Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν περιμένετε να ενημερωθείτε από τον Θανο... καληνύχτα. Ο τύπος είναι ο ορισμός του τρολ. Διαφημίζει που πληρώνει λιγότερα σε παράνομο σέρβερ κι έχει όλα τα κανάλια, μας λέει ποσό καλυτερη εικόνα έχει η cosmote από την νόβα στην ott πλατφόρμα όταν φυσικά η νόβα δεν έχει τέτοια υπηρεσία, και τώρα μας λέει ότι θα έχει χρέωση όταν η ίδια η cosmote έχει πει ότι θα αντικαταστήσει το go δωρεάν. Απλά μην ασχολείστε.

Η μετάβαση στο Go για τους δορυφορικούς δεν θα έχει χρέωση. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα έχουν πρόσβαση και στην εφαρμογή για τις Smart TVs ή μόνο μέσω smartphones & tablets (και πιθανώς υπολογιστών). Σε κάθε περίπτωση απέχουμε ακόμα 1-3 μήνες. Δεν έχω inside info, προσπαθώ να «ζυγίσω» όλα αυτά που διαβάζω.

Επίσης κάτι αλλο πολυ βασικό ειναι αν η μετάβαση θα ακολουθεί τα μέχρι τώρα ισχύοντα, δηλαδή αν είσαι συνδρομητής full pack μέσω δορυφόρου θα έχεις πρόσβαση στο OTT full pack η θα σε πετάξουν σε κανα mini start πακέτο και αν θες και full αθλητικά δώσε κανα 10 ευρώ εχτρα το μήνα!! Τα έχουμε δει ξανά αυτά στο παρελθόν.

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι συνδρομητης στο δορυφορικο πακετο και μετα απο επικοινωνια που ειχα χθες μεσω Φ.Β. Σημερα ελαβα το μηνυμα οτι μπορω να εχω για 3 μηνες δωρεαν την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Στην Samsung που εχω εχει εμφανιστει η εφαρμογη σε Beta Version οπως γραφει, αλλα προσπαθω να συνδεθω και δεν δουλευει, μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Ευχαριστω πολυ!!!

Καλύτερα να μιλήσεις με το 13888 γιατί μπορεί η ενεργοποίηση να μην εχει γίνει σωστά και για αυτό να έχεις πρόβλημα.

και εγω απο κινητο που εχω μπει το βλεπω μεσα αλλα εαν πας να το ανοιξεις παιζει?
Επισης σε Login απο υπολογιστη δεν το εχει .
Σε τι συσκευη το χρησιμοποιεις?

Έχω το box της COSMOTE με entry pack ,και λόγο ότι έχω δορυφορικό πήρα 3 μήνες δωρεάν , στο login βάζω το Demo τρίμηνο και παίζει κανονικά και το 4K

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν περιμένετε να ενημερωθείτε από τον Θανο... καληνύχτα. Ο τύπος είναι ο ορισμός του τρολ. Διαφημίζει που πληρώνει λιγότερα σε παράνομο σέρβερ κι έχει όλα τα κανάλια, μας λέει ποσό καλυτερη εικόνα έχει η cosmote από την νόβα στην ott πλατφόρμα όταν φυσικά η νόβα δεν έχει τέτοια υπηρεσία, και τώρα μας λέει ότι θα έχει χρέωση όταν η ίδια η cosmote έχει πει ότι θα αντικαταστήσει το go δωρεάν. Απλά μην ασχολείστε.

...ορισμενοι , θυμωνουν κιολας.....λες και η κοσμοτε ειναι υποχρεωμενη να αναπροσαρμοζει την τιμολογιακη της πολιτικη και υπηρεσιες της με οτι τους συμφερει.....και μαλιστα αφηνουν υπονοουμενα οτι θα διαγραφουν απο συνδρομητες της κοσμοτε!!!

Έχω το box της COSMOTE με entry pack ,και λόγο ότι έχω δορυφορικό πήρα 3 μήνες δωρεάν , στο login βάζω το Demo τρίμηνο και παίζει κανονικά και το 4K

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλο αυτο. Σημερα παρελαβα το box για το ιδιο πακετο και θα κατσω να το σεταρω και εγω. Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση

Καλησπερα σε ολους. Γραφω ξανα για το προβλημα που εχω. Ειμαι συνδρομητης στο δορυφορικο πακετο και μετα απο επικοινωνια που ειχα χθες μεσω Φ.Β. Σημερα ελαβα το μηνυμα οτι μπορω να εχω για 3 μηνες δωρεαν την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Στο λαπτοπ που το δοκιμασα παιζει κανονικα, στην τηλεοραση Samsung ομως εχει εμφανιστει η εφαρμογη σε Beta Version αλλα προσπαθω να συνδεθω ,βγαζει το λογοτυπο της COSMOTE TV αλλα δεν κανει συνδεση. Η τηλεοραση ειναι του 2018 και ειδα οτι ειναι συμβατη με το App. Μηπως απεσυραν ξανα την εφαρμογη? σε αλλους δουλευει στην τηλεοραση τους? Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπερα σε ολους. Γραφω ξανα για το προβλημα που εχω. Ειμαι συνδρομητης στο δορυφορικο πακετο και μετα απο επικοινωνια που ειχα χθες μεσω Φ.Β. Σημερα ελαβα το μηνυμα οτι μπορω να εχω για 3 μηνες δωρεαν την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Στο λαπτοπ που το δοκιμασα παιζει κανονικα, στην τηλεοραση Samsung ομως εχει εμφανιστει η εφαρμογη σε Beta Version αλλα προσπαθω να συνδεθω ,βγαζει το λογοτυπο της COSMOTE TV αλλα δεν κανει συνδεση. Η τηλεοραση ειναι του 2018 και ειδα οτι ειναι συμβατη με το App. Μηπως απεσυραν ξανα την εφαρμογη? σε αλλους δουλευει στην τηλεοραση τους? Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω πολυ!!!

Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά του Smart Hub

Εχει ρωτήσει κανεις αν το trial των τριών μηνών υποστηρίζεται σε τηλεόραση η ειναι αυστηρά για tablet,laptop,κινητό τηλέφωνο μόνο ???

Εχει ρωτήσει κανεις αν το trial των τριών μηνών υποστηρίζεται σε τηλεόραση η ειναι αυστηρά για tablet,laptop,κινητό τηλέφωνο μόνο ???

Νομίζω πως έχεις δίκιο, σε τηλεοράσεις δεν θα "παίζει" !
Μόνο σε tablets , LapTops και κινητά !

Το είχε αναφέρει και η ioanna1978, post #1685

Άρα ο φίλος gagan1967 να μην πειράξει την τηλεόραση του.

Γειά σας και απι μένα!
Επειδή είμαι ήδη χρήστης του ΟΤΤ, γνωρίζει καποιπς φίλος να μου πει πόση ram - rom έχει το εν λόγω TV box?
Για να μη το φορτώσω με αφαρμογες και δεν "τρέχει" μετά

Εχω ανοιξει case στην Cosmote ακριβως γι'αυτο το θεμα εδω και μια βδομαδα και με εχουν ενημερωσει 2 φορες οτι το ψαχνουν. Οταν μιλησα μαζι τους και ΑΦΜ εδωσα (οποτε ειδαν τι εχω) και εξηγησα οτι ειμαι με το "δωρο" των 3μηνων κλπ και σε κανενα σημειο δε μου ανεφεραν οτι δεν το δικαιουμαι ως δορυφορικος με το δωρεαν. Δε ρωτησα βεβαια ξεκαθαρα αλλα οκ φανταζομαι οτι αν ισχυε κατι τετοιο θα το ηξεραν και θα μου το ειχαν πει.

Περιμένω το box. Έβαλα το cinema pack με τελική τιμή 56.90 και 100αρη Ίντερνετ. Για να δούμε!