικά 3 σε οποιοδήποτε περιεχόμενο 1 από δορυφόρο και 2 από streaming. Αν λέω κάτι λάθος παιδιά διορθώστε με.

Πάντως και έτσι το δορυφορικό βλέπω πως έχει ένα μικρό πλεονέκτημα και για αυτό στην ουσία χρεώνουν τις έξτρα συσκευές.
Αν πάρουν το πακέτο με τα 5 ευρώ είναι 3 ott και 1 δορυφορική 4 δηλαδή ταυτόχρονα και 3 αθλητικά ταυτόχρονα.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άστο θα στην πω εγώ....ανανέωση με μετάβαση σε ΟΤΤ και τρεις μήνες δώρο ή ανανέωση δορυφορικό και δώρο το box +3 μήνες δώρο....
Οι 3 μήνες δώρο μαζι με το box που πηρες στο δορυφορικό ειναι για 12μηνο συμβόλαιο η 24μηνο;

Όχι box...μόνο 3 μήνες δώρο... 12μηνο...
Αυτο μου προσφερε και η ΕΟΝ για να μην προχωρησω σε διακοπη αλλα δε γινοταν να δεχτω λογω βλαβηϛ στη δορυφορικη εγκατασταση με υψηλο κοστοϛ αποκαταστασηϛ. Ειναι οι παρασκηνιακεϛ κινησειϛ για να κρατησουν πελατεϛ.

Αυτο μου προσφερε και η ΕΟΝ για να μην προχωρησω σε διακοπη αλλα δε γινοταν να δεχτω λογω βλαβηϛ στη δορυφορικη εγκατασταση με υψηλο κοστοϛ αποκαταστασηϛ. Ειναι οι παρασκηνιακεϛ κινησειϛ για να κρατησουν πελατεϛ.
Έπρεπε να τους πεις θέλω και καινούρια εγκατάσταση....θα στην έδιναν....

• Like
Reactions: thiseas
Όχι box...μόνο 3 μήνες δώρο... 12μηνο...
Άρα 12 μηνο δορυφορικό με 3 μήνες δωρο;το box στο έδωσαν λογικα για το replay tv;σε 25 το εχεις εσυ σε τιμή η σε 22 ;φανταζομαι αναφέρεσαι στο φουλ πακέτο…

Άρα 12 μηνο δορυφορικό με 3 μήνες δωρο;το box στο έδωσαν λογικα για το replay tv;σε 25 το εχεις εσυ σε τιμή η σε 22 ;φανταζομαι αναφέρεσαι στο φουλ πακέτο…
Είχα το full δορυφορικό αρκετά χρόνια... έληγε Οκτώβρη το συμβόλαιο και με πήραν μόνοι τους και μου είπαν ανανεώστε για 12 μήνες (με 25€-ήταν ανένδοτοι..μάλλον πάνε ίδια σε όλα με Nova) με τους τρεις πρώτους μήνες δώρο. . Όχι με box ... Αλλού έχω διαβάσει δίνουν και box όταν τους λες δεν έχω Smart tv για να βάλεις την εφαρμογή...

Παιδια αυτοι που εχουν και νοβα και οτε φαγαμε πακετο; Καποια προσφορα κατι δεν παιζει; Δεν εχει νοημα το 3ευρω για εμας ετσι; Πρεπει να κοψουμε το ενα απο τα δυο αν μας ενδιαφερουν μονο τα αθλητικα;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Παιδια αυτοι που εχουν και νοβα και οτε φαγαμε πακετο; Καποια προσφορα κατι δεν παιζει; Δεν εχει νοημα το 3ευρω για εμας ετσι; Πρεπει να κοψουμε το ενα απο τα δυο αν μας ενδιαφερουν μονο τα αθλητικα;
Ε ναι διαλέγεις ένα από τα δύο.

• Like
Reactions: kostthem
Για την ακρίβεια εμείς είμαστε οι μεγάλοι κερδισμένοι. Ακόμα και με τέλη πρόωρης διακοπής το μηνιαίο κέρδος είναι μεγάλο.