Nέα Cosmote IP TV - OTT

Λέω για την εφαρμογή στην τηλεόραση αλλά και που να δείτε στην εφαρμογή στο κινητό... Σαν φρεσκοστρωμένη πίσσα σε δρόμο με λακκούβες....🤣

• Like
Reactions: angelalex
Δοκίμασα σε Android tv box και σε WebOs τα ίδια χάλια...
Ένα βήμα μπροστά 10 πίσω.
Τα παιχνίδια τα βλέπω μέσω cosmote App.

Σε samsung tv με κατεβασμένο το app ξαφνικά μου εμφανίζει πρόβλημα. Φορτώνει αλλά δεν μπαίνει, με πετάει στη live tv ή ανοίγει μια μπλέ σελίδα. Καμία ιδέα?

EΚανα απεγκατάσταση και ενώ βρίσκω την εφαρμογή και το κουμπί "εγκατάσταση", το πατάω αλλά ΔΕΝ κάνει τίποτα. Δεν προχωρά σε εγκατάσταση.
Αν καποιος έχει το Samsung app ας μου πει αν ειναι δικο μου πρόβλημα ή γενικό.

Last edited:
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα σας, τι γίνεται με το cosmote tv μέσω starlink. Εχω απελπιστεί. Δεν μπορεί να κρατήσει ανάλυση με τίποτα. Σήμερα εγκατέστησα το starlink. Είναι πάντα έτσι ή έτυχε σήμερα;

Εχω το δορυφορικό COSMOTE tv full pack με πακέτο έξτρα συσκ και βλέπω ταυτόχρονα σε 4 οθόνες. Αν το μετατρέψω σε ιντερνετικό ισχύουν τα ίδια ; Γιατί παρέχεται δωρεάν μου είπαν αντί για 5€ αυτό το πακέτο στο ιντερνετικό…

Εχω το δορυφορικό COSMOTE tv full pack με πακέτο έξτρα συσκ και βλέπω ταυτόχρονα σε 4 οθόνες. Αν το μετατρέψω σε ιντερνετικό ισχύουν τα ίδια ; Γιατί παρέχεται δωρεάν μου είπαν αντί για 5€ αυτό το πακέτο στο ιντερνετικό…
Σε 3 θα βλέπεις γιατί φεύγει ο δορυφόρος

Βλέπεις ταυτόχρονα μέχρι 3 αλλά αθλητικά ταυτόχρονα μέχρι 2

• Like
Οταν βλέπω μέσω μεσω browser με windows 11 live αγώνες, η καθυστέρηση φτάνει μέχρι και 1,5 λεπτό.
Έχω δοκιμάσει με όλους τους browsers (chrome, edge, firefox) με τα ίδιο αποτέλεσμα.
Μέσω της εφαρμογής android είτε στο τηλέφωνο είτε στο cosmote box η καθυστέρηση είναι κανονική δηλαδή 9 δευτερόλεπτα περιπου.
Το έχει δοκιμάσει κανείς σε windows να μου πειτε αν όντως έχετε τόση μεγάλη καθυστέρηση;

• Wow
Οταν βλέπω μέσω μεσω browser με windows 11 live αγώνες, η καθυστέρηση φτάνει μέχρι και 1,5 λεπτό.
Έχω δοκιμάσει με όλους τους browsers (chrome, edge, firefox) με τα ίδιο αποτέλεσμα.
Μέσω της εφαρμογής android είτε στο τηλέφωνο είτε στο cosmote box η καθυστέρηση είναι κανονική δηλαδή 9 δευτερόλεπτα περιπου.
Το έχει δοκιμάσει κανείς σε windows να μου πειτε αν όντως έχετε τόση μεγάλη καθυστέρηση;
Δεν έχω καμία καθυστέρηση εγώ.
dbf534df5b09b257c5fbec627d25cd3c.jpg

Φαίνεται να έχει πρόβλημα το Replay TV τις τελευταίες μέρες, πολλά τα βγάζει μη διαθέσιμα όπως πχ το τέλος του ματς και το postgame του Μπασκονια - Παναθηναϊκός στο Novasports 4, το Σκωτία - Ελλάδα στην επανάληψη μετά το ματς στο Novasports Start, το Άρης - Αμβούργο στις 8/10 στο Nova Prime δεν υπάρχει καν κτλ

• Like
Reactions: kostthem
Η εικόνα στην ΕΡΤ 2 Σπορ τώρα Άστον αγώνα Άρη Κολοσσό Ρόδου είναι καλύτερη στην Cosmote TV από ότι επίγεια ή είναι ιδέα μου; Μου φαίνονται λίγο πιο ομαλά τα καρέ μέσω της Cosmote TV.