Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όταν τους πάρεις τηλέφωνο, μετά τα πρώτα τυπικά μπλα μπλα, σου λέει μετά ότι ο χρόνος αναμονής είναι... Τόσα λεπτά και σου λένε ότι αν δεν θες να περιμένεις, να σε πάρουν αυτοί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν τους πάρεις τηλέφωνο, μετά τα πρώτα τυπικά μπλα μπλα, σου λέει μετά ότι ο χρόνος αναμονής είναι... Τόσα λεπτά και σου λένε ότι αν δεν θες να περιμένεις, να σε πάρουν αυτοί.

Χεχεχε. Αυτο το ειχα ξεχασει οτι παιζει κι ετσι. Thnx φιλε μου θα το κανω αυριο. ;-)

Arsenal Leeds κύπελλο Αγγλίας στο one. Κίνηση σπαστη όπως και στα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια. Πρέπει να το δει η Cosmote. Έχω δοκιμάσει όλες της ρυθμίσεις κίνησης της tv. Τα ίδια παντού. Τα κανάλια της Cosmote κανένα πρόβλημα κίνησης

Ετσι σπαστη οπως την περιγραφεις ειναι η κινηση στο οτε γκο σε tv box καιρο τωρα .συμβαινει ομως σε ολα τα καναλια.περιμενα στο δικο τους box να το χουν διορθωσει

Στα ελληνικά κανάλια προς το παρών δεν εχω κανένα θέμα με τη κίνηση, όσες φορές το δοκίμασα τον δεκτή προσωπικά, με 100αρα Vodafone γραμμή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Όντως υπάρχει θέμα με την κίνηση στα ελληνικά κανάλια, απλά φάνηκε περισσότερο τώρα με το ποδόσφαιρο στο one. Δεν είναι θέμα ταχύτητας ίντερνετ. Υπάρχει και το θέμα με το hdr, το οποίο είναι το βασικότερο πρόβλημα από άποψη εικόνας.

Εγώ πάντως το θέμα του HDR το έλυσα ενεργοποιώντας το HDR10 στο μενού της TV μου (Sony XF9005) και η εικόνα είναι άψογη. Βέβαια δεν έχουν όλες οι τηλεοράσεις τη δυνατότητα να δείξουν HDR περιεχόμενο σωστά οπότε πρέπει η Cosmote να δώσει οπωσδήποτε τη δυνατότητα απενεργοποίησής του.

Ισως και λογω της απεργιας αλλα σημερα που δοκιμασα να παρω και αφου περασα απο τα τυπικα μπλα μπλα και περιμενα να ακουσω αυτο ακριβως ακους το εξης: Ολες οι γραμμες ειναι κατειλλημενες, παρακαλω καλεστε αργοτερα!!!

Μίλησα σήμερα και με το τεχνικό αλλά και με το εμπορικό τμήμα, και με
ενημέρωσαν ότι στους συνδρομητές δορυφορικού πακέτου δεν θα δωθεί η υπηρεσία ΟΤΤ στο application σε ταμπλέτες και στη smart TV όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Για να την αποκτήσω θα πρέπει να πληρώσω έξτρα για το πακέτο είτε να καταργήσω το δορυφορικό η να έχω και τα 2 μαζί. Με τις τραγικές ταχύτητες που υπάρχουν δεν νομίζω να κάνω την μετάβαση. Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον η υπηρεσία στην smart tv και σε ταμπλέτες θα ήταν διαθέσιμες free. Επίσης το τεχνικό τμήμα μου είπε ότι θα καταργηθεί το on the go κάποια στιγμή στο εμπορικό ότι δεν θα καταργηθεί....... μπερδεμένα πράγματα

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μίλησα σήμερα και με το τεχνικό αλλά και με το εμπορικό τμήμα, και με
ενημέρωσαν ότι στους συνδρομητές δορυφορικού πακέτου δεν θα δωθεί η υπηρεσία ΟΤΤ στο application σε ταμπλέτες και στη smart TV όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Για να την αποκτήσω θα πρέπει να πληρώσω έξτρα για το πακέτο είτε να καταργήσω το δορυφορικό η να έχω και τα 2 μαζί. Με τις τραγικές ταχύτητες που υπάρχουν δεν νομίζω να κάνω την μετάβαση. Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον η υπηρεσία στην smart tv και σε ταμπλέτες θα ήταν διαθέσιμες free. Επίσης το τεχνικό τμήμα μου είπε ότι θα καταργηθεί το on the go κάποια στιγμή στο εμπορικό ότι δεν θα καταργηθεί....... μπερδεμένα πράγματα

Εχεις συμβολαιο δορυφορικο σε ισχυ μηπως? Αν ναι εμαθες αν γινεται να γινει αλλαγη απο δορυφορικο σε ΟΤΤ χωρις πεναλτι?

