Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το σημα της cosmote εχει αλλαξει εδω και καιρο. Δεν ειναι κατι καινουριο.
Έχεις δει ξανά το συγκεκριμένο σήμα εσύ; Μπορείς να μας δείξεις που;

Έχεις δει ξανά το συγκεκριμένο σήμα εσύ; Μπορείς να μας δείξεις που;
Έχει αλλάξει εδώ και ένα μήνα περίπου το σήμα της Cosmote (όχι TV), είχε γραφτεί εδώ

της Cosmote TV παραμένει ίδιο προς το παρόν αλλά ο πρασινο-μπλε κύκλος έχει αφαιρεθεί από τα σήματα στη μετάδοση το μεσημέρι 19 Μαΐου

Attachments

• 2025-05-19T13.20 Cosmote Logo Change 2025-05-01 Djurgardens-Chelsea 1-4 UEL SF 1stLeg1.jpg
    2025-05-19T13.20 Cosmote Logo Change 2025-05-01 Djurgardens-Chelsea 1-4 UEL SF 1stLeg1.jpg
    262.3 KB · Views: 68
  • 2025-05-19T13.20 Cosmote Logo Change 2025-05-01 Djurgardens-Chelsea 1-4 UEL SF 1stLeg2.jpg
    2025-05-19T13.20 Cosmote Logo Change 2025-05-01 Djurgardens-Chelsea 1-4 UEL SF 1stLeg2.jpg
    256.7 KB · Views: 67
Last edited:
Έχει αλλάξει εδώ και ένα μήνα περίπου το σήμα της Cosmote (όχι TV), είχε γραφτεί εδώ

της Cosmote TV παραμένει ίδιο προς το παρόν αλλά ο πρασινο-μπλε κύκλος έχει αφαιρεθεί από τα σήματα στη μετάδοση το μεσημέρι 19 Μαΐου

Το ξέρω φίλε μου...εγώ το είχα γράψει πρώτος.... Ειδικά με το Magenta One.... Εγώ ρωτάω για το συγκεκριμένο σήμα.... Έτσι όπως είναι εδώ.....σε ευθεία γραμμή...

Attachments

• IMG_20250602_140401.jpg
    IMG_20250602_140401.jpg
    6.3 KB · Views: 31
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στις πληροφορίες του προγράμματος, δηλαδή στη σύνοψη, σε διάφορα ελληνικά σήριαλ μου εμφανίζει τα διακριτικά για τη χρήση υποτίτλων! Αλλά δεν ξέρω πως ενεργοποιούνται... Όντως μπορεί να εμφανίζονται με κάποιο τρόπο;

• Like
Στις πληροφορίες του προγράμματος, δηλαδή στη σύνοψη, σε διάφορα ελληνικά σήριαλ μου εμφανίζει τα διακριτικά για τη χρήση υποτίτλων! Αλλά δεν ξέρω πως ενεργοποιούνται... Όντως μπορεί να εμφανίζονται με κάποιο τρόπο;
Και εμένα μου το βγάζει και δεν βρίσκω τρόπο

• Like
Στα μεγάλα πανελλήνια κανάλια δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι μέσω Cosmote TV όπως μέσω επίγειας ψηφιακής

• Like
Βγάζει σύμβουλο CC σε κάποια προγράμματα
Είναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια, η cosmote δεν υποστηρίζει γενικά στα live streaming κανάλια υποτίτλους κατ' επιλογήν, στα Cosmote Cinema οι υπότιτλοι είναι "καμμένοι" πάνω στην εικόνα, δεν δίνονται κατ' επιλογήν όπως στα επίγεια ψηφιακά

• Like
Είναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια, η cosmote δεν υποστηρίζει γενικά στα live streaming κανάλια υποτίτλους κατ' επιλογήν, στα Cosmote Cinema οι υπότιτλοι είναι "καμμένοι" πάνω στην εικόνα, δεν δίνονται κατ' επιλογήν όπως στα επίγεια ψηφιακά
Προσπαθώ να το κάνω screenshot αν δεις πχ από κινητό στον player που δείχνει το κανάλι το όνομα προγράμματος κλπ δίπλα από την καταλληλότητα προγράμματος εμφανίζει ένα σύμβολο CC

Είναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια,
Όχι δεν είναι αυτό που εννοούν τα παιδιά , βλέπω replay tv μια σειρά του Αντ1 και στις πληροφορίες γράφει CC και όχι στην εικόνα του Αντ1

Όχι δεν είναι αυτό που εννοούν τα παιδιά , βλέπω replay tv μια σειρά του Αντ1 και στις πληροφορίες γράφει CC και όχι στην εικόνα του Αντ1
Πολύ πιθανόν να τραβάνε άπλα το EPG, 100% δεν υπάρχουν κατ' επιλογήν υπότιτλοι μέσω cosmote στις σειρές Ant1, Mega, Alpha κτλ όπως πχ στο Παρά 5 το μεσημέρι στο Mega που μέσω Digea έχει, πχ live τώρα το Κάτω Παρτάλι στο mega μέσω Digea έχει υποτίτλους κατ' επιλογήν ενώ μέσω Cosmote δεν έχει

Attachments

• partcosm.jpg
    partcosm.jpg
    99.9 KB · Views: 63
  • 2025-06-05T02.03.30_MEGA HD.ts---00_11_29.586.jpg
    2025-06-05T02.03.30_MEGA HD.ts---00_11_29.586.jpg
    145.6 KB · Views: 63
Last edited:
Τώρα τελευταία, παρακολουθώ μια σειρά. Κι έχω παρατηρήσει ότι δε με πάει απευθείας στο επόμενο επεισόδιο..

Συμβαίνει και σε άλλον...;

• Like
Reactions: sgypnos