Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μετά από πολλές ενοχλήσεις είχα πετύχει έναν υπάλληλο την άνοιξη που γνώριζε το θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπε θα κοιτάξουν να βγάλουν update της εφαρμογής για να γίνει όπως στα android. Έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα τιποτα
την ιδια απαντηση πηρα και εγω....

• Like
Reactions: speed79
Όταν πρωτοβγηκε η εφαρμογή κάπου στο 2020 θυμάμαι είχε προσφορά στις Samsung μείωση τιμής με κάθε νέα σύνδρομη και ουσιαστικά είναι σαν έλεγε πάρτε Samsung αυτές προτείνουμε για την εφαρμογή. Ένας λόγος που πήρα Samsung ήταν αυτός να παίζει σωστά η εφαρμογή. Που να ηξερα

Πάντως, και σε LG... τα ίδια κάνει.

Απλώς, εγώ ανήκω στη μειοψηφία ( συντριπτική μάλλον ) που δεν ενοχλείται από κάτι τέτοια...

Γ. Υ. Εξηγούμαι... Δε γράφω πως δεν έχετε δίκιο. Δίκιο έχετε!

Το πάγωμα δηλαδή που κάνει στην αρχή στις Samsung το κάνει και στις LG; Μάλλον εδώ έχουμε να κάνουμε με τις τηλεοράσεις που ψάχνουν να δουν την ταχύτητα του ίντερνετ ώστε να προσαρμόσουν την ποιότητα της εικονας

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εαν έχουν δυσκολία στην ανάπτυξη τα custom λειτουργικά των τηλεοράσεων Samsung και LG και η Apple TV δεν νομίζω να ασχοληθούν περισσότερο, το πιθανότερο δυστυχώς είναι να πουν χρησιμοποιείστε το TV box μας και τέλος που δεν τους κοστίζει κάτι για περαιτέρω development

Εαν έχουν δυσκολία στην ανάπτυξη τα custom λειτουργικά των τηλεοράσεων Samsung και LG και η Apple TV δεν νομίζω να ασχοληθούν περισσότερο, το πιθανότερο δυστυχώς είναι να πουν χρησιμοποιείστε το TV box μας και τέλος που δεν τους κοστίζει κάτι για περαιτέρω development

το tvOS της Apple βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο λειτουργικό συστήμα του iOS. υπάρχει και ειδικό SDK που βοηθάει στην μετατροπή. το αστείο είναι οτι έχουν για iOS, που ειναι σχεδον ετοιμο για tvOS. τώρα γιατί δεν το κάνουν μόνο αυτοί ξέρουν. και επίσης η μητρική εταιρεία (που έφτιαξε το iOS) TELEKOM έχει app και για iOS και για tvOS (MagentaTV)

• Love
Reactions: kostthem
Τις τελευταίες μέρες έχω βάλει στο σαλόνι το box του ΟΤΕ και πολλές φορές σταματάει μόνο του. Σαν να κάνει pause. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Επίσης είδα ότι η εικόνα ηταν full σκοτεινή και έκλεισα το hdr.

Πρέπει να υπάρχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα με τις εκδόσεις της εφαρμογής. Τον τελευταίο καιρό κάνει κάποια κολλήματα που δεν έκανε πριν. (Κουτί Cosmote, ftth 500 σύνδεση με Ethernet)

Sent from my iPad using Tapatalk

από περσυ απαντηση:

την ίδια απάντηση πήρα και εγώ όταν έστειλα τον Αύγουστο μέσω του appstore

• Sad
Reactions: kostthem
Θα επανέλθω στο θέμα του bitrate.
Από την αρχή της σεζόν, δεν έχω καταφέρει να δω ούτε έναν αγώνα όπου να μην έχω πάρα πολλά προβλήματα. Ανά 1-2 λεπτά η ταχύτητα πέφτει στο μηδέν ή 1-2Μbps και μετά ξαναπηγαίνει στο μέγιστο (το παρατηρώ μέσω των διαγνωστικών της cosmote εφαρμογής).
Πάμε τώρα να δούμε μερικά περίεργα χαρακτηριστικά...
1) Η συμπεριφορά αυτή παρατηρείται κάθε βράδυ μετά τις 9 με 9:30 και πάντα όταν ξεκινάνε αγώνες ελληνικών ομάδων. Σήμερα μέχρι να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός έβλεπα τέννις χωρίς κανένα πρόβλημα, και μετά άλλους αγώνες ευρωλίγκα.
2) Με το που τελειώσουν οι αγώνες, όλα επανέρχονται. Όσες φορές έχω καθίσει να δω μετά την εκπομπή Playmakers δεν έχω όχι κόλλημα, ούτε καν μείωση του bitrate.
3) Αυτό συμβαίνει μόνο στην Cosmote. Έχω δοκιμάσει να δω ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή είτε netflix, είτε vodafone tv, και ακόμα και στα σημεία που έχει διακοπεί η cosmote, αυτά συνεχίζουν κανονικά.
4) Cosmote TV έχει και ο αδερφός μου στον πάνω όροφο, με δική του ξεχωριστή γραμμή τηλεφώνου. Με πήρε λοιπόν προχθές και με ρώτησε εάν μου κολλάει η Cosmote!!!!!!!
5) Καθόμουν σήμερα και έκανα speedtest όταν κολλούσε η κοσμοτε. Καρδιογράφημα νεκρού κολλημένο στα 95Μbps.
6) Η ίδια συμπεριφορά υπάρχει και στις δύο tv του σπιτιού. Η μία Samsung και η άλλη Android TV.

Εσείς τι καταλαβαίνετε;

Από την αρχή της σεζόν, δεν έχω καταφέρει να δω ούτε έναν αγώνα όπου να μην έχω πάρα πολλά προβλήματα. Ανά 1-2 λεπτά η ταχύτητα πέφτει στο μηδέν ή 1-2Μbps και μετά ξαναπηγαίνει στο μέγιστο (το παρατηρώ μέσω των διαγνωστικών της cosmote εφαρμογής).
1) Η συμπεριφορά αυτή παρατηρείται κάθε βράδυ μετά τις 9 με 9:30 και πάντα όταν ξεκινάνε αγώνες ελληνικών ομάδων. Σήμερα μέχρι να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός έβλεπα τέννις χωρίς κανένα πρόβλημα, και μετά άλλους αγώνες ευρωλίγκα.
2) Με το που τελειώσουν οι αγώνες, όλα επανέρχονται. Όσες φορές έχω καθίσει να δω μετά την εκπομπή Playmakers δεν έχω όχι κόλλημα, ούτε καν μείωση του bitrate.
3) Αυτό συμβαίνει μόνο στην Cosmote. Έχω δοκιμάσει να δω ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή είτε netflix, είτε vodafone tv, και ακόμα και στα σημεία που έχει διακοπεί η cosmote, αυτά συνεχίζουν κανονικά.
4) Cosmote TV έχει και ο αδερφός μου στον πάνω όροφο, με δική του ξεχωριστή γραμμή τηλεφώνου. Με πήρε λοιπόν προχθές και με ρώτησε εάν μου κολλάει η Cosmote!!!!!!!
5) Καθόμουν σήμερα και έκανα speedtest όταν κολλούσε η κοσμοτε. Καρδιογράφημα νεκρού κολλημένο στα 95Μbps.
6) Η ίδια συμπεριφορά υπάρχει και στις δύο tv του σπιτιού. Η μία Samsung και η άλλη Android TV.

Εσείς τι καταλαβαίνετε;
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο δορυφόρος στα LIVE αθλητικά γεγονότα παραμένει ασυναγώνιστος!!!

Εσείς τι καταλαβαίνετε;
Τι πάροχο internet έχεις; Αυτή η "συμπεριφορά" μου θυμίζει κάποια βραδινά μπουκώματα / βυθίσεις της Nova σε κάποιες περιοχές. Και της Vodafone σε μικρότερο βαθμό.

Αν έχεις οποιοδήποτε πάροχο εκτός από Cosmote δοκίμασε τη στιγμή που παρουσιάζεται το πρόβλημα να δώσεις internet με hotspot και να συγκρίνεις από τα διαγνωστικά. Αν το πρόβλημα δεν υπάρχει μέσω hotspot, είναι θέμα παρόχου.

1) Μην συγκρίνεις με μη γραμμικές υπηρεσίες που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο buffer.
2) Υπάρχουν όντως σκαμπανεβάσματα μερικές φορές σε streams της Cosmote TV με δική τους υπαιτιότητα αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φαίνεται κάποια πτώση ταχύτητας στα διαγνωστικά δικτύου.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