Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT
ΥΓ: όσοι έχουν σχετικά αργή σύνδεση στο διαδίκτυο ή εκείνη την ώρα το φορτώνουν σε σημείο που το δίκτυο να σέρνεται, μην περιμένουν ότι θα αποδίδει το ίδιο, πράγμα το οποίο είναι πολύ λογικό.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Αυτό είδα και εγώ που έβλεπα το ντέρμπι σε 4Κ χθες ότι η εικόνα είναι κρύσταλλο. Επειδή είχαμε πάρα πολλά χρόνια νόβα και μετέπειτα για λιγο καιρό cosmote tv δορυφόρο, η εικόνα του OTT είναι κλάσης ανώτερη και απο την δορυφορική της νόβα και της cosmote tv και δεν το έχω δοκιμάσει σε 1 τηλεόραση να πω εντάξει αλλά ήδη έχει δοκιμαστεί σε 4 εκ των όποιον οι 2 HD ready η μία 4Κ και η άλλη full HD. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό και μια υπηρεσία, που παρότι έχει τα μειονεκτήματα της, είναι καλό δουλεμένη και τα αξίζει τα λεφτά της. Μετά από 1 βδομάδα και κάτι δεν νιώθω καθόλου μετανιωμένος, ήταν πολύ έξυπνη κίνηση και πολύ βολική κιόλας.Εικόνα Κρύσταλλο η εικόνα στο ντέρμπι , τσέκαρε την σύνδεση σου διότι εάν κατεβάζεις εκεί την ώρα το bitrate θα σου πεσει αναμενομενο.
ΥΓ: όσοι έχουν σχετικά αργή σύνδεση στο διαδίκτυο ή εκείνη την ώρα το φορτώνουν σε σημείο που το δίκτυο να σέρνεται, μην περιμένουν ότι θα αποδίδει το ίδιο, πράγμα το οποίο είναι πολύ λογικό.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk