Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σε όλους,

μια γρήγορη ερώτηση. Συνδρομή σε mini packs με θέαση σε φορητή συσκευή μόνο - μπορεί με καλώδιο HDMI να έχει προβολή σε τηλεόραση; Βάσει αρχικής ενημέρωσης κατάλαβα πως όχι. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε;

Στα πακετα του tv go γίνεται ,μαλιστα το προτεινε πλαγίως η εταιρια στα νεα πακετα του ott δε γνωριζω,καποιος που το εχει δοκιμασει μπορει να μας πει

Καλησπέρα σε όλους,

μια γρήγορη ερώτηση. Συνδρομή σε mini packs με θέαση σε φορητή συσκευή μόνο - μπορεί με καλώδιο HDMI να έχει προβολή σε τηλεόραση; Βάσει αρχικής ενημέρωσης κατάλαβα πως όχι. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε;
Εφόσον λειτουργεί κανονικά σε επιτραπέζιο υπολογιστή τότε λειτουργεί και στην τηλεόραση με HDMI.

Καλημέρα στην παρέα. Εχθές έβλεπα σε 4k το Tottenham Manchester City και η εικόνα ήταν φοβερή. Το hdr της τηλεόρασης ήταν απενεργοποιημένο. Πήρα τηλέφωνο την cosmote και μου είπαν ότι η εικόνα είναι απλό 4k, οπότε θεωρώ ότι το πρόβλημα που υπήρχε με την " ασπριλα" αποκαταστάθηκε. Προφανώς, απενεργοποιησαν το μόνιμο hdr ...

Με τι ταχύτητα σύνδεσης;

Πως κανουμε την αναβαθμιση ;
Πηγαίνεις στο αρχικό μενου και πας στο Google play store
Κλικαρεις και μετά πάνω δεξιά : οι εφαρμογές μου , κλικαρεις και μετά πατάς ενημέρωση όλων

Ειδαμε διαφορες ;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είμαι σίγουρος αν απενεργοποιήθηκε το HDR η όχι.

Πάντως η εικόνα δεν είναι smooth κανει ακόμα σπασίματα το οποίο εντοπίζεται πλέον και από τους ίδιους τους τεχνικούς σε αλλαγές κανάλιων που καναμε ταυτόχρονη θέαση για δοκιμές.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι το ψάχνουν.

Εικάζω (προσωπική μου εκτίμηση πάντα) ότι το πρόβλημα έγκειται στο streaming από τα κεντρικά , αλλιώς στο software .

Είναι φυσιολογικό 5 μέρες σύνδεση να μην έχω ακόμα τιβι? Ίντερνετ τηλεφωνο έχω... Έχω πάρει 3 τηλέφωνα και ισάριθμες φορές πάει σε Γερμανό... Το συμπέρασμα είναι ίδιο η σύνδεση ακόμα εκκρεμεί... Υπάρχει κάποιος από φορητότητα να μας πει σε πόσο καιρό είχε τηλεόραση?

Εμείς που κάνουμε χρήση της υπηρεσίας για 3 μήνες στο υπολογιστή... Όταν θα βγει το app στην τηλεόραση θα μπορέσουμε να μεταφερθούμε εκει δωρεάν;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είμαι σίγουρος αν απενεργοποιήθηκε το HDR η όχι.

Πάντως η εικόνα δεν είναι smooth κανει ακόμα σπασίματα το οποίο εντοπίζεται πλέον και από τους ίδιους τους τεχνικούς σε αλλαγές κανάλιων που καναμε ταυτόχρονη θέαση για δοκιμές.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι το ψάχνουν.

Εικάζω (προσωπική μου εκτίμηση πάντα) ότι το πρόβλημα έγκειται στο streaming από τα κεντρικά , αλλιώς στο software .
Δεν λύθηκε το θέμα με το hdr. Για να απενεργοποιηθεί το hdr λογικά πρέπει να γίνει update στο box, αφού είναι ανοιχτό από τη στιγμή που ανοίγει το μηχάνημα και σε όλα τα μενού και εφαρμογές.

Στα ελληνικά κανάλια η κίνηση έχει πρόβλημα και δεν είναι smooth. Ειδικά σε one και open όταν έδειξε ποδόσφαιρο ήταν χάλια και τρομερά κουραστική η παρακολούθηση. Στα αθλητικά της cosmote μου φαίνεται μια χαρά η κίνηση, εκτός ίσως από κάποια μικρά σπασιματάκια/κολληματάκια που γίνονται μία στο τόσο.

Ένα άλλο θέμα που έχω διαπιστώσει στην εφαρμογή, κυρίως mobile, αλλά και στο box νομίζω, είναι ότι πατώντας στο replay tv στη μπάρα του χρόνου σε διαφορετικά σημεία για να βρω κάποιο σημειο μετά από κάποιες φορές μαυρίζει η οθόνη, αν και η εφαρμογή είναι λειτουργική και μπορείς να δεις κάτι άλλο, και για να παίξει ξανά το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να κλείσει και να ανοίξει ξανά η εφαρμογή.

Αμα φτιάξουν.. το hdr και τη χάλια κίνηση.. θα είναι ένα θετικό βήμα...απορώ το update τι να διορθωσε...

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμείς ρε παιδιά το δοκιμάσαμε σε μια 4k και σε μια μικρή fhd και στις 2 η κίνηση ήταν καλή, δεν παρατηρήσαμε κανένα σπάσιμο στην οθόνη

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Το θέμα ομαλής κίνησης στα ελληνικά δεν πρέπει να φταίει η Cosmote αλλά πρέπει να θέμα του android καθώς το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην wind vision

Καλησπέρα σε όλους,

Σύνδεση του laptop με hdmi σε TV σε πακέτο μηνιαίας συνδρομής sports pack mini packs η εικόνα χαλάει μετά απο 5 λεπτά και θαμπώνει.

Το έχει συναντήσει κάποιος; Υπάρχει κάποια λύση;

Το θέμα ομαλής κίνησης στα ελληνικά δεν πρέπει να φταίει η Cosmote αλλά πρέπει να θέμα του android καθώς το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην wind vision
Επειδή έχω και wind vision πάλι δοκιμασμένη και στις 2 τηλεοράσεις που προανέφερα, έχεις δίκαιο κάνουν "drop" καμία φορά τα pixel αλλά κατά τα άλλα σε εμένα είναι κομπλέ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

μπορεις να κανεις απο το box εγγραφη προγραμματος?οχι να ξαναδεις να το γραψεις και να το δεις στο μελλον