Εμένα συνδέεται κανονικά μήπως θέλει απεγκατασταση εγκατάσταση η εφαρμογή να έρθει στα ίσια τηςΘυμίστε μου πότε βγάζει αυτό το μήνυμα;
Clear all data, Uninstall Cosmote TV. Restart. Install Cosmote TV. Have funΘυμίστε μου πότε βγάζει αυτό το μήνυμα;
28. Ο Πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε πέντε (5) από τις ακόλουθες συσκευές: οποιαδήποτε TV με
χρήση του Android TV STB που παρέχεται από τον ΟΤΕ, smartphone, tablet, Smart TV, ηλεκτρονικό υπολογιστή ή
laptop, με θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου σε μία (1) συσκευή
Δεν έχει γίνει ενημέρωση των όρων -που φεύγουν σαν καρβέλια αυτές τις ημέρες; Όλα καλά στο νομικό τμήμα της εταιρίας; Κατά λάθος έγινε ή το πηγαίνει το θέμα ώστε στο άμεσο μέλλον να καταργήσει σιωπηλά την θέαση 2ου αθλητικού καναλιού ταυτόχρονα σε 2 συσκευές και να πλασάρουν έξτρα υπηρεσία επί πληρωμή; Στην πράξη πάντως 2 αθλητικά παίζουν ταυτόχρονα.30. Το Πρόσθετο πακέτο επιπλέον (extra) συσκευών δίνει τη δυνατότητα στο Συνδρομητή να χρησιμοποιεί την
Υπηρεσία σε επιπλέον πέντε (5) συσκευές - σύνολο δέκα (10) - με ταυτόχρονη θέαση του οπτικοακουστικού
περιεχομένου σε τρεις (3) συσκευές, ή σε μία (1) εφόσον η θέαση αφορά στα κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
Προφανώς και είναι πολύ καλύτερη η εικόνα.Μπορεί κάποιος που έχει και ΕΟΝ να επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια novasports παίζουν καλύτερα στην Cosmote; Γιατί εγώ πέρυσι που το είχα βάλει το ΕΟΝ δωρεάν στο τέλος του χρόνου, είναι αισθητή η διαφορά! Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, η cosmote έχει την καλύτερη εφαρμογή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν και λείπει η υπενθύμιση προγράμματος... Δυστυχώς εκεί στη Νόβα, δεν είναι ικανοί να κάνουν δίκια τους εφαρμογή και είναι κρίμα...
Δεν βάζει η Nova την ένδειξη HD.Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία που ίσως να είναι και βλακεία. Τα νόβα στην κοτε δεν γράφουν HD έτσι είναι κανονικά η όντως δεν είναι HD;
Hd είναι όλα! Επίσης προσωπική μου άποψη, αλλά με αυτή τη συμφωνία καλό είναι η Νόβα να φτιάξει δικιά της εφαρμογή γιατί μιλάμε για ξεβρακωμα στη διαφορά εικόνας... Να μη προσθέσω και τα cinema κανάλια της Νόβα που δεν έχουν dolby ήχο, δηλαδή κρίμα φτιάξτε δικιά σας εφαρμογή, χτες!Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία που ίσως να είναι και βλακεία. Τα νόβα στην κοτε δεν γράφουν HD έτσι είναι κανονικά η όντως δεν είναι HD;
Τι εννοείς δηλαδή?Και κάτι ακόμα, δεν φτιάχνουν μετά από αυτή τη συμφωνία ένα πραγματικό highlights κανάλι!
Ένα highlights κανάλι με τα αθλητικά γεγονότα και τον δύο, όπως είναι το cosmote sports highlights και το novasport newsΤι εννοείς δηλαδή?
Εμένα αυτά αναφέρει το συμβόλαιο μου... Ελπίζω η ταυτόχρονη θέαση με μηδενική χρέωση να είναι αόριστη, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται και από το συμβόλαιο...Σχετικά με τον μέγιστο αριθμό οθονών/θεάσεων σε αθλητικά ή μη, το νέο συμβόλαιο που στέλνουν αναφέρει:
Δεν έχει γίνει ενημέρωση των όρων -που φεύγουν σαν καρβέλια αυτές τις ημέρες; Όλα καλά στο νομικό τμήμα της εταιρίας; Κατά λάθος έγινε ή το πηγαίνει το θέμα ώστε στο άμεσο μέλλον να καταργήσει σιωπηλά την θέαση 2ου αθλητικού καναλιού ταυτόχρονα σε 2 συσκευές και να πλασάρουν έξτρα υπηρεσία επί πληρωμή; Στην πράξη πάντως 2 αθλητικά παίζουν ταυτόχρονα.
Μεσω δορυφορου τα εχω και τα δυο.Σημερα ανοιξαν τα cosmote στο δορυφορικο της ΕΟΝΜπορεί κάποιος που έχει και ΕΟΝ να επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια novasports παίζουν καλύτερα στην Cosmote; Γιατί εγώ πέρυσι που το είχα βάλει το ΕΟΝ δωρεάν στο τέλος του χρόνου, είναι αισθητή η διαφορά! Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, η cosmote έχει την καλύτερη εφαρμογή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν και λείπει η υπενθύμιση προγράμματος... Δυστυχώς εκεί στη Νόβα, δεν είναι ικανοί να κάνουν δίκια τους εφαρμογή και είναι κρίμα...
1 ταυτόχρονη αθλητικών η διακοπή αν δεν κάνω λάθος είναι μέσα από την εφαρμογή του mycosmote πάντως στα 31€ που είδα σαν τιμή μου φαίνεται αρκετά τσιμπημενη https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod2Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να βάλω cosmote sports monthly pack για να δοκιμάσω τα καναλια.
Ξέρει κανένας πόσες ταυτόχρονες θεασεις αθλητικών θα εχω καθώς και πως γίνεται η διακοπή μηνιαίου πακέτου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.