Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το πρώτο το έχει, το δεύτερο το είχε (τώρα δεν το βρίσκω), το τρίτο δεν το έχει τώρα και ούτε ξέρω αν το είχε παλιότερα.
Όμως και που τα έχει τι να το κάνεις, όλα (εκτός από τις δικές της Έλληνικες παραγωγές) είναι σε 1080 ανάλυση.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρώτο το έχει, το δεύτερο το είχε (τώρα δεν το βρίσκω), το τρίτο δεν το έχει τώρα και ούτε ξέρω αν το είχε παλιότερα.
Όμως και που τα έχει τι να το κάνεις, όλα (εκτός από τις δικές της Έλληνικες παραγωγές) είναι σε 1080 ανάλυση.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκεφτόμουν να σταματήσω τήν συνδρομή από τήν native και να κάνω στην cosmote αλλά μάλλον δεν αξίζει

Ειχε μια σειρα με εξωγηινο που την ελεγε καπως ετσι, ο ανθρωπος που επεσε απ'τον ουρανο, αλλα δεν μπορω να την βρω.
Ξερει κανεις τι γινεται με αυτη τη σειρα και αν μπορουμε να βρουμε αλλου;

Ειχε μια σειρα με εξωγηινο που την ελεγε καπως ετσι, ο ανθρωπος που επεσε απ'τον ουρανο, αλλα δεν μπορω να την βρω.
Ξερει κανεις τι γινεται με αυτη τη σειρα και αν μπορουμε να βρουμε αλλου;
Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Το πού μπορείς να τη δεις αν το γράψω θα παραβώ τους κανόνες του φόρουμ.

Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Το πού μπορείς να τη δεις αν το γράψω θα παραβώ τους κανόνες του φόρουμ.
Ευχαριστω πολυ, την εχω δει στον κοσμοτε, δεν ηξερα αν εχει βγει συνεχεια.

• Like
Reactions: kostthem
Καλησπερα , αντιμετωπιζει κανεις προβλημα συνδεσης σε cosmote για android tv box ? Εδω και κανα δυο ημερες ενω στο ενα shield tv pro του 19 μοντελο που εχω δεν εχει κανενα θεμα , στο δευτερο με πεταξε εξω και καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω στο τελος βγαινει το μηνημα προσπαθηστε αρφοτερα. Εννοειται εχει γινει reinstall η εφαρμογη clear cache κτλ.

Επί σειρά μηνών μου έλεγαν πως "η υπηρεσία δεν έχει κανένα πρόβλημα" και μου έκλειναν άμεσα τη βλάβη. Βαρέθηκα κι έφυγα και χωρίς πέναλτι (εκβίασα πως θα αποσύρω δύο κινητά και χιλιάρα FTTH). Μακάρι οι δικές σας ενέργειες να είναι επιτυχείς.

Καλησπερα σε ολους. Εχω το ιδιο προβλημα και εγω με την εφαρμογη της Cosmote. Δοκιμασα σε 3 διαφορετικα tv box που εχω. Nvidia Shield tv pro 2019 -Nokia 8010 -Mecool KM2 Plus Deluxe . Πεφτει η ανάλυση από HD σε SD σέ όλα τα κανάλια, επισης κολλαει για 1-2 λεπτα. Νομιζα οτι το προβλημα ειναι γιατι εχω παροχο το Starlink, αλλα δοκιμασα και στο πατρικο που εχω παροχο Cosmote τα ιδια και εκει. ΕΟΝ-Netflix-Disney εδω και πολυ καιρο δεν εχω κανενα προβλημα με αυτες τις εφαρμογες.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπερα σε ολους. Εχω το ιδιο προβλημα και εγω με την εφαρμογη της Cosmote. Δοκιμασα σε 3 διαφορετικα tv box που εχω. Nvidia Shield tv pro 2019 -Nokia 8010 -Mecool KM2 Plus Deluxe . Πεφτει η ανάλυση από HD σε SD σέ όλα τα κανάλια, επισης κολλαει για 1-2 λεπτα. Νομιζα οτι το προβλημα ειναι γιατι εχω παροχο το Starlink, αλλα δοκιμασα και στο πατρικο που εχω παροχο Cosmote τα ιδια και εκει. ΕΟΝ-Netflix-Disney εδω και πολυ καιρο δεν εχω κανενα προβλημα με αυτες τις εφαρμογες.
Σε εμένα κανένα πρόβλημα και από το box της cosmote και από το shield και από το eon box.

Σήμερα πάντως ήθελα να δω το Μπαρτσελόνα-ατλετικο στο action24 αλλά κολλούσε συνεχώς. Αντίθετα, το Τσέλσι Σαουθάμπτον στο νοβα πραιμ παίζει μια χαρά

Σήμερα πάντως ήθελα να δω το Μπαρτσελόνα-ατλετικο στο action24 αλλά κολλούσε συνεχώς. Αντίθετα, το Τσέλσι Σαουθάμπτον στο νοβα πραιμ παίζει μια χαρά
Και στο δεύτερο ημίχρονο? Το είδα από το YouTube το δεύτερο και δεν είχε κανένα κόλλημα