Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στο νέο ΟΤΤ δεν υπάρχουν τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια και βλέπεις ένα άλλο είδος σύνθεσης τηλεόρασης
Δεν υπάρχουν σωστές οδηγίες στο κουτί (προχειρότητες....) παρά μόνο Πάρτο Φάτο!
Η ανάλυση 1080 στις σουπερ κινητές συσκευές διακόπτεται συνεχώς ενώ η 720 παίζει κανονικά.
Από το playstore δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλες εφαρμογές εκτός από αυτές που σου προτείνουν!
Δεν μπορώ να βρω οδηγίες να δω πως λειτουργεί το cromecaste...μπορείτε να βοηθήσετε εδώ?

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Από τη μια πλευρά μιλάμε επί το πλείστον για live περιεχόμενο και από την άλλη πλευρά μόνο για on demand. Το YouTube όπως και οι υπόλοιποι online player κάνουν επεξεργασία των βίντεο για να υποστηρίζουν πολλαπλές αναλύσεις και κάδρα. Δεν είναι όμως το ίδιο με το live που έχεις συγκεκριμένο source. Δεν θα φαινόταν καθόλου ωραίο. Το YouTube για να το πετύχει αυτό, κόβει τις μαύρες μπάρες στα βίντεο.

Το app για smart tv όταν βγει θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι συνδρομητές ott που βλέπουν μέσω box, οπότε να υπάρχει μ' αυτό τον τρόπο μια μορφή multiview;

...ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΑ και εγώ σήμερα στο κεντρικό κατάστημα της Κοσμοτέ (ο 3ος στην πόλη της Λάρισας, με ενημέρωσαν)....

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Η εικόνα στο box (σύνδεση vdsl50) ειναι εμφανώς καλύτερη από το δορυφορικό (συγκρινόμενη που παρακολούθησα σε φίλο)....
...κατά τα άλλα οι δυνατότητες όπως έχουν αναφερθεί προηγουμένως...

***Η ανάλυση 1080 σε ΙPHONE 8 PLUS συσκευή ΔΕΝ διακόπτεται καθόλου!!!

Γενικα η εικονα στο δορυφορικο cosmote ειναι χαλια ειδικα στα sports , λιγο καλυτερο στην nova επειδη ετυχε να ειμαι συνδρομητης και στα 2 ,και καμια σχεση με τα ξενα δορυφορικα sky uk, sky de.Για το box της cosmote θα δω οταν μας δωσουν και αν σε εμας που ειμαστε ηδη συνδρομητες.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

#ioanna1978 αυτός λέει ότι η εικόνα δορυφορικού Cosmote Tv είναι κλάσεις καλύτερη από της NOVA.... απάντησε εσύ που έχεις και τα δύο όπως εγώ....
Α όχι εγώ είδα την ανάρτηση περί δορυφόρου κ ίντερνετ. Δεν απάντησα σε αυτό που λες . Της Νόβα ήταν κ είναι καλύτερη σαφώς.

Παιδιά ασχέτως τι είναι το μέλλον κ αν οι προϋποθέσεις γι'αυτό υπάρχουν αυτή τη στιγμή η απλά προτρεχουνε δείτε το αντικειμενικά όσο μπορείτε. Σβήστε από το μυαλό σας τα πάντα κ πείτε μου πόσο άσχετο ακούγεται γενικώς ο συνδυασμός tv-internet. Προσοχή μιλάω μόνο για tv.

Σβήνω από το μυαλό μου (σχεδόν) τα πάντα και απαντώ: καθόλου άσχετο δεν ακούγεται, ούτε είναι.

η εικονα ατο ιντερνετ ειναι καλυτερη μονο οταν δεν εχεις αλλες συσκευες να τρεχουν ταυτοχρονα.πραμα που σπανια συμβαινει.συν το οτι ο δορυφορος προσφερει και αλλες υπηρεσιες π.χ εγγραφες με σκληρο δισκο replay tv οπως και ληψεις.και μην ξεχναμε και την υπηρεσια tv εξοχικο.οποτε το ζυγι γερνει προς δορυφορο οσο και αν χαλαει μερικους..

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

η εικονα ατο ιντερνετ ειναι καλυτερη μονο οταν δεν εχεις αλλες συσκευες να τρεχουν ταυτοχρονα.πραμα που σπανια συμβαινει.συν το οτι ο δορυφορος προσφερει και αλλες υπηρεσιες π.χ εγγραφες με σκληρο δισκο replay tv οπως και ληψεις.και μην ξεχναμε και την υπηρεσια tv εξοχικο.οποτε το ζυγι γερνει προς δορυφορο οσο και αν χαλαει μερικους..

1. H εικόνα είναι 1 επιπεδο καλυτερη από το δορυφορικο (ήδη είναι 10 συσκευες συνδεδεμενες -2ενσυρματα & 8 με wifi - στο ρουτερ που παρακολουθω!!!!!!)
2. Η εγγραφη σε σκληρο θα ενσωματωθει σε λιγο καιρο και το replay tv λειτουργει ηδη και στο OTT (Μόλις ''παίζει στο κινητο μου το Μπαγερν-Τοτεναμ, διεξηχθει ο αγώνας στις 11-12-2019'' !!!)
3.....μάλλον σε χαλάει πολύ ΕΣΕΝΑ (ΟΛΕΣ οι αποψεις ειναι ΣΕΒΑΣΤΕΣ, & οποιαδηποτε τεχνολογικο βημα αναπτυσσεται είναι προς όφελος του καταναλωτή, βέβαια οποιος θελει αγοραζει την εκαστοτε υπηρεσία και οποιος ΔΕΝ θελει, ΔΕΝ την αγοραζει)!!!

Πράγματι, τι κόλλημα κάποιοι με το δορυφορικό. Ψηφιακό stream το ένα και το άλλο. Οποίο έχει το μεγαλύτερο bit rate θα έχει και καλύτερη εικόνα. Αν έχεις και άλλες συσκευές στο δίκτυο (που τρώνε bandwidth), ή παίρνεις πιο γρήγορη γραμμή, η παίζεις με QoS. Έλεος πια.

Sent from my AGS2-L09 using Tapatalk