Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χρυσή Συμβουλή: Αν δεν έχετε πρόβλημα με το δορυφορικό μην κάνετε προς το παρόν καμία αλλαγή σε ΟΤΤ. Έχουν αναφερθεί δεκάδες προβλήματα πιο πάνω που ακόμη να τα διορθώσουν(είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν τα ξέρουν!).
Καλησπέρα & Χρόνια πολλά, φίλε έχεις απόλυτο δίκιο, είμαστε απλοί beta testers. προφανώς κ μπορούν κ το προιόν θα ωριμάσει σε δυο τρεις μήνες, απλά δεν ειναι ακόμα έτοιμο. Φυσικά κάποιοι εδώ μέσα, λες κ πληρώνονται από την cosmote, συνεχίζουν να υποστηρίζουν το αντίθετο. Εγώ ως ένας απλός πελάτης (ο οποίος έχει 6 κινητα cosmote σταθερό 200αρα γραμμή με δύο νούμερα κ cosmote tv δορυφορικό) , όσο κ να αναγνωρίζω την ανωτερότητα του οτε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οφείλω να πω τα κακώς κείμενα, με σκοπό να απολαμβάνω καλύτερες υπηρεσίες.

"Έφτασες το μέγιστο όριο αντικαταστάσεων

Μπορείς να αντικαταστήσεις τη συσκευή σου σε 8 μέρες"

Πλάκα έχουν εκεί στην cosmote...αρχίζουν και μου την δίνουν (Για να μην τους πω τι θα εισπράξουν σε 8)!!
Και γιατί να μην μπορώ να το κάνω άμεσα?????

PS Kapatsos έπρεπε να σε προσκηνούν και ν' αναβουν κανένα κεράκι στην υγειά σου!-bye-

Παιδια να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να βαλω το ott η ροη εικονας στα αθλητικα πως ειναι?Παιζει κανονικα ομαλα?Ειναι στα 50 fps?

Παιδια να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να βαλω το ott η ροη εικονας στα αθλητικα πως ειναι?Παιζει κανονικα ομαλα?Ειναι στα 50 fps?

Διάβασε 5-6 προηγουμενες σελίδες και βγαλε συμπερασμα μονος σου, δινοντας βαρυτητα σε αυτους που εχουν ηδη την υπηρεσια. Οι υπολοιποι απλα ''αμπελοσοφουν''.

Διάβασε 5-6 προηγουμενες σελίδες και βγαλε συμπερασμα μονος σου, δινοντας βαρυτητα σε αυτους που εχουν ηδη την υπηρεσια. Οι υπολοιποι απλα ''αμπελοσοφουν''.
Πάντως για να ειμαι ειλικρινής, στο ipad που έχω πάρει την μηνιαία συνδρομή mini ott παίζει χωρίς καμία διακοπή!!! κ σε σύνδεση με δεδομένα ακόμα, οχι μόνο με wifi (δοκιμή αρκετή ώρα λόγω της προσφοράς με απεριόριστα data). Αφού αγόρασα ήδη (κ αναμένω να παραλάβω) καλώδιο lightning σε hdmi για δοκιμή σε τηλεόραση.

Πάντως για να ειμαι ειλικρινής, στο ipad που έχω πάρει την μηνιαία συνδρομή mini ott παίζει χωρίς καμία διακοπή!!! κ σε σύνδεση με δεδομένα ακόμα, οχι μόνο με wifi (δοκιμή αρκετή ώρα λόγω της προσφοράς με απεριόριστα data). Αφού αγόρασα ήδη (κ αναμένω να παραλάβω) καλώδιο lightning σε hdmi για δοκιμή σε τηλεόραση.

Εγώ θα έλεγα αν δεν χρειάζεσαι το καλώδιο για άλλη δουλειά μην το πάρεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει

Δοκιμασα με wifi δεδομενα της vodafone και η ροη της εικονας ειχε προβλημα, με δεδομενα cosmote, η εικονα ειναι εκπληκτικη!!!
......και δεν ειναι θεμα δικτυου, διοτι στην περιοχη μου και οι 2 εταιρειες εχουν πληρη καλυψη, περαν του οτι ειμαι σε μεγαλο υψομετρο λογω πολυκατοικιας με απλετο οριζοντα.

