music_1896
AVClub Enthusiast
Έχω κι εγώ το mecool km2 plus.
Πως θα το ελέγξω το πρόβλημα με την ανάλυση;
Με ποιά εφαρμογή;
Με ποιά εφαρμογή;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Προσωπικά όταν κάτι δεν μου πάει καλά στην εικόνα (live μετάδοση σε ματς αυξημένου ενδιαφέροντος) πατάω δύο φορές το κάτω βελάκι του remote, και βλέπω την τρέχουσα ανάλυση. Πατώντας διαγνωστικά υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον πληροφορίες. Στην 4K μετάδοση απλά παρατηρώ ότι εξαφανίζεται το UHD logo κάτω αριστερά.Έχω κι εγώ το mecool km2 plus.
Με ποιά εφαρμογή;
Δεν έχω κάποια εφαρμογή. Αυτό που είπε ο @kostthemΈχω κι εγώ το mecool km2 plus.
Με ποιά εφαρμογή;
Δεν έχεις την εφαρμογή της κοσμοτε; Αυτό σου λέει ενω βλέπεις πατωντας το κατω βελάκι πας ρυθμίσεις και ανοίγεις τα διαγνωστικά!Δεν έχω κάποια εφαρμογή. Αυτό που είπε ο @kostthem
Nαι, αυτό εννοώ. Δεν έχω κάποια ξεχωριστή εφαρμογή.Δεν έχεις την εφαρμογή της κοσμοτε; Αυτό σου λέει ενω βλέπεις πατωντας το κατω βελάκι πας ρυθμίσεις και ανοίγεις τα διαγνωστικά!
Τετοια θεματα μου κανει με το πληκτρολογιο του ενσωματωμενου browser που ενιοτε εξαφανιζεται και πρεπει να τη βγαλειϛ απο την πριζα για να στρωσει. Τωρα τελευταια δε μπαινει και σε ολεϛ τιϛ ιστοσελιδεϛ πχ skroutz ή freemeteo. Και για να ερθουμε στο θεμα μαϛ η εφαρμογη cosmote tv εχει κολληματα και απελπιστικα αργη αλλαγη καναλιων. Οπερ σημανει προβληματικο λειτουργικο (webos).εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης , επανεγκατασταση και παλι τα ιδια. μολις την εβγαλα απο τη πριζα για 5 λεπτα και την ξαναεβαλα ξεκολησε. το εχω ξαναδει σε αλλη τηλεοραση. δε ξερω τι γινετσι οταν τη βγαζεις απο τη πριζα που δεν γινετσι με την απεγκατασταση.
παω να βαλω την εφαρμογη μεσο υπολογιστη και μου γραφει αυτο ξερουμε γιατι το κανει ενω η αναλυση ειναι πολυ παραπανω
![]()
Please verify that your browser is on full screen and/or the resolution is at least 1200x800
Αν είναι μικρο το παράθυρο του browser το κάνει, αν το μικρυνεις την ώρα που παίζει (ή αν είναι ήδη μικρο όταν μπεις στο cosmotetvott.gr) στο βγάζει, αν το μεγαλώσεις φεύγειπαω να βαλω την εφαρμογη μεσο υπολογιστη και μου γραφει αυτο ξερουμε γιατι το κανει ενω η αναλυση ειναι πολυ παραπανω
Please verify that your browser is on full screen and/or the resolution is at least 1200x800
E βέβαια, περίμεναν πρώτα να φύγω για NovaΕγινε αναβαθμιση σε iphone και πηρε και airplay
θελουμε εφαρμογη τωρα για apple tv αντε ρε cosmote....Εγινε αναβαθμιση σε iphone και πηρε και airplay
next step? απορω γιατι δεν το βγαζουν. ολοι τους πριζουνθελουμε εφαρμογη τωρα για apple tv αντε ρε cosmote....
Και η εικόνα είναι εξαιρετική!Εγινε αναβαθμιση σε iphone και πηρε και airplay