Nέα Cosmote IP TV - OTT

Looter

AVClub Addicted Member
20 July 2008
1,731
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η Cosmote δεν έχει καθόλου HDR περιεχόμενο , ακόμα και στο in demand. Οχι ότι οι άλλοι έχουν βέβαια.. 🤣

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,370
Ορθώς δεν εμφανίζεται γιατί η μετάδοση δεν είναι HDR. Άλλο η ανάλυση, άλλο το δυναμικό εύρος.
Επειδη " δεν το 'χω ", εξηγησε μου τι ειναι το HDR.
Νομιζα, πως αφορουσε το 4K.

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
761
* 4K σημαίνει ανάλυση – πόσα pixels έχει η εικόνα. Συγκεκριμένα 3840x2160, δηλαδή 4 φορές περισσότερα από το Full HD.

* HDR (High Dynamic Range) δεν έχει σχέση με την ανάλυση. Είναι τεχνολογία που δίνει πιο ζωντανά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και πιο φωτεινά λευκά, δηλαδή καλύτερη αντίθεση και χρωματικό βάθος.

Μπορεί μια εκπομπή να είναι 4K χωρίς HDR. Επίσης, αρκετά σπάνια όμως, μπορεί ένας τίτλος να είναι HDR, αλλά απλό HD.

Άρα: Άλλο το πόσο ευκρινής είναι η εικόνα (4K), άλλο το πόσο “ζωντανή” φαίνεται (HDR).

επειδή είμαι στο τρέξιμο ζήτησα τη βοήθεια του chatGPT και έκανα απλά το συμμάζεμα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
761
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η Cosmote δεν έχει καθόλου HDR περιεχόμενο , ακόμα και στο in demand. Οχι ότι οι άλλοι έχουν βέβαια.. 🤣
Κανένας "Έλληνας" streamer δεν δίνει HDR. Παράλληλα, "δίνουν" όλοι οι διεθνείς που έχουν παρουσία στη χώρα μας.

• Like
Reactions: Hacker?pcs

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,310
Σε μένα εμφανίζονται σχεδόν πάντα.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον αν έχει ολοκληρωθεί αυτό που βλέπεις.
Δηλαδή αν η σειρά πχ παίζει και απλά το βλέπεις με 5-10 λεπτά καθυστέρηση, τότε δεν θα εμφανιστούν.
Αν όμως έχει ολοκληρωθεί, τότε θα στα εμφανίσει

• Like
Reactions: patrickdrd

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
853
Σε μένα εμφανίζονται σχεδόν πάντα.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον αν έχει ολοκληρωθεί αυτό που βλέπεις.
Δηλαδή αν η σειρά πχ παίζει και απλά το βλέπεις με 5-10 λεπτά καθυστέρηση, τότε δεν θα εμφανιστούν.
Αν όμως έχει ολοκληρωθεί, τότε θα στα εμφανίσει
Αυτό ακριβώς ισχύει, πρέπει να περάσει μισή μέχρι μία ώρα περίπου για να εμφανιστούν

• Like

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,370
Εγώ, αρκετές φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν εμφανίζονται και μετά από μέρες την προβολή του προγράμματος...
Δεν έχω καταλάβει, τι μπορεί να " παίζει ρόλο " στην εμφάνισή τους ή μη...

• Like

AnDas

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,126
Αθήνα
Α μπράβο και εγώ το είχα απορία αυτό, πότε μου εμφανίζονται και πότε όχι

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
853
Εγώ, αρκετές φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν εμφανίζονται και μετά από μέρες την προβολή του προγράμματος...
Δεν έχω καταλάβει, τι μπορεί να " παίζει ρόλο " στην εμφάνισή τους ή μη...
Χμ δεν το έχω δει μετά από μέρες, αν το δείτε κάπου γράψτε να το τσεκάρουμε από περιέργεια

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
853
Τα μπέρδεψαν χθες και έχασαν στο replayTV μια ώρα postgame Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ από τις 21:15 μέχρι 22:15 ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει

Attachments

• Untitled2.png
    Untitled2.png
    155.4 KB · Views: 57
  • Untitled1.png
    Untitled1.png
    282.7 KB · Views: 56
  • Untitled3.png
    Untitled3.png
    129.3 KB · Views: 56

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,370
Τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει ότι κάποια πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 6 HD, δεν είναι διαθέσιμα στο Replay TV.
Τι... φάση :unsure:

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
853
Τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει ότι κάποια πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 6 HD, δεν είναι διαθέσιμα στο Replay TV.
Τι... φάση :unsure:
Στα Cosmote sport 6 με 9 επειδή δεν έχει τακτικά πρόγραμμα, χάνουν πράγματα όταν είναι live, πχ στο Λατσιο-Μποντο προχθές στο Cosmote Sport 9 δεν υπάρχουν τα πέναλτι, κόβεται μόλις τελειώνει η παράταση. Το ίδιο γίνεται και στο Novasports News και Novasports Extra, θυμάμαι στο επεισοδιακό Ρουμανία - Κόσοβο πριν λίγους μήνες στο Novasports Extra 1 δεν υπάρχουν όλα τα επεισόδια και διακοπή που διηρκησε καμία ώρα μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Παίζουν όλα τις επόμενες μέρες σε επανάληψη αλλά δεν μπορείς να δεις την live μετάδοση

• Wow
Reactions: kostthem

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,370
Πάντως, μέχρι πρότινος... Όλα τα προγράμματα του Cosmote Sport 6 HD ήταν διαθέσιμα στο Replay TV!
Τώρα, τι έχει αλλάξει...; Δεν το ξέρω... Ελπίζω τίποτα...!

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
853
Πάντως, μέχρι πρότινος... Όλα τα προγράμματα του Cosmote Sport 6 HD ήταν διαθέσιμα στο Replay TV!
Τώρα, τι έχει αλλάξει...; Δεν το ξέρω... Ελπίζω τίποτα...!
Είναι απλά τι γίνεται: Πχ έχουν καθορίσει για έναν αγώνα στο πρόγραμμα 2 ώρες, γίνεται μια διακοπή λόγω επεισοδίων/χιονιού/παράτασης κτλ, εκεί αν υπερβεί την ώρα που έχει οριστεί στο πρόγραμμα κόβεται γιατί στο replay TV για αυτά τα κανάλια που τις περισσότερες 24 ώρες δείχνουν κάρτα ή διαφημίσεις, έχουν διαθέσιμο μόνο τις ώρες που έχει αγώνα, όχι όλο το 24ωρο, πχ στο cosmote sport 9 που στις 19/4 δεν είχε καμία μετάδοση, στο replay tv δεν υπάρχει καθόλου η μέρα, από τις 18/4 που είχε ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, πάει χθες 20/4 που είχε beach volley

apostolosat

Senior Member
20 July 2013
453
ΑΘΗΝΑ
ACTION 24

Σαν πειρατικό στριμ αλλά παίζει..

Εγώ γιατι βλέπω εξαιρετική εικόνα απο το tv box cosmote... και όχι σάν πειρατικό στρίμ????

Attachments

• 2025-04-27 00-11-22-849.jpg
    2025-04-27 00-11-22-849.jpg
    478.7 KB · Views: 51
Last edited:

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,910
Τουλάχιστο σε εμένα εχει τρομερά σπασίματα. Σαν στατική εικόνα είναι μια χαρά, αλλα το framerate όχι.

• Like
Reactions: antonogreg