Το συμβόλαιο τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2020, μου είπαν ότι η θα πάρεις την υπηρεσία και θα καταργήσεις το δορυφορικό ή θα τα έχεις και τα 2 μαζί. Εμπορικό φάουλ για τους υφιστάμενους συνδρομητές, γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στην OTT τουλάχιστον από την ταμπλέτα η την smart tv ??

Προφανώς γιατί η OTT υπηρεσία κοστίζει περισσότερο και σου επιβάλουν καπέλο.

Το συμβόλαιο τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2020, μου είπαν ότι η θα πάρεις την υπηρεσία και θα καταργήσεις το δορυφορικό ή θα τα έχεις και τα 2 μαζί. Εμπορικό φάουλ για τους υφιστάμενους συνδρομητές, γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στην OTT τουλάχιστον από την ταμπλέτα η την smart tv ??

Σου ειπαν μηπως και αν θα πρεπει να πληρωσεις πεναλτι σε περιπτωση καταργησης του δορυφορικου και αλλαγης σε ΟΤΤ νωριτερα απο το κανονικο? αν και σε λιγο ληγει το δικο σου οποτε μαλλον δεν ασχοληθηκες/αν καν.

Έχω δορυφορικό φουλ πακέτο οπου λήγει 5 -2 -2020 επικοινώνησα με 13888 και τους είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή και να το γυρίσω σε ευρυζωνικο OTT και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο διαφορετικά θα πληρώσω 100 ευρώ σε προηγούμενη επικοινωνία που είχα μου είχαν πει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αφού είμαι στον τελευταίο μηνά πριν λήξη το συμβόλαιο και δεν θα πληρώσω κάποια ποινή άμα εκεί στη κοσμοτε είναι τρελοί εγώ είμαι ποιο τρελός από αυτούς 5 Φεβρουαρίου κάνω διακοπή και ησυχάσω αυτοί χάσαμε όχι εγώ

Έχω δορυφορικό φουλ πακέτο οπου λήγει 5 -2 -2020 επικοινώνησα με 13888 και τους είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή και να το γυρίσω σε ευρυζωνικο OTT και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο διαφορετικά θα πληρώσω 100 ευρώ σε προηγούμενη επικοινωνία που είχα μου είχαν πει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αφού είμαι στον τελευταίο μηνά πριν λήξη το συμβόλαιο και δεν θα πληρώσω κάποια ποινή άμα εκεί στη κοσμοτε είναι τρελοί εγώ είμαι ποιο τρελός από αυτούς 5 Φεβρουαρίου κάνω διακοπή και ησυχάσω αυτοί χάσαμε όχι εγώ

Οπως το φοβομουν διπλης. Και το οτι θα πρεπει να πληρωσω πεναλτι διακοπης αλλα και το οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.

προσοχη σε οσους επιλεξουν τα μηνιαια πακετα mini packs. κατά την παραγγελια σας καταχωρεί by default παγια εντολη για αυτοματη χρεωση και για τον επομενο μηνα μετα τη ληξη της συνδρομης.
ευτυχως ελαβα μηνυμα στο κινητο ότι θα χρεωθώ 8€+3€+5€ για την ανανεωση των mini packs και διεγραψα την παγια εντολη από το app της cosmote. δεν ξερω βεβαια εάν θα προλαβει "να δει το συστημα τους" τη διαγραφη.
εγω ηθελα απλα να τσεκαρω την υπηρεσια τους και ειχα επιλεξει μηνιαιο πακετο με documentaries, kids και cinema.

Εγώ πάντως δυο φορές που μίλησα με Cosmote (πριν αποφασίσω τελικά να κρατήσω και το δορυφορικό για άλλη χρήση), μου είπαν ότι αν θέλω να διακόψω το τρέχον δορυφορικό και να βάλω OTT πρέπει να πληρώσω 33 . Σημειωτέον ότι το δορυφορικό το έχω από 26-10-19

Καλα συγγνωμη μας δουλευουν; Δεν ειπαν οτι οι δορυφορικοι θα παρουν δωρεαν την εφαρμογη για smart tvs; Τι σου λενε τωρα;