Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σε όλους,

Σύνδεση του laptop με hdmi σε TV σε πακέτο μηνιαίας συνδρομής sports pack mini packs η εικόνα χαλάει μετά απο 5 λεπτά και θαμπώνει.

Το έχει συναντήσει κάποιος; Υπάρχει κάποια λύση;

Μήπως παράλληλα κάνεις εντατική χρήση της γραμμής σου (πχ downloading), με αποτέλεσμα το διαθέσιμο εύρος της γραμμής σου να μειώνεται σημαντικά?

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Λίγους μήνες μετά τo λανσάρισμα της νέας Over The Top (OTT) υπηρεσίας της, η COSMOTE TV θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν και στη διάθεση της εφαρμογής (app) για smart TV’s. Αρχικά, η εφαρμογή θα υποστηρίζει τα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung (από το 2017 και μετά) ενώ αργότερα θα υπάρξει υποστήριξη και για άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων (LG, Sony). Εκτιμάται ότι μέσα με τέλη Φεβρουαρίου η εφαρμογή θα διατεθεί εμπορικά στο κοινό. Να αναφέρουμε εδώ πως η εφαρμογή θα προσφέρει εκτός των άλλων πρόσβαση και στο COSMOTE SPORTS 4K κανάλι.

Ακόμη, αλλαγές και βελτιώσεις θα έρθουν με τις νέες εκδόσεις firmware που ετοιμάζει το τεχνικό τμήμα της COSMOTE TV. Αλλαγές που θα κάνουν και πιο εύκολη και ευχάριστη την πλοήγηση στα μενού της υπηρεσίας, ενώ θα διορθώσουν και κάποια προβλήματα όπως αυτό με τη μη απενεργοποίηση του HDR.

Τέλος, θα προστεθεί και η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας Amazon Prime σε εμφανές σημείο στα μενού προκειμένου όποιος συνδρομητής επιθυμεί, να τη δοκιμάσει, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά.

Digitaltvinfo.gr

Μήπως παράλληλα κάνεις εντατική χρήση της γραμμής σου (πχ downloading), με αποτέλεσμα το διαθέσιμο εύρος της γραμμής σου να μειώνεται σημαντικά?

Ευχαριστώ για αυτό- downloading δε γίνεται. Υπάρχουν συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο μόνο. Δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει η cosmote επίτηδες για να κόψει τη σχετική θέαση;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Λίγους μήνες μετά τo λανσάρισμα της νέας Over The Top (OTT) υπηρεσίας της, η COSMOTE TV θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν και στη διάθεση της εφαρμογής (app) για smart TV’s. Αρχικά, η εφαρμογή θα υποστηρίζει τα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung (από το 2017 και μετά) ενώ αργότερα θα υπάρξει υποστήριξη και για άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων (LG, Sony). Εκτιμάται ότι μέσα με τέλη Φεβρουαρίου η εφαρμογή θα διατεθεί εμπορικά στο κοινό. Να αναφέρουμε εδώ πως η εφαρμογή θα προσφέρει εκτός των άλλων πρόσβαση και στο COSMOTE SPORTS 4K κανάλι.

Ακόμη, αλλαγές και βελτιώσεις θα έρθουν με τις νέες εκδόσεις firmware που ετοιμάζει το τεχνικό τμήμα της COSMOTE TV. Αλλαγές που θα κάνουν και πιο εύκολη και ευχάριστη την πλοήγηση στα μενού της υπηρεσίας, ενώ θα διορθώσουν και κάποια προβλήματα όπως αυτό με τη μη απενεργοποίηση του HDR.

Τέλος, θα προστεθεί και η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας Amazon Prime σε εμφανές σημείο στα μενού προκειμένου όποιος συνδρομητής επιθυμεί, να τη δοκιμάσει, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά.

Digitaltvinfo.gr
Αυτό σημαίνει αυτόματη κατάργηση του cosmote tv go;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Digitaltvinfo.gr

Το λογικότερο με τις πενιχρές προγραμματιστικές γνώσεις που έχω είναι να διατεθεί το app πρώτα σε android tv άρα Sony. Με ποια λογική είναι πρώτα διαθέσιμη για Samsung που έχει διαφορετικό λειτουργικό είναι απορίας άξιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το λογικότερο με τις πενιχρές προγραμματιστικές γνώσεις που έχω είναι να διατεθεί το app πρώτα σε android tv άρα Sony. Με ποια λογική είναι πρώτα διαθέσιμη για Samsung που έχει διαφορετικό λειτουργικό είναι απορίας άξιο.
Είναι και θέμα μάρκετινγκ δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα ευκολίας προγραμματισμού οπότε πιο λογικό είναι να μπει στις samsung πρώτα και μετά στις υπόλοιπες.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Είναι και θέμα μάρκετινγκ δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα ευκολίας προγραμματισμού οπότε πιο λογικό είναι να μπει στις samsung πρώτα και μετά στις υπόλοιπες.

Σαφώς οι τηλεοράσεις Samsung είναι πολύ περισσότερες από τις Sony απλά μου φαίνεται πιο εύκολη η μετατροπή από Adnroid Mobile σε Android TV. Να μου πεις βέβαια και η Euroleague TV για Mobile έχει ενώ δεν έχει για Android TV, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο απλή η μετατροπή όσο ακούγεται σε εμένα τον άσχετο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σαφώς οι τηλεοράσεις Samsung είναι πολύ περισσότερες από τις Sony απλά μου φαίνεται πιο εύκολη η μετατροπή από Adnroid Mobile σε Android TV. Να μου πεις βέβαια και η Euroleague TV για Mobile έχει ενώ δεν έχει για Android TV, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο απλή η μετατροπή όσο ακούγεται σε εμένα τον άσχετο.
Είναι πράγματι πιο εύκολο να γίνει σε Android tv αλλά είναι εμπορικό το θέμα για αυτό

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το καλό νέο ειναι οτι απλά θα βγει η εφαρμογή τέλος μήνα. Το κακό νέο ειναι οτι ως sony fun, πρεπει να περιμένω...

Ma το app για τις sony ειναι ετοιμο,ειναι αυτο που εχει το box δεν χρειάζεται μετατροπή τουλαχιστον για τις sony που φορανε android tv λειτουργικο,τωρα γιατι δεν το δινουν αυτοι ξερουν

Ma το app για τις sony ειναι ετοιμο,ειναι αυτο που εχει το box δεν χρειάζεται μετατροπή τουλαχιστον για τις sony που φορανε android tv λειτουργικο,τωρα γιατι δεν το δινουν αυτοι ξερουν
Ασφαλώς και χρειάζεται αρκετές μετατροπές. Άλλο το περιβάλλον χρήστη για οθόνες διαγωνίων λίγων ιντσών βασισμένο στην αφή και άλλο αυτό που είναι σχεδιασμένο για χρήση από τα 2+μέτρα με χειριστήριο. Δεν το γράφουν από την αρχή προφανώς, αλλά δεν είναι και έτοιμο.

Συνδρομητής Cosmote TV μέσω δορυφόρου Full pack μετά από επικοινωνία με το 13888:
1) Migration στο ΟΤΤ γίνεται με 28 ευρώ το χρόνο με δέσμευση για 1 έτος
2) Εγκατάσταση εφαρμογής σε 4 συσκευές - 2 βλέπουν ταυτόχρονα
3) Περιορισμοί:
α) Δεν γίνεται να βλέπουμε ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια (κι ας είναι διαφορετικό κανάλι)
β) Επίγεια δεν υπάρχουν καθώς και κάποια δημοσιογραφικά κανάλια

Το σκέφτομαι καθώς το TV είναι στα 25 ευρώ το μήνα και με ταυτόχρονη θέαση δορυφορικού / Cosmote TV χωρίς περιορισμούς στη θέαση των αθλητικών.

Δεν ξέρω αν αξίζει μόνο για το 4Κ.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Συνδρομητής Cosmote TV μέσω δορυφόρου Full pack μετά από επικοινωνία με το 13888:
3) Περιορισμοί:
α) Δεν γίνεται να βλέπουμε ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια (κι ας είναι διαφορετικό κανάλι)

Το σκέφτομαι καθώς το TV είναι στα 25 ευρώ το μήνα και με ταυτόχρονη θέαση δορυφορικού / Cosmote TV χωρίς περιορισμούς στη θέαση των αθλητικών.

Τα επίγεια υπάρχουν άλλα πρέπει να γίνει η σάρωση μέσω του live channels και όχι του cosmote tv app

3) Περιορισμοί:

Υπομονή θα αναγκαστούν να δώσουν το app όταν θα πάψει να δουλεύει λόγω iOS ή android.

Υπομονή θα αναγκαστούν να δώσουν το app όταν θα πάψει να δουλεύει λόγω iOS ή android.
Σε βλέπω να περιμένεις άσκοπα. Αφού είναι πολιτική της εταιρείας με τη δικαιολογία της πειρατείας, πολύ δύσκολα να αλλάξει.

Το συμβόλαιο μου λήγει σε ένα χρόνο από τώρα, κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, δεν έχω 4K tv και δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία είναι σε "διευρημένο" beta test και σε συνδιασμό με την είσοδο / άνοδο και άλλων παικτών θα αλλάξουν διάφορα πράγματα.

Ειδαμε διαφορες ;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

......κλειδωσαν" την δυνατοτητα να βλεπεις ταυτοχρονα και στις 4 συσκευες σου δημιουργωντας διαφορετικα προφιλ χρηστων, ορισμενοι ειχαν εντοπισει αυτο το σφαλμα της υπηρεσιας..

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τα επίγεια υπάρχουν άλλα πρέπει να γίνει η σάρωση μέσω του live channels και όχι του cosmote tv app

Πως γίνεται αυτό?
Γιατί ούτε κι εγώ τα βρήκα!!

Υ.Γ. Πως γίνεται αναβάθμιση των εφαρμογών?

Πας μέσω κινητού στο γκουγκλ και γράφεις live channels apk σου βγάζει σε ποια συσκευή είναι συμβατό στο play store πατάς εκεί που λέει kaon για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και φυσικά αφού έχεις συνδέσει την κεραία μόλις κατέβει το ανοίγεις και ξεκινάει η σάρωση.
Για τις αναβαθμίσεις πας στο play store - >οι εφαρμογές μου και εκεί σου έχει τις διαθέσιμες ενημερώσεις