Nέα Cosmote IP TV - OTT

Από ότι έχω καταλάβει στην ουσία όσοι έχουν το OTT έχουν ήδη 3 θεάσεις με 2 από αυτές σε αθλητικά και όσοι έχουν δορυφόρο με τα υπάρχοντα δεδομένα έχουν 2 θεάσεις 1 από δορυφόρο και 1 από streaming σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Αν οι δορυφορικοί προσθέσουν τις έξτρα συσκευές με +5€ παίρνουν μια ακόμη streaming θέαση οπότε μιλάμε για συνολικά 3 σε οποιοδήποτε περιεχόμενο 1 από δορυφόρο και 2 από streaming. Αν λέω κάτι λάθος παιδιά διορθώστε με.

Πάντως και έτσι το δορυφορικό βλέπω πως έχει ένα μικρό πλεονέκτημα και για αυτό στην ουσία χρεώνουν τις έξτρα συσκευές.
Μιλώντας στο chat με εκπρόσωπο μου ειπε οτι η 2η θέαση στο αθλητικο περιεχόμενο μεσω εφαρμογής στο δορυφορικό πακετο (με την ενεργοποίηση των εξτρα συσκευών) θα ξεκινησει απο 23/8 οπου θα προστεθούν τα nova sports. Και οτι αν καποιος δε τα κρατησει θα μειωθεί παλι σε 1 αθλητικο στην εφαρμογη.
Ισχυει αραγε οτι θα ξεκινησει απο 23/8;; Μηπως καποιος το εχει δει οτι δουλευει ηδη μπας και δουμε Παναθηναικο αυριο;

Μιλώντας στο chat με εκπρόσωπο μου ειπε οτι η 2η θέαση στο αθλητικο περιεχόμενο μεσω εφαρμογής στο δορυφορικό πακετο (με την ενεργοποίηση των εξτρα συσκευών) θα ξεκινησει απο 23/8 οπου θα προστεθούν τα nova sports. Και οτι αν καποιος δε τα κρατησει θα μειωθεί παλι σε 1 αθλητικο στην εφαρμογη.
Ισχυει αραγε οτι θα ξεκινησει απο 23/8;; Μηπως καποιος το εχει δει οτι δουλευει ηδη μπας και δουμε Παναθηναικο αυριο;
Μια χαρά δουλεύουν οι 3 συσκευές στο δορυφορικό. 1 μέσω δορυφόρου και 2 στo app, εφόσον υπάρχει πακέτο έξτρα συσκευών.
Εχουμε γράψει αναλυτικά τι ισχύει, μην σπαμάρετε με απαντήσεις εκπροσώπων γιατί έχει αποδειχθεί πως δεν έχουν ιδέα!

Είμαι ιδέα μου ή η εικόνα στον αγώνα του Παναθηναϊκού έχει ΕΟΝοποιηθει λίγο; Μάλλον με τα νέα κανάλια έμεινε ίδιο το bandwidth availability και κάνουν ότι έκανε και η νόβα μέχρι τώρα. Αλοιμονο σε εμάς τους νόμιμους παιδιά.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Είμαι ιδέα μου ή η εικόνα στον αγώνα του Παναθηναϊκού έχει ΕΟΝοποιηθει λίγο; Μάλλον με τα νέα κανάλια έμεινε ίδιο το bandwidth availability και κάνουν ότι έκανε και η νόβα μέχρι τώρα. Αλοιμονο σε εμάς τους νόμιμους παιδιά.
Σε Sony Bravia app η εικόνα είναι πολύ καλή, κλασική Cosmote OTT θα έλεγα. Σίγουρα ανώτερη από ΕΟΝ ΟΤΤ.

• Like
Καλημέρα σε ολους. Βλέπει κανείς τα κανάλια της νόβα;; Γιατί σε εμένα ακόμα δεν φαίνεται κάτι παιδιά

Καλημέρα στο δικό μου που έχω μόνο tv full pack δορυφορικό φαίνονται τα NOVASPORTS και στο δορυφορικό και στο app. Ο πατέρας μου που έχει cosmote full pack 100 μέσω internet ακόμα δεν έχουν φανεί τα NOVASPORTS. Ακόμη έχω και nova full pack δορυφορικό μόνο tv και εκεί εχουν φανεί τα cosmote sports και στο δορυφορικό και στο eon app

Εχει πλακα που υπηρχε και η "ελπιδα" να ειναι δωρεαν οταν ακουστηκε η συμφωνια αυτη
😅
Δωρεάν δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το δώσουν, αλλά δεν κερδίζει και κάτι ουσιαστικό ο καταναλωτής σε όλα τα πακέτα

Έχω δορυφορικό full pck. Ακόμη δεν φάνηκαν τα κανάλια της Νόβα; Γιατί; Είναι κάποιος που εμφανίστηκαν σε δορυφορικό;;; Αντίθετα στην εφαρμογή στο κινητό εμφανίστηκαν

Έχω δορυφορικό full pck. Ακόμη δεν φάνηκαν τα κανάλια της Νόβα; Γιατί; Είναι κάποιος που εμφανίστηκαν σε δορυφορικό;;; Αντίθετα στην εφαρμογή στο κινητό εμφανίστηκαν
Ναι εγώ έκανα επανεκκίνηση, το άφησα λίγο στην αναμονή (κόκκινο λαμπάκι) και τα εμφάνισε.

• Like