Στο πρώτο και εγώ είχα, στο δεύτερο είδα τυχαία ότι μεταδίδει και στο YouTube και είπα να δοκιμάσω. Σε αρκετές φάσεις έπεφτε το bitrate και χάλαγε η εικόνα αλλά παγώματα όπως στο πρώτο δεν είχε.
Δεν κολλούσε..το stream που παίρνει το Action στα παιχνίδια είναι σαν παράνομο πειρατικό....Σήμερα πάντως ήθελα να δω το Μπαρτσελόνα-ατλετικο στο action24 αλλά κολλούσε συνεχώς. Αντίθετα, το Τσέλσι Σαουθάμπτον στο νοβα πραιμ παίζει μια χαρά
Στο YouTube δεν κολλούσεΔεν κολλούσε..το stream που παίρνει το Action στα παιχνίδια είναι σαν παράνομο πειρατικό....
Συμφωνώ για την ποιότητα. Αλλα κολλούσε κάθε 3 και λίγοΔεν κολλούσε..το stream που παίρνει το Action στα παιχνίδια είναι σαν παράνομο πειρατικό....
πιο παλια εγω και δουλευε κανονικαΈχει εγκαταστήσει κάποιος το Stremio στο Box της Cosmote?
Αν ναι, είναι λειτουργικό...;
Παιδιά ανασύρω αυτό το παλιό προηγούμενο post #8773 της σελίδας 439ρυθμισεις - ρυθμισεις ηχου και αλλαξε το σε 5.1
Ορθώς δεν εμφανίζεται γιατί η μετάδοση δεν είναι HDR. Άλλο η ανάλυση, άλλο το δυναμικό εύρος.Καλησπέρα!
Στην εφαρμογή σε LG έχω παρατηρήσει το εξής...
Στο 4K, ενώ κάτω αριστερά εμφανίζεται κανονικά το " ULTRA HD " και στις ρυθμίσεις γράφει 2160p, όταν συντονίζομαι στο κανάλι δεν εμφανίζεται η ένδειξη " HDR " πάνω δεξιά στην οθόνη.
Η οποία ένδειξη, εμφανίζεται κανονικά πάνω δεξιά, όταν επιλέγω ανάλογα βίντεο στο YouTube.
Έχει κάποιος ιδέα τι συμβαίνει...;