Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχει κάποιος υπ' όψη του, ποια είναι η φθηνότερη Samsung στις 50-55" που να εμφανίζει το Cosmote App;

Έχω το box της COSMOTE με entry pack ,και λόγο ότι έχω δορυφορικό πήρα 3 μήνες δωρεάν , στο login βάζω το Demo τρίμηνο και παίζει κανονικά και το 4K

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε το box σου το έδωσαν δωρεάν
Και αυτό ακριβώς με σένα θέλω να κανω

Ερώτηση. Μπορώ να δώσω το ID στον αδερφό μου να μπαίνει; Μένει σε άλλο σπίτι από το δικό μου.

Φίλε το box σου το έδωσαν δωρεάν
Και αυτό ακριβώς με σένα θέλω να κανω
Το box το δίνουν όταν κάνουμε ετήσια σύνδεση .
fe59e7efe640abe4be010f1eed372a75.jpg
bf3dd96964517ca1b7cde2625b80eff2.jpg

Άρα στο Sports Pack συμφέρει να πάει κανείς στο 6μηνο πακέτο γιατί θα του έρθει 18 αντί για 19 το μήνα στο ετήσιο;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Άρα στο Sports Pack συμφέρει να πάει κανείς στο 6μηνο πακέτο γιατί θα του έρθει 18 αντί για 19 το μήνα στο ετήσιο;

To Sports pack 6μηνο ειναι mini pack και δεν εχει αποκωδικοποιητη στο πακετο ενω το αλλο με τα 19 ειναι με τον αποκωδικοποιητη

Καλησπερα σε ολους. Καταρχην ευχαριστω το φιλο Didimos GR για την βοηθεια. Απο σημερα το πρωι μπορω να δω την νεα υπηρεσια που μου εδωσαν για 3 μηνες δωρεαν στην τηλεοραση Samsung . Ειδα το ποστ του Didimos GR που λεει οτι το trial των τριών μηνών σε τηλεοράσεις δεν θα "παίζει. Θελω να σας ενημερωσω οτι αυτη την στιγμη που σας γραφω βλεπω κανονικα σε live στο cosmote sport1 την εκπομπη λεπτο προς λεπτο, στην τηλεοραση μου. Αν το βλεπουν και αλλοι ας ενημερωσουν!!

Καλησπερα σε ολους. Καταρχην ευχαριστω το φιλο Didimos GR για την βοηθεια. Απο σημερα το πρωι μπορω να δω την νεα υπηρεσια που μου εδωσαν για 3 μηνες δωρεαν στην τηλεοραση Samsung . Ειδα το ποστ του Didimos GR που λεει οτι το trial των τριών μηνών σε τηλεοράσεις δεν θα "παίζει. Θελω να σας ενημερωσω οτι αυτη την στιγμη που σας γραφω βλεπω κανονικα σε live στο cosmote sport1 την εκπομπη λεπτο προς λεπτο, στην τηλεοραση μου. Αν το βλεπουν και αλλοι ας ενημερωσουν!!

Τελικά έγινε με επαναφορά του Smart Hub ;

Οχι δεν εκανα επαναφορά του Smart Hub, απλως σημερα το μεσημερι που εκανα δοκιμη να δω ,χωρις να κανω κατι βλεπω κανονικα. Ευχαριστω και παλι,καλο βραδυ!!!

πόσο καιρό παίρνει από την αίτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τους δωρεάν μήνες για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία; Το πρωί που είχα συνομιλία μαζί τους μου είπαν ότι θα προωθηθεί το αίτημα μου αλλά ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ με το cosmote id μου

Καλησπερα φιλε chrispe . Εγω Τριτη απογευμα μιλησα μεσω Φ.Β. για να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία 3 μηνες δωρεαν, και την αλλη μερα το πρωι ειχα μηνυμα στο κινητο να βαλω το COSMOTE id για να μπορω να δω. Πρωτα ειδα στο λαπτοπ μου και οπως γραφω ποιο πανω απο σημερα βλεπω και στην τηλεοραση.

Για εκκαθάριση της εφαρμογής αφού δεν σβήνεται πάμε και δεν φορτώνει σωστά.

Μενού
Υποστήριξη
Αυτοδιαγνωση
Διαχείριση συσκευών Tv
Εμφάνιση λίστας
COSMOTE
Προβολή λεπτομερειών
Εκκαθάριση δεδομένων
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Μετά παίζει κανονικά.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για εκκαθάριση της εφαρμογής αφού δεν σβήνεται πάμε και δεν φορτώνει σωστά.

Μενού
Υποστήριξη
Αυτοδιαγνωση
Διαχείριση συσκευών Tv
Εμφάνιση λίστας
COSMOTE
Προβολή λεπτομερειών
Εκκαθάριση δεδομένων
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Μετά παίζει κανονικά.

Αυτο να υποθεσω ειναι στο tvbox ? γιατι στην εφαρμογη που εχω σε windows δεν υπαρχουν αυτα.
Στην TV δεν υπαρχει απολυτως τπτ εκτος του λογοτυπου, οτι κουμπι κι αν πατησω στο τηλεκοντρολ.

Αυτο να υποθεσω ειναι στο tvbox ? γιατι στην εφαρμογη που εχω σε windows δεν υπαρχουν αυτα.
Στην TV δεν υπαρχει απολυτως τπτ εκτος του λογοτυπου, οτι κουμπι κι αν πατησω στο τηλεκοντρολ.

Είναι για την τηλεόραση μόνο . Για υπολογιστή αν υπάρχει σε εφαρμογή δοκίμασε με revo uninstaller και βαθειά απεγκατάσταση σβήνοντας όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Καλημέρα φίλτατε.

Συνδέθηκα και εγώ και ο Αδερφος μου που το χάρισα τον κωδικό. Όλα καλά μέχρι στιγμής υπάρχει λίγο lag η αλήθεια είναι.