Nέα Cosmote IP TV - OTT

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,846
Αθήνα
Το'χω παθει και γω, βγαλτα απ' τη πριζα και ξαναβαλτα.

Υ.Γ. τις τελευταιες μερες παρατηρω αισθητη μειωση της ποιοτητας του καναλιου 4Κ.
Αντιπροχθες ηταν χαλι μαυρο, προχθες βελτιωθηκε ελαφρως( ηταν αγγλικη παραγωγη) και χθες που εδειχνε ολυμπιακο ηταν ακομα καλυτερο σε αναλυση αλλα χαλια σε χρωμα.
Στις αγγλικες παραγωγες παντα σου επεφτε το σαγονι, τωρα ηρθαν οι μελισσες...
Ισχύει και εγώ το παρατηρώ δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό..

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,626
Πακέτα cosmote tv μαζί με what's up πακέτα (με +5 ευρώ). Για περιστασιακή χρήση θα είναι καλά, αν συνεχιστούν.

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
673
χρειαζεται καποια ρυθμιση η εφαρμογη για nvidia shield η παιζει κανονικα χωρις σπασιματα?
Κατέβαζεις την εφαρμογή refresh rate από το play store η οποία είναι για συσκευές nvidia shield και ορίζεις μέσα από εκεί την εφαρμογή της κόσμοτε στο 1080/50hz. Όταν θες να δεις 4k το βάζεις στο 2160/50hz.

• Like
Reactions: speedman_27

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,864
Κατέβαζεις την εφαρμογή refresh rate από το play store η οποία είναι για συσκευές nvidia shield και ορίζεις μέσα από εκεί την εφαρμογή της κόσμοτε στο 1080/50hz. Όταν θες να δεις 4k το βάζεις στο 2160/50hz.

Αυτο αλλαζει αυτοματα ή πρεπει να το αλλαζεις εσυ καθε φορα;

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Δεν υπάρχει στο play store έχω την έκδοση του 2017

• Like
Reactions: boniak

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,186
Μονο για το nv shield ειναι αυτη η εφαρμογή;
Ψαχνω εδω και καιρό να βρω μία να παιζει με tcl tv αλλα δεν εχω καταφέρει να βρω κάτι

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
673
Αν και διαβαζω ότι υπάρχει ενσωματωμένο μεσα στο λειτουργικό
Υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία refresh rate που αλλάζει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης, όμως δεν λειτουργεί καλά με όλες τις εφαρμογές. Λειτουργεί στο netflix πάντως. Με το app ορίζεις εσύ όποια εφαρμογή θες να κάνει την αλλαγή. Με την εφαρμογή της cosmote tv λειτουργεί άψογα.

Last edited:
  • Like
Reactions: speedman_27

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
673
Για το netflix, τι βάζεις στην εφαρμογή; Το cinobo το υποστηρίζει;
Στο netflix βάζω auto match frame rate. Συνήθως παιζει στο αυτόματο σε 2160/24hz και 2160/25hz. Για να λειτουργήσει το αυτόματο μέσω εφαρμογής πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή Network debugging από τις λειτουργίες προγραμματιστή.Δεν ξέρω για cinobo.

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία refresh rate που αλλάζει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης, όμως δεν λειτουργεί καλά με όλες τις εφαρμογές. Λειτουργεί στο netflix πάντως. Με το app ορίζεις εσύ όποια εφαρμογή θες να κάνει την αλλαγή. Με την εφαρμογή της cosmote tv λειτουργεί άψογα.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

• Like
Reactions: petros_ksp

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini

υπαρχουν τιποτα οδηγιες τι πρεπει να ενεργοποιησω?

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
673
υπαρχουν τιποτα οδηγιες τι πρεπει να ενεργοποιησω?
Πήγαινε στο μενού του shield και επίλεξε ρυθμίσεις > προσβασιμοτητα >refresh rate >το κλικαρεις να είναι ενεργο και μετά πατάς την επιλογή διαμορφώση. Αυτόματα σε πάει μέσα στο app του refresh rate , κατεβαίνεις και βρίσκεις την εφαρμογή cosmote tv. Επιλέγεις 1080/50hz και είναι έτοιμο.Αν για κάποια εφαρμογή θες να γίνεται αυτόματα εναλλαγή του ρυθμού ανανέωσης πχ στο netflix τότε πάλι μέσα από το app ενεργοποιείς για το netflix μόνο την επιλογή πάνω πάνω match content frame rate. Για να λειτουργήσει η επιλογή αυτή θα σου ζητήσει να μπεις στην λειτουργία προγραμματιστή και να ενεργοποιήσεις την επιλογή Network debugging.

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,186
Το εγκατεστησα κι εγω σε tcl tv να το τσεκάρω, αλλά δεν μου δίνει την επιλογή 50Hz παρα μόνο 60Hz. Κρίμα

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Πήγαινε στο μενού του shield και επίλεξε ρυθμίσεις > προσβασιμοτητα >refresh rate >το κλικαρεις να είναι ενεργο και μετά πατάς την επιλογή διαμορφώση. Αυτόματα σε πάει μέσα στο app του refresh rate , κατεβαίνεις και βρίσκεις την εφαρμογή cosmote tv. Επιλέγεις 1080/50hz και είναι έτοιμο.Αν για κάποια εφαρμογή θες να γίνεται αυτόματα εναλλαγή του ρυθμού ανανέωσης πχ στο netflix τότε πάλι μέσα από το app ενεργοποιείς για το netflix μόνο την επιλογή πάνω πάνω match content frame rate. Για να λειτουργήσει η επιλογή αυτή θα σου ζητήσει να μπεις στην λειτουργία προγραμματιστή και να ενεργοποιήσεις την επιλογή Network debugging.
το εκανα αλλα μετα κολαει η εφαρμογη φορτώνει το καναλι αλλα δεν παιζει