Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για το netflix θελει νεο συμβολαιο;εχω full pack ott και δεν υπερχει netflix,ουτε επιλογη καπου για να το βαλω στο υπαρχων συμβολαιο,και να κανω νεο συμβολαιο εχω ηδη συμβολαιο που ληγει το 2025

Μπορεί κάποιος που έχει και ΕΟΝ να επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια novasports παίζουν καλύτερα στην Cosmote; Γιατί εγώ πέρυσι που το είχα βάλει το ΕΟΝ δωρεάν στο τέλος του χρόνου, είναι αισθητή η διαφορά! Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, η cosmote έχει την καλύτερη εφαρμογή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν και λείπει η υπενθύμιση προγράμματος... Δυστυχώς εκεί στη Νόβα, δεν είναι ικανοί να κάνουν δίκια τους εφαρμογή και είναι κρίμα...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σχετικά με τον μέγιστο αριθμό οθονών/θεάσεων σε αθλητικά ή μη, το νέο συμβόλαιο που στέλνουν αναφέρει:
28. Ο Πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε πέντε (5) από τις ακόλουθες συσκευές: οποιαδήποτε TV με
χρήση του Android TV STB που παρέχεται από τον ΟΤΕ, smartphone, tablet, Smart TV, ηλεκτρονικό υπολογιστή ή
laptop, με θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου σε μία (1) συσκευή
30. Το Πρόσθετο πακέτο επιπλέον (extra) συσκευών δίνει τη δυνατότητα στο Συνδρομητή να χρησιμοποιεί την
Υπηρεσία σε επιπλέον πέντε (5) συσκευές - σύνολο δέκα (10) - με ταυτόχρονη θέαση του οπτικοακουστικού
περιεχομένου σε τρεις (3) συσκευές, ή σε μία (1) εφόσον η θέαση αφορά στα κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
Δεν έχει γίνει ενημέρωση των όρων -που φεύγουν σαν καρβέλια αυτές τις ημέρες; Όλα καλά στο νομικό τμήμα της εταιρίας; Κατά λάθος έγινε ή το πηγαίνει το θέμα ώστε στο άμεσο μέλλον να καταργήσει σιωπηλά την θέαση 2ου αθλητικού καναλιού ταυτόχρονα σε 2 συσκευές και να πλασάρουν έξτρα υπηρεσία επί πληρωμή; Στην πράξη πάντως 2 αθλητικά παίζουν ταυτόχρονα.

• Wow
Reactions: Chris#
Μπορεί κάποιος που έχει και ΕΟΝ να επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια novasports παίζουν καλύτερα στην Cosmote; Γιατί εγώ πέρυσι που το είχα βάλει το ΕΟΝ δωρεάν στο τέλος του χρόνου, είναι αισθητή η διαφορά! Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, η cosmote έχει την καλύτερη εφαρμογή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν και λείπει η υπενθύμιση προγράμματος... Δυστυχώς εκεί στη Νόβα, δεν είναι ικανοί να κάνουν δίκια τους εφαρμογή και είναι κρίμα...
Προφανώς και είναι πολύ καλύτερη η εικόνα.

Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία που ίσως να είναι και βλακεία. Τα νόβα στην κοτε δεν γράφουν HD έτσι είναι κανονικά η όντως δεν είναι HD;

Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία που ίσως να είναι και βλακεία. Τα νόβα στην κοτε δεν γράφουν HD έτσι είναι κανονικά η όντως δεν είναι HD;
Δεν βάζει η Nova την ένδειξη HD.

• Like
Reactions: emgrs6824
Hd είναι όλα! Επίσης προσωπική μου άποψη, αλλά με αυτή τη συμφωνία καλό είναι η Νόβα να φτιάξει δικιά της εφαρμογή γιατί μιλάμε για ξεβρακωμα στη διαφορά εικόνας... Να μη προσθέσω και τα cinema κανάλια της Νόβα που δεν έχουν dolby ήχο, δηλαδή κρίμα φτιάξτε δικιά σας εφαρμογή, χτες!

Και κάτι ακόμα, δεν φτιάχνουν μετά από αυτή τη συμφωνία ένα πραγματικό highlights κανάλι!

Σχετικά με τον μέγιστο αριθμό οθονών/θεάσεων σε αθλητικά ή μη, το νέο συμβόλαιο που στέλνουν αναφέρει:

Δεν έχει γίνει ενημέρωση των όρων -που φεύγουν σαν καρβέλια αυτές τις ημέρες; Όλα καλά στο νομικό τμήμα της εταιρίας; Κατά λάθος έγινε ή το πηγαίνει το θέμα ώστε στο άμεσο μέλλον να καταργήσει σιωπηλά την θέαση 2ου αθλητικού καναλιού ταυτόχρονα σε 2 συσκευές και να πλασάρουν έξτρα υπηρεσία επί πληρωμή; Στην πράξη πάντως 2 αθλητικά παίζουν ταυτόχρονα.
Εμένα αυτά αναφέρει το συμβόλαιο μου... Ελπίζω η ταυτόχρονη θέαση με μηδενική χρέωση να είναι αόριστη, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται και από το συμβόλαιο...

Attachments

• Screenshot_20240824_104845_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20240824_104845_Adobe Acrobat.jpg
    119 KB · Views: 83
  • Screenshot_20240824_104618_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20240824_104618_Adobe Acrobat.jpg
    52.7 KB · Views: 85
Εγώ που έκανα καινούργιο συμβόλαιο 3play από την Τρίτη 20 Αυγούστου δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα ΤΣ κανάλια novasports. Από την cosmote μου είπαν ότι είναι συστιμικο λάθος και θα διορθωθεί. Το πότε άγνωστο!

3Play με δορυφορο γιατι δεν βγαλανε?
Εμενα εχει ακομα μερικους μηνες το συμβολαιο δορυφορικο και δεν το μετατρεπουν μονο με διακοπη κ προστιμο

• Like
Reactions: Paris2018
Μεσω δορυφορου τα εχω και τα δυο.Σημερα ανοιξαν τα cosmote στο δορυφορικο της ΕΟΝ
Το εγραψα και στο νημα της ΕΟΝ,πως εγω βλεπω καλυτερη εικονα στο δορυφορικο της cosmote

Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να βάλω cosmote sports monthly pack για να δοκιμάσω τα καναλια.
Ξέρει κανένας πόσες ταυτόχρονες θεασεις αθλητικών θα εχω καθώς και πως γίνεται η διακοπή μηνιαίου πακέτου?

• Like
Reactions: Stratos19
Στο boxάκι της Cosmote αλλά και στο κινητό τα κανάλια είναι 35 δευτερόλεπτα πιο μπροστά από όταν βλέπω στο λάπτοπ.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

• Wow
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να βάλω cosmote sports monthly pack για να δοκιμάσω τα καναλια.
Ξέρει κανένας πόσες ταυτόχρονες θεασεις αθλητικών θα εχω καθώς και πως γίνεται η διακοπή μηνιαίου πακέτου?
1 ταυτόχρονη αθλητικών η διακοπή αν δεν κάνω λάθος είναι μέσα από την εφαρμογή του mycosmote πάντως στα 31€ που είδα σαν τιμή μου φαίνεται αρκετά τσιμπημενη https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod2

• Like