Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εικόνα Κρύσταλλο η εικόνα στο ντέρμπι , τσέκαρε την σύνδεση σου διότι εάν κατεβάζεις εκεί την ώρα το bitrate θα σου πεσει αναμενομενο.
Αυτό είδα και εγώ που έβλεπα το ντέρμπι σε 4Κ χθες ότι η εικόνα είναι κρύσταλλο. Επειδή είχαμε πάρα πολλά χρόνια νόβα και μετέπειτα για λιγο καιρό cosmote tv δορυφόρο, η εικόνα του OTT είναι κλάσης ανώτερη και απο την δορυφορική της νόβα και της cosmote tv και δεν το έχω δοκιμάσει σε 1 τηλεόραση να πω εντάξει αλλά ήδη έχει δοκιμαστεί σε 4 εκ των όποιον οι 2 HD ready η μία 4Κ και η άλλη full HD. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό και μια υπηρεσία, που παρότι έχει τα μειονεκτήματα της, είναι καλό δουλεμένη και τα αξίζει τα λεφτά της. Μετά από 1 βδομάδα και κάτι δεν νιώθω καθόλου μετανιωμένος, ήταν πολύ έξυπνη κίνηση και πολύ βολική κιόλας.

ΥΓ: όσοι έχουν σχετικά αργή σύνδεση στο διαδίκτυο ή εκείνη την ώρα το φορτώνουν σε σημείο που το δίκτυο να σέρνεται, μην περιμένουν ότι θα αποδίδει το ίδιο, πράγμα το οποίο είναι πολύ λογικό.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Το hdr είναι ενεργό από τη στιγμή που ανοίγει το box. Είναι ενεργό και στα menu του box και όχι μόνο μέσα στην εφαρμογή cosmote tv. Ρύθμιση για hdr δεν υπάρχει στη συσκευή. Κλείνοντας το hdr από την τηλεόραση όλα τα μενού και τα κανάλια γίνονται ένα άσπρο ξέπλυμα. Συνεπώς μόνο με το hdr στο on/auto είναι ανεκτή η κατάσταση αν και προφανώς η εικόνα δεν είναι σωστή. Το hdr θα έπρεπε να ενεργοποιείται μόνο αν υπάρχει αντίστοιχο native περιεχόμενο, όπως στο netflix για παράδειγμα. Το θέμα πρέπει να διορθωθεί άμεσα.
Για το συγκεκριμένο θέμα έχετε άποψη;

Για το συγκεκριμένο θέμα έχετε άποψη;

Ισχύει. Πρέπει να αλλάξει. Πέρα από το ότι δεν είναι καλό για την τηλεόραση όλη την ώρα να είναι σε hdr, χειρότερη κάνει τη θέαση μη hdr περιεχομένου. Ο φίλος μου μάλιστα δεν μπορεί να κλείσει την επιλογή ΟΥΤΕ από το μενού της τηλεόρασής του (εννοείται ούτε απο το box). Λογικά ήταν παράβλεψή τους, μία ακόμα και θα το αλλάξουν. Το ντέρμπι όμως χτες πρέπει να ήταν καλύτερο με hdr ενεργοποιημένο εφόσον ήταν πραγματικό 4k. Δεν έχω άποψη όμως διότι το είδα στο σπίτι μου από αλλού.
Επίσης άσχετο, αλλά όσοι έχετε vdsl είστε πολύ τυχεροί, μην το θεωρείτε δεδομένο, σκεφτείτε και εμάς από πόσες υπηρεσίες αποκλειόμαστε επειδή δεν είμαστε αντίστοιχα προνομιούχοι. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΤΕ OTT ΑΠΟ SPEEDBOOSTER!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

αυτο που λες δε στεκει...τι να σκεφτω δηλαδη..καταρχην ειναι κινητο δεν ειναι τηλεοραση..και στο ταμπλετ πως πιανει ολη την οθονη;δηλαδη το ταμπλετ ειναι 16 προς 9;το bs player και το youtube υποστηριζει πληρη οθονη κανονικα

Ναι αλλά μια χαρά σου κάνουν μήνυση και αγωγή και πρόστιμο αν θέλουν. Θεωρείται όμως παραβίαση των κανονισμών της εταιρείας που προστατεύονται νομικά. Αν θέλουν να σε κυνηγήσουν θα το κάνουν. Μια συμβουλή μη προσπαθήσεις να το παίξεις έξυπνος απέναντι σε εταιρία.
Μήνυση μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε στον οποιονδήποτε. Τι θα κανω, θα φοβηθω;
Ας έρθει και θα πέσει πολύ γέλιο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

αυτο που λες δε στεκει...τι να σκεφτω δηλαδη..καταρχην ειναι κινητο δεν ειναι τηλεοραση..και στο ταμπλετ πως πιανει ολη την οθονη;δηλαδη το ταμπλετ ειναι 16 προς 9;το bs player και το youtube υποστηριζει πληρη οθονη κανονικα

Πολλα tablets εχουνε αναλογια πιο κοντα σε 4:3 παρα σε 16:9. Οποτε τις μπαρες δεν τις αποφευγεις.

Αλήθεια πόσα GB ξοδεύονται εάν κάποιος θέλει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή μια ταινία σε 4G?
Γνωρίζει κανείς?

Υ.Γ. Λέτε να ζήτησε ο manager του OTE από τον Mητσοτάκη την αύξηση των GB??
Ελλάδα είναι και όλα γίνονται....