Δοκιμασα με wifi δεδομενα της vodafone και η ροη της εικονας ειχε προβλημα, με δεδομενα cosmote, η εικονα ειναι εκπληκτικη!!!
......και δεν ειναι θεμα δικτυου, διοτι στην περιοχη μου και οι 2 εταιρειες εχουν πληρη καλυψη, περαν του οτι ειμαι σε μεγαλο υψομετρο λογω πολυκατοικιας με απλετο οριζοντα.

Μην παιρνεις κι ορκο, το οτι εχει πληρη καλυψη και φουλ σημα, αυτο δεν σημαινει οτι το δικτυο της Vodafone δεν εχει μπουκωσει.
Η Vodafone εχει peering agreement μεσω GR-IX με την Cosmote, οποτε το θεωρω πολυ απιθανο τα σπασιματα να οφειλεται σε ανεπαρκεια στην υποδομη της Cosmote.

Μην είσαι 100% σίγουρος για αυτό...
Δεν είναι πάντα καλό ο απλετος ορίζοντας μέσα στην πόλη... Μπορεί να έχεις άπειρες παρεμβολές ακόμα και από πιο μακρινούς σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, που έχουν υπολογιστεί να εκπέμπουν με μειωμένη ισχύ ωστε να μην πιάνουν μακριά, και να τύχει να είναι στην ίδια συχνότητα με κοντινό αναμεταδότη... Σπάνιο μεν, αλλά μου έχει τύχει σε πελάτη.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Εγώ θα έλεγα αν δεν χρειάζεσαι το καλώδιο για άλλη δουλειά μην το πάρεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει
ΤΟ θέλω κ γι α άλλη δουλειά, ειναι κ πανάκριβο ~45 ευρώ. Κάτι μου λέει ομως οτι θα παίξει...

Καλησπέρα κι από μένα συνδρομητής cosmote full δορυφορικού. Επειδή έχω διαβάσει το thread 2-3 φορές και άκρη δεν έβγαλα, έχει κάποιος την καλοσύνη να μου απαντήσει τα παρακάτω:

- σήμερα εγώ έχω δώσει το go στον πατέρα μου που παρακολουθεί από υπολογιστή κυρίως Αθλητικά. Αν κρατήσω το δορυφορικό, με την νέα εφαρμογή θα συνεχίσουμε και οι 2 να βλέπουμε ταυτόχρονα Αθλητικά?
- αν με το καλό βγει και η εφαρμογή για android tv και την βάλω στην τηλεόραση μου θα μπορώ όταν δεν βλέπει εκείνος να βλέπω μέσω του app της τηλεόρασης - με ενδιαφέρει κυρίως το 4κ.
- τέλος κατέβασα στο κινητό το νέο app αλλά δεν είδα πουθενά το 4κ κανάλι. Είναι μόνο για το box;

Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους

Μην παιρνεις κι ορκο, το οτι εχει πληρη καλυψη και φουλ σημα, αυτο δεν σημαινει οτι το δικτυο της Vodafone δεν εχει μπουκωσει.
Η Vodafone εχει peering agreement μεσω GR-IX με την Cosmote, οποτε το θεωρω πολυ απιθανο τα σπασιματα να οφειλεται σε ανεπαρκεια στην υποδομη της Cosmote.

Μην είσαι 100% σίγουρος για αυτό...
Δεν είναι πάντα καλό ο απλετος ορίζοντας μέσα στην πόλη... Μπορεί να έχεις άπειρες παρεμβολές ακόμα και από πιο μακρινούς σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, που έχουν υπολογιστεί να εκπέμπουν με μειωμένη ισχύ ωστε να μην πιάνουν μακριά, και να τύχει να είναι στην ίδια συχνότητα με κοντινό αναμεταδότη... Σπάνιο μεν, αλλά μου έχει τύχει σε πελάτη.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Καλημέρα.
Δεν αμφιβάλλω για τις απόψεις σας, δεν είμαι ειδικός σε τεχνικά θέματα κινητής τηλεφωνίας, απλά κατέγραψα και ανέφερα τις δοκιμές μου , σαν ένας απλός χρήστης. -bye-

