Nέα Cosmote IP TV - OTT

Επειδή σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσω σε αγορά του ott, υποθέτω πως το μποξάκι με ένα χρόνο συβόλαιο δίνεται δωρέαν έτσι;

Επισης καποιος που εχει ηδη την υπηρεσια αυτη ή εχει βρει καποιο βιντεο μεσω internet μπορεί να ποσταρει πως δειχνει η εικονα στα αθλητικα καναλια δεν εχω δει καποιο δειγμα μεχρι τωρα. Η ροη δηλαδη ειναι παρεμφερη με αυτη του δορυφορου;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Επειδή σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσω σε αγορά του ott, υποθέτω πως το μποξάκι με ένα χρόνο συβόλαιο δίνεται δωρέαν έτσι;

Επισης καποιος που εχει ηδη την υπηρεσια αυτη ή εχει βρει καποιο βιντεο μεσω internet μπορεί να ποσταρει πως δειχνει η εικονα στα αθλητικα καναλια δεν εχω δει καποιο δειγμα μεχρι τωρα. Η ροη δηλαδη ειναι παρεμφερη με αυτη του δορυφορου;

Βρέθηκα εχθές στο goldenhall στο κατάστημα γερμανός. Το έχουν το boxaki της cosmote. Είδα live εικόνα. Το 4κsport δεν ήταν ενεργοποιημένο.Απο τα υπόλοιπα καναλια που πήρα μια γεύση νομίζω ότι πανω κάτω είναι ίδια με του δορυφόρου.Εγω προσωπικά περιμένω σε smart tv το app.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Βρέθηκα εχθές στο goldenhall στο κατάστημα γερμανός. Το έχουν το boxaki της cosmote. Είδα live εικόνα. Το 4κsport δεν ήταν ενεργοποιημένο.Απο τα υπόλοιπα καναλια που πήρα μια γεύση νομίζω ότι πανω κάτω είναι ίδια με του δορυφόρου.Εγω προσωπικά περιμένω σε smart tv το app.
Το Cosmote sport 4k λειτουργεί κανονικά εγω που εχω full pack μια χαρα μπορω να δω τουλάχιστον όταν έχει αγώνες

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ενεργοποίησα προχθές το sports pack συμβόλαιο με το android TV box δωρεάν σε γερμανό πήγα. Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία σε 30 λεπτά. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε Αλλά η ποινή αποχώρησης είναι πολύ μικρή.στους 2 πρώτους μήνες είναι 44 ευρω περιπου και μετα απο εκει παει στα 10 ευρώ στον τρίτο τέταρτο μήνα κτλ. Δεν ξέρω αν διάβασα καπου πριν και για την υπηρεσία replay tv που έχει που μπορείς να δεις σε όλα τα κανάλια που έχεις το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας.ειμαι αρκετά ευχαριστηνος από την εικόνα και την υπηρεσία γενικά. Ταινίες αγώνες σειρές.θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση έναν browser για ελεύθερη πλοήγησή. Ευχαριστώ πολυ

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα, σήμερα μου ενεργοποίησαν την υπηρεσία κ αύριο θα παραλάβω το android box. Μαλλον εν τέλει βιάστικα να πω καλά λόγια σε προηγούμενα post, διότι στα αθλητικά με 200άρα γραμμή (Cosmote φυσικά) κ καλό σήμα wifi σε iOS tablet έχω συνεχόμενα κολλήματα, σε ενοχλητικό βαθμό θα έλεγα. Στα ελληνικά κανάλια πχ σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα δεν αντιμετώπσα προβλήματα.

Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Βρίσκομαι εξωτερικό σε χώρα ευρ. Ένωσης όπου εδώ ο φίλος έχει δορυφορικό cosmote tv με τους κωδικούς του που χρησιμοποιούσε για go. Ξέρετε σε ποια ιστοσελίδα πρέπει να μπει για να ενεργοποιήσει το νέο ΟΤΤ? Είναι διαθέσιμο για σταθερό υπολογιστή? Τέλος μέχρι πόσες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν Εκτός του κεντρικού αποκωδικοποιητή? Ευχαριστώ!

χρονια πολλα κ καλη χρονια...εχω κοσμοτε τν φουλ πακ. Για το IP TV - OTT ειναι δωρεαν για μενα που ειμαι συνδρομητης αν το ζητησω η πρεπει να κανω εξτρα συνδρομη?

Ακόμα κανένα νεότερο για την ενσωμάτωση των συνδρομητών στην νέα εφαρμογή. Θα περιμένουμε να υπάρξει ενημέρωση.

Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Βρίσκομαι εξωτερικό σε χώρα ευρ. Ένωσης όπου εδώ ο φίλος έχει δορυφορικό cosmote tv με τους κωδικούς του που χρησιμοποιούσε για go. Ξέρετε σε ποια ιστοσελίδα πρέπει να μπει για να ενεργοποιήσει το νέο ΟΤΤ? Είναι διαθέσιμο για σταθερό υπολογιστή? Τέλος μέχρι πόσες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν Εκτός του κεντρικού αποκωδικοποιητή? Ευχαριστώ!

1. Την COSMOTE TV Over The Top (OTT) υπηρεσία μπορείς να την απολαύσεις:
Μέσα από το νέο Αndroid TV Box, ή
Μέσα από το app για smartphone/tablet και pc/laptop
Για να απολαμβάνεις την COSMOTE TV με όποιο τρόπο επιθυμείς, όπου και αν βρίσκεσαι με κοινό μενού σε όλες τις συσκευές, που σου προσφέρει ενιαία εμπειρίας θέασης από όπου και αν παρακολουθείς την υπηρεσία!

2.Η COSMOTE TV εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε 2 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε μία.
Με την προσθήκη του πακέτου επιπλέον συσκευών, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης σε έως 4 συσκευές και η ταυτόχρονη θέαση επιτρέπεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη.
Το πακέτο επιπλέον συσκευών διατίθεται με χρέωση 5 /μήνα ενώ για τις υπηρεσίες COSMOTE DP με TV και COSMOTE TV Over the Top πακέτα συμβολαίου θα διατίθεται δωρεάν έως το τέλος του 2020. Το πακέτο αυτό δεν είναι συμβατό με SPORTS Daily pass.

3. Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για την χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV Over The Top (OTT) ανά συσκευή μέσα από την ίδια την υπηρεσία επιλέγοντας από το μενού «Βοήθεια». Εναλλακτικά μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα https://www.cosmotetvott.gr/#!/home

1. Την COSMOTE TV Over The Top (OTT) υπηρεσία μπορείς να την απολαύσεις:
Μέσα από το νέο Αndroid TV Box, ή
Μέσα από το app για smartphone/tablet και pc/laptop
Για να απολαμβάνεις την COSMOTE TV με όποιο τρόπο επιθυμείς, όπου και αν βρίσκεσαι με κοινό μενού σε όλες τις συσκευές, που σου προσφέρει ενιαία εμπειρίας θέασης από όπου και αν παρακολουθείς την υπηρεσία!

2.Η COSMOTE TV εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε 2 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε μία.
Με την προσθήκη του πακέτου επιπλέον συσκευών, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης σε έως 4 συσκευές και η ταυτόχρονη θέαση επιτρέπεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη.
Το πακέτο επιπλέον συσκευών διατίθεται με χρέωση 5 /μήνα ενώ για τις υπηρεσίες COSMOTE DP με TV και COSMOTE TV Over the Top πακέτα συμβολαίου θα διατίθεται δωρεάν έως το τέλος του 2020. Το πακέτο αυτό δεν είναι συμβατό με SPORTS Daily pass.

3. Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για την χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV Over The Top (OTT) ανά συσκευή μέσα από την ίδια την υπηρεσία επιλέγοντας από το μενού «Βοήθεια». Εναλλακτικά μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα https://www.cosmotetvott.gr/#!/home
ok σε ευχαριστώ πολύ. Απλά κάπου είχα διαβάσει ότι από σταθερό μπαίνεις σε συγκεκριμένο σάιτ όπως ήταν το go όπου απλά είχες κατεβάσει τον player. Τώρα εσύ που λες ότι κ εκεί είναι app από το store. Τώρα για τις έξτρα συσκευές ξέρεις ενεργοποιούνται από το account μας στην cosmote όπως επίσης ήταν έτσι στο go? Tο έχει κάνει κανείς?

Καλησπέρα, το παρέλαβα κτλ,, παίζει κανονικά. Γνωρίζεται μήπως πως μπορώ να σκανάρω τα επίγεια κανάλια? κ σε ποιο menu θα εμφανιστούν?

Δεν το έχω, αλλά όπως έχει αναφερθεί, μέσω της εφαρμογής live channels.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν από 2 μέρες έλαβα το Amazon Cube fire tv box!
Δείτε στο Youtube και συγκρίνετε από μόνοι σας τι δίνουν οι Γερμανοί σε TV BOX (ποιότητα κατασκευής-τεχνολογικής απόδοσης κουτιού) με φτηνότερη συνδρομή στο Prime και τι η Cosmote TV σε ΜΑΠΑ ΒΟΧ με ακριβότερη συνδρομή!!
Όλα μέσα σ' αυτό έτοιμα + Disney + Apple+ κλπ.
Κατά τ' άλλα όλα καλά στην Γκατζολία - Ουζμπεκιστάν (τι με φταίει κι αυτό)??

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάνεις τελείως λάθος και άστοχες συγκρίσεις. Η Amazon είναι πολυεθνική εταιρεία και η Cosmote θυγατρική της Deutsche Telekom. Φυσικά δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις την νέα OTT πλατφόρμα.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάνεις τελείως λάθος και άστοχες συγκρίσεις. Η Amazon είναι πολυεθνική εταιρεία και η Cosmote θυγατρική της Deutsche Telekom. Φυσικά δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις την νέα OTT πλατφόρμα.

Α έτσι εε?? Το φταίξιμο είναι στις ετειρικές συνθέσεις ή στις κατασκευαστικές αστοχίες που δέχονται εδώ στην Ελλάδα?
Μου εξηγείς το απλό γεγονός ότι στο ίδιο δίκτυο (σε σύνδεση ethernet) internet έχω συνδέσει και το ένα και το άλλο.
Το μεν Γερμανικό δουλεύει απρόσκοπτα και κάνει τα πάντα, το ελληνικό πάει αργά στο menu και οι ταινίες, οι σειρές κ.λ.π. κομπιάζουν??
Να γράψω και για άλλα κατασκευαστικά?
Στο δεύτερο σκέλος της απάντησής σου έχεις απόλυτα δίκαιο! Πίστευα ότι δεν θα μου έρθει το boxακι από το εξωτερικό και βιάστηκα να....