Όταν τους πάρεις τηλέφωνο, μετά τα πρώτα τυπικά μπλα μπλα, σου λέει μετά ότι ο χρόνος αναμονής είναι... Τόσα λεπτά και σου λένε ότι αν δεν θες να περιμένεις, να σε πάρουν αυτοί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν τους πάρεις τηλέφωνο, μετά τα πρώτα τυπικά μπλα μπλα, σου λέει μετά ότι ο χρόνος αναμονής είναι... Τόσα λεπτά και σου λένε ότι αν δεν θες να περιμένεις, να σε πάρουν αυτοί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μίλησα σήμερα και με το τεχνικό αλλά και με το εμπορικό τμήμα, και με
ενημέρωσαν ότι στους συνδρομητές δορυφορικού πακέτου δεν θα δωθεί η υπηρεσία ΟΤΤ στο application σε ταμπλέτες και στη smart TV όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Για να την αποκτήσω θα πρέπει να πληρώσω έξτρα για το πακέτο είτε να καταργήσω το δορυφορικό η να έχω και τα 2 μαζί. Με τις τραγικές ταχύτητες που υπάρχουν δεν νομίζω να κάνω την μετάβαση. Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον η υπηρεσία στην smart tv και σε ταμπλέτες θα ήταν διαθέσιμες free. Επίσης το τεχνικό τμήμα μου είπε ότι θα καταργηθεί το on the go κάποια στιγμή στο εμπορικό ότι δεν θα καταργηθεί....... μπερδεμένα πράγματα
Το συμβόλαιο τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2020, μου είπαν ότι η θα πάρεις την υπηρεσία και θα καταργήσεις το δορυφορικό ή θα τα έχεις και τα 2 μαζί. Εμπορικό φάουλ για τους υφιστάμενους συνδρομητές, γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στην OTT τουλάχιστον από την ταμπλέτα η την smart tv ??
Έχω δορυφορικό φουλ πακέτο οπου λήγει 5 -2 -2020 επικοινώνησα με 13888 και τους είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή και να το γυρίσω σε ευρυζωνικο OTT και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο διαφορετικά θα πληρώσω 100 ευρώ σε προηγούμενη επικοινωνία που είχα μου είχαν πει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αφού είμαι στον τελευταίο μηνά πριν λήξη το συμβόλαιο και δεν θα πληρώσω κάποια ποινή άμα εκεί στη κοσμοτε είναι τρελοί εγώ είμαι ποιο τρελός από αυτούς 5 Φεβρουαρίου κάνω διακοπή και ησυχάσω αυτοί χάσαμε όχι εγώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.