Με Vodafone μου έτρωγε κάτι παραπάνω από 1GB (χωρίς το ημίχρονο). Άλλη συμπίεση βέβαια η κάθε εταιρεία.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αυτό είδα και εγώ που έβλεπα το ντέρμπι σε 4Κ χθες ότι η εικόνα είναι κρύσταλλο. Επειδή είχαμε πάρα πολλά χρόνια νόβα και μετέπειτα για λιγο καιρό cosmote tv δορυφόρο, η εικόνα του OTT είναι κλάσης ανώτερη και απο την δορυφορική της νόβα και της cosmote tv και δεν το έχω δοκιμάσει σε 1 τηλεόραση να πω εντάξει αλλά ήδη έχει δοκιμαστεί σε 4 εκ των όποιον οι 2 HD ready η μία 4Κ και η άλλη full HD. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό και μια υπηρεσία, που παρότι έχει τα μειονεκτήματα της, είναι καλό δουλεμένη και τα αξίζει τα λεφτά της. Μετά από 1 βδομάδα και κάτι δεν νιώθω καθόλου μετανιωμένος, ήταν πολύ έξυπνη κίνηση και πολύ βολική κιόλας.

ΥΓ: όσοι έχουν σχετικά αργή σύνδεση στο διαδίκτυο ή εκείνη την ώρα το φορτώνουν σε σημείο που το δίκτυο να σέρνεται, μην περιμένουν ότι θα αποδίδει το ίδιο, πράγμα το οποίο είναι πολύ λογικό.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ισχύει όντως κλάσεις αναωτερο από δορυφορικό Nova και Cosmote

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η τηλεόραση εκπέμπει σε σήμα 16:9.
Σε οποιαδήποτε άλλη αναλογία το full screen που προσπαθείς να επιτύχεις σου κόβει πληροφορία. Δηλαδή σου κόβει εικόνα για να χωρέσει στις δικές σου αναλογίες οθόνης. Μόνο οι οθόνες τηλεφώνων η ταμπλετ που είναι 16:9 μπορούν να παίξουν εντελώς full screen χωρίς να κόψουν εικόνα. Το κατάλαβες τώρα;

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκτος από κλάσεις ανώτερο-εκπληκτικό k πέφτουν σαγόνια καλο ήταν να μάθουμε k το bitrate τις super ουάου υπηρεσίας του οτε. Μου κάνει εντύπωση ότι ήρθε πρώτη φορα στο χωριο μας 4k κανάλι και δεν ξέρουμε σε τι bitrate παίζει
Οπως μου κάνει εντύπωση ότι οποιος μίλησε για μέτρια εικόνα μάλλον έχει αργή σύνδεση η κάτι κάνει λάθος. Λες k πρέπει να έχεις 10 πτυχία για να ξέρεις ότι δεν πρέπει να κατεβάζεις συγχρόνως 5 torent
Ας μάθουμε λοιπόν το bitrate, είναι 30mbps, 40mbps, όχι τίποτα άλλο, αλλα να ξέρουμε πόσες κλάσεις ανώτερο είναι από τα 10 mbps που παίζουν τα Νοβασπορτ

με τα λεγομενα σας και 100 αρι συνδεση που εχω για να βλεπω κρυσταλλινη εικονα μεσω ιντερνετ θα πρεπει να μην εχω παραλληλες συσκευες στο ιντερνετ.με 3 παιδια και μια γυναικα στο σπιτι ρε μαγκες πως θα γινει αυτο;δορυφορος και παλι δεν κανω το λαθος να το βγαλω

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

με τα λεγομενα σας και 100 αρι συνδεση που εχω για να βλεπω κρυσταλλινη εικονα μεσω ιντερνετ θα πρεπει να μην εχω παραλληλες συσκευες στο ιντερνετ.με 3 παιδια και μια γυναικα στο σπιτι ρε μαγκες πως θα γινει αυτο;δορυφορος και παλι δεν κανω το λαθος να το βγαλω

Καλημέρα,
Μια ερώτηση τι σύνδεση χρησιμοποιείς, ethernet, powerline ή WiFi?

Sent from my iPad using Tapatalk

Εκτος από κλάσεις ανώτερο-εκπληκτικό k πέφτουν σαγόνια καλο ήταν να μάθουμε k το bitrate τις super ουάου υπηρεσίας του οτε. Μου κάνει εντύπωση ότι ήρθε πρώτη φορα στο χωριο μας 4k κανάλι και δεν ξέρουμε σε τι bitrate παίζει
Οπως μου κάνει εντύπωση ότι οποιος μίλησε για μέτρια εικόνα μάλλον έχει αργή σύνδεση η κάτι κάνει λάθος. Λες k πρέπει να έχεις 10 πτυχία για να ξέρεις ότι δεν πρέπει να κατεβάζεις συγχρόνως 5 torent
Ας μάθουμε λοιπόν το bitrate, είναι 30mbps, 40mbps, όχι τίποτα άλλο, αλλα να ξέρουμε πόσες κλάσεις ανώτερο είναι από τα 10 mbps που παίζουν τα Νοβασπορτ
Δεν ειναι πανακια το bitrate.
Πρωτα πρεπει να δουμε τι κωδικοποιηση χρησιμοποιουν και μετα το bitrate.
Εδω το netflix εχει κρυσταλινο 4k με 10mbps.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

ναι φυσικα την κοβω και δεν ενοχλει καθολου..αυτο πρεπει να κανουν και στο playstore τα φιντανια της κοσμοτε.τους εχω στειλει ενα σωρο μηνυματα και 3 χρονια τωρα η ιδια απαντηση.."ειναι στα αμεσα μελλοντικα σχεδια μας"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

οτι και να χρησιμοποιω οταν εχω αρκετες συσκευες σπιτι η μο η λυση ειναι δορυφορος..ολα τα αλλα ειναι ονειρωξεις ορισμενων ειδημονων και πολυξερων..