Έχει κάποιος υπ' όψη του, ποια είναι η φθηνότερη Samsung στις 50-55" που να εμφανίζει το Cosmote App;
Έχει κάποιος υπ' όψη του, ποια είναι η φθηνότερη Samsung στις 50-55" που να εμφανίζει το Cosmote App;
Έχω το box της COSMOTE με entry pack ,και λόγο ότι έχω δορυφορικό πήρα 3 μήνες δωρεάν , στο login βάζω το Demo τρίμηνο και παίζει κανονικά και το 4K
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το box το δίνουν όταν κάνουμε ετήσια σύνδεση .Φίλε το box σου το έδωσαν δωρεάν
Και αυτό ακριβώς με σένα θέλω να κανω
Φίλε το box σου το έδωσαν δωρεάν
Και αυτό ακριβώς με σένα θέλω να κανω
Άρα στο Sports Pack συμφέρει να πάει κανείς στο 6μηνο πακέτο γιατί θα του έρθει 18 αντί για 19 το μήνα στο ετήσιο;
Καλησπερα σε ολους. Καταρχην ευχαριστω το φιλο Didimos GR για την βοηθεια. Απο σημερα το πρωι μπορω να δω την νεα υπηρεσια που μου εδωσαν για 3 μηνες δωρεαν στην τηλεοραση Samsung . Ειδα το ποστ του Didimos GR που λεει οτι το trial των τριών μηνών σε τηλεοράσεις δεν θα "παίζει. Θελω να σας ενημερωσω οτι αυτη την στιγμη που σας γραφω βλεπω κανονικα σε live στο cosmote sport1 την εκπομπη λεπτο προς λεπτο, στην τηλεοραση μου. Αν το βλεπουν και αλλοι ας ενημερωσουν!!
Για εκκαθάριση της εφαρμογής αφού δεν σβήνεται πάμε και δεν φορτώνει σωστά.
Μενού
Υποστήριξη
Αυτοδιαγνωση
Διαχείριση συσκευών Tv
Εμφάνιση λίστας
COSMOTE
Προβολή λεπτομερειών
Εκκαθάριση δεδομένων
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
Μετά παίζει κανονικά.
Αυτο να υποθεσω ειναι στο tvbox ? γιατι στην εφαρμογη που εχω σε windows δεν υπαρχουν αυτα.
Στην TV δεν υπαρχει απολυτως τπτ εκτος του λογοτυπου, οτι κουμπι κι αν πατησω στο τηλεκοντρολ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.