Οι δορυφορικοί συνδρομητές τώρα έχουν πρόσβαση μόνο στο tv go. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν γίνει η ενσωμάτωση θα μάθουμε και τον τρόπο.η ιωαννα δε λεει για τη νεα πλατφορμα λεει για την δορυφορικη υπηρεσια αν καταλαβα καλα
Α μπράβο αυτό εννοώ. Για το go κ τις έξτρα συσκευές τα γνωρίζω. Διοτι θυμαμαι ειχα μπει πριν καιρο μέσω υπολογιστή στο cosmotetvott δεν θυμάμαι ακριβώς το link και δεν με αφησε να προχωρήσω.Οι δορυφορικοί συνδρομητές τώρα έχουν πρόσβαση μόνο στο tv go. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν γίνει η ενσωμάτωση θα μάθουμε και τον τρόπο.
Το πακέτο έξτρα συσκευών cosmote tv ott (Μέχρι κ 4 Δηλαδή) διαβάζω ότι μέχρι τέλος του 2020 θα διατίθεται δωρεάν. Το διαβάζω όμως εκεί που αναφέρει τα πακέτα του ott. Γνωρίζετε μας πιάνει όλους κ έμας του δορυφορικού η όχι? Ευχαριστώ!
Οι δορυφορικοι προς το παρον θα παραμεινουν με το TV GO.
Καπου στην Ανοιξη θα μεταφερθουν στο νεο app με ταυτοχρονη θεαση σε 2 συσκευες (πλην αθλητικων, οπου η θεαση θα ειναι σε μια συσκευη).
Το πακετο των 2 εξτρα συσκευων (συνολο 4 συσκευες) θα χρεωνεται 5 .
Αυτη ειναι η επισημη ενημερωση μεχρι στιγμης.
Με τις ίδιες παροχές θα μείνεις. Ταυτόχρονη θέαση σε μία από τις δύο συσκευές. Το δορυφορικό δεν υπολογίζεται.Ένα λεπτό.Κι εγώ ως Δορυφορικός βλέπω τα Αθλητικά και στην τηλεόραση και στο tv go (λαπτοπ),όλα αυτα τα χρόνια.Όταν γίνει η μετάβαση,δεν θα παραμείνει το ίδιο?Προσωπικά δεν θέλω boxakια ουτε έξτρα συσκευή αλλα να συνεχισω να έχω τις ίδιες παροχές.
Κάτι ενδιαφέρον για όσους χρησιμοποιούν το OTT στο εξωτερικό, το application χρησιμοποιεί μπόλικο ίντερνετ, για θέαση tv 6 ώρες, συνολικά 34GB δεδομένων καταναλώθηκαν μέσα σε 1 ημέρα. Η εικόνα βέβαια εξαιρετική σε σχέση με άλλες λύσεις μέσω kodi κλπ.
Με τις ίδιες παροχές θα μείνεις. Ταυτόχρονη θέαση σε μία από τις δύο συσκευές. Το δορυφορικό δεν υπολογίζεται.
εγω η καλυτερη λυση που βρηκα ειναι μεσω kodi+addon.Καλησπερα σας.κατοχος cosmote tv ott entry pack θα ηθελα να ρωτησω το netflix πως μπορουμε να το βαλουμε μεσα στο box?
Κάτι ενδιαφέρον για όσους χρησιμοποιούν το OTT στο εξωτερικό, το application χρησιμοποιεί μπόλικο ίντερνετ, για θέαση tv 6 ώρες, συνολικά 34GB δεδομένων καταναλώθηκαν μέσα σε 1 ημέρα. Η εικόνα βέβαια εξαιρετική σε σχέση με άλλες λύσεις μέσω kodi κλπ.
αυτο ισχυει δυστυχως σε ολα τα κινητα δε βλεπουμε σε ολο το ευρος οθονης και αν τους στειλεις παρατηρηση σου απαντανε οτι ειναι στα αμεσα μελλοντικα σχεδια μας.και στο cosmΟte go ισχυει αυτο δεν πιανει ολη την οθονη.τοτε τι εχουμε κινητα με μεγαλη οθονη;ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.