ΙσχύειΜέσω εον παίζει σωστά όμως η εικόνα στα παιχνίδια παναθηναϊκού και αεκ
Έτσι δείχνει φαίνεται πως και στο 3 το διόρθωσαν…το παρακολουθούμε…Στην ΑΕΚ τώρα φαίνεται ότι το έχουν διορθώσει
Σε 3 θα βλέπεις γιατί φεύγει ο δορυφόροςΕχω το δορυφορικό COSMOTE tv full pack με πακέτο έξτρα συσκ και βλέπω ταυτόχρονα σε 4 οθόνες. Αν το μετατρέψω σε ιντερνετικό ισχύουν τα ίδια ; Γιατί παρέχεται δωρεάν μου είπαν αντί για 5€ αυτό το πακέτο στο ιντερνετικό…
Βλέπεις ταυτόχρονα μέχρι 3 αλλά αθλητικά ταυτόχρονα μέχρι 2Εχω το δορυφορικό COSMOTE tv full pack με πακέτο έξτρα συσκ και βλέπω ταυτόχρονα σε 4 οθόνες. Αν το μετατρέψω σε ιντερνετικό ισχύουν τα ίδια ; Γιατί παρέχεται δωρεάν μου είπαν αντί για 5€ αυτό το πακέτο στο ιντερνετικό…
Δεν έχω καμία καθυστέρηση εγώ.Οταν βλέπω μέσω μεσω browser με windows 11 live αγώνες, η καθυστέρηση φτάνει μέχρι και 1,5 λεπτό.
Έχω δοκιμάσει με όλους τους browsers (chrome, edge, firefox) με τα ίδιο αποτέλεσμα.
Μέσω της εφαρμογής android είτε στο τηλέφωνο είτε στο cosmote box η καθυστέρηση είναι κανονική δηλαδή 9 δευτερόλεπτα περιπου.
Το έχει δοκιμάσει κανείς σε windows να μου πειτε αν όντως έχετε τόση μεγάλη καθυστέρηση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.