Πού έχεις την εφαρμογή...;Εμένα είναι μόνιμα απενεργοποιημένο.
Ούτε σε xiaomi mi box ούτε σε TCL δεν έχω τέτοιο θέμα, για κοίταξε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.Πού έχεις την εφαρμογή...;
Εγώ σε LG.
Thanks, εκανα τη ρυθμιση... κι ολα ok!Ούτε σε xiaomi mi box ούτε σε TCL δεν έχω τέτοιο θέμα, για κοίταξε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
Ναι άλλαξε το για να μπαίνει αυτόματα σε όσα προγράμματα το υποστηρίζουν.Thanks, εκανα τη ρυθμιση... κι ολα ok!
Ομωϛ ειδα, πωϛ στον ηχο... ειναι επιλεγμενο το " Stereo ". Αλλα υπαρχει και το " Dolby 5.1 ( νομιζω ) "... Να το αλλαξω...;
Όχι δεν μπορείς, η cosmote TV IPTV έχει όριο ταυτόχρονα αθλητικά (cosmote sports/nova sports) σε 2 συσκευές, όποιες και αν είναι αυτές, δεν γίνεται διαχωρισμός σαν την Nova/EON.Εψαξα καμια δεκαπενταριά πίσω σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη (οι απαντήσεις αφορούσαν το δορυφορικό)οπότε το ερώτημα είναι:
Σπίτι έχω τρείς τηλεοράσεις και μία στο εξοχικό, αυτό που θέλω είναι να βλέπω Αθλητικά ταυτόχρονα σε 3 απο τις 4 συσκευές με την Cosmote μπορώ?
Αυτή τη στιγμή έχω Nova και μας έχουν δώσει και δεύτερο box οπότε βλέπουμε ταυτόχρονα απο τα 2 box + 1 Smart TV.
Ο μόνος τρόπος είναι να πάρεις ακόμη ένα δορυφορικό δέκτη COSMOTE TV και να πληρώσεις +6 ευρώ Multiroom συνδρομή, ώστε να βλέπεις ταυτόχρονα Αθλητικά στους 2 δορυφορικούς δέκτες στην ίδια οικία και παράλληλα να έχεις και μια ΟΤΤ Θέαση σε οποιαδήποτε δίκτυο βρίσκεσαι....Εψαξα καμια δεκαπενταριά πίσω σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη (οι απαντήσεις αφορούσαν το δορυφορικό)οπότε το ερώτημα είναι:
Σπίτι έχω τρείς τηλεοράσεις και μία στο εξοχικό, αυτό που θέλω είναι να βλέπω Αθλητικά ταυτόχρονα σε 3 απο τις 4 συσκευές με την Cosmote μπορώ?
Αυτή τη στιγμή έχω Nova και μας έχουν δώσει και δεύτερο box οπότε βλέπουμε ταυτόχρονα απο τα 2 box + 1 Smart TV.
Μας διαβάζουν; Μπράβο!Πολύ πιθανόν να τραβάνε άπλα το EPG, 100% δεν υπάρχουν κατ' επιλογήν υπότιτλοι μέσω cosmote στις σειρές Ant1, Mega, Alpha κτλ όπως πχ στο Παρά 5 το μεσημέρι στο Mega που μέσω Digea έχει, πχ live τώρα το Κάτω Παρτάλι στο mega μέσω Digea έχει υποτίτλους κατ' επιλογήν ενώ μέσω Cosmote δεν έχει
οπότε μέχρι δυο άτομα σε διαφορετικά σπίτια με διαφορετική IP ο ένας βλέπει ΠΧ αθλητικό κανάλι cosmote spor η novaspor και ο άλλος ταυτόχρονα το ίδιο κανάλι δεν υπάρχει θέμα γιατί του δίνει την δυνατότητα δυο πατήματα σε δυο συσκευές και ταυτόχρονη θεάσεις η και η δυο σε smart tv η σε δυο boxΌχι δεν μπορείς, η cosmote TV IPTV έχει όριο ταυτόχρονα αθλητικά (cosmote sports/nova sports) σε 2 συσκευές, όποιες και αν είναι αυτές, δεν γίνεται διαχωρισμός σαν την Nova/EON.
Πχ ενώ παίζουν αθλητικά σε 2 κινητά και πας να βάλεις 3ο σε smart TV θα σε κόψει ή αν παίζουν σε 2 smart tv και πας να βάλεις 3ο ταυτόχρονα σε ένα κινητό ή σε PC θα σε κόψει
Ναι όμως τα κολλήματα και η καθυστέρηση στην εναλλαγή του παραμένει.Το ertnews HD, έγινε 1080, στην cosmote tv.
Τους έστειλα μήνυμα στο facebook πριν λίγες μέρες και είπαν θα το προωθήσουν, μπράβοΤο ertnews HD, έγινε 1080, στην cosmote tv.
Θα στείλω και εγώ το παρατηρώ και εγώ ότι κολλάειΤους έστειλα μήνυμα στο facebook πριν λίγες μέρες και είπαν θα το προωθήσουν, μπράβο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.