Δεν έχω βάλει τα αθλητικά στο πακέτο για να τα δοκιμάσω κ αυτά με το tablet. Πάντως η εφαρμογή μου φαίνεται να ειναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτά που περιγράφουν οι φίλοι στο thread για το box. Η λογική όμως λέει οτι το stream source ειναι το ίδιο, άρα μήπως τα προβλήματα οφείλονται σε κακή σύνδεση wifi /δικτύου αποσυνδέσεων γραμμής κτλ? Από το tablet δυστυχώς δεν μπορώ να έχω άποψη για την ποιότητα γιατί μιλάμε για μικρή οθόνη , η ανάλυση του ειναι 1536 x 2048. Δεν γνωρίζω από αυτά, μπορεί να παίξει το συγκεκριμένο 4k πχ στα αθληιτικά?

Χάθηκα μέσα σε όλα τα σχόλια κλπ γι αυτο θα κανω 3 ερωτήσεις:
1) 12μηνη δέσμευση με Entry Pack (8 ) και το android box της Cosmote έχει άλλη χρέωση;
2) Στο (1) μετά μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιο απο τα minipack cinema or sports και να έχεις τα κανάλια στο box ή άκυρο; (προφανώς με την αντίστοιχη δέσμευση των minipack όχι 12μηνο)
3) Στο android box της cosmote γινεται να εγκατασταθεί το netflix (εχω ενεργή συνδρομή), έστω και με sideload?

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χάθηκα μέσα σε όλα τα σχόλια κλπ γι αυτο θα κανω 3 ερωτήσεις:
1) 12μηνη δέσμευση με Entry Pack (8 ) και το android box της Cosmote έχει άλλη χρέωση;
2) Στο (1) μετά μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιο απο τα minipack cinema or sports και να έχεις τα κανάλια στο box ή άκυρο; (προφανώς με την αντίστοιχη δέσμευση των minipack όχι 12μηνο)
3) Στο android box της cosmote γινεται να εγκατασταθεί το netflix (εχω ενεργή συνδρομή), έστω και με sideload?

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1. Οχι
2. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ναι δεν στο λεω με σιγουρια.
3. Με κολπάκια ναι, εγώ το έκανα

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα κι από μένα συνδρομητής cosmote full δορυφορικού. Πρόσφατα απέκτησα μια 4Κ τηλεόραση γνωρίζετε πότε θα είναι διαθέσιμη στο playstore το application για τις Android TVs??

Θα αργήσει μερικούς μήνες. Λογικά τον Φλεβάρη με Μάρτη αλλά μη το θεωρείς και δεδομένο.

Σύμφωνα και με τα λεγόμενά σας πιο πάνω αλλά και όσα ακούγονται στην πόλη μου τελευταία (λόγω μεγάλης προσέλευσης κόσμου - ΠΣΚ 100.000 άτομα καθημερινά) το δίκτυο της vodafone δείχνει μπουκωμένο (παρόλου που απέχω 10 μέτρα από το Καφαο,
και ίσως σ' αυτό να οφείλεται η χρονοκαθυστέρηση της ροής του νέου ott της cosmote σε 50/άρα σύνδεση (ethernet όχι δηλ. σε σύνδεση με WiFi)! Πρώτη πόλη 5G ready σύμφωνα με πρόσφατη διαφήμιση της vodafone!!!!:violent-smiley-030:
Πάντως τα προβλήματα ροής υπάρχουν σε όλα τα κανάλια.... (φαντάζομαι για την Αθήνα τι θα γίνεται...)

Λέτε να μας παρακολουθούν?
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Μόλις τελείωσα το παραπάνω μήνυμα μου, ήρθε email από την vodafone το οποίο αναφέρει:
"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυό μας, ενδέχεται να επηρεαστεί η υπηρεσία Τηλεφωνίας & ιντερνετ.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος"
Τεχνική Υποστήριξη της Vodafone!!
Απίστευτο ε??