lakiss51
Supreme Member
- 8 December 2006
- 4,895
Παρατηρω τελευταια πολυ αργη μεταβαση απο το ενα στο αλλο καναλι. Και στο box και στο app - τι εκαναν παλι και τα ...shitατωσαν;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Αφήστε το boxaki της Cosmote και πάρτε ένα καλό του εμπορίου και θα δείτε ακόμα καλύτερα....Αφηστε τις εφαρμογες των smart tv σας και συνδεστε το μποξακι της cosmote. Σιγουρα θα εχετε πολυ λιγοτερα εως καθολου προβληματα.
Εχεις ενα δικιο εδω που τα λεμε, αλλα ειναι και αλλα εξοδα. Ενω ολοι οι συνδρομητες συμβολαιου εχουν μποξακι να φανταστω.Αφήστε το boxaki της Cosmote και πάρτε ένα καλό του εμπορίου και θα δείτε ακόμα καλύτερα....![]()
Το έχω κι εγώ το box (από 3play με entry pack που έχει η μητέρα μου και δεν το χρησιμοποιεί) και το έχω στο ντουλάπι να κοιμάται και δουλεύω τις εφαρμογές (εγώ έχω δορυφορικό) σε Mecool KM2 plus και Xiaomi 2gen....Εχεις ενα δικιο εδω που τα λεμε, αλλα ειναι και αλλα εξοδα. Ενω ολοι οι συνδρομητες συμβολαιου εχουν μποξακι να φανταστω.
Εγω ειπα για τις εφαρμογες των smart tv.Το έχω κι εγώ το box (από 3play με entry pack που έχει η μητέρα μου και δεν το χρησιμοποιεί) και το έχω στο ντουλάπι να κοιμάται και δουλεύω τις εφαρμογές (εγώ έχω δορυφορικό) σε Mecool KM2 plus και Xiaomi 2gen....
Είναι μεγάλη συζήτηση. Ας πούμε πως με κάποιο τρόπο αδειάζω χώρο για ένα HDMI input και παίρνω το Shield ή το Google streamer. Στην ουσία θα το έχω μόνο για ελάχιστα apps, οπότε δεν αξίζει η επένδυση.Αφήστε το boxaki της Cosmote και πάρτε ένα καλό του εμπορίου και θα δείτε ακόμα καλύτερα....![]()
Είναι λόγω διαχείρισης εικόνας και εφαρμογών. Ο επεξεργαστής και η ραμ απασχολούνται τόσο για την διαχείριση των pixels όσο και για την εφαρμογή και το google tv home κλπ. Με το box από την άλλη της παίρνεις το βάρος να διαχειρίζεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα και απλά διαχειρίζεται μόνο την εικόνα ούτε τη διανομή της ούτε τις εφαρμογές κλπ, οπότε το παίρνει πάνω του το κουτάκι. Και το ui στις τηλεοράσεις είναι πάντα πιο αργό από ότι σε ένα boxΔεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η εφαρμογή της Cosmote στο box (android tv) παίζει καλύτερα από μια Sony πχ 2,5Κ € (που τρέχει σε google tv)?
Δεν έχει να κάνει με την εναλλαγή των hz, με την ποιότητα εικόνας και τα χρώματα έχει να κάνει.... Όταν βρεις βέβαια το σωστό μέσα από τις ρυθμίσεις....Είναι μεγάλη συζήτηση. Ας πούμε πως με κάποιο τρόπο αδειάζω χώρο για ένα HDMI input και παίρνω το Shield ή το Google streamer. Στην ουσία θα το έχω μόνο για ελάχιστα apps, οπότε δεν αξίζει η επένδυση.
Γιατί θα το έχω μόνο για ελάχιστα apps: Γιατί θα το βάλω 4Κ/50 και θα είμαι καλυμμένος με τα 25/50 fps της Cosmote (άντε και των Ertflix, Vodafone TV & Cinobo που όμως βλέπω ελάχιστα). Τα υπόλοιπα (Apple TV+/MLS season pass, Disney+, Prime), τα οποία βλέπω στο 90% του ελεύθερου χρόνου μου, από όσο γνωρίζω (διόρθωσέ με σε παρακαλώ αν έχει αλλάξει κάτι) δεν υποστηρίζουν ακόμα αξιόπιστα (επίσημα) αυτόματη εναλλαγή hz με βάση τα fps. Υποστηρίζει μόνο το Netflix το οποίο πλέον το έχω on & off αυτή την περίοδο.
Για μένα όμως που το ματσάρισμα των hz και fps είναι προαπαιτούμενο (δέχομαι πως πολλοί δεν ασχολούνται καν και δεν προσέχουν τα hiccups), θα πληρώσω για ένα premium box για μικρή χρήση. Από Cosmote δεν έχω box, εχω δορυφορικό.
Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό μποξάκι. Εκτός από Cosmote TV και Cinobo όλα τα άλλα τα βλέπω από Apple TV box όπου και γίνεται η αυτόματη εναλλαγή hz/fps σε όλα τα apps, επίσημα. Ακόμα και τη Vodafone TV τη στέλνω με AirPlay από το κινητό γιατί κατά διαστήματα στο Android app έχω lip sync θέματα (ένα από τα χειρότερα apps ever).
Sorry για την πολυλογία και το εν μέρει off topic. Αν κάτι έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει ευρεία υποστήριξη αυτόματης εναλλαγής των hz, let me know, με ενδιαφέρει.
θελουμε επειγοντως app για appleΕίναι μεγάλη συζήτηση. Ας πούμε πως με κάποιο τρόπο αδειάζω χώρο για ένα HDMI input και παίρνω το Shield ή το Google streamer. Στην ουσία θα το έχω μόνο για ελάχιστα apps, οπότε δεν αξίζει η επένδυση.
Γιατί θα το έχω μόνο για ελάχιστα apps: Γιατί θα το βάλω 4Κ/50 και θα είμαι καλυμμένος με τα 25/50 fps της Cosmote (άντε και των Ertflix, Vodafone TV & Cinobo που όμως βλέπω ελάχιστα). Τα υπόλοιπα (Apple TV+/MLS season pass, Disney+, Prime), τα οποία βλέπω στο 90% του ελεύθερου χρόνου μου, από όσο γνωρίζω (διόρθωσέ με σε παρακαλώ αν έχει αλλάξει κάτι) δεν υποστηρίζουν ακόμα αξιόπιστα (επίσημα) αυτόματη εναλλαγή hz με βάση τα fps. Υποστηρίζει μόνο το Netflix το οποίο πλέον το έχω on & off αυτή την περίοδο.
Για μένα όμως που το ματσάρισμα των hz και fps είναι προαπαιτούμενο (δέχομαι πως πολλοί δεν ασχολούνται καν και δεν προσέχουν τα hiccups), θα πληρώσω για ένα premium box για μικρή χρήση. Από Cosmote δεν έχω box, εχω δορυφορικό.
Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό μποξάκι. Εκτός από Cosmote TV και Cinobo όλα τα άλλα τα βλέπω από Apple TV box όπου και γίνεται η αυτόματη εναλλαγή hz/fps σε όλα τα apps, επίσημα. Ακόμα και τη Vodafone TV τη στέλνω με AirPlay από το κινητό γιατί κατά διαστήματα στο Android app έχω lip sync θέματα (ένα από τα χειρότερα apps ever).
Sorry για την πολυλογία και το εν μέρει off topic. Αν κάτι έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει ευρεία υποστήριξη αυτόματης εναλλαγής των hz, let me know, με ενδιαφέρει.
Πλέον όχι, μόνο cast.Υπαρχει η επιλογη airplay απο iphone;
Για ποιον λογο φιλε; Επικοινωνησες μαζι τους;Για κλωτσιές οι άνθρωποι.... Ρε δορυφορικό λέμεεεεε.... Την καρδιά μου με λουκέτο θα διπλοκλειδώσω...... ΥΓ: Είχαμε τα σπασίματα και το μαύρο στην ΕΟΝ, τώρα έχουμε και την μη είσοδο στην Cosmote.... Ανάπτυξη....
View attachment 242732View attachment 242733
Δεν ξέρω.... Δεν έμπαινε και έγραφε αυτό.... Βγήκα πέντε έξι φορές και μπήκε .... Μετά πάλι τα ίδια .... Τώρα ξαναμπήκε.... Δεν το πειραζω καθόλου .... Θυμίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πέρυσι στη Λεωφόρο....Για ποιον λογο φιλε; Επικοινωνησες μαζι τους;
Το'χω παθει και γω, βγαλτα απ' τη πριζα και ξαναβαλτα.Δεν ξέρω.... Δεν έμπαινε και έγραφε αυτό.... Βγήκα πέντε έξι φορές και μπήκε .... Μετά πάλι τα ίδια .... Τώρα ξαναμπήκε.... Δεν το πειραζω καθόλου .... Θυμίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πέρυσι στη Λεωφόρο....