ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Senior Member
- 18 June 2006
- 434
Εφόσον λειτουργεί κανονικά σε επιτραπέζιο υπολογιστή τότε λειτουργεί και στην τηλεόραση με HDMI.Καλησπέρα σε όλους,
μια γρήγορη ερώτηση. Συνδρομή σε mini packs με θέαση σε φορητή συσκευή μόνο - μπορεί με καλώδιο HDMI να έχει προβολή σε τηλεόραση; Βάσει αρχικής ενημέρωσης κατάλαβα πως όχι. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε;
Καλημέρα στην παρέα. Εχθές έβλεπα σε 4k το Tottenham Manchester City και η εικόνα ήταν φοβερή. Το hdr της τηλεόρασης ήταν απενεργοποιημένο. Πήρα τηλέφωνο την cosmote και μου είπαν ότι η εικόνα είναι απλό 4k, οπότε θεωρώ ότι το πρόβλημα που υπήρχε με την " ασπριλα" αποκαταστάθηκε. Προφανώς, απενεργοποιησαν το μόνιμο hdr ...
Ηρθε αναβάθμιση εφαρμογής cosmote για το box έκδοση 1.2.5 (11027)
Πηγαίνεις στο αρχικό μενου και πας στο Google play storeΠως κανουμε την αναβαθμιση ;
Ειδαμε διαφορες ;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λύθηκε το θέμα με το hdr. Για να απενεργοποιηθεί το hdr λογικά πρέπει να γίνει update στο box, αφού είναι ανοιχτό από τη στιγμή που ανοίγει το μηχάνημα και σε όλα τα μενού και εφαρμογές.Δεν είμαι σίγουρος αν απενεργοποιήθηκε το HDR η όχι.
Πάντως η εικόνα δεν είναι smooth κανει ακόμα σπασίματα το οποίο εντοπίζεται πλέον και από τους ίδιους τους τεχνικούς σε αλλαγές κανάλιων που καναμε ταυτόχρονη θέαση για δοκιμές.
Το ελπιδοφόρο είναι ότι το ψάχνουν.
Εικάζω (προσωπική μου εκτίμηση πάντα) ότι το πρόβλημα έγκειται στο streaming από τα κεντρικά , αλλιώς στο software .
Επειδή έχω και wind vision πάλι δοκιμασμένη και στις 2 τηλεοράσεις που προανέφερα, έχεις δίκαιο κάνουν "drop" καμία φορά τα pixel αλλά κατά τα άλλα σε εμένα είναι κομπλέΤο θέμα ομαλής κίνησης στα ελληνικά δεν πρέπει να φταίει η Cosmote αλλά πρέπει να θέμα του android καθώς το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην wind vision
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.