Nέα Cosmote IP TV - OTT

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,881
Πάτρα
Στο πρώτο και εγώ είχα, στο δεύτερο είδα τυχαία ότι μεταδίδει και στο YouTube και είπα να δοκιμάσω. Σε αρκετές φάσεις έπεφτε το bitrate και χάλαγε η εικόνα αλλά παγώματα όπως στο πρώτο δεν είχε.

• Like
Reactions: antonogreg

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,784
Σήμερα πάντως ήθελα να δω το Μπαρτσελόνα-ατλετικο στο action24 αλλά κολλούσε συνεχώς. Αντίθετα, το Τσέλσι Σαουθάμπτον στο νοβα πραιμ παίζει μια χαρά
Δεν κολλούσε..το stream που παίρνει το Action στα παιχνίδια είναι σαν παράνομο πειρατικό....

• Like
Reactions: chrsxen

speed79

Senior Member
19 January 2010
558
Βγάλανε update για την εφαρμογή στις Samsung που επιτέλους σταματά το πάγωμα που έκανε όταν έμπαινες στην υπηρεσία και πατούσες ένα κανάλι . Δυστυχώς η αργή εναλλαγή καναλιών παραμένει με το κυκλάκι που γυρίζει να φορτώσει το κανάλι κάθε φορά . Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ένα ένα και ας τους παίρνει χρόνια.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,385
Έχει εγκαταστήσει κάποιος το Stremio στο Box της Cosmote?
Αν ναι, είναι λειτουργικό...;

vagmouk

Established Member
23 December 2018
183
Παιδιά για αυτό υπάρχει κάποια λύση? Στην εφαρμογή της Lg C1 δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή για 5.1 ήχο.Αντιθετα σε Android Tv σε Shield,Chromecast και Mi box s μου δίνει κανονικά την επιλογή.Υπαρχει κάποια ρύθμιση στην Tv που μου διαφεύγει?

Attachments

• 20250302_180603_Original.jpeg
    20250302_180603_Original.jpeg
    1.4 MB · Views: 54

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Νομίζω έχει να κάνει με το πώς είναι γραμμένη η εφαρμογή για την LG. Και σε μένα με παλαιότερο μοντέλο έχει μόνο stereo ήχο και δεν δίνει δυνατότητα για 5.1 μέσω ρυθμίσεων. Αλλά το χειρότερο είναι ότι τους υπότιτλους τους εμφανίζει με μεγάλη γραμματοσειρά και όχι κάτω κάτω στην οθόνη αλλά αρκετά πιο ψηλά τουλάχιστον στο ondemand. Για αυτό και προτιμώ από το box

• Like
Reactions: vagmouk

robi1994

Established Member
26 October 2016
141
Ένας φίλος μου θέλει να βάλει sport pack για 1 μήνα,η χρέωση είναι μόνο για 1 μήνα και μετά σταματάει αυτόματα η υπηρεσία, ή θα πρέπει στο τέλος του επόμενου μήνα να επικοινωνήσει με την Cosmote;

Μπορεί να βάλει πάγια εντολή να σταματήσει η υπηρεσία πχ τέλη Απριλίου αν σήμερα ή αύριο ενεργοποίησει το πακέτο;

Last edited:

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
802
Πρεπει να το διακοψει μεσα απο το my cosmote. Αλλιως ανανεωνεται αυτοματα.

keraki

AVClub Enthusiast
27 July 2009
1,270
ρυθμισεις - ρυθμισεις ηχου και αλλαξε το σε 5.1
Παιδιά ανασύρω αυτό το παλιό προηγούμενο post #8773 της σελίδας 439
Σχετικά με την εφαρμογή της cosmote tv σε LG τηλεοράσεις ,είχε αναφερθεί ότι για να δώσει πολυκάναλο 5.1 ήχο (όπου διατίθεται φυσικά) πρέπει πρώτα να πάμε στις ρυθμίσεις και να τον επιλέξουμε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω.
Αν κάποιος δεν κάνει τη ρύθμιση από τις ρυθμίσεις, από default δεν το βγάζει σαν επιλογή με αποτέλεσμα πολλοί να νομίζουν πως δεν είναι διαθέσιμος ο πολυκαναλος 5.1 ήχος στην εφαρμογή cosmote tv σε LG τηλεοράσεις.
Το έχετε τσεκαρει ότι αφού κάποιος κάνει τη σχετική επιλογή για πολυκάναλο ήχο 5.1 στις ρυθμίσεις μετά είναι όλα εντάξει?
Για παράδειγμα,μέσω hdmi arc επιστρέφει κανονικά ο πολυκαναλος 5.1 ήχος σε συνδεδεμένη ηχομπαρα?
Με την παραπάνω ρύθμιση έχουμε πλέον πολυκάναλο 5.1 και στα γραμμικά κανάλια ( π.χ. cosmote cinema HD) αλλά και στις ondemand ταινίες και σειρές με διαθέσιμο πολυκάναλο 5.1 ήχο?

Κάποιος φίλος που έχει LG τηλεόραση και τυχαίνει να τα έχει τσεκαρει αυτά ,αν είναι εύκολο ας μας ενημερώσει αν είναι όλα όπως πρέπει!

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,385
Καλησπέρα!
Στην εφαρμογή σε LG έχω παρατηρήσει το εξής...
Στο 4K, ενώ κάτω αριστερά εμφανίζεται κανονικά το " ULTRA HD " και στις ρυθμίσεις γράφει 2160p, όταν συντονίζομαι στο κανάλι δεν εμφανίζεται η ένδειξη " HDR " πάνω δεξιά στην οθόνη.
Η οποία ένδειξη, εμφανίζεται κανονικά πάνω δεξιά, όταν επιλέγω ανάλογα βίντεο στο YouTube.

Έχει κάποιος ιδέα τι συμβαίνει...;

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
762
Καλησπέρα!
Στην εφαρμογή σε LG έχω παρατηρήσει το εξής...
Στο 4K, ενώ κάτω αριστερά εμφανίζεται κανονικά το " ULTRA HD " και στις ρυθμίσεις γράφει 2160p, όταν συντονίζομαι στο κανάλι δεν εμφανίζεται η ένδειξη " HDR " πάνω δεξιά στην οθόνη.
Η οποία ένδειξη, εμφανίζεται κανονικά πάνω δεξιά, όταν επιλέγω ανάλογα βίντεο στο YouTube.

Έχει κάποιος ιδέα τι συμβαίνει...;
Ορθώς δεν εμφανίζεται γιατί η μετάδοση δεν είναι HDR. Άλλο η ανάλυση, άλλο το δυναμικό εύρος.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