οχι θα καθυστερησει και αν γινει θα υπαρχει χρεωση
και εγω απο κινητο που εχω μπει το βλεπω μεσα αλλα εαν πας να το ανοιξεις παιζει?
Επισης σε Login απο υπολογιστη δεν το εχει .
Σε τι συσκευη το χρησιμοποιεις?
Αν περιμένετε να ενημερωθείτε από τον Θανο... καληνύχτα. Ο τύπος είναι ο ορισμός του τρολ. Διαφημίζει που πληρώνει λιγότερα σε παράνομο σέρβερ κι έχει όλα τα κανάλια, μας λέει ποσό καλυτερη εικόνα έχει η cosmote από την νόβα στην ott πλατφόρμα όταν φυσικά η νόβα δεν έχει τέτοια υπηρεσία, και τώρα μας λέει ότι θα έχει χρέωση όταν η ίδια η cosmote έχει πει ότι θα αντικαταστήσει το go δωρεάν. Απλά μην ασχολείστε.
Έχω το box της COSMOTE με entry pack ,και λόγο ότι έχω δορυφορικό πήρα 3 μήνες δωρεάν , στο login βάζω το Demo τρίμηνο και παίζει κανονικά και το 4K
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα σε ολους. Γραφω ξανα για το προβλημα που εχω. Ειμαι συνδρομητης στο δορυφορικο πακετο και μετα απο επικοινωνια που ειχα χθες μεσω Φ.Β. Σημερα ελαβα το μηνυμα οτι μπορω να εχω για 3 μηνες δωρεαν την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Στο λαπτοπ που το δοκιμασα παιζει κανονικα, στην τηλεοραση Samsung ομως εχει εμφανιστει η εφαρμογη σε Beta Version αλλα προσπαθω να συνδεθω ,βγαζει το λογοτυπο της COSMOTE TV αλλα δεν κανει συνδεση. Η τηλεοραση ειναι του 2018 και ειδα οτι ειναι συμβατη με το App. Μηπως απεσυραν ξανα την εφαρμογη? σε αλλους δουλευει στην τηλεοραση τους? Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω πολυ!!!
Εχει ρωτήσει κανεις αν το trial των τριών μηνών υποστηρίζεται σε τηλεόραση η ειναι αυστηρά για tablet,laptop,κινητό τηλέφωνο μόνο ???
Εχει ρωτήσει κανεις αν το trial των τριών μηνών υποστηρίζεται σε τηλεόραση η ειναι αυστηρά για tablet,laptop,κινητό τηλέφωνο μόνο ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.