manosvitacar
Senior Member
- 3 July 2012
- 606
Έχεις δει ξανά το συγκεκριμένο σήμα εσύ; Μπορείς να μας δείξεις που;Το σημα της cosmote εχει αλλαξει εδω και καιρο. Δεν ειναι κατι καινουριο.
Έχει αλλάξει εδώ και ένα μήνα περίπου το σήμα της Cosmote (όχι TV), είχε γραφτεί εδώΈχεις δει ξανά το συγκεκριμένο σήμα εσύ; Μπορείς να μας δείξεις που;
Το ξέρω φίλε μου...εγώ το είχα γράψει πρώτος.... Ειδικά με το Magenta One.... Εγώ ρωτάω για το συγκεκριμένο σήμα.... Έτσι όπως είναι εδώ.....σε ευθεία γραμμή...Έχει αλλάξει εδώ και ένα μήνα περίπου το σήμα της Cosmote (όχι TV), είχε γραφτεί εδώ
![]()
COSMOTE - Apps on Google Play
Manage your COSMOTE Mobile & Landline connections through the COSMOTE App!play.google.com
της Cosmote TV παραμένει ίδιο προς το παρόν αλλά ο πρασινο-μπλε κύκλος έχει αφαιρεθεί από τα σήματα στη μετάδοση το μεσημέρι 19 Μαΐου
![]()
COSMOTE TV - Apps on Google Play
Discover a unique world with rich content on COSMOTE TVplay.google.com
Και εμένα μου το βγάζει και δεν βρίσκω τρόποΣτις πληροφορίες του προγράμματος, δηλαδή στη σύνοψη, σε διάφορα ελληνικά σήριαλ μου εμφανίζει τα διακριτικά για τη χρήση υποτίτλων! Αλλά δεν ξέρω πως ενεργοποιούνται... Όντως μπορεί να εμφανίζονται με κάποιο τρόπο;
Στα μεγάλα πανελλήνια κανάλια δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι μέσω Cosmote TV όπως μέσω επίγειας ψηφιακήςΣτις πληροφορίες του προγράμματος, δηλαδή στη σύνοψη, σε διάφορα ελληνικά σήριαλ μου εμφανίζει τα διακριτικά για τη χρήση υποτίτλων! Αλλά δεν ξέρω πως ενεργοποιούνται... Όντως μπορεί να εμφανίζονται με κάποιο τρόπο;
Βγάζει σύμβουλο CC σε κάποια προγράμματαΣτα μεγάλα πανελλήνια κανάλια δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι μέσω Cosmote TV όπως μέσω επίγειας ψηφιακής
Είναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια, η cosmote δεν υποστηρίζει γενικά στα live streaming κανάλια υποτίτλους κατ' επιλογήν, στα Cosmote Cinema οι υπότιτλοι είναι "καμμένοι" πάνω στην εικόνα, δεν δίνονται κατ' επιλογήν όπως στα επίγεια ψηφιακάΒγάζει σύμβουλο CC σε κάποια προγράμματα
Προσπαθώ να το κάνω screenshot αν δεις πχ από κινητό στον player που δείχνει το κανάλι το όνομα προγράμματος κλπ δίπλα από την καταλληλότητα προγράμματος εμφανίζει ένα σύμβολο CCΕίναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια, η cosmote δεν υποστηρίζει γενικά στα live streaming κανάλια υποτίτλους κατ' επιλογήν, στα Cosmote Cinema οι υπότιτλοι είναι "καμμένοι" πάνω στην εικόνα, δεν δίνονται κατ' επιλογήν όπως στα επίγεια ψηφιακά
Όχι δεν είναι αυτό που εννοούν τα παιδιά , βλέπω replay tv μια σειρά του Αντ1 και στις πληροφορίες γράφει CC και όχι στην εικόνα του Αντ1Είναι από την εικόνα που δίνουν τα κανάλια όπως φαίνεται και επίγεια,
Πολύ πιθανόν να τραβάνε άπλα το EPG, 100% δεν υπάρχουν κατ' επιλογήν υπότιτλοι μέσω cosmote στις σειρές Ant1, Mega, Alpha κτλ όπως πχ στο Παρά 5 το μεσημέρι στο Mega που μέσω Digea έχει, πχ live τώρα το Κάτω Παρτάλι στο mega μέσω Digea έχει υποτίτλους κατ' επιλογήν ενώ μέσω Cosmote δεν έχειΌχι δεν είναι αυτό που εννοούν τα παιδιά , βλέπω replay tv μια σειρά του Αντ1 και στις πληροφορίες γράφει CC και όχι στην εικόνα του Αντ1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.