Εδώ δες όλα όσα έχει.Θα ήθελα να ξέρω. Η cosmote προσφέρει πρόσβαση σε όλο το κατάλογο paramount+???
οποτε πολλες ελλειψεις.πανω απο ολα Yellowjackets,Halo αλλα και Eascape at Dannemora.Εδώ δες όλα όσα έχει.
Σκεφτόμουν να σταματήσω τήν συνδρομή από τήν native και να κάνω στην cosmote αλλά μάλλον δεν αξίζειΤο πρώτο το έχει, το δεύτερο το είχε (τώρα δεν το βρίσκω), το τρίτο δεν το έχει τώρα και ούτε ξέρω αν το είχε παλιότερα.
Όμως και που τα έχει τι να το κάνεις, όλα (εκτός από τις δικές της Έλληνικες παραγωγές) είναι σε 1080 ανάλυση.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.Ειχε μια σειρα με εξωγηινο που την ελεγε καπως ετσι, ο ανθρωπος που επεσε απ'τον ουρανο, αλλα δεν μπορω να την βρω.
Ξερει κανεις τι γινεται με αυτη τη σειρα και αν μπορουμε να βρουμε αλλου;
Ευχαριστω πολυ, την εχω δει στον κοσμοτε, δεν ηξερα αν εχει βγει συνεχεια.Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.
![]()
The Man Who Fell to Earth (TV Series 2022) - Episode list - IMDb
The Man Who Fell to Earth (TV Series 2022) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
Το πού μπορείς να τη δεις αν το γράψω θα παραβώ τους κανόνες του φόρουμ.
Αυτο το κάνει κι σ' εμένα τελευταία σε mecool km2 plusΕμένα εδώ και 2 μέρες στο tv box της cosmote πέφτει η ανάλυση από HD σε SD αυτό γινεται δυνέχεια, σέ όλα τα κανάλια.
Και σε εμενα. Μονο στα αθλητικα ομως.Εμένα εδώ και 2 μέρες στο tv box της cosmote πέφτει η ανάλυση από HD σε SD αυτό γινεται δυνέχεια, σέ όλα τα κανάλια.
Σε εμένα κανένα πρόβλημα και από το box της cosmote και από το shield και από το eon box.Καλησπερα σε ολους. Εχω το ιδιο προβλημα και εγω με την εφαρμογη της Cosmote. Δοκιμασα σε 3 διαφορετικα tv box που εχω. Nvidia Shield tv pro 2019 -Nokia 8010 -Mecool KM2 Plus Deluxe . Πεφτει η ανάλυση από HD σε SD σέ όλα τα κανάλια, επισης κολλαει για 1-2 λεπτα. Νομιζα οτι το προβλημα ειναι γιατι εχω παροχο το Starlink, αλλα δοκιμασα και στο πατρικο που εχω παροχο Cosmote τα ιδια και εκει. ΕΟΝ-Netflix-Disney εδω και πολυ καιρο δεν εχω κανενα προβλημα με αυτες τις εφαρμογες.
Και στο δεύτερο ημίχρονο? Το είδα από το YouTube το δεύτερο και δεν είχε κανένα κόλλημαΣήμερα πάντως ήθελα να δω το Μπαρτσελόνα-ατλετικο στο action24 αλλά κολλούσε συνεχώς. Αντίθετα, το Τσέλσι Σαουθάμπτον στο νοβα πραιμ παίζει μια χαρά
Ναι ναι. Στο δεύτερο ημίχρονο το εβαλαΚαι στο δεύτερο ημίχρονο? Το είδα από το YouTube το δεύτερο και δεν είχε κανένα κόλλημα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